Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bos gebelikti ama yinede yeni yila girerken cok buruktum.vucudum bi anda kendini birakmisti goguslerim inmisti.hatirlayinca kotu oldum simdi
evet canım ben kaybettımızı 31 aralıkda öğrendım bıde doktor kalp atışını dınlıcez dıe çağrdı yenı yıle bebeğıonın kalp atışıyla ğırersın dedı ve sonra atmıo maalesef ex dedı ben bıttım resmen yılbaşı yenı yıl erşey bıttı 2016 da bana uğursuz ğeldı zaten sonra 4 ay sonra annemı kaybettım felaketler ardarda ğeldı eğer bı bebeğım olursa sağlıkla doğarsa 2016 nın lanetını kırar belkı
Ve en kotu yanı erzurumda bı tane ozel astane var ona mecburum her ğıttığımde mecburen oraya ğdıorum kotu n anıalr canlanıo

canım yöntem derken genelde normal seyrinde devam ediyoruz haftada 3 falan :)
genelde gün aşırı kendiliğinden gelişiyor bizim bu ay pek olmadı ama cok yogunluk oldu eşimin işlerinde rahatsızdı vs ne bilim ustune dusmedik
aslında olduktan sonra tek ilişki bile yetiyor canım çokta düşmemek gerek ustune
bende farkediyorum her ay yumurtlama zamanımı agrıdan sızıdan akıntıdan cok sukur. tam 14.13.gün falan hissediyorum
bende öyle dusundum bu ay her gun yapabilirim yumurtlama günlerimde :) her günü hiç denememiştim denicem bakarsın tutar

kızlar iyiyim ya topladım valla geçen ay ki gibi dağılmadım azcıcıcık ağladım hoop geçtiiii
inanıyorum bizde anne olucaz olucazzzzzzzzzzzzz
dığer topıe emen ğeçme bızı yanlnız bırakma ğunumuz ğeçsın bızde ğelcezz

Regl değilken gittim ben canım. Hamilelik düşünüyorum kontrol için geldim ben dedim. Önce smear testi yaptı sonra alttan ultrasonla yumurtalıklarıma baktı. Kan ve idrar testi yaptı canım

tmam canım bende gitcem özelemi kadındogum evinemi gitsem bilemedim

basın sagolsun canım benim Allah sabırlar versin..

oy canım benımmmm :))) bırakmaın tabı kalırsakda superısının topuğınden çıkıp hamıle kalıp ğelenler dıe konu açalım
bencede kızlar biz hiç ayrılmayalım hamile kalsakta beraber büyütelimm acemi anneler usta anneler kaynasıp gidelim

bizdee gun asiri.gelisiyor kndiligginden... bu en.guzeli.ama o.agriyi hissedip uzayan yumurta.akinida gorunce her gun calistik.. bende.sonucu.merak.ediyorum. baska bir topiktn.arkadas oyle hamile kaldi. tam insan.bosverdiginde oluyormus kimden duysam:) insallah en kisa zamanda guzel.haberleri aliriz

en kısa zamanda boşverırırz ınş

Hayır canım kullanmıyodum
Ne kadar kullancagımı bilmediğimden baslayamadım ama bugün yarın alıcam ve başlıcam
Cnm benim hemen basla.folik asit yumurta gelisiminde cok etkili.doktor bana bos olan gebeligimde yazmisti.gebelik sonlandi ama ben hala kullaniyorum.doktor bana folic-1 tavsiye etmisti.basla daha erken kalirsin insallah.genelde kullananlar oyle soyluyo.

tmam canım bende gitcem özelemi kadındogum evinemi gitsem bilemedim
Ben özele gitmiştim canım. Devlete gittim kürtaj zamanı bi ümit belki kalbi atıyordur diye zübeyde hanıma odaya 10 hasta birden alıyorlardı. Sen bak duruma göre ama ben özele gitmiştim canım

Cnm benim allahim kaldiramayacagimiz imtahanlar yasatmasin.insallah sabrinin sonu guzel haberler almak olur.hayirlisini nasip etsin allahim.

Nasıl yani canım? Adet bittikten sonra günaşırı başladınız yumurtlama dönemine girince hergün mü devam ettiniz canım

Felaket ağrım var ya çıkıyorum kızlar biraz yatayım herseferinde böyle değilde bu kez berbat sancı oturamıyorum bile batıyor bişeyler

Bende folic-1 kullanıyorum canım. Bana da doktor onu yazmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…