gerçekten mi arkadaşım bu arada tebrik ederim allahım bıze de nasıp etsın... ne gibi faydası varmış??
saol canım benim insallah sizlererede nasıp olsun hem sayı hemde hareketlilik yükseltiyormus ; ben ne olur ne olmaz yinede verdim :)
Amin cnm bnm sağol ben her duamda Rabbm bana ve isteyen herkese evlat nasip etsin diyorm ztn ismin Büşra herlde benmde adaşımKuzum benim inş. Rabbim size doğal yoldan bi kaç evlat nasip etsin inş sende beni hatırla :) dualrim seninle
AA öylemi bende eşime vereyim ormansaol canım benim insallah sizlererede nasıp olsun hem sayı hemde hareketlilik yükseltiyormus ; ben ne olur ne olmaz yinede verdim :)
Canım doktorlara göre herhangi bir sorunumuz yok ama olmuyor işte dediğin gibi zaman gerekiyor galiba. Ama sabrımızda kalmadı artık.Canım benim Allahım en kısa zamanda nasip etsin sana da inşallah. Sabretmek gerekiyor işte ama zaman uzadıkça insan yıpranıyor. Yılmak yok tabiki. Peki herhangi bir sorunun var mı canım o yüzden mi olmadı
Maşallah Canım ne güzel birinci yılın bitmeden hemen annelik duygusunu tadacaksın. Darısı bizlere inşallah
Aaa sahi mi m.oldum ewt adaşmışız inş dualrimiz kabul olur canım benim bende 2. Yawrumu bekliyorum umarım olur bu ay 2 aydır deniyoruz tık yok :)Amin cnm bnm sağol ben her duamda Rabbm bana ve isteyen herkese evlat nasip etsin diyorm ztn ismin Büşra herlde benmde adaşım
enemmmmm :) bende içireyim nasıl vercez 3 gunde bır yarım yarım mı ???
Benmde elimde bir yıl olucak cnm aynıymisizEkimde 1 yıl olacak evleneli. başından beri istiyorum ben haziranda bir düşük yaptım şimdi tekrar deniyorum bakalım kısmet. senin ne durumun canım
Bende memnun oldum cnm :) ne güzel bak bi tane varmış Allah izniyle ikincide olur inşallah ben ve hiç olmayanlarda o güzel duyguyu en kısa zamanda tadarzAaa sahi mi m.oldum ewt adaşmışız inş dualrimiz kabul olur canım benim bende 2. Yawrumu bekliyorum umarım olur bu ay 2 aydır deniyoruz tık yok :)
ben öyle veriyordum kuzum ; vitamin bu yan etkisi vs olcagını sanmıyorum ama yinede bir arastırın kuzum ; bide eşim supradyn all day içer hem sonbahar girmeden
9 gun geçmiş nasl duruyon test yapmadan cnm çatlardim ben valla :)
Test yapmadın mı canım ?
m soğan suyunun faydasını gören cok var .. Eşinden dolayımı senden mi ? Dört yıllk evliyim demssin dogrumuKızlar artık her türlü çareyi arar oldum. Nette gördüğüm ve birkaç arkadaşın bahsettiği bir ilaç hakkında fikrinizi almak istiyorum welman ve welwomen diye bir hap varmış bu vitamin gibi bir şeymiş daha önce duyanlarınız var mı
Inşallah aşkım ya inşallah bu konuda seni çok iyi anlıyorum çünkü anneciğim tadan birisi olarak ilk bebeğim de bende sizin duygunuzu bilirim ve emin ol içtenlikle istiyorum bu süreç çok zorlu bi süreçBende memnun oldum cnm :) ne güzel bak bi tane varmış Allah izniyle ikincide olur inşallah ben ve hiç olmayanlarda o güzel duyguyu en kısa zamanda tadarz
cumartesi yaptım negative çıktı 10 gün bekle dediler bekliyorum canım cumartesi kan vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?