Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Geleceğini biliyorum yani çok belli kuzum

Karnım aynı regl döneminde ki gibi ağrıyor :|

Test bile yapmıcam vazgeçtim ..

Canim ya biseyi 40 kere dersen olurmus sen iyice karamsarliga bagladin kendine eziyyet ediyorsun.bende ilk 5 6 ay oyleydim bosuna okadar takmisim diye simdi kendime kiziyorum.catlasamda patlasamda rabbimin belirledigi tatihte dunyaya gelebilcek.oyuzden bence sende uzme bukadar kendini.herseyde bi hayir vardir belli olmaz ne olacagi umitsuz dusunme

Ben şuanda çok hevesliyim ama biliyorum ki benimde bu ay olmadı. Sadece kendimi kandırıyorum. Aaaffff Allahım afff
Aynen bende kendimi kandırıyorum ahh ne guzeldim bu ay umutlarım vardı belirtirlerime kanmasamda sanki bebeğim benle gibiydi İçim çok acıyor çokkk

Çok hakl Çok haklısın canım,hayırlısıyla olsun diye hep dua ediyorum bende normalde böyle değilim inan bana ama regl gelince böyle oluyorum i. Hele bu ay çok tatlıydı hallerim hep bebek var sandım inşallah öyledir ama boyle ağrım vRken korkuyorum elimde değil. Burdan başka Bi yerede açıılamıyoeum

İn
İnşallah hamileyyizdir canım rabbim sevindiriri bizi

İnşallah canım benim. Herzaman duamdasınız.
Annemle bugün telefonda konuştum oda diyo inşallah yarın doktora gittiğinde hamilesin felan der.. ah anam babam onlarda benden müjdeli haber bekliyorlar..

Biliyrm bende adet gunlerimde once bi şoka giriyorum sonra 2 3 gun agliyorum falan derken alistim.artik olursa sasirirm gibi geliyor.degisik bi duygu var icimde.olacaginada inanamiyorum.olmiycak diyede uzulemiyorum.ilk defa bu ay boyle oldum.bakalim ne olcak.ne tahlil yapmak geliyor artik icimden ne heveslenmek.ama garip bi sekilde bu beni üzmuyor artik gectigimiz aylar gibi.ogrendim sanirim bunla basedebilmeyi

İnşallah canım benim. Herzaman duamdasınız.
Annemle bugün telefonda konuştum oda diyo inşallah yarın doktora gittiğinde hamilesin felan der.. ah anam babam onlarda benden müjdeli haber bekliyorlar..
İnşallah canım sonucu öğrenince yaz hemen
Bende annemler gelcel eylül sonunda onlara mujdeyi vermek istiyorum

İnşallah canım sonucu öğrenince yaz hemen
Bende annemler gelcel eylül sonunda onlara mujdeyi vermek istiyorum

İnşallah o müjdeli haberi veririz bu ay canım..
Tamam yazarım ama ben hamilelik için değil bakteri için günün ilk idrarını götürmem gerekiyo aslında. Bi umut işte belki görünür felan

O seni sinir eden görümce dimi :) sağlıklı olsun öncelikle tabi yaa

Canım bence sen tekrar doktora git normal degil böyle olmasi söktürücü falan verir en azından rahatlarsin
gittim ama bişey demiyor söktürücü 3 hafta önce içtim bitmişt haydi haydi olmam lazımdı sogan kürü yaptım dereotu maydonoz hepsinin suyunu
içtim ama yok gögüslerim taş gibi oldu yine ;( südyene olmuyor

Bende korunmayi birakinca 120 gun olmadim. Kist cikti sonrasinda.dr adet soktrcu verdi rahatladim.oyle bsiey varsa iyice kistlesmeden bence git bian once canim iyi bi dr a
evet bendede kist dedi doktor ilaç verdi sonra içtim doktora gittim başka şehirde baktı tertemiz dedi,lekelenme tarzı olmuştum adet olmamışsın o patlamış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…