Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Aa geldin mi evine canım yaa hadi gözün aydın mo diyim ne denir bilemedim rhat rahat takılırsn evinde en azından gelemezlerde
Hahaha sagol kuzum ya rahat olcam istedigimde yatip kalkicam dinlenicem en azindan cok sükür bebek beni hic zorlamiyo sadece uyku modundayim o kadar ama bulanti kusma bilmem ne yok :) hic kendini belli etmiyo yavrum cok sakin. Orda herkese gore hareket etmek zorundasin ordan oraya git gel mahvolduk. Tek aserdigim seyde adana kebabi ya komedi gibi

yaa yeyipte gitseydin oralarda bulamazsn bel ki orada bukunacak şeyer aşer bari

yaa yeyipte gitseydin oralarda bulamazsn bel ki orada bukunacak şeyer aşer bari
Annemler trde ya diyorum ikide bir erken gelin babamda cok guzel yapar. Ben kiymaYi hic sevmezdim normalde mangalda tavuk severdim ama bebis adana seviyo yedim valla her gun her gun esimle firsat bulup ciktigimizda diyodum hep bebis adana istiyo goturuyodu sagolsun

Çok sevindim kuzum sağ salim vardin evine. Valla özledim seni şimdi rahat rahat konuşuruz artık
En cok ona seviniyorum ya telefonu elime alamiyodum firsat vermiyolardi ki :) her gun dua etmeye devam bebisime kardes gelicek insallah teyzeside hamis olcak kisa zamanda

En cok ona seviniyorum ya telefonu elime alamiyodum firsat vermiyolardi ki :) her gun dua etmeye devam bebisime kardes gelicek insallah teyzeside hamis olcak kisa zamanda
Ay tahmin edebiliyorum kuzum oradan oraya gezmeler bitmemiştir zaten :) amin bitanem inşallah kardeş yapcam ben yeğenime Allah izin verirse

Oh oh maşallah kuzum gel bende hamurlar açayım sana

Ay tahmin edebiliyorum kuzum oradan oraya gezmeler bitmemiştir zaten :) amin bitanem inşallah kardeş yapcam ben yeğenime Allah izin verirse
Yok ya butun sulaleyi gezdik sagolsunlr duyarlar ayip olmasin diye :) aminn cok aminn rabbim duysun insallah sesimizi

Canim en son alt alta kabul etmemisti ayfa yanana koyucam onu ben yaziyodum isterseniz morsevdam5 e de yollayalim yeni topicdede paylassin bende burda Yazayim. Bide tatildeydim ya surekli net ve firsat yoktu telefonu hic yanimda bile tasimiyodum ondan biraz aksadi

Sup3risi canım hoşgeldin :) bende gittim,geldim,tatile bat bekliyorum,okudun mu bilmiyorum canım :)
Yeğenimiz nasıl maşallah canım çok sevindirdin bizi

kızlar halen adet olmadım tam 58 gün oldu kan tahlilde,negatif ama bugün çok kötüyüm artık adet olsamda kurtulsam migde bulantısından ögürmekten bir hal oldum artık herkesin hamilesin lafını duymaktan bıktım

Sup3risi canım hoşgeldin :) bende gittim,geldim,tatile bat bekliyorum,okudun mu bilmiyorum canım :)
Yeğenimiz nasıl maşallah canım çok sevindirdin bizi
Kuzum sende hosgeldin neyi okudummu? Cok sey kacirdim kesin orasi :) iyidir teyzesi ellerinden öper bu gün bütün gün uyudu benide uyuttu ucaklarda havaalaninda banklarda falan nereyi bulduysam uyudum sizinde güzel haberlerinizi almayi nasip etsin rabbim kisa zamanda insallah. Bat ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…