Geleceğini biliyorum yani çok belli kuzum
Aminn canım inşallahHahaha haber veririm kuzum ben hep tedirginim ondanda fazla kaptirmakta istemiyorum kendimi allahtan hayirlisi kalbini duyup bebegi göreyimde
Canim ya biseyi 40 kere dersen olurmus sen iyice karamsarliga bagladin kendine eziyyet ediyorsun.bende ilk 5 6 ay oyleydim bosuna okadar takmisim diye simdi kendime kiziyorum.catlasamda patlasamda rabbimin belirledigi tatihte dunyaya gelebilcek.oyuzden bence sende uzme bukadar kendini.herseyde bi hayir vardir belli olmaz ne olacagi umitsuz dusunmeBat 9 10 kuzum korkuyorum ama regl gelcdk diye çok umudum vardı bu ay ara ara sanclar ağrılar yokluyor beni.her an gelebilir. Okudun mu derken 2 3 gündür zor tutuyorum kendimi test yapmamak içinSup3risi yüzde 90 olmadı canım, benim bu ayda
Aynen bende kendimi kandırıyorum ahh ne guzeldim bu ay umutlarım vardı belirtirlerime kanmasamda sanki bebeğim benle gibiydiBen şuanda çok hevesliyim ama biliyorum ki benimde bu ay olmadı. Sadece kendimi kandırıyorum. Aaaffff Allahım afff
Aynen bende kendimi kandırıyorum ahh ne guzeldim bu ay umutlarım vardı belirtirlerime kanmasamda sanki bebeğim benle gibiydiİçim çok acıyor çokkk
Çok haklısın canım,hayırlısıyla olsun diye hep dua ediyorum bende normalde böyle değilim inan bana ama regl gelince böyle oluyorum i. Hele bu ay çok tatlıydı hallerim hep bebek var sandım inşallah öyledir ama boyle ağrım vRken korkuyorum elimde değil. Burdan başka Bi yerede açıılamıyoeumCanim ya biseyi 40 kere dersen olurmus sen iyice karamsarliga bagladin kendine eziyyet ediyorsun.bende ilk 5 6 ay oyleydim bosuna okadar takmisim diye simdi kendime kiziyorum.catlasamda patlasamda rabbimin belirledigi tatihte dunyaya gelebilcek.oyuzden bence sende uzme bukadar kendini.herseyde bi hayir vardir belli olmaz ne olacagi umitsuz dusunme
İnşallah hamileyyizdir canım rabbim sevindiriri biziNeolcak bizim bu halimiz
İn
İnşallah hamileyyizdir canım rabbim sevindiriri bizi
Çok hakl
Çok haklısın canım,hayırlısıyla olsun diye hep dua ediyorum bende normalde böyle değilim inan bana ama regl gelince böyle oluyorum i. Hele bu ay çok tatlıydı hallerim hep bebek var sandım inşallah öyledir ama boyle ağrım vRken korkuyorum elimde değil. Burdan başka Bi yerede açıılamıyoeum
İnşallah canım sonucu öğrenince yaz hemenİnşallah canım benim. Herzaman duamdasınız.
Annemle bugün telefonda konuştum oda diyo inşallah yarın doktora gittiğinde hamilesin felan der.. ah anam babam onlarda benden müjdeli haber bekliyorlar..
İnşallah canım sonucu öğrenince yaz hemen
Bende annemler gelcel eylül sonunda onlara mujdeyi vermek istiyorum
Sagol canim simdilik bi sorun yok. Hormon testlerine bakilcak bilmiyorum bakalimhayırlı haberler canım inşallah bi sıkıntı bi sorun yoktur
O seni sinir eden görümce dimi :) sağlıklı olsun öncelikle tabi yaaO benden önce hamile kalan. Aa bide ne oldu ben onunkine ilk hamile kaldiginda dedim kiz kendimdede erkek hissediyorum tabiki allahtan hayirlisi benim icin asla farketmez eli ayagi duzgun saglikli olsunda ama onun esi erkek istiyodu oda diyodu erkek olsn falan kayinvalide ziyarete gitmis bilmem tesbih cekmis falan onunki erkek olcakmis benimki kiz oyle dedi neyse onla kontrole gittik doktor kiz dedi adama inanmadi bilmiyo dedi bilmem ne daha genc bi doktora baska hastaneye gittik oda kiz dedi :)
Canım hemen umitsizlige kapılma benzer zate belirtiler umudunu kesme ama tamam hevslenmede akışına bırakKarnım aynı regl döneminde ki gibi ağrıyor :|
gittim ama bişey demiyor söktürücü 3 hafta önce içtim bitmişt haydi haydi olmam lazımdı sogan kürü yaptım dereotu maydonoz hepsinin suyunuCanım bence sen tekrar doktora git normal degil böyle olmasi söktürücü falan verir en azından rahatlarsin
evet bendede kist dedi doktor ilaç verdi sonra içtim doktora gittim başka şehirde baktı tertemiz dedi,lekelenme tarzı olmuştum adet olmamışsın o patlamış dediBende korunmayi birakinca 120 gun olmadim. Kist cikti sonrasinda.dr adet soktrcu verdi rahatladim.oyle bsiey varsa iyice kistlesmeden bence git bian once canim iyi bi dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?