hayatımda hep 22-25-28 günde oldum ama hiç bunun aşagısına üstüne hiç çıkmadım. tatile gittik tatilin 5.günü oldum 21temmuzdu oldugum tarih bugün 08 eylül ama hala tık yok detaylı gitmdigim doktor kalmadı artık eşimde sinirleniyor insanlarda hastalıklı gözüyle bakıyor çünkü doktorlar bişey yok diyor söktürücü veriyor olmuyor ben ablam gilin içtigi söktürücüyü içtim sabah iç akşam olurmuşsun akiam iç sabah dediler 2 hafta oldu yok bebekte yok oda yok kistte yok anlam veremiyorum artık delircemCanim kiyamam ya detayli kontrol yapmiorlarmi neden olmuyorsun? daha önce duzensizlik varmiydi?
bende goguslerde hassasiyet siddetli kabiz sol tarafta ksiktan bacaga inen agri var boyle ama adeteyken kabiz haric vehemen hemen ayni bisi diyemiyorum cnm akintim yokmesela bel agrisi var assoscum ne dersin var mi bisilernannen1 Can'ım her ay olduğu gibi sivilcem ve uçuğum yerini aldı göğüslerimde acıyor idrar rengimde değişiklik yok sinirler tavan bugün oğlanla çarpışan oto yada bindim tam oldu sende durum Nasıl
baska doktor dene birde canım bebis yoksa eger baska neden olabilir bulunmaligittim ama bişey demiyor söktürücü 3 hafta önce içtim bitmişt haydi haydi olmam lazımdı sogan kürü yaptım dereotu maydonoz hepsinin suyunu
içtim ama yok gögüslerim taş gibi oldu yine ;( südyene olmuyor
hayatımda hep 22-25-28 günde oldum ama hiç bunun aşagısına üstüne hiç çıkmadım. tatile gittik tatilin 5.günü oldum 21temmuzdu oldugum tarih bugün 08 eylül ama hala tık yok detaylı gitmdigim doktor kalmadı artık eşimde sinirleniyor insanlarda hastalıklı gözüyle bakıyor çünkü doktorlar bişey yok diyor söktürücü veriyor olmuyor ben ablam gilin içtigi söktürücüyü içtim sabah iç akşam olurmuşsun akiam iç sabah dediler 2 hafta oldu yok bebekte yok oda yok kistte yok anlam veremiyorum artık delircem
Bütün adet belirlilerini yaşıyoruz zaten hamilelik belirtileride aynı sol kaşığımda hafif bir batma devam ediyor Ateş'im var of son 5 günbende goguslerde hassasiyet siddetli kabiz sol tarafta ksiktan bacaga inen agri var boyle ama adeteyken kabiz haric vehemen hemen ayni bisi diyemiyorum cnm akintim yokmesela bel agrisi var assoscum ne dersin var mi bisiler
İnşlh gelmez Can'ım bu 2 gün dinlen hiç yorma kendiniKızlar bugün itibariyle bat günüm
Belimde ve karnımda ağrılarım var
Bu ay farklı olarak sağ bacağımın arkasında ağrı ve çekilme var ama ümitlenmek istemiyorum. Akıntım da azaldıKırmızıları en geç yarın akşama görecek gibiyim.
gecen ay sen kacinda olmustun asosBütün adet belirlilerini yaşıyoruz zaten hamilelik belirtileride aynı sol kaşığımda hafif bir batma devam ediyor Ateş'im var of son 5 gün
15 Agustos ama döngüm 30 gün sengecen ay sen kacinda olmustun asos
benimde 15 agustos otomatik hesaplayiciyazdim adet dongum 28 gun diyo ona gore 12 eylul olmam gerekiyor ama her zaman hesapladigimdan 1gun gec geliyo15 Agustos ama döngüm 30 gün sen
allah sabır versin cnm.İnş tekrar yaşarsın o duyguyu çok istiyorum genç anne olalım insanlar gencecik çocukları elinde içim gidiyor.Yaşadım biliyorum o acı çok farklı. Allah kimseye yaşatmasın canım. Düşükten sonra da herkes hemen hamile kalamıyor ki. Kürtaj sonrası 3. Adetimi gördüm yine olmadı yanive hamilelik hissini bi kere yaşadığım için şimdi tekrar onu yaşamak istiyorum sağlıklı bi şekilde ve olmayınca bu sefer daha çok üzülüyorım
amin herşeyin hayırlısını versin rabbim.Canım hiç öyle düşünme gerçekten çok zor bir durumAllahım kimseye yaşatmasın. Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Rabbim bilir her şeyin zamanını. Sağlıklı sıhhatli hayırlısından olsun inşallah.
Canım düşünme fazla sen denemeye devam et olur inşallah merak etme herkes de çok ağrı olacak diye bir şey yok çatlarken. Bat Tarihine kadar ümitvar olacağız üzülmek yokaffffff benim yine olmadı heralde hiç ağrım sızım yok çatlatma iğneside oldum çok çok hafif sızı gibi birşey oldu hala birşey yok çatlamadımı ki acaba ya altı üstü bir tanecik yumurta çatlamıştır heralde
inşallah canımmmmm valla senin söylediklerin çok iyi geliyo kendimi daha iyi hissediyorum sen buraya lazımsın Rabbim inşallah güzel yüreğinden geçen bütün hayır dualarını kabul etsinCanım düşünme fazla sen denemeye devam et olur inşallah merak etme herkes de çok ağrı olacak diye bir şey yok çatlarken. Bat Tarihine kadar ümitvar olacağız üzülmek yok
Canım benim karşılıklı burası hepimize iyi geliyor gerçekteninşallah canımmmmm valla senin söylediklerin çok iyi geliyo kendimi daha iyi hissediyorum sen buraya lazımsın Rabbim inşallah güzel yüreğinden geçen bütün hayır dualarını kabul etsin
ne güzel haber bu aallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin maşallahkızlar merhaba, bu haberimi esımden once sizinle paylasıyorum:) cunku burdaki herkesi cok ıyı anlıyorum hepimiz her ay insallah bu ay olur dıyor aynı sekilde umutlanıyoruz. acıklamam su kı benim reglim normalde hıc gecıkmez bugun ıkı gun gectı ve evde gebelık testı yaptım sonuc pozitif hamileyım:)))) daha kan testi yaptırmadım. hepinize cooook dua edıcem ısımlerınızı yazarsanız ısım ısım dua ederım. cunku belkı fıılı olarak degıl ama farketmeden bana cok yardımcı oldunuz hepınız. sizin sayenizde cogu zaman rahatladım. hepinize coook tesekkur ederim:)
canım yaaa .. üzerinden ne kadar geçticanım kalp atışı alınamamıştı 6.haftada oldum.. dr antıbıyotık yazdı evet unutmuş sanırım mutlaka yazdır kanamalar surer bı 10 gün bunyeye ğore değışıor tabı .. bana kalırsa korunma dığer adetın ğeldığı zaman başla çalışmalaara bunyen kendını toparlamazsa zaten ğebe kalamıosun..
vallhi ben kullandım 1 kez kalmadım hamileElla haptansonra gebelik olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?