Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canim kiyamam ya detayli kontrol yapmiorlarmi neden olmuyorsun? daha önce duzensizlik varmiydi?

Hoşgeldin canım :) ne kadarlık oldun şimdi ? Doktor kontrolün ne zaman

Hahaha ac canim ben iki ay acmistim valla belki iyi gelir :) tam aksi cok takiyodum kafama sadece hamile kalacagima ihtimal vermiyodum bu ay :)
Bende takmadan durabilecegimi pek sanmıyorum zaten canim ama artık ne belirti olursa olsun hamilelige yormicam

nannen1 Can'ım her ay olduğu gibi sivilcem ve uçuğum yerini aldı göğüslerimde acıyor idrar rengimde değişiklik yok sinirler tavan bugün oğlanla çarpışan oto yada bindim tam oldu sende durum Nasıl

Kizlaaar hepinize merhaba araniza yeni katildim. Benimde bat 11 12 si birde bu ay hsg cektirdim doktor sansin yuksek dedi ama kasiklarim agriyo ara ara belim agriyo ara ara gogsum sizliyo bir haftadirda yogun akintim var sabah test yapmayi dusunuyorum hepimiz icin hayirlisi olsun insallah :)

Bende yarın evime dönüyorum tatil bitti oyyy okullar açılacak koşturmaca başlıyacak

Bende korunmayi birakinca 120 gun olmadim. Kist cikti sonrasinda.dr adet soktrcu verdi rahatladim.oyle bsiey varsa iyice kistlesmeden bence git bian once canim iyi bi dr a

Hoşgeldin canım :) ne kadarlık oldun şimdi ? Doktor kontrolün ne zaman
Hosbuldummm Canim trde gittim dün ve önceki gun kese minicikte olsa göründü karindan ultrasonla degerlerde iyi yukselmisti bu gün tam 5 haftalik oldu sanirim adete göre ama doktora gore ne kadr onu bilmiyorum burdada randevu 14 eylulde 6 haftalik olmus olcak. 3 ay önce cocugum oluyomu olmuyomu bilmiyorum kontrole gelmek istiyorum diYe rabdevu almistim simdide aricam dicem hamileyim onun icin kontrole gelcem :) görümce diyo cok azimlisin

Bu görümce hangi görümce canısı

Çok sevindim canım benim. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğin. Bize haber ver canım doktora gittikçe. Tatlı güzel heyecanlar bunlar :) sen sus görümceee

Canım bence sen tekrar doktora git normal degil böyle olmasi söktürücü falan verir en azından rahatlarsin

Bu görümce hangi görümce canısı
O benden önce hamile kalan. Aa bide ne oldu ben onunkine ilk hamile kaldiginda dedim kiz kendimdede erkek hissediyorum tabiki allahtan hayirlisi benim icin asla farketmez eli ayagi duzgun saglikli olsunda ama onun esi erkek istiyodu oda diyodu erkek olsn falan kayinvalide ziyarete gitmis bilmem tesbih cekmis falan onunki erkek olcakmis benimki kiz oyle dedi neyse onla kontrole gittik doktor kiz dedi adama inanmadi bilmiyo dedi bilmem ne daha genc bi doktora baska hastaneye gittik oda kiz dedi :)

Çok sevindim canım benim. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğin. Bize haber ver canım doktora gittikçe. Tatlı güzel heyecanlar bunlar :) sen sus görümceee
Hahaha haber veririm kuzum ben hep tedirginim ondanda fazla kaptirmakta istemiyorum kendimi allahtan hayirlisi kalbini duyup bebegi göreyimde

Bat 9 10 kuzum korkuyorum ama regl gelcdk diye çok umudum vardı bu ay ara ara sanclar ağrılar yokluyor beni.her an gelebilir. Okudun mu derken 2 3 gündür zor tutuyorum kendimi test yapmamak için Sup3risi yüzde 90 olmadı canım, benim bu ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…