- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
canim haziran topiğin tanismistik.. yanlis hatirlamiyorsam... daha kac ay denedin ki? biraz bos vermeye calis.dusunmemeye. cok dusundukce stres oluyor. stres gebe kalmaya engel malesefBen çok sinir olmaya başladım,kızlar çok sinirliyim ya ağlamadım hiç,bir damla bile yaş gelmedi olmuyorsa olmuyor dedim.
Gerçekten bunaldım,bu işten.
Belkide annelik yoktur nasibimizde ne diye zorluyorsam.
Ayni zamnda olmusuz cnm.bende araligin sonunda olmustumocak 9 da kurtaj oldum canım nerdeyse senesı dolacak ışte kasımda kalmıştım ğebe
Hayır canım kullanmıyodumİnşallh canım. Sen folikasit kullanımıyor muydun ?
Evet canımm ne güzel sen hamile çıktın aramızdan birileri hamile olunca çok seviniyoruz gerçekten tabiki bizde istiyoruz ama herşeyin zamanı var ..hatırlıyor musun seninle konuşmuştuk senin yorumlarını özellikle okuyordum bat aynı diye ben hala şoktayımçalışıyorum öğle arası eve gittim ağrıya dayanamayıp test yaptım böyle çıktıumarım yanılma yoktur umarım sen de görürsün canım ya
canim haziran topiğin tanismistik.. yanlis hatirlamiyorsam... daha kac ay denedin ki? biraz bos vermeye calis.dusunmemeye. cok dusundukce stres oluyor. stres gebe kalmaya engel malesef
Doktora git o versin canım. Kendi kafana göre alma sakınHayır canım kullanmıyodum
Ne kadar kullancagımı bilmediğimden baslayamadım ama bugün yarın alıcam ve başlıcam
Canım demin onu sinir anında yazdım ama yanlış yaptım şükrettim sonradan sen ne zaman verirsen o zaman Allahım dedim.
Çok haklısın sende yazdıklarında. İşte hala yapmadınız ne bekliyorsunuz vs vs gıcık oluyorum acayip sinsi bakan teyzelere sinir oluyorum eşim çok güzel cevap veriyo o yuzden ben bişey demiyorum eşimin ninesi çok fena patır patır konuşuyo yaşlı oldugu için önemsemiyorum ama kalbim kırılıyoreşimde cevap veriyo hiç affetmiyo. bu bayramda bişi diyen olursa yapıştırcam cevabı yeter artık
canım benim bu mayısta 3 senelik oldu evliliğim. 3 yıllık olduk ve bebek calısmalarına basladık canım uzun bi süre dusunmedik . bakalım 5 ay oldu ama bu ay kalırsam 5.ayımda kalmıs olcam inşallah nasip olur
Doktora git o versin canım. Kendi kafana göre alma sakın
Ne güzel oruca başlamıştım orucumda gitti şimdi kaçırdım bu mübarek günleri... nasibimde yokmuş
Yapıştır gülüm yapıştır hakediyolarbende artık söylüyorum sinirimi bozuyolar benimde 2 senelik evliyim ama 14 ay çocuk düşünmedik şimdi 10 aydır istiyoruz millet zannediyoki evlenir evlenmez çocuk istiyoruz halbuki kimseye özel hayatımızı açmak zorunda değiliz senin daha 5 ay olmuş daha çok yeni ama onlar öyle düşünmezler
Çok meraklıysanız siz yapın dimi
Kimsenin keyfi için çocuk yaratamayızancak Allah dilerse olur! Ben bu yaşıma kadar kimseninkini sorgulamadım yahu
biz evlendiğimiz ilk sene birisi vardı bana telefonda bebek var mı diye sormuştu yok dedim sonra " tembeller sizi " deyip kahkaha attı
Yaşı büyük olmasa ağzının payını verirdimde... e be hadsiz ben o zamanlar çocuk düşünmüyodumki sen kim oluyosunda kafana göre konuşuyosun ay sinirlerim gerildi yine
Söyle kız söyle onlar dediklerinden utanmıyosa bizde cevap vermekten utanmayız!
Evet canımm ne güzel sen hamile çıktın aramızdan birileri hamile olunca çok seviniyoruz gerçekten tabiki bizde istiyoruz ama herşeyin zamanı var ..
Testin çok güzel çok canım çekti
Evetttt hatırladım canım seni merhaba :) Mayıstan beri uğraşıyoruz kuzum öyle ama olmadıkça zor geliyo insana bu ay kalırsam 5.ayımda kalmış olucam. Allah nasip ederse aslında ben rahatım kuzum gerçekten ne zaman ki bat haftası geliyo beynim yanıyo yoksa iyiyim o düşüceyle bile girmiyorum ilişkiye.
unutmak ımkansızAyni zamnda olmusuz cnm.bende araligin sonunda olmustum
Cnm deme oyle hayirlisi olsun gec olsun guc olmasin.inan hamile kalmaklada bitmiyor hersey.hamilelik surecindede stresin tavan yapiyo.acaba kalbi atiyomu acaba bisey oldumu bi leke goruyosun acaba dusukmu olucak.ben 3 ay dusuk riski yuzunden yattim.doktor bekliyceksin dusucek bebege engel olamayiz diyo.agzindan bi lokma gecmiyo acaba nolucak diye.sonra dogum yaklasiyo acaba iyimi bi hareketsiz kalsa biseymi oldu kordonmu dolandi korkusu basiyo.allahim hic kimseye yasatmasin benim komsum doguma 10gun kala bebegini kordon dolanmasindan kaybetti.hamilelerden ozur dilerim moral bozmak icin yazmiyorum bunlari elbette herkesin sureci ayni degil ama hamileliktede bi stres hakim oluyo anneye.boyle icini karartip vucuduna stres yukleme doktorlarin hep soyledigi dusunmeyin kafaya takmayin oluruna birakin streste engel gebe kalmaya.suan esim bana buralarda sohbet esttigim icin hafiften sitem ediyo.sohbet edip konuyu hep canli tutuyosunuz strese giriyosunuz olucagi varsada olmuyo diyo.olay tabikide kafada bitiyor.allah hayirlisini nasip etsin ya kismet de bidahaki aya hazirlan canim.allahim hayirlisini nasip etsinBir daha belirtiymiş oymuş buymuş asla ama asla kafaya takmıcam bu ay gerçekten bunaldıgımı ve yoruldgumı hissettim. Çok sinirlerim,bozuk,çok fazla.
Olmuyor ya olmuyor
Yaa böyle hadsiz insanlar o kadar çok ki Allah ıslah etsin onları ne diyimNe güzel oruca başlamıştım orucumda gitti şimdi kaçırdım bu mübarek günleri... nasibimde yokmuş
Yapıştır gülüm yapıştır hakediyolarbende artık söylüyorum sinirimi bozuyolar benimde 2 senelik evliyim ama 14 ay çocuk düşünmedik şimdi 10 aydır istiyoruz millet zannediyoki evlenir evlenmez çocuk istiyoruz halbuki kimseye özel hayatımızı açmak zorunda değiliz senin daha 5 ay olmuş daha çok yeni ama onlar öyle düşünmezler
Çok meraklıysanız siz yapın dimi
Kimsenin keyfi için çocuk yaratamayızancak Allah dilerse olur! Ben bu yaşıma kadar kimseninkini sorgulamadım yahu
biz evlendiğimiz ilk sene birisi vardı bana telefonda bebek var mı diye sormuştu yok dedim sonra " tembeller sizi " deyip kahkaha attı
Yaşı büyük olmasa ağzının payını verirdimde... e be hadsiz ben o zamanlar çocuk düşünmüyodumki sen kim oluyosunda kafana göre konuşuyosun ay sinirlerim gerildi yine
Söyle kız söyle onlar dediklerinden utanmıyosa bizde cevap vermekten utanmayız!
Cnm deme oyle hayirlisi olsun gec olsun guc olmasin.inan hamile kalmaklada bitmiyor hersey.hamilelik surecindede stresin tavan yapiyo.acaba kalbi atiyomu acaba bisey oldumu bi leke goruyosun acaba dusukmu olucak.ben 3 ay dusuk riski yuzunden yattim.doktor bekliyceksin dusucek bebege engel olamayiz diyo.agzindan bi lokma gecmiyo acaba nolucak diye.sonra dogum yaklasiyo acaba iyimi bi hareketsiz kalsa biseymi oldu kordonmu dolandi korkusu basiyo.allahim hic kimseye yasatmasin benim komsum doguma 10gun kala bebegini kordon dolanmasindan kaybetti.hamilelerden ozur dilerim moral bozmak icin yazmiyorum bunlari elbette herkesin sureci ayni degil ama hamileliktede bi stres hakim oluyo anneye.boyle icini karartip vucuduna stres yukleme doktorlarin hep soyledigi dusunmeyin kafaya takmayin oluruna birakin streste engel gebe kalmaya.suan esim bana buralarda sohbet esttigim icin hafiften sitem ediyo.sohbet edip konuyu hep canli tutuyosunuz strese giriyosunuz olucagi varsada olmuyo diyo.olay tabikide kafada bitiyor.allah hayirlisini nasip etsin ya kismet de bidahaki aya hazirlan canim.allahim hayirlisini nasip etsin
Bos gebelikti ama yinede yeni yila girerken cok buruktum.vucudum bi anda kendini birakmisti goguslerim inmisti.hatirlayinca kotu oldum simdiunutmak ımkansız
Sağol canım benim ne güzel çift çizgiyi gördünn inşallah yanılma vs yoktur hevesin kursagında kalmasıncanım benim ya çok şekersinben Mart ayından beri istiyordum fakat her ay bişey oluyordu bu ay da olmadı diyordum.riskli günlerde 3 gün birlikte olduk gün aşırı ve bu ay denemedipim şey de kalmamıştı. çok ilginç ya.hemen kan testi yaptıracağım
myzt yasemincim ismin çok güzel yasemin yağının kokusuna bayılırım evde kullanırım hep yasemin çiçeği ne muhteşem bi koku Allah ne güzellikler yaratmış... benim 4 ekim doğum günüm seninki kaç? Sende terazisin benim yükselenim bile terazi.. inşallah hayırlı haberler alırız ekimde...hepimiz... bende ekimde inşallah 30'uma giricem nasip işte elden ne gelir... 27'imde evlendim ben elhamdulillah kaderimiz böyleymiş Allah herkese öncelikle hayırlı eşler nasip etsin
:) Canim yontem degistir istersen biraz:)Evet canımm ne güzel sen hamile çıktın aramızdan birileri hamile olunca çok seviniyoruz gerçekten tabiki bizde istiyoruz ama herşeyin zamanı var ..
Testin çok güzel çok canım çekti
Evetttt hatırladım canım seni merhaba :) Mayıstan beri uğraşıyoruz kuzum öyle ama olmadıkça zor geliyo insana bu ay kalırsam 5.ayımda kalmış olucam. Allah nasip ederse aslında ben rahatım kuzum gerçekten ne zaman ki bat haftası geliyo beynim yanıyo yoksa iyiyim o düşüceyle bile girmiyorum ilişkiye.
Regl değilken gittim ben canım. Hamilelik düşünüyorum kontrol için geldim ben dedim. Önce smear testi yaptı sonra alttan ultrasonla yumurtalıklarıma baktı. Kan ve idrar testi yaptı canımtamam canım bişey sorcam adet harici doktora gidince neler yapıyor muayene için illa regl mi olmalı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?