Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Dalgaya vur umursamıyormuş gibi yap bana bugün dediler ki bi tanıdık evlendikten bir ay sonra hamile olduğunu duyurmuş dalgaya aldım ben beceriksizim zaten falan diye üzüldüğünü belli etme kimseye
İğrenç bi bayram,beni bekliyo annemler gelcel güzel haber tyok niye iğrenç bakışlar altında bayram.

Kalbimi nasıl ferahlattın tahmin edemezsin okadar korktumki doktorumda bişey yok nisandaki dedi benim kan değeri ayın 5inde 79 wyın 13ünnde 4000 çıktı normal dimi olamaz gerilik falan
Bak kendinde diyorsun hizla artiyor o deger.hic mumkun olurmu haftalarca 79 a anca cikmasi .diyorumya biyle bisey asla olamaz ben kadin dogum uzerine yuksek lisansimi yapiyorum canim guvenebilirsin.imkansiz senin dedigin sey

Bende 3 ocakta kürtaj olmuştum canım bende kasımda öğrenmiştim hamile olduğumu
çok zor canım ayenen benıum eşım oğretmen 24 kasım öğretmenler ğununde edıye ğbı olmuştu ona ama sonu ğelmedı ğeç dollenme demışlerdı bakalım şımdı bat ın ne zaman senın

Olsun kuzum hayırlı bi vakti var önemli olan hayırlısını istemek hamile kalmakla bitmiyor inan ki bende hep hamile kalayım yeter diyordum ama nasibi yokmuş allahım sağlıklı hamilelik ler nasip etsin geçen yıl temmuzda başladım olmuyor diye üzülüyordum iyi de olmamış kpss mayısa alındı olsaydı belki sınava göremeyeceksin Rabbim bizim için hayırlı vakitti biliyor sıkma o güzel canını bizimde minnaklarimiz olan Rabbimin izniyle

Bir daha belirtiymiş oymuş buymuş asla ama asla kafaya takmıcam bu ay gerçekten bunaldıgımı ve yoruldgumı hissettim. Çok sinirlerim,bozuk,çok fazla.
Olmuyor ya olmuyor
canım benım yua ınan senın kadar bızdeuzulduk sızde aber beklıodum kendımden cok ama uzulmek yok bak epımız elımız boş ğrıoruz bayraama emen emen yalnız deılsın uzulme nolur olcak ınanalım

Eylül 5 di ama gelmedi hala test yaptım o da negatif bekliyorum 21 agustosda bi akıntı gelmişti eğer ki o yumrtlama akintisiysa 10 eylule kadar yolu var
çok zor canım ayenen benıum eşım oğretmen 24 kasım öğretmenler ğununde edıye ğbı olmuştu ona ama sonu ğelmedı ğeç dollenme demışlerdı bakalım şımdı bat ın ne zaman senın

Eylül 5 di ama gelmedi hala test yaptım o da negatif bekliyorum 21 agustosda bi akıntı gelmişti eğer ki o yumrtlama akintisiysa 10 eylule kadar yolu var
Ay ne sabır ne sabır bnm 10 ğun var amaaan evde test bol dıe test yapıp nğtv ğorup alıtştrıorum kendımı onden eğıtım alışılmış çaresızlık fılan

kizlar ben bugun kirmizilari gordum hemde 5 gun once.hormonlarimda kafayi yedi.artik ekimi umutla bekliycem

24 yaşındayım cnm sen kaç yaşındasın allah kime ne zaman nasip edicek belli olmaz ki bak 2 yıldır bekliyorum hiç gebe kalamadım belki yıllarca bekleyeceğim
29 yaşındayım canım kasımda 30 olucam. O yüzden biran önce hamile kalmak istiyorım ki 2. Çocuğu da istiyorum Allah verirse hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında

myzt canım yaşın kaç? Ben 30'uma geldim. kolay değil elbet biliyorum bende deli gibi isteyenlerdenim ama Yüce Rabbimiz Bakara suresinde ne diyor?
"OLURKİ SİZ BİRŞEYİ İSTERSİNİZ; OYSA O HAKKINIZDA BİR ŞERDİR.
OLURKİ SİZ BİRŞEYDEN HOŞLANMAZSINIZ; OYSA O HAKKINIZDA HAYIRLIDIR. ALLAH BİLİR, SİZ BİLEMEZSİNİZ."

Bu ayet hepimizin aklına kazınmalı yüreklerimiz ferahlamalı çünkü bunu söyleyen bizi Yaratandır. O herşeyi gören bilendir. Sabırla tevekkül edicez bugünlerde oruç tutalım gece namazına uyanalım elbet ellerimizi boş çevirmez O merhametlilerin merhametlisi... bizler O'nun kulluğuna layık değiliz ama O her daim kullarının üzerinden rızkını yardımını kesmez...

myzt canım yaşın kaç? Ben 30'uma geldim. kolay değil elbet biliyorum bende deli gibi isteyenlerdenim ama Yüce Rabbimiz Bakara suresinde ne diyor?
"OLURKİ SİZ BİRŞEYİ İSTERSİNİZ; OYSA O HAKKINIZDA BİR ŞERDİR.
OLURKİ SİZ BİRŞEYDEN HOŞLANMAZSINIZ; OYSA O HAKKINIZDA HAYIRLIDIR. ALLAH BİLİR, SİZ BİLEMEZSİNİZ."

Bu ayet hepimizin aklına kazınmalı yüreklerimiz ferahlamalı çünkü bunu söyleyen bizi Yaratandır. O herşeyi gören bilendir. Sabırla tevekkül edicez bugünlerde oruç tutalım gece namazına uyanalım elbet ellerimizi boş çevirmez O merhametlilerin merhametlisi... bizler O'nun kulluğuna layık değiliz ama O her daim kullarının üzerinden rızkını yardımını kesmez...

Sağol canım ağlamıcam dedim hıçkırıklara boğuldum.
Diyecek kelime bulamıyorum eşimede msj attım
Dalgaya vur umursamıyormuş gibi yap bana bugün dediler ki bi tanıdık evlendikten bir ay sonra hamile olduğunu duyurmuş dalgaya aldım ben beceriksizim zaten falan diye üzüldüğünü belli etme kimseye
etmiyorum kuzum da zorumada gidiyor ya dayanamıyorum :'(
inşallah canım artık versin rabbim gerçekten ço kzor çok
canım benım yua ınan senın kadar bızdeuzulduk sızde aber beklıodum kendımden cok ama uzulmek yok bak epımız elımız boş ğrıoruz bayraama emen emen yalnız deılsın uzulme nolur olcak ınanalım
tamam canım benimmm
kizlar ben bugun kirmizilari gordum hemde 5 gun once.hormonlarimda kafayi yedi.artik ekimi umutla bekliycem
benimde 1 gün erken geldi şok oldum 25.gunde regl geldi ya 26 27 28 gelirdide 25 nedir ya
sapladı o ağrısını belime hayallerim yıkıldı
myzt bitanem yıpratma kendini.. biz ne yaparsak yapalım Rabbim nezaman,nasıl yazmışsa onu görcez.
inşallah canım
ekimde 27 olcam canım
çok sagol su ayeti paylaştın canım iyi geldi gerçekten ne güzel aslında diyebiliyoruz ki rabbim müsade etmedi demek ki zamanı gdeğil diye
@morsevdam5 ekim topiğinin basına bu ayeti yazar mısın kuzum

Yok canım ya nerdeeee, daha 1 i bulamadım. Geçen sene evlendim canım ben. Geç evlendim yani. Birinci çocuğa biran önce hamile kalıp çok ara vermeden 2. De hamile kalmak istiyorum demk istedim.
anladım bebeğım ınşalla ınşalla olcak sız umudunuzu kaybetmeın ben sızden cok umıtlıyım myzt ıle senden

Kizlar nolur bana bi yorum yapin kimyasal gebelik ve kurtaj yasadim aradan 7 ay gecti 7 aydir yumrtlama gunlerinde ne agri ne sizi sadece az bise su geliodu yani yumurta gelişio ama catlamio gibi hissediodm bu ay 10 gun sabah bir bardak sogan suyu ictim iki veya 4 gun oncede biraktim normal de yarin yumurtlama gunum bugun sanki adet olcm gibi belim kasigim agrio bide akintim diger aylara gore daha fazla acaba bu ay gecekten yumurtluyorum mu yumurtlama gunu ne belirtiler oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…