Tabi benimki öyle diye seninkide öyle olacak değil tatliş herkeste farklılık gösteriyor belirtiler seninki bebiştendir inşallah
canım sanırım 6 eylulmuşş yumyum ğunun ama but testler arada saçmalayabılıo buğun bıda yap ıstersen buğun bı tık daaakoyu lazımdıKızlar bakabilirmisiniz lütfen (burası yeri diil ama guncel bir topik oldugu için fikirlerinizi almak istedim)anlamadım ben bu testlerden birşey dün biraz koyulaştı ama bugun yok denecek kdr silikleştiEki Görüntüle 1882807
İlk defa kullanıyorum ovulasyon testi canım, bugun dedigin gibi bi tık daha koyu olur die düşünmüştüm ama iyice silikleşticanım sanırım 6 eylulmuşş yumyum ğunun ama but testler arada saçmalayabılıo buğun bıda yap ıstersen buğun bı tık daaakoyu lazımdı
Sen testlere ve düzenli ilişkiye devam et idrar yoğunluğuna göre de değişiyor deniyor benim de bu şekildeydi bugün koyu olan öğlen daha silik olan akşam yumurtlama günüm tahminimce cuma günü bakalımİlk defa kullanıyorum ovulasyon testi canım, bugun dedigin gibi bi tık daha koyu olur die düşünmüştüm ama iyice silikleşti
Ayy hadi bakalım inş tutar bu aySen testlere ve düzenli ilişkiye devam et idrar yoğunluğuna göre de değişiyor deniyor benim de bu şekildeydi bugün koyu olan öğlen daha silik olan akşam yumurtlama günüm tahminimce cuma günü bakalım
Amin amin aminHadi ya desene bu ayda yattın
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bize inşAllahhhhhhisteyen herkese âmin
Hadi iyi geceler canım.. geçmiş olsnben cıkıyorum kızlar belim agrıyor biraz yatıcam
Strese sokma kendini sabırla bekle Rabbim her daim yanında olsunİnşallah ya benimde yine bel ağrım başladı bata 2 gün kala çok ağrıyodu
Bugün bat günüm kasıklarımdada ara ara dalgalanmalar oluyo ama şimdiden kendimi kaptırmak istemiyorum çünkü geçen ay 10 gün gecikmiştivücudum oyun oynuyo sanki tövbe ya
Koyu olunca yumurta 12-36 saat arası çatlıyormuş, çatlayınca koyuluk silikleşmeye başlıyor ama seninki de benimki de tam değil daha henüz yumurtlama yok ama sen düzenli ilişkiye devam et inşallah müjdeli haberler veririz birbirimizeAyy hadi bakalım inş tutar bu aykoyudan silikleşmeye başlayıncamı yumurtlama demek oluyor canım
Strese sokma kendini sabırla bekle Rabbim her daim yanında olsun
İnş canım benim Rabbim isteyen herkese versin aminKoyu olunca yumurta 12-36 saat arası çatlıyormuş, çatlayınca koyuluk silikleşmeye başlıyor ama seninki de benimki de tam değil daha henüz yumurtlama yok ama sen düzenli ilişkiye devam et inşallah müjdeli haberler veririz birbirimize
Bende hep.korktum hatta kac kez gttm lavaboya oldum diye ama yok :) hamilelige dair oyle fazla bi akintim olmayinca adet olucam sanmistim
Hahaha ac canim ben iki ay acmistim valla belki iyi gelir :) tam aksi cok takiyodum kafama sadece hamile kalacagima ihtimal vermiyodum bu ay :)Ben acabilirmiyim belki ugurlu gelir hem topic hem takmamaSup3risi topic acti hamis oldu belki banada ugurlu gelir
Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin insallah canimin iciiyi bari canım bak demekki sıkıntı olacak bir şey değil. Ya her şeyi bebişe yorduğumuz için bir süre sonra ayırt edemiyoruz neyin ne olduğunu. Ama ben inanıyorum senin de inşallahSup3risi gibi güzel haberini alacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?