bebeğim sen evlenir evlenmezmi bebeğe karar verdini yaşlar kaç kuzumMerhaba kızlar benim kanama kesildi bu ayda böyle oldu demek ki adetim 9 gun kesik kesik şekilde yeni bat 3 ekim ama ben artık bebek isine ara veriyorum ekstra birsey yapmicam iliskiden sonra yatmayi bile düşünmüyorum kurslara falan gidicem kafami dagiticam evlendigimiz aydan beri bebek stresi yaşıyorum bu ay oldumu acaba geldimi falan yorgun hissediyorum kendimi artık yine de takipteyim sizleri
benimde 15 agustos otomatik hesaplayiciyazdim adet dongum 28 gun diyo ona gore 12 eylul olmam gerekiyor ama her zaman hesapladigimdan 1gun gec geliyo
Kızlar merhaba siZe birşey sormak istiyorum martın 13.de eşimle korunmasız ilişkiye girdik nisanın başında 3 günlük orta derece yığunlukla hasta oldum ve sonraki yüm ilişkilerimiz korunmasız oldu mayıs ayının başınfa hasta olmam gerekirken olmadım ve adetimden 3 gün geçtikten sonra test yaptım79 çıktı ve her iki günde bir 2 3 katı fazla fazla arttı benim korkum bir arkadaşında öyle olmuş acaba mart ayındaki tutmuş olupta nisan ayındaki kanamam üstğne görmemiydi çocuk geriden geliyor olabilirmi doktorum benim verdiğim satla çocuğun gelişimi tutuyo hatta 5 gün geç yumurtlamışsın dedi başına böyle birşey gelen varmı ?
ocak 9 da kurtaj oldum canım nerdeyse senesı dolacak ışte kasımda kalmıştım ğebecanım yaaa .. üzerinden ne kadar geçti
İnşallah tekrar hayırlı zamanda hamile kalıp bu sefer sağ salim alırım kucağıma bebişimi inşallahallah sabır versin cnm.İnş tekrar yaşarsın o duyguyu çok istiyorum genç anne olalım insanlar gencecik çocukları elinde içim gidiyor.
Kalbimi nasıl ferahlattın tahmin edemezsin okadar korktumki doktorumda bişey yok nisandaki dedi benim kan değeri ayın 5inde 79 wyın 13ünnde 4000 çıktı normal dimi olamaz gerilik falanMartta tutan cocugun test sonucu mayista hic 79 cikar mi canim.oyle bisey imkansiz.1 2 gunluk degerdir 79.bir hafta geckince bike binlerde cikiyor.ufacik bi suphe kalmasim asla olamiycak bisey senin dedigin
YaaaaaTabiki regl oldum ..
Hemde 1 gun once resmen kafayı yedi düzenim.
ocak 9 da kurtaj oldum canım nerdeyse senesı dolacak ışte kasımda kalmıştım ğebe
Yaaaaasen bari deme yaa
Bir daha belirtiymiş oymuş buymuş asla ama asla kafaya takmıcam bu ay gerçekten bunaldıgımı ve yoruldgumı hissettim. Çok sinirlerim,bozuk,çok fazla.
Olmuyor ya olmuyor
Saçmalama canım ya. Bak şöyle düşün sen zaten bu ay çok çalışmadığını söylemiştin pekte beklemiyoedun aslında. Senin şu söylediklerini benim söylemem gerekirken ben bile söylemiyorum. Ki biliyorsun 1er gün arayla çalıştım ben hep ama olmadı. Bu karamsarlığa benim düşmem lazım. Hadi toparlan canım. Hayırlısı değilmiş demek ki hakkımızda. Ekime hazırlanıcaz artık nabalım. Bizimde olacak elbet bigün.Ben çok sinir olmaya başladım,kızlar çok sinirliyim ya ağlamadım hiç,bir damla bile yaş gelmedi olmuyorsa olmuyor dedim.
Gerçekten bunaldım,bu işten.
Belkide annelik yoktur nasibimizde ne diye zorluyorsam.
24 yaşındayım cnm sen kaç yaşındasın allah kime ne zaman nasip edicek belli olmaz ki bak 2 yıldır bekliyorum hiç gebe kalamadım belki yıllarca bekleyeceğimİnşallah tekrar hayırlı zamanda hamile kalıp bu sefer sağ salim alırım kucağıma bebişimi inşallahben genç anne olamıcam maalesef ama sen olursun inşallah. Yaş kaç ?
Regl geldi,dun gece yatarken anlamıştım,geliceğini. Ağrısından çok belli, zaten bir turlude test almaya gidememeiştim. Bence şuan ki çektiğim,ağrı sızı asla hamilelik belirtisi olamaz benziyo diyorlar ya bi tık farklı ağrısı var reglin o yüzden o kramp girdi umitlenmek mi bence asla.Hayırdır kuzum test mi yaptın kırmızılar mi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?