- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Canm üzülme nolur zamanı gelmemiş demekki bende iki senedir bekliyorum ama hayrlsi değilmiş bu ay deyip avutuyurum kendimi beklicez beraber yalnız değilsin bidhki ay gene devam ümidini kaybetmeRegl geldi,dun gece yatarken anlamıştım,geliceğini. Ağrısından çok belli, zaten bir turlude test almaya gidememeiştim. Bence şuan ki çektiğim,ağrı sızı asla hamilelik belirtisi olamaz benziyo diyorlar ya bi tık farklı ağrısı var reglin o yüzden o kramp girdi umitlenmek mi bence asla.
canim buyuk ihtimal yumurtluyosundur.Kizlar nolur bana bi yorum yapin kimyasal gebelik ve kurtaj yasadim aradan 7 ay gecti 7 aydir yumrtlama gunlerinde ne agri ne sizi sadece az bise su geliodu yani yumurta gelişio ama catlamio gibi hissediodm bu ay 10 gun sabah bir bardak sogan suyu ictim iki veya 4 gun oncede biraktim normal de yarin yumurtlama gunum bugun sanki adet olcm gibi belim kasigim agrio bide akintim diger aylara gore daha fazla acaba bu ay gecekten yumurtluyorum mu yumurtlama gunu ne belirtiler oluo
evet cok haklısın bak sen ne kadardır dayanıyorsun mayıstan beri ugrasıyorum bende hepimiz için zor rabbim sabırlar versin bizeCanm üzülme nolur zamanı gelmemiş demekki bende iki senedir bekliyorum ama hayrlsi değilmiş bu ay deyip avutuyurum kendimi beklicez beraber yalnız değilsin bidhki ay gene devam ümidini kaybetme
Canım benim ya sağol. Bu ay hepimiz hamile kalalım inşallah.myzt ile bayramda çok çalışmamız lazım bizim :)
evet cok haklısın bak sen ne kadardır dayanıyorsun mayıstan beri ugrasıyorum bende hepimiz için zor rabbim sabırlar versin bize
Amin cnm dha fazla bekleyenler var Rabbim dha cok bekletmesin inşallah cnm sabr ve dua ile bekliyorum
inşallah canım evet bol bol çalışmalıyız :)
Ne zamana geliyor yumurtlama günün ve adet gününevet cok haklısın bak sen ne kadardır dayanıyorsun mayıstan beri ugrasıyorum bende hepimiz için zor rabbim sabırlar versin bize
inşallah canım evet bol bol çalışmalıyız :)
Ne zamana geliyor yumurtlama günün ve adet günün
İğrenç bi bayram,beni bekliyo annemler gelcel güzel haber tyok niye iğrenç bakışlar altında bayram.
Benimde 18 eylül yumurtlama günüm olarak gözüküyor canım. İyi yine yakınız :) benimde 3 gün erken geldi ya bu ay. Gerçi kürtaj sonrasına göre 3 gün erken geldi ama öncesine baktığımda normal zamanda geldi. Yine ümitleniyorum herhalde rahim artık toparladı kendini diye21 eylül yumurtlama günümmüş canım öncesi vesonrasıda etkilidir .
reglde 3 4 ekim kuzum 26.27. yani gün. bakalım gidipte 25nde gelirse 2 ekim
kafayı yedi benim hormonlar
kizlar ben bugun kirmizilari gordum hemde 5 gun once.hormonlarimda kafayi yedi.artik ekimi umutla bekliycem
Canım biz şükredelimki bayramı geçirebileceğimiz bir ailemiz var,
Sağlığımız var...oyumuz buyumuz var, var da var... imtihandayız elbet bazen yaşadıklarımıza sabretmeliyiz
Binlerce kez elhamdulillah ve bu güzel vatanda özgürce yaşayabiliyoruz... şükredeceğimiz o kadar çok şey varki saymakla bitmez
O bakışları bilirim beni de her gördüklerinde "bunun çocuğu hala yok" der gibi bakmaları beni de rahatsız ediyo ama ben artık canımı sıkanların cevabını veriyorum
Sende kimsenin canını sıkmasına izin verme..kaç senelik evlisin?
Benimde 18 eylül yumurtlama günüm olarak gözüküyor canım. İyi yine yakınız :) benimde 3 gün erken geldi ya bu ay. Gerçi kürtaj sonrasına göre 3 gün erken geldi ama öncesine baktığımda normal zamanda geldi. Yine ümitleniyorum herhalde rahim artık toparladı kendini diyeBelki toparlamıştır da bu ay olur
kızlar burayı sürekli takip ediyordum.bat 10 eylül bugün regl olacak gibi ağrım vardı az önce test yaptım böyle çıktı şu an inanamıyorum yanılma payı var mıdır ki ya
Benimde bat dündü bu sabahtan beri sancıdan mahvoldum kıvrandım durdum az önce baktım leke geldi oldum sonundakısmet napalım artık ekime inşallah..
Tebrikler canim baya cikmis cizgi hamilesin istekızlar burayı sürekli takip ediyordum.bat 10 eylül bugün regl olacak gibi ağrım vardı az önce test yaptım böyle çıktı şu an inanamıyorum yanılma payı var mıdır ki ya
İnşallh canım. Sen folikasit kullanımıyor muydun ?canım folik asit alıcam bu ay içmiyordum ben inofolicte olabilir
evet yakınız yinee
inşallah toparlamılştır canım bu ay kalırız inşallah :)
maşallah ne güzel bi test ya biz ne zaman görücez acaba :)
canım yuzde 90 hamilesin kan testi yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?