Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

sen yarın bı test yap bızde teyzelımızı ılan edelım boşuna stres yapıosun canım bnce ğebesın :)
İnşallah canım ya valla dayanamıyorum neyse ki akşam olduda bir gün daha bitti sayılır
Belli olmaz bana yarın gidip test alabilirim inşallah dediğin gibidir kuzummm
Kiz yeter melankoliye baglama daha adet olmadin. Ki
Olsanda niye uzuyorsun kendini bu kadar hayirli hamilelik nasip etsin rabbim. Pes etmek yok ben 3 sene sonra yeni ogrendim bak umudunu kesme lutfen
Valla yeter bana ya kafayı yedim iyice sizide sıkmak istemiyorum ama burada yazıncada rahatlıyorum
Tamam canım çok teşekkür ederimm
İnşallah canım inşallah. Biliyorum seninde çok üzüldüğünü. Hadi hamilelik haberi ver de sevindir beni
Ahh inşallah veririm kuzum çok istiyorum o kadar mutlu olurum ki annemler gelecek rabbim diyorum yuzyuze vermeyi bana nasip eyle Allahım lütfennn
Valla ya test yap. Test yapmaktan korkma iyi veya kotu sonucu ogreneceksin zaten. Guzel haber verde sevinelim
Çok korkak çıktım bu test konularında ama yarın yapabilirim canım durumuma bakarım regl belirtim var mı yok mu diye.
Ben msj atıyorum yüzyüze söylerken gözlerim doluyor çünkü
EVet geçen reglimde kahvaltı masasında aglamaya baslamıstım ne oldu diye sormustu bişi diyemedim anlamıstı kendi bilmişti
Kuzuş bence de hamilesin 2gün kaldı az daha sabır (her ne kadar zor olsada)

Zor vallahi çok zor ya guya bu ay cok rahattım iyiydim ama bat dayandımı kapıya olmuyor sabretmek cok zor

Insallah canim yaa cok sagol

Merhaba güzel kızlar.. Geleceğin güzel anneleri
Size bir sorum olacaktı
selam canım baska bi sayfada yorumunu okudum bildirim geldi bi baktım sen yazmıssın tesadufe bak birine yaklasık 10 gündür cekiyorum o agrıları demişsin aynen bende oyleyim kuzum :)
senin bat ne zaman canı msenden önce ben sordum

Ben 3 senedir siirtte yasiyorum evlendigimde buraya geldim eşimin mesleginden ötürü. İsparta memleketim.senede bi kere gidiyorum annemlerin yanina.1 ay kalip dönüyorum. Canim memleketimm gozumde tütüyor
kuzum ben aslen buralı değilim buraya evlendim gurbet gelini dediklerinden :)
ama seviyorum burayı güzel sakin memleket :)

Ahahahahahha :) isabet olmuş Can'ım ya
Benim adetime daha 15 gün var ve bayadır ağrı çekiyorım acaba varmıdır ki (olsun artık lütfen)

Ahahahahahha :) isabet olmuş Can'ım ya
Benim adetime daha 15 gün var ve bayadır ağrı çekiyorım acaba varmıdır ki (olsun artık lütfen)

ooo daha varmıs canım ya sen muhtemelen yumurtlama günlerindesi agrılarının sebebi bu olailir tatlım

kuzum ben aslen buralı değilim buraya evlendim gurbet gelini dediklerinden :)
ama seviyorum burayı güzel sakin memleket :)
Bencede cok guzel o temiz havasını hicbirseye değişmem o hava baska hiçbir yerde bulamadim ben avucumun içi gibi bilirimmm her karışını...zamanla daha cok seversinnnn.isparta sessiz sakinnn kimsenin kimseye kötülük yapmadığı bi.memleket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…