- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
Canm bu işler kader ve nasib ilişkisiyle alakalı .. Demekki henüz vakti gelmemiş.. Burada cogumuz acele edip meraklanıyoruz ama herseyin bir vakti var .. Onunda vakti önceden belirlenmiştir muhakkak..o zamanı bekliyoruzAmin canım. Evet belki de benim hayattaki imtihanım da budur. Rabbim Hakkımda hayırlısını versin. Ama çok istiyoruz bir çocuğumuz olsun bunun için türbelere mi gitmedim bitkisel kürler mi denemedim ama olmayınca olmuyor.
Canim test yapsana
9 gun geçmiş nasl duruyon test yapmadan cnm çatlardim ben valla :)[/QUOT
valla duramıyom ama 10 gün beklicem negative görmek istemiyorum artık canım ya içim içimi yiyor ama cesaretimde yok
Ben evlenmeden önce içmiştim canm iki hafta ama hiç küçülmedi benm iki tarafta 5.5 ve 6 cm di cnm fayda etmedi malesf bu kist bide tekrarlıyor malesf tekrarlamadan hamile kalmam lazımDçcanm bendede kist vardı bekarken.. Hemde 7 cm inanki soğan suyunu içtim tam on bes gun.. Cok sükür iki ay sonra gittim tertemiz çıktı sende dene istersen
bende bu ay bu kürü denedim :) 25. günüm bitti 7 gün ara sonra bir daha 25 günBir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. Bu kürün uygulaması, 25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
:-( kıyamam ya bende 3 ay beklicem olmazsa tüp bebek yaptırcam gene kist tekrarlamasi lazım inş Rabbim bir an önce mucizemizi gönderir:-(Canım bende rahim filmi çektirdim doktor dedi ki 3 ay içinde mutlaka hamile kalırsın şansın çok yüksek bekledim 3 ay da geçti. Neyse baktım olmuyor tüp bebek yaptırdım. Önce değerim iyi çıktı. 2 gün sonra tekrar kan değerim düşmeye başladı ve yine olmadı. Doktor tüp bebekten sonra nnormal yollardan hamile kalan çok hastamız var sizde sorun da yok mutlaka hamile kalırsın dedi bir yıl geçti hala hamile kalamadım
evet canım 13 ünde bitti kür çok işe yaradı. bittiği gün de yumurtam çatladı benim. o gün ve ertesi gün akıntım çok oldu benim bir de cumartesi gecesi ağrıdan uyuyamadım ordan anladım. doktorda yumurtan büyümüş erkenden diye şaşırmıştıhoşbuldk canım ekip tamam burda sanırım bal kürün bittimi canım naptın sen? yumurtlama oldumu
bebişlerde bir gelsin o zaman bu ay inşallah canımBenmde elimde bir yıl olucak cnm aynıymisiz
ayyy inşallah canm basından beri istiyormusnz bebişbebişlerde bir gelsin o zaman bu ay inşallah canım
düşükten sonra bu ikinci denemem canım geçen ay olmadı beklemiyordum zaten çünkü düşük nedeniye aynı ay içinde yumurtam içerde atlamıştı onu atacaktı adetle vücud çalışma yaptık ama gene de umut etmemiştim Ama bu ay şansım yüksek bakalım hayırlısıyla bekliyorum. Rabbim hepimize bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. Senin ne kadar oldu canım düşük olalıdüşükten sonra çabuk oluolar dıolar ama olmuo bnde aynı durumdaım canım
İnşallah hayırlısyla kurtulursun ama bi kereylenolmaz sen yine iç.. İncir kürünüdenyap mutlakaBen evlenmeden önce içmiştim canm iki hafta ama hiç küçülmedi benm iki tarafta 5.5 ve 6 cm di cnm fayda etmedi malesf bu kist bide tekrarlıyor malesf tekrarlamadan hamile kalmam lazım
evet canım ben başından beri istiyorum eşim 3 ayımızda istemeye başladı o zamandan beri deniyoruz bir düşük oldu işte şimdi tekrar olmasını bekliyorum hayırlısıylaAy
ayyy inşallah canm basından beri istiyormusnz bebiş
Üç aydırmı bebek calsmalarına basladnz yani ?evet canım ben başından beri istiyorum eşim 3 ayımızda istemeye başladı o zamandan beri deniyoruz bir düşük oldu işte şimdi tekrar olmasını bekliyorum hayırlısıyla
hayır canım evliliğimizin 3. ayından itibarenÜç aydırmı bebek calsmalarına basladnz yani ?
Hadi Hayrlisi olsn inşallah herşey yolunda gider haber ver gelişmelerden cnm sorun neydi sizdeB bebegim-gel canım bende 2. kez tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Şimdi adet olacağım günü bekliyorum sonra bir daha ya allah deyip başlayacağım
O zaman altı aydır deniyorsunuz.. İnşallah rabbim daha fazla bekletmesin.. Ama rahat ol henüz yeniyiz.. Bu konuda cool olmanında cok etkisi varmıs.. Bunuda biçok kişiden duydumhayır canım evliliğimizin 3. ayından itibaren
Bende yapıcam o kürü inş şifa olur Rabbim vesile eder hamile kalırım inş :)evet canım 13 ünde bitti kür çok işe yaradı. bittiği gün de yumurtam çatladı benim. o gün ve ertesi gün akıntım çok oldu benim bir de cumartesi gecesi ağrıdan uyuyamadım ordan anladım. doktorda yumurtan büyümüş erkenden diye şaşırmıştısen ne yaptın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?