Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar bakabilirmisiniz lütfen (burası yeri diil ama guncel bir topik oldugu için fikirlerinizi almak istedim)anlamadım ben bu testlerden birşey dün biraz koyulaştı ama bugun yok denecek kdr silikleşti Eki Görüntüle 1882807

Tabi benimki öyle diye seninkide öyle olacak değil tatliş herkeste farklılık gösteriyor belirtiler seninki bebiştendir inşallah

Âmin inşAllah güzelim Göğsüm de 10 günden beri şiş karnım da aynı şekil de ama bu ay umudum yok hayırlısı herşeyin artık test felan da yapmayacam akışına bıraktım

canım sanırım 6 eylulmuşş yumyum ğunun ama but testler arada saçmalayabılıo buğun bıda yap ıstersen buğun bı tık daaakoyu lazımdı

canım sanırım 6 eylulmuşş yumyum ğunun ama but testler arada saçmalayabılıo buğun bıda yap ıstersen buğun bı tık daaakoyu lazımdı
İlk defa kullanıyorum ovulasyon testi canım, bugun dedigin gibi bi tık daha koyu olur die düşünmüştüm ama iyice silikleşti

İlk defa kullanıyorum ovulasyon testi canım, bugun dedigin gibi bi tık daha koyu olur die düşünmüştüm ama iyice silikleşti
Sen testlere ve düzenli ilişkiye devam et idrar yoğunluğuna göre de değişiyor deniyor benim de bu şekildeydi bugün koyu olan öğlen daha silik olan akşam yumurtlama günüm tahminimce cuma günü bakalım

Eklentiler

• image.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 41
  • image.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 44
Sen testlere ve düzenli ilişkiye devam et idrar yoğunluğuna göre de değişiyor deniyor benim de bu şekildeydi bugün koyu olan öğlen daha silik olan akşam yumurtlama günüm tahminimce cuma günü bakalım
Ayy hadi bakalım inş tutar bu ay koyudan silikleşmeye başlayıncamı yumurtlama demek oluyor canım

ben cıkıyorum kızlar belim agrıyor biraz yatıcam

myzt inşallah bi sorun çıkmaz hamilesindir göğüs şişliği halsizlik kasık batması sürekli uyku isteği bel ağrısı bendede var 10 gündür son bir gün ayın 9 unda dananın kuyruğu kopacak inşallah hepimiz hamileyizdir

İnşallah ya benimde yine bel ağrım başladı bata 2 gün kala çok ağrıyodu
Bugün bat günüm kasıklarımdada ara ara dalgalanmalar oluyo ama şimdiden kendimi kaptırmak istemiyorum çünkü geçen ay 10 gün gecikmişti vücudum oyun oynuyo sanki tövbe ya

Strese sokma kendini sabırla bekle Rabbim her daim yanında olsun

Ayy hadi bakalım inş tutar bu ay koyudan silikleşmeye başlayıncamı yumurtlama demek oluyor canım
Koyu olunca yumurta 12-36 saat arası çatlıyormuş, çatlayınca koyuluk silikleşmeye başlıyor ama seninki de benimki de tam değil daha henüz yumurtlama yok ama sen düzenli ilişkiye devam et inşallah müjdeli haberler veririz birbirimize

Strese sokma kendini sabırla bekle Rabbim her daim yanında olsun

Allah razı olsun canım seninde daima yardımcın olsun inşallah...
Bu sefer test mest yapmayı düşünmüyorum zaten olacağı varsa olur olmazsa canımız sağolsun
sağlığımız olsun

İnş canım benim Rabbim isteyen herkese versin amin

Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin insallah canimin ici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…