Can'ım benim sancılarım şimdiden değil ki ben adetten temizlendikten 7 gün sonra başladı ve cok şiddetliydi kasık ve sırt Ağrı'm şimdi hafiflemiş Hali ve göbeğim şiş göğüslerim de öyleooo daha varmıs canım ya sen muhtemelen yumurtlama günlerindesi agrılarının sebebi bu olailir tatlım
Bencede cok guzel o temiz havasını hicbirseye değişmem o hava baska hiçbir yerde bulamadim ben avucumun içi gibi bilirimmm her karışını...zamanla daha cok seversinnnn.isparta sessiz sakinnn kimsenin kimseye kötülük yapmadığı bi.memleket
Aynen tatlım ya şimdiden değil ama benim bayadır var sancım anlam veremedim ilk defa böyle olduaynı durumdayız :)) sancı dımı
Can'ım benim sancılarım şimdiden değil ki ben adetten temizlendikten 7 gün sonra başladı ve cok şiddetliydi kasık ve sırt Ağrı'm şimdi hafiflemiş Hali ve göbeğim şiş göğüslerim de öyle
anladım kuzum benım yenı başladı yumdan berı var senn ılğnçmış acaba ustune ğoruyor olabılırmsıınİ
Aynen tatlım ya şimdiden değil ama benim bayadır var sancım anlam veremedim ilk defa böyle oldu
Aynen tatlım zaten adet günümden 13 gün sonra test yaptım kan testi 0.1 cıktı doktor dedi zaten varsa bile şimdi çıkmaz adetinden 4 gün geçmesi lazımbilemedim kuzum ya hamile olsan bile testler de cıkmaz şimdi
o zaman sabretmekten baska caren yok canım acı gercek :)Aynen tatlım zaten adet günümden 13 gün sonra test yaptım kan testi 0.1 cıktı doktor dedi zaten varsa bile şimdi çıkmaz adetinden 4 gün geçmesi lazım
Hayır bebeğim bak şimdi ben ayın 21 de adet oldum ve 26 da temizlediydim benim öyle adetim uzun sürmez genelde 2-3 gün felan sonra eşimle ilişkiye girdik 7 gün sonra benim kasıklarım sırtım karın Ağrı'larım yorgunluk vs. Başladı ben de geçer dedim Zaman'la üşütmüşüm belki dedim aradan 1 hafta geçti tabi devam etti ara ara şiddetli basen hafifliyor bazende hiç olmuyordu dayanamayıp doktora gittim test yaptım negatif cıktı sonucu aama doktor dedi ki varsa bile cok erken çıkmaz şimdianladım kuzum benım yenı başladı yumdan berı var senn ılğnçmış acaba ustune ğoruyor olabılırmsıın
Aynen de beklemek cok yorucu beklemek sıkıcı tabbim yardımcımız olsun inşAllah isteyen herkesin kucağını doldursuno zaman sabretmekten baska caren yok canım acı gercek :)
bende kaç gundur direniyorum
valla ben dort gozle bekliyorum seni cnm bugun giremedim misafirim vardi ama simdi okuyorumEğer hamileysem bende konu açıcam yazıcam belirtilerimi ahada buraya yazdım
valla ben dort gozle bekliyorum seni cnm bugun giremedim misafirim vardi ama simdi okuyorum
Benimde geçen ay öyle olmuştu ama sonuç negatifti inşallah sizin öyle olmazAhahahahahha :)isabet olmuş Can'ım ya
Benim adetime daha 15 gün var ve bayadır ağrı çekiyorım acaba varmıdır ki (olsun artık lütfen)
Hadi yaBenimde geçen ay öyle olmuştu ama sonuç negatifti inşallah sizin öyle olmaz
İnşallah bebiş vardır canımm ya.benimde geçwn ay kasıklarım ağrıyordu sürekli adete 17gün varken başlamıştı sanırım ilk şüpheli ilişkiden sonra.batmaar çekilmelerde oluyordu adet olana kadar devam etti ama sonuç malesefHadi yaama dediğim gibi benim kasık Ağrım ve sırt Ağrım 10 gündür var ve hala devam ediyor tabi ilk günler kadar şiddetli olmasa da var yani
İnşallah bebiş vardır canımm ya.benimde geçwn ay kasıklarım ağrıyordu sürekli adete 17gün varken başlamıştı sanırım ilk şüpheli ilişkiden sonra.batmaar çekilmelerde oluyordu adet olana kadar devam etti ama sonuç malesef
ins cnm benim guzel haberlerini bekliyoruz tatlimahh kuzum sağolasın :)
biliyorum ki hepimiz hamilelik haberlerine seviniyoruz eminim hamileyim desem sizde sevinceksiniz o yüzden hepinizden razı olsun Allah ..
canım inşallah hamileyimdir çok değil az kaldı inşallah gelmez reglim inşallah bebegim minim fıstıgım fındıgım benimledir
Seninki bebiştir inşallah canım ya :-/Benimde yumurtlama günümde 3 4 gün sonra basladı canım belirtilerim ..
Olmazsa çok üzülücem ki olmıcagını biliyorum eminim ben
Benimde bu ay ümidim vardi ama artık pek kalmadıBenimde yumurtlama günümde 3 4 gün sonra basladı canım belirtilerim ..
Olmazsa çok üzülücem ki olmıcagını biliyorum eminim ben
Hadi ya desene bu ayda yattınİnşallah bebiş vardır canımm ya.benimde geçwn ay kasıklarım ağrıyordu sürekli adete 17gün varken başlamıştı sanırım ilk şüpheli ilişkiden sonra.batmaar çekilmelerde oluyordu adet olana kadar devam etti ama sonuç malesef
Tabi benimki öyle diye seninkide öyle olacak değil tatliş herkeste farklılık gösteriyor belirtiler seninki bebiştendir inşallahHadi ya desene bu ayda yattın
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bize inşAllahhhhhhisteyen herkese âmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?