Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Ben çok sinir olmaya başladım,kızlar çok sinirliyim ya ağlamadım hiç,bir damla bile yaş gelmedi olmuyorsa olmuyor dedim.
Gerçekten bunaldım,bu işten.
Belkide annelik yoktur nasibimizde ne diye zorluyorsam.
canim haziran topiğin tanismistik.. yanlis hatirlamiyorsam... daha kac ay denedin ki? biraz bos vermeye calis.dusunmemeye. cok dusundukce stres oluyor. stres gebe kalmaya engel malesef

Evet canımm ne güzel sen hamile çıktın aramızdan birileri hamile olunca çok seviniyoruz gerçekten tabiki bizde istiyoruz ama herşeyin zamanı var ..
Testin çok güzel çok canım çekti
canim haziran topiğin tanismistik.. yanlis hatirlamiyorsam... daha kac ay denedin ki? biraz bos vermeye calis.dusunmemeye. cok dusundukce stres oluyor. stres gebe kalmaya engel malesef

Evetttt hatırladım canım seni merhaba :) Mayıstan beri uğraşıyoruz kuzum öyle ama olmadıkça zor geliyo insana bu ay kalırsam 5.ayımda kalmış olucam. Allah nasip ederse aslında ben rahatım kuzum gerçekten ne zaman ki bat haftası geliyo beynim yanıyo yoksa iyiyim o düşüceyle bile girmiyorum ilişkiye.

Ne güzel oruca başlamıştım orucumda gitti şimdi kaçırdım bu mübarek günleri... nasibimde yokmuş

Yapıştır gülüm yapıştır hakediyolar bende artık söylüyorum sinirimi bozuyolar benimde 2 senelik evliyim ama 14 ay çocuk düşünmedik şimdi 10 aydır istiyoruz millet zannediyoki evlenir evlenmez çocuk istiyoruz halbuki kimseye özel hayatımızı açmak zorunda değiliz senin daha 5 ay olmuş daha çok yeni ama onlar öyle düşünmezler
Çok meraklıysanız siz yapın dimi
Kimsenin keyfi için çocuk yaratamayız ancak Allah dilerse olur! Ben bu yaşıma kadar kimseninkini sorgulamadım yahu
biz evlendiğimiz ilk sene birisi vardı bana telefonda bebek var mı diye sormuştu yok dedim sonra " tembeller sizi " deyip kahkaha attı
Yaşı büyük olmasa ağzının payını verirdimde... e be hadsiz ben o zamanlar çocuk düşünmüyodumki sen kim oluyosunda kafana göre konuşuyosun ay sinirlerim gerildi yine
Söyle kız söyle onlar dediklerinden utanmıyosa bizde cevap vermekten utanmayız!

Kızlar eğer ben 3 4 ekim gibi regl olursam. Yeni batım tam eşimin doğum gununde olacak 1 kasım bakar mısınız tesadufe ya
Allahım lütfen ya rabbim eger bu ay nasibimde yoksa regl yine gelecekse kasıma eşime babalık süprizi vereyim ya rabbim duy sesimi

Aynen öyle ya eşimin ananesi neler diyo bi duysan çok yaşlı ama saygısızlık yapmakta istemiyorum
Siz kelsiniz diyo yani aile değilsiniz olamadınız dahada olmaz sizin diyo nasıl canım acıyo bi bilsen anlatamam Yüreğimden akıp gidiyo bişeyler sizin daha olmaz Allah daha vermez dedikçe
Bende hep öyle diyorum Allah ne zaman ol derse diyorum, bende sormam banane ya herkesin kendi hayatı.
Yok kararlıyım bu bayram haliyle tüm akrabalı görcez laf sokana çpk pis cevap vericem edepsizler

canım benim ya çok şekersin ben Mart ayından beri istiyordum fakat her ay bişey oluyordu bu ay da olmadı diyordum.riskli günlerde 3 gün birlikte olduk gün aşırı ve bu ay denemedipim şey de kalmamıştı. çok ilginç ya.hemen kan testi yaptıracağım

Bir daha belirtiymiş oymuş buymuş asla ama asla kafaya takmıcam bu ay gerçekten bunaldıgımı ve yoruldgumı hissettim. Çok sinirlerim,bozuk,çok fazla.
Olmuyor ya olmuyor
Cnm deme oyle hayirlisi olsun gec olsun guc olmasin.inan hamile kalmaklada bitmiyor hersey.hamilelik surecindede stresin tavan yapiyo.acaba kalbi atiyomu acaba bisey oldumu bi leke goruyosun acaba dusukmu olucak.ben 3 ay dusuk riski yuzunden yattim.doktor bekliyceksin dusucek bebege engel olamayiz diyo.agzindan bi lokma gecmiyo acaba nolucak diye.sonra dogum yaklasiyo acaba iyimi bi hareketsiz kalsa biseymi oldu kordonmu dolandi korkusu basiyo.allahim hic kimseye yasatmasin benim komsum doguma 10gun kala bebegini kordon dolanmasindan kaybetti.hamilelerden ozur dilerim moral bozmak icin yazmiyorum bunlari elbette herkesin sureci ayni degil ama hamileliktede bi stres hakim oluyo anneye.boyle icini karartip vucuduna stres yukleme doktorlarin hep soyledigi dusunmeyin kafaya takmayin oluruna birakin streste engel gebe kalmaya.suan esim bana buralarda sohbet esttigim icin hafiften sitem ediyo.sohbet edip konuyu hep canli tutuyosunuz strese giriyosunuz olucagi varsada olmuyo diyo.olay tabikide kafada bitiyor.allah hayirlisini nasip etsin ya kismet de bidahaki aya hazirlan canim.allahim hayirlisini nasip etsin

myzt yasemincim ismin çok güzel yasemin yağının kokusuna bayılırım evde kullanırım hep yasemin çiçeği ne muhteşem bi koku Allah ne güzellikler yaratmış... benim 4 ekim doğum günüm seninki kaç? Sende terazisin benim yükselenim bile terazi.. inşallah hayırlı haberler alırız ekimde...hepimiz... bende ekimde inşallah 30'uma giricem nasip işte elden ne gelir... 27'imde evlendim ben elhamdulillah kaderimiz böyleymiş Allah herkese öncelikle hayırlı eşler nasip etsin

Yaa böyle hadsiz insanlar o kadar çok ki Allah ıslah etsin onları ne diyim ben geçen sene evlendim,kızkardeşimde bu sene. geçen seneden beri kızkardeşinden önce hamile kal sakın sıranı kaptrma diyenler var gel de sinir olma. hamile kaldım mayısta iyi hadi kardeşine kaptırmadın sıranı dediler. ee dediler de noldu haziran da kğrtaj olmak zorunda kaldım. şu an kimsenin sornasını istemiyorum soranlara da katlanamıyorum. bir tek burda anlatabişiyorum üzüntümü, sevincimi

Sağol canım teşekkür ederim aslında eşin haklı devamlı konusup canlı tutuyoruz konuyu ama zamanda geçiyor burda insan 2 laf ediyor rabbim hayırlısını hayırlı zamannda versin inşallah

Sağol canım benim ne güzel çift çizgiyi gördünn inşallah yanılma vs yoktur hevesin kursagında kalmasın
Ben diyorum iyi ki test yapmamısım tek çizgiyi görcekmişim

canım benim teşekkür ederim
ben 23 ekim canım :)
eşimle akrep burcuyuz komple a da z ye tum özelliklerini tasıyourz :)
inşallah bakalım dogudumuz ay bebegimizin mujdesinide alırız inşallah inşallah

:)
:) Canim yontem degistir istersen biraz:)
akinti takibi yapiyor musun? ben.ilk gebeligime gun.asiri iliski.ile kalmistim. kurtajdan sonrada ayni.sekilde devam ettim.. 5 ay gecti hala olamadm. bu ay 6.ayim.. her halimize hamdolsjn. bu ay akinti takibi yaptim. htta ilk kez yumurtaligimdaki agiyi.farkettim:)
o gunlerde her gun iliski yaptik. bi arastirma okudum. yumurtlama gunlerinde he gun.iliski hamile.kalmada en.yuksek orani veriyormus. birde yumurtlama gunlerini adet takvimleri yanlis gosterebiliyor. ona dikkatt etmek lazim. sen nasil anliyorsun?

tamam canım bişey sorcam adet harici doktora gidince neler yapıyor muayene için illa regl mi olmalı yani
Regl değilken gittim ben canım. Hamilelik düşünüyorum kontrol için geldim ben dedim. Önce smear testi yaptı sonra alttan ultrasonla yumurtalıklarıma baktı. Kan ve idrar testi yaptı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…