- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
İğrenç bi bayram,beni bekliyo annemler gelcel güzel haber tyok niye iğrenç bakışlar altında bayram.
Bak kendinde diyorsun hizla artiyor o deger.hic mumkun olurmu haftalarca 79 a anca cikmasi .diyorumya biyle bisey asla olamaz ben kadin dogum uzerine yuksek lisansimi yapiyorum canim guvenebilirsin.imkansiz senin dedigin seyKalbimi nasıl ferahlattın tahmin edemezsin okadar korktumki doktorumda bişey yok nisandaki dedi benim kan değeri ayın 5inde 79 wyın 13ünnde 4000 çıktı normal dimi olamaz gerilik falan
çok zor canım ayenen benıum eşım oğretmen 24 kasım öğretmenler ğununde edıye ğbı olmuştu ona ama sonu ğelmedı ğeç dollenme demışlerdı bakalım şımdı bat ın ne zaman senınBende 3 ocakta kürtaj olmuştum canım bende kasımda öğrenmiştim hamile olduğumu
Regl geldi,dun gece yatarken anlamıştım,geliceğini. Ağrısından çok belli, zaten bir turlude test almaya gidememeiştim. Bence şuan ki çektiğim,ağrı sızı asla hamilelik belirtisi olamaz benziyo diyorlar ya bi tık farklı ağrısı var reglin o yüzden o kramp girdi umitlenmek mi bence asla.
canım benım yua ınan senın kadar bızdeuzulduk sızde aber beklıodum kendımden cok ama uzulmek yok bak epımız elımız boş ğrıoruz bayraama emen emen yalnız deılsın uzulme nolur olcak ınanalımBir daha belirtiymiş oymuş buymuş asla ama asla kafaya takmıcam bu ay gerçekten bunaldıgımı ve yoruldgumı hissettim. Çok sinirlerim,bozuk,çok fazla.
Olmuyor ya olmuyor
çok zor canım ayenen benıum eşım oğretmen 24 kasım öğretmenler ğununde edıye ğbı olmuştu ona ama sonu ğelmedı ğeç dollenme demışlerdı bakalım şımdı bat ın ne zaman senın
Ay ne sabır ne sabır bnm 10 ğun var amaaan evde test bol dıe test yapıp nğtv ğorup alıtştrıorum kendımı onden eğıtımEylül 5 di ama gelmedi hala test yaptım o da negatif bekliyorum 21 agustosda bi akıntı gelmişti eğer ki o yumrtlama akintisiysa 10 eylule kadar yolu var
29 yaşındayım canım kasımda 30 olucam. O yüzden biran önce hamile kalmak istiyorım ki 2. Çocuğu da istiyorum Allah verirse24 yaşındayım cnm sen kaç yaşındasın allah kime ne zaman nasip edicek belli olmaz ki bak 2 yıldır bekliyorum hiç gebe kalamadım belki yıllarca bekleyeceğim
sn 2. ıçınmı uğraşıodun kuzucum29 yaşındayım canım kasımda 30 olucam. O yüzden biran önce hamile kalmak istiyorım ki 2. Çocuğu da istiyorum Allah verirsehayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında
bende hep bayramda hamile olacagimin hayalini kurmustum.ama rabbim kismet etmedi.vardir muhakkak bi bildigi..İğrenç bi bayram,beni bekliyo annemler gelcel güzel haber tyok niye iğrenç bakışlar altında bayram.
Yok canım ya nerdeeee, daha 1 i bulamadım. Geçen sene evlendim canım ben. Geç evlendim yani. Birinci çocuğa biran önce hamile kalıp çok ara vermeden 2. De hamile kalmak istiyorum demk istedim.sn 2. ıçınmı uğraşıodun kuzucum
aynen canım hic korunmadik iyikide korunmamisiz 23yasindayiz esimde bendebebeğim sen evlenir evlenmezmi bebeğe karar verdini yaşlar kaç kuzum
Sağol canım ağlamıcam dedim hıçkırıklara boğuldum.Saçmalama canım ya. Bak şöyle düşün sen zaten bu ay çok çalışmadığını söylemiştin pekte beklemiyoedun aslında. Senin şu söylediklerini benim söylemem gerekirken ben bile söylemiyorum. Ki biliyorsun 1er gün arayla çalıştım ben hep ama olmadı. Bu karamsarlığa benim düşmem lazım. Hadi toparlan canım. Hayırlısı değilmiş demek ki hakkımızda. Ekime hazırlanıcaz artık nabalım. Bizimde olacak elbet bigün.
etmiyorum kuzum da zorumada gidiyor ya dayanamıyorum :'(Dalgaya vur umursamıyormuş gibi yap bana bugün dediler ki bi tanıdık evlendikten bir ay sonra hamile olduğunu duyurmuş dalgaya aldım ben beceriksizim zaten falan diye üzüldüğünü belli etme kimseye
inşallah canım artık versin rabbim gerçekten ço kzor çokOlsun kuzum hayırlı bi vakti var önemli olan hayırlısını istemek hamile kalmakla bitmiyor inan ki bende hep hamile kalayım yeter diyordum ama nasibi yokmuş allahım sağlıklı hamilelik ler nasip etsin geçen yıl temmuzda başladım olmuyor diye üzülüyordum iyi de olmamış kpss mayısa alındı olsaydı belki sınava göremeyeceksin Rabbim bizim için hayırlı vakitti biliyor sıkma o güzel canını bizimde minnaklarimiz olan Rabbimin izniyle
tamam canım benimmmcanım benım yua ınan senın kadar bızdeuzulduk sızde aber beklıodum kendımden cok ama uzulmek yok bak epımız elımız boş ğrıoruz bayraama emen emen yalnız deılsın uzulme nolur olcak ınanalım
benimde 1 gün erken geldi şok oldum 25.gunde regl geldi ya 26 27 28 gelirdide 25 nedir yakizlar ben bugun kirmizilari gordum hemde 5 gun once.hormonlarimda kafayi yedi.artik ekimi umutla bekliycem
inşallah canımmyzt bitanem yıpratma kendini.. biz ne yaparsak yapalım Rabbim nezaman,nasıl yazmışsa onu görcez.
ekimde 27 olcam canımmyzt canım yaşın kaç? Ben 30'uma geldim. kolay değil elbet biliyorum bende deli gibi isteyenlerdenim ama Yüce Rabbimiz Bakara suresinde ne diyor?
"OLURKİ SİZ BİRŞEYİ İSTERSİNİZ; OYSA O HAKKINIZDA BİR ŞERDİR.
OLURKİ SİZ BİRŞEYDEN HOŞLANMAZSINIZ; OYSA O HAKKINIZDA HAYIRLIDIR. ALLAH BİLİR, SİZ BİLEMEZSİNİZ."
Bu ayet hepimizin aklına kazınmalı yüreklerimiz ferahlamalı çünkü bunu söyleyen bizi Yaratandır. O herşeyi gören bilendir. Sabırla tevekkül edicez bugünlerde oruç tutalım gece namazına uyanalım elbet ellerimizi boş çevirmez O merhametlilerin merhametlisi... bizler O'nun kulluğuna layık değiliz ama O her daim kullarının üzerinden rızkını yardımını kesmez...
anladım bebeğım ınşalla ınşalla olcak sız umudunuzu kaybetmeın ben sızden cok umıtlıyımYok canım ya nerdeeee, daha 1 i bulamadım. Geçen sene evlendim canım ben. Geç evlendim yani. Birinci çocuğa biran önce hamile kalıp çok ara vermeden 2. De hamile kalmak istiyorum demk istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?