Dimi tatlım yaa bizim daha çok var bu geceyi saymazsak benim 9 senin 10 kalıypr inşallah :)canım nasıl ğdıo :))) ğeçmıo bıze ğunler ya 18 eylul ğelllllll
aynen kuzum bn çalışıorum 1 ğun boş 1 ğun dolu çok çalışkanım canımDimi tatlım yaa bizim daha çok var bu geceyi saymazsak benim 9 senin 10 kalıypr inşallah :)
Maşallah maşallah caaağnımaynen kuzum bn çalışıorum 1 ğun boş 1 ğun dolu çok çalışkanım canım
düşüncesı bıle çoookkk ğüzellll :)Maşallah maşallah caaağnımBu ay hepimiz hamiş oluruz inşallah mayıs anneleri oluruz ya
İnşallah canım ya valla dayanamıyorum neyse ki akşam olduda bir gün daha bitti sayılırsen yarın bı test yap bızde teyzelımızı ılan edelım boşuna stres yapıosun canım bnce ğebesın :)
Kiz yeter melankoliye baglama daha adet olmadin. Ki
Olsanda niye uzuyorsun kendini bu kadar hayirli hamilelik nasip etsin rabbim. Pes etmek yok ben 3 sene sonra yeni ogrendim bak umudunu kesme lutfen
Ahh inşallah veririm kuzum çok istiyorum o kadar mutlu olurum ki annemler gelecek rabbim diyorum yuzyuze vermeyi bana nasip eyle Allahım lütfennnİnşallah canım inşallah. Biliyorum seninde çok üzüldüğünü. Hadi hamilelik haberi ver de sevindir beni
Çok korkak çıktım bu test konularında ama yarın yapabilirim canım durumuma bakarım regl belirtim var mı yok mu diye.Valla ya test yap. Test yapmaktan korkma iyi veya kotu sonucu ogreneceksin zaten. Guzel haber verde sevinelim
EVet geçen reglimde kahvaltı masasında aglamaya baslamıstımBen msj atıyorumyüzyüze söylerken gözlerim doluyor çünkü
Kuzuş bence de hamilesin 2gün kaldı az daha sabır (her ne kadar zor olsada)
yaz kızEğer hamileysem bende konu açıcam yazıcam belirtilerimi ahada buraya yazdım
Ayyy hemserim yaa bende ispartaliyimmısparta canım
Insallah canim yaa cok sagolCnm bende bi operasyon gecirdim 20 gun sonra adet olmustum normalden daha uzun surmustu.bu operasyondan sonra duzenim bozuldu hep gunlerim geciyo.buyuk ihtimal rahmin yapisi hasar gordugu yada duzeni bozuldugu icindir.gebelik icinde 3 yada 6 ay sonra dusun demisti doktor.rahim kendini yenilesin diye.boyledir diye tahmin ediyorum.insallh onemli bisey degildir cnm.
İlla hsg de mi görünür yapisiklik ultrasonda gorunmez mi acaba cnm ya doktora gitcem gerci yarin amaCnm onu sansa birakamazsin.gidip muayene olman lazim.
ıspartada mı yasıyorsun canımmAyyy hemserim yaa bende ispartaliyimm
selam canım baska bi sayfada yorumunu okudum bildirim geldi bi baktım sen yazmıssın tesadufe bak birine yaklasık 10 gündür cekiyorum o agrıları demişsin aynen bende oyleyim kuzum :)Merhaba güzel kızlar.. Geleceğin güzel anneleri
Size bir sorum olacaktı
Ben 3 senedir siirtte yasiyorum evlendigimde buraya geldim eşimin mesleginden ötürü. İsparta memleketim.senede bi kere gidiyorum annemlerin yanina.1 ay kalip dönüyorum. Canim memleketimm gozumde tütüyorıspartada mı yasıyorsun canımm
kuzum ben aslen buralı değilim buraya evlendim gurbet gelini dediklerinden :)Ben 3 senedir siirtte yasiyorum evlendigimde buraya geldim eşimin mesleginden ötürü. İsparta memleketim.senede bi kere gidiyorum annemlerin yanina.1 ay kalip dönüyorum. Canim memleketimm gozumde tütüyor
Ahahahahahha :)selam canım baska bi sayfada yorumunu okudum bildirim geldi bi baktım sen yazmıssın tesadufe bak birine yaklasık 10 gündür cekiyorum o agrıları demişsin aynen bende oyleyim kuzum :)
senin bat ne zaman canı msenden önce ben sordum
Ahahahahahha :)isabet olmuş Can'ım ya
Benim adetime daha 15 gün var ve bayadır ağrı çekiyorım acaba varmıdır ki (olsun artık lütfen)
aynı durumdayız :)) sancı dımıAhahahahahha :)isabet olmuş Can'ım ya
Benim adetime daha 15 gün var ve bayadır ağrı çekiyorım acaba varmıdır ki (olsun artık lütfen)
Bencede cok guzel o temiz havasını hicbirseye değişmem o hava baska hiçbir yerde bulamadim ben avucumun içi gibi bilirimmm her karışını...zamanla daha cok seversinnnn.isparta sessiz sakinnn kimsenin kimseye kötülük yapmadığı bi.memleketkuzum ben aslen buralı değilim buraya evlendim gurbet gelini dediklerinden :)
ama seviyorum burayı güzel sakin memleket :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?