Canim kiyamam ya detayli kontrol yapmiorlarmi neden olmuyorsun? daha önce duzensizlik varmiydi?kızlar halen adet olmadım tam 58 gün oldu kan tahlilde,negatif ama bugün çok kötüyüm artık adet olsamda kurtulsam migde bulantısından ögürmekten bir hal oldum artık herkesin hamilesin lafını duymaktan bıktım
Hoşgeldin canım :) ne kadarlık oldun şimdi ? Doktor kontrolün ne zamanCanim en son alt alta kabul etmemisti ayfa yanana koyucam onu ben yaziyodum isterseniz morsevdam5 e de yollayalim yeni topicdede paylassin bende burda Yazayim. Bide tatildeydim ya surekli net ve firsat yoktu telefonu hic yanimda bile tasimiyodum ondan biraz aksadi
Bende takmadan durabilecegimi pek sanmıyorum zaten canim ama artık ne belirti olursa olsun hamilelige yormicamHahaha ac canim ben iki ay acmistim valla belki iyi gelir :) tam aksi cok takiyodum kafama sadece hamile kalacagima ihtimal vermiyodum bu ay :)
Bende enfeksiYondan dolayi butun belirtiler vardi ben hep hastalik dedim o yuzden zaten :)Bende takmadan durabilecegimi pek sanmıyorum zaten canim ama artık ne belirti olursa olsun hamilelige yormicam
kızlar halen adet olmadım tam 58 gün oldu kan tahlilde,negatif ama bugün çok kötüyüm artık adet olsamda kurtulsam migde bulantısından ögürmekten bir hal oldum artık herkesin hamilesin lafını duymaktan bıktım
Hosbuldummm Canim trde gittim dün ve önceki gun kese minicikte olsa göründü karindan ultrasonla degerlerde iyi yukselmisti bu gün tam 5 haftalik oldu sanirim adete göre ama doktora gore ne kadr onu bilmiyorum burdada randevu 14 eylulde 6 haftalik olmus olcak. 3 ay önce cocugum oluyomu olmuyomu bilmiyorum kontrole gelmek istiyorum diYe rabdevu almistim simdide aricam dicem hamileyim onun icin kontrole gelcem :) görümce diyo cok azimlisinHoşgeldin canım :) ne kadarlık oldun şimdi ? Doktor kontrolün ne zaman
Bu görümce hangi görümce canısıHosbuldummm Canim trde gittim dün ve önceki gun kese minicikte olsa göründü karindan ultrasonla degerlerde iyi yukselmisti bu gün tam 5 haftalik oldu sanirim adete göre ama doktora gore ne kadr onu bilmiyorum burdada randevu 14 eylulde 6 haftalik olmus olcak. 3 ay önce cocugum oluyomu olmuyomu bilmiyorum kontrole gelmek istiyorum diYe rabdevu almistim simdide aricam dicem hamileyim onun icin kontrole gelcem :) görümce diyo cok azimlisin
Çok sevindim canım benim. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğin. Bize haber ver canım doktora gittikçe. Tatlı güzel heyecanlar bunlar :) sen sus görümceeeHosbuldummm Canim trde gittim dün ve önceki gun kese minicikte olsa göründü karindan ultrasonla degerlerde iyi yukselmisti bu gün tam 5 haftalik oldu sanirim adete göre ama doktora gore ne kadr onu bilmiyorum burdada randevu 14 eylulde 6 haftalik olmus olcak. 3 ay önce cocugum oluyomu olmuyomu bilmiyorum kontrole gelmek istiyorum diYe rabdevu almistim simdide aricam dicem hamileyim onun icin kontrole gelcem :) görümce diyo cok azimlisin
Batın geçtimi canımKizlar test yapsam cikarmi sizce
Canım bence sen tekrar doktora git normal degil böyle olmasi söktürücü falan verir en azından rahatlarsinkızlar halen adet olmadım tam 58 gün oldu kan tahlilde,negatif ama bugün çok kötüyüm artık adet olsamda kurtulsam migde bulantısından ögürmekten bir hal oldum artık herkesin hamilesin lafını duymaktan bıktım
Ama sonu güzel oldu beklemezken olmasida ayri bir güzeldir tam süpriz yaniBende enfeksiYondan dolayi butun belirtiler vardi ben hep hastalik dedim o yuzden zaten :)
O benden önce hamile kalan. Aa bide ne oldu ben onunkine ilk hamile kaldiginda dedim kiz kendimdede erkek hissediyorum tabiki allahtan hayirlisi benim icin asla farketmez eli ayagi duzgun saglikli olsunda ama onun esi erkek istiyodu oda diyodu erkek olsn falan kayinvalide ziyarete gitmis bilmem tesbih cekmis falan onunki erkek olcakmis benimki kiz oyle dedi neyse onla kontrole gittik doktor kiz dedi adama inanmadi bilmiyo dedi bilmem ne daha genc bi doktora baska hastaneye gittik oda kiz dedi :)Bu görümce hangi görümce canısı
Hahaha haber veririm kuzum ben hep tedirginim ondanda fazla kaptirmakta istemiyorum kendimi allahtan hayirlisi kalbini duyup bebegi göreyimdeÇok sevindim canım benim. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğin. Bize haber ver canım doktora gittikçe. Tatlı güzel heyecanlar bunlar :) sen sus görümceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?