Aa geldin mi evine canım yaa hadi gözün aydın mo diyim ne denir bilemedim rhat rahat takılırsn evinde en azından gelemezlerdeKuzular ben geldim döndüm isvicreye artik daha fazla zamanim olacak size :)
Hahaha sagol kuzum yaAa geldin mi evine canım yaa hadi gözün aydın mo diyim ne denir bilemedim rhat rahat takılırsn evinde en azından gelemezlerde
Aminnn bitanem inşallahRabbim tez zamanda hepinize nasip etsin insallah canimin ici
Geçmiş olsun kuzum :) rahat rahat geçir hamileligini evinde :)Kuzular ben geldim döndüm isvicreye artik daha fazla zamanim olacak size :)
Ben geldim bitanemmm :) indik eve gidiyoruz yine her gun beraberizAminnn bitanem inşallah
Hahaha sagol kuzum yarahat olcam istedigimde yatip kalkicam dinlenicem en azindan cok sükür bebek beni hic zorlamiyo sadece uyku modundayim o kadar ama bulanti kusma bilmem ne yok :) hic kendini belli etmiyo yavrum cok sakin. Orda herkese gore hareket etmek zorundasin ordan oraya git gel mahvolduk. Tek aserdigim seyde adana kebabi ya komedi gibi
Sagol bebegimmm sukur valla evimi rahatimi özledim :)Geçmiş olsun kuzum :) rahat rahat geçir hamileligini evinde :)
Çok sevindim kuzum sağ salim vardin evine. Valla özledim seni şimdi rahat rahat konuşuruz artıkBen geldim bitanemmm :) indik eve gidiyoruz yine her gun beraberiz
Annemler trde ya diyorum ikide bir erken gelinyaa yeyipte gitseydin oralarda bulamazsn bel ki orada bukunacak şeyer aşer bari
En cok ona seviniyorum ya telefonu elime alamiyodum firsat vermiyolardi ki :) her gun dua etmeye devam bebisime kardes gelicek insallah teyzeside hamis olcak kisa zamandaÇok sevindim kuzum sağ salim vardin evine. Valla özledim seni şimdi rahat rahat konuşuruz artık
Ay tahmin edebiliyorum kuzum oradan oraya gezmeler bitmemiştir zaten :) amin bitanem inşallah kardeş yapcam ben yeğenime Allah izin verirseEn cok ona seviniyorum ya telefonu elime alamiyodum firsat vermiyolardi ki :) her gun dua etmeye devam bebisime kardes gelicek insallah teyzeside hamis olcak kisa zamanda
Oh oh maşallah kuzumAnnemler trde ya diyorum ikide bir erken gelinbabamda cok guzel yapar. Ben kiymaYi hic sevmezdim normalde mangalda tavuk severdim ama bebis adana seviyo yedim valla her gun her gun esimle firsat bulup ciktigimizda diyodum hep bebis adana istiyo goturuyodu sagolsun
Yok ya butun sulaleyi gezdik sagolsunlr duyarlar ayip olmasin diye :) aminn cok aminn rabbim duysun insallah sesimiziAy tahmin edebiliyorum kuzum oradan oraya gezmeler bitmemiştir zaten :) amin bitanem inşallah kardeş yapcam ben yeğenime Allah izin verirse
Oyy kuzumm sagol baya kilo aldim sicaktan sislikte var 5 aylik hamileyim sankiOh oh maşallah kuzumgel bende hamurlar açayım sana
En cok ona seviniyorum ya telefonu elime alamiyodum firsat vermiyolardi ki :) her gun dua etmeye devam bebisime kardes gelicek insallah teyzeside hamis olcak kisa zamanda[/QUOTE
hosgeldin nasilsin nasil gidiyo hamislik
cnmcim buarada
bat gunlerini duzenleyebilecekmisin sen mi duzenlicektin bilmiyorum da oraya bakip takip ediyorduk iyi oluyoduda ondan
Kuzum sende hosgeldin neyi okudummu? Cok sey kacirdim kesin orasi :) iyidir teyzesi ellerinden öper bu gün bütün gün uyudu benide uyuttuSup3risi canım hoşgeldin :) bende gittim,geldim,tatile bat bekliyorum,okudun mu bilmiyorum canım :)
Yeğenimiz nasıl maşallah canım çok sevindirdin bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?