Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canim kiyamam ya detayli kontrol yapmiorlarmi neden olmuyorsun? daha önce duzensizlik varmiydi?
hayatımda hep 22-25-28 günde oldum ama hiç bunun aşagısına üstüne hiç çıkmadım. tatile gittik tatilin 5.günü oldum 21temmuzdu oldugum tarih bugün 08 eylül ama hala tık yok detaylı gitmdigim doktor kalmadı artık eşimde sinirleniyor insanlarda hastalıklı gözüyle bakıyor çünkü doktorlar bişey yok diyor söktürücü veriyor olmuyor ben ablam gilin içtigi söktürücüyü içtim sabah iç akşam olurmuşsun akiam iç sabah dediler 2 hafta oldu yok bebekte yok oda yok kistte yok anlam veremiyorum artık delircem

bende goguslerde hassasiyet siddetli kabiz sol tarafta ksiktan bacaga inen agri var boyle ama adeteyken kabiz haric vehemen hemen ayni bisi diyemiyorum cnm akintim yokmesela bel agrisi var assoscum ne dersin var mi bisiler

Son düzenleme:
baska doktor dene birde canım bebis yoksa eger baska neden olabilir bulunmali

Kızlar bugün itibariyle bat günüm
Belimde ve karnımda ağrılarım var
Bu ay farklı olarak sağ bacağımın arkasında ağrı ve çekilme var ama ümitlenmek istemiyorum. Akıntım da azaldı Kırmızıları en geç yarın akşama görecek gibiyim.

Bel ağrısı kasık ağrısı şişkinlik gibi bişeyler var mı? Varsa eğer enfeksiyon olabilir belki çünkü bende vardı o yüzden adet görememiştim
Hayır olsun inşallah

bende goguslerde hassasiyet siddetli kabiz sol tarafta ksiktan bacaga inen agri var boyle ama adeteyken kabiz haric vehemen hemen ayni bisi diyemiyorum cnm akintim yokmesela bel agrisi var assoscum ne dersin var mi bisiler
Bütün adet belirlilerini yaşıyoruz zaten hamilelik belirtileride aynı sol kaşığımda hafif bir batma devam ediyor Ateş'im var of son 5 gün

İnşlh gelmez Can'ım bu 2 gün dinlen hiç yorma kendini

günaydın kızlar :) komşum yeni doğum yapmıştı; dün akşam onların yanındaydım. o kadar heyecanlı, o kadar mutlulardı ki Allah hepimize en kısa, en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. bata 10 gün kaldı heyecanla bekliyorum. bu ay yüzümüz gülsün bayram hediyemiz olsun inşallah

affffff benim yine olmadı heralde hiç ağrım sızım yok çatlatma iğneside oldum çok çok hafif sızı gibi birşey oldu hala birşey yok çatlamadımı ki acaba ya altı üstü bir tanecik yumurta çatlamıştır heralde

allah sabır versin cnm.İnş tekrar yaşarsın o duyguyu çok istiyorum genç anne olalım insanlar gencecik çocukları elinde içim gidiyor.

amin herşeyin hayırlısını versin rabbim.

Canım düşünme fazla sen denemeye devam et olur inşallah merak etme herkes de çok ağrı olacak diye bir şey yok çatlarken. Bat Tarihine kadar ümitvar olacağız üzülmek yok

Canım düşünme fazla sen denemeye devam et olur inşallah merak etme herkes de çok ağrı olacak diye bir şey yok çatlarken. Bat Tarihine kadar ümitvar olacağız üzülmek yok
inşallah canımmmmm valla senin söylediklerin çok iyi geliyo kendimi daha iyi hissediyorum sen buraya lazımsın Rabbim inşallah güzel yüreğinden geçen bütün hayır dualarını kabul etsin

inşallah canımmmmm valla senin söylediklerin çok iyi geliyo kendimi daha iyi hissediyorum sen buraya lazımsın Rabbim inşallah güzel yüreğinden geçen bütün hayır dualarını kabul etsin
Canım benim karşılıklı burası hepimize iyi geliyor gerçekten Aminnnn canımmmm aminnn hep birlikte inşallah

ne güzel haber bu aallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin maşallah

canım yaaa .. üzerinden ne kadar geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…