Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canm üzülme nolur zamanı gelmemiş demekki bende iki senedir bekliyorum ama hayrlsi değilmiş bu ay deyip avutuyurum kendimi beklicez beraber yalnız değilsin bidhki ay gene devam ümidini kaybetme

canim buyuk ihtimal yumurtluyosundur.

Canm üzülme nolur zamanı gelmemiş demekki bende iki senedir bekliyorum ama hayrlsi değilmiş bu ay deyip avutuyurum kendimi beklicez beraber yalnız değilsin bidhki ay gene devam ümidini kaybetme
evet cok haklısın bak sen ne kadardır dayanıyorsun mayıstan beri ugrasıyorum bende hepimiz için zor rabbim sabırlar versin bize
Canım benim ya sağol. Bu ay hepimiz hamile kalalım inşallah. myzt ile bayramda çok çalışmamız lazım bizim :)

inşallah canım evet bol bol çalışmalıyız :)

evet cok haklısın bak sen ne kadardır dayanıyorsun mayıstan beri ugrasıyorum bende hepimiz için zor rabbim sabırlar versin bize

inşallah canım evet bol bol çalışmalıyız :)
Ne zamana geliyor yumurtlama günün ve adet günün

Ne zamana geliyor yumurtlama günün ve adet günün

21 eylül yumurtlama günümmüş canım öncesi vesonrasıda etkilidir .
reglde 3 4 ekim kuzum 26.27. yani gün. bakalım gidipte 25nde gelirse 2 ekim
kafayı yedi benim hormonlar

ooof karnım çok fena ağrıyor ya

İğrenç bi bayram,beni bekliyo annemler gelcel güzel haber tyok niye iğrenç bakışlar altında bayram.

Canım biz şükredelimki bayramı geçirebileceğimiz bir ailemiz var,
Sağlığımız var...oyumuz buyumuz var, var da var... imtihandayız elbet bazen yaşadıklarımıza sabretmeliyiz
Binlerce kez elhamdulillah ve bu güzel vatanda özgürce yaşayabiliyoruz... şükredeceğimiz o kadar çok şey varki saymakla bitmez
O bakışları bilirim beni de her gördüklerinde "bunun çocuğu hala yok" der gibi bakmaları beni de rahatsız ediyo ama ben artık canımı sıkanların cevabını veriyorum
Sende kimsenin canını sıkmasına izin verme..kaç senelik evlisin?

21 eylül yumurtlama günümmüş canım öncesi vesonrasıda etkilidir .
reglde 3 4 ekim kuzum 26.27. yani gün. bakalım gidipte 25nde gelirse 2 ekim
kafayı yedi benim hormonlar
Benimde 18 eylül yumurtlama günüm olarak gözüküyor canım. İyi yine yakınız :) benimde 3 gün erken geldi ya bu ay. Gerçi kürtaj sonrasına göre 3 gün erken geldi ama öncesine baktığımda normal zamanda geldi. Yine ümitleniyorum herhalde rahim artık toparladı kendini diye Belki toparlamıştır da bu ay olur

kızlar burayı sürekli takip ediyordum.bat 10 eylül bugün regl olacak gibi ağrım vardı az önce test yaptım böyle çıktı şu an inanamıyorum yanılma payı var mıdır ki ya

Eklentiler

• 20160908_124817.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 85
kizlar ben bugun kirmizilari gordum hemde 5 gun once.hormonlarimda kafayi yedi.artik ekimi umutla bekliycem

Benimde bat dündü bu sabahtan beri sancıdan mahvoldum kıvrandım durdum az önce baktım leke geldi oldum sonunda kısmet napalım artık ekime inşallah..

Canım demin onu sinir anında yazdım ama yanlış yaptım şükrettim sonradan sen ne zaman verirsen o zaman Allahım dedim.
Çok haklısın sende yazdıklarında. İşte hala yapmadınız ne bekliyorsunuz vs vs gıcık oluyorum acayip sinsi bakan teyzelere sinir oluyorum eşim çok güzel cevap veriyo o yuzden ben bişey demiyorum eşimin ninesi çok fena patır patır konuşuyo yaşlı oldugu için önemsemiyorum ama kalbim kırılıyor eşimde cevap veriyo hiç affetmiyo. bu bayramda bişi diyen olursa yapıştırcam cevabı yeter artık
canım benim bu mayısta 3 senelik oldu evliliğim. 3 yıllık olduk ve bebek calısmalarına basladık canım uzun bi süre dusunmedik . bakalım 5 ay oldu ama bu ay kalırsam 5.ayımda kalmıs olcam inşallah nasip olur

Ne güzel oruca başlamıştım orucumda gitti şimdi kaçırdım bu mübarek günleri... nasibim yokmuş

canım folik asit alıcam bu ay içmiyordum ben inofolicte olabilir
evet yakınız yinee
inşallah toparlamılştır canım bu ay kalırız inşallah :)

kızlar burayı sürekli takip ediyordum.bat 10 eylül bugün regl olacak gibi ağrım vardı az önce test yaptım böyle çıktı şu an inanamıyorum yanılma payı var mıdır ki ya

maşallah ne güzel bi test ya biz ne zaman görücez acaba :)
canım yuzde 90 hamilesin kan testi yaptır

Benimde bat dündü bu sabahtan beri sancıdan mahvoldum kıvrandım durdum az önce baktım leke geldi oldum sonunda kısmet napalım artık ekime inşallah..

aynı gün olduk kuzum
ekim sayfasında bulusuruz artık regl olanlar ekibi olarak

maşallah ne güzel bi test ya biz ne zaman görücez acaba :)
canım yuzde 90 hamilesin kan testi yaptır

hatırlıyor musun seninle konuşmuştuk senin yorumlarını özellikle okuyordum bat aynı diye ben hala şoktayımçalışıyorum öğle arası eve gittim ağrıya dayanamayıp test yaptım böyle çıktı umarım yanılma yoktur umarım sen de görürsün canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…