Digerlerinden daha iyi bisey bakimindan daha zengin dedi ama aradan uzun zaman gecince unuttum.insallah hayrini goruruz.Bende folic-1 kullanıyorum canım. Bana da doktor onu yazmıştı
Aynen öyle ya eşimin ananesi neler diyo bi duysan çok yaşlı ama saygısızlık yapmakta istemiyorum
Siz kelsiniz diyo yani aile değilsiniz olamadınız dahada olmaz sizin diyo nasıl canım acıyo bi bilsen anlatamamYüreğimden akıp gidiyo bişeyler sizin daha olmaz Allah daha vermez dedikçe
Bende hep öyle diyorum Allah ne zaman ol derse diyorum, bende sormam banane ya herkesin kendi hayatı.
Yok kararlıyım bu bayram haliyle tüm akrabalı görcez laf sokana çpk pis cevap vericem edepsizler
Senin var mı çocuğun canım, ilk mi olacak? Ne zamandır kullanıyorsun folikasiti? Benim baya oldu kullanmaya başlayalıDigerlerinden daha iyi bisey bakimindan daha zengin dedi ama aradan uzun zaman gecince unuttum.insallah hayrini goruruz.
Ben de ksn testlerini ysptırdım.Adetim bitince gtmem gerek.Smear için cagırdı .Bugün 7.gün leklenme seklinde devam.Smear alınmaz di mi o zmn?Regl değilken gittim ben canım. Hamilelik düşünüyorum kontrol için geldim ben dedim. Önce smear testi yaptı sonra alttan ultrasonla yumurtalıklarıma baktı. Kan ve idrar testi yaptı canım
Yaa böyle hadsiz insanlar o kadar çok ki Allah ıslah etsin onları ne diyimben geçen sene evlendim,kızkardeşimde bu sene. geçen seneden beri kızkardeşinden önce hamile kal sakın sıranı kaptrma diyenler var gel de sinir olma. hamile kaldım mayısta iyi hadi kardeşine kaptırmadın sıranı dediler. ee dediler de noldu haziran da kğrtaj olmak zorunda kaldım. şu an kimsenin sornasını istemiyorum soranlara da katlanamıyorum. bir tek burda anlatabişiyorum üzüntümü, sevincimi
Bitmesini bekle canım. Adetin bitince çağırmış zaten. Sonuçta ordan sıvı alcakBen de ksn testlerini ysptırdım.Adetim bitince gtmem gerek.Smear için cagırdı .Bugün 7.gün leklenme seklinde devam.Smear alınmaz di mi o zmn?
amin cnm bnm amin bebeeğımle annem buluştu dığer tarafta Allah kalanlara uzun hayırlı ömürler nasıp etsın
Bende kasımda 30 oluyorım canım. Aynen zaten ben o hatayı yaptım hamile kaldım herkes duydu kürtaj olunca çok pişmanlığımı yaşadım. Benim kendi yengem büyük kızının 1 tane oğlu var 2. Si olmuyor ben hamileyim diyince aayyy kızım çok üzülcek şimdi bunu duyunca dedi. O an bi afalladım ama üzerinde durmadım. Kürtaj olunca annemi srayıp yengemi ara söyle kızı sevinebilir artık dedim. Düşün bu benim yengem başka da o kadsr fesat insanlar var ki etrafta. Tekrar hamile kalayım bende 3 ay söylemicem kimseyeAmin ballim aminnn ah o insanlar yokmu onlar insanın ömrünü yer
geçmiş olsun canım ya vardır bundada bi hayır bak benden naçizane bi tavsiye kızlar bunu hepinize de söylüyorum hamile kalırsanız sakın akraba çevrenize hemen söylemeyin ilk 3 ay riskli zaten düşük olsa herkes bildiği için psikolojiniz daha çok etkilenir
Benim ablam 4 ay kimseye söylemedi akrabalar bilmiyodu sonradan öğrendiklerinde bazıları dediki niye söylemediniz? Bende dedimki nazar var göz var böyle karar aldık dedim hiçbişey diyemediler sizde demeyin kafanız rahat olsun. etraf hasetçi fesatçı dolu..... bu arada senle yaşıtız heralde canım bende ekimde inşallah 30'uma giriyorum
Felaket ağrım var yaçıkıyorum kızlar biraz yatayım herseferinde böyle değilde bu kez berbat sancı oturamıyorum bile batıyor bişeyler
Ben çok sinir olmaya başladım,kızlar çok sinirliyim ya ağlamadım hiç,bir damla bile yaş gelmedi olmuyorsa olmuyor dedim.
Gerçekten bunaldım,bu işten.
Belkide annelik yoktur nasibimizde ne diye zorluyorsam.
Bayramdan sonraya kaldı o zmn.Bi de canım korkuyrm.Korkulacak bişey mi?Bitmesini bekle canım. Adetin bitince çağırmış zaten. Sonuçta ordan sıvı alcak
sagol cnm iyle yapiyimAyarlardan 30 yap canim dongunu benimde oyle oluyordu deistrdim
Bende kasımda 30 oluyorım canım. Aynen zaten ben o hatayı yaptım hamile kaldım herkes duydu kürtaj olunca çok pişmanlığımı yaşadım. Benim kendi yengem büyük kızının 1 tane oğlu var 2. Si olmuyor ben hamileyim diyince aayyy kızım çok üzülcek şimdi bunu duyunca dedi. O an bi afalladım ama üzerinde durmadım. Kürtaj olunca annemi srayıp yengemi ara söyle kızı sevinebilir artık dedim. Düşün bu benim yengem başka da o kadsr fesat insanlar var ki etrafta. Tekrar hamile kalayım bende 3 ay söylemicem kimseye
Kızlar eğer ben 3 4 ekim gibi regl olursam. Yeni batım tam eşimin doğum gununde olacak 1 kasım bakar mısınız tesadufe ya
Allahım lütfen ya rabbim eger bu ay nasibimde yoksa regl yine gelecekse kasıma eşime babalık süprizi vereyim ya rabbim duy sesimi
evet canım ben kaybettımızı 31 aralıkda öğrendım bıde doktor kalp atışını dınlıcez dıe çağrdı yenı yıle bebeğıonın kalp atışıyla ğırersın dedı ve sonra atmıo maalesef ex dedı ben bıttım resmen yılbaşı yenı yıl erşey bıttı 2016 da bana uğursuz ğeldı zaten sonra 4 ay sonra annemı kaybettım felaketler ardarda ğeldı eğer bı bebeğım olursa sağlıkla doğarsa 2016 nın lanetını kırar belkı
Ve en kotu yanı erzurumda bı tane ozel astane var ona mecburum her ğıttığımde mecburen oraya ğdıorum kotu n anıalr canlanıo
Bi oglum var cnm.3 aydir kullaniyorum.bu ay 2 gun gecti adetim.belirtilerimde artmaya basladi.10 gun gecmesini bekliycem insallh guzel haberler alirim.cumlemiz insallah.senin ilk bebismi olucak insallahSenin var mı çocuğun canım, ilk mi olacak? Ne zamandır kullanıyorsun folikasiti? Benim baya oldu kullanmaya başlayalı
Nasıl yani canım? Adet bittikten sonra günaşırı başladınız yumurtlama dönemine girince hergün mü devam ettiniz canım
cnm takma dicemde var oyle dengesizler nedir bu yaris kime gore neye gore allah sabir versin herkese senin ilk heralde benim ikincu icin ugrasiyoruz ona bile sen tembelsin gec kaldin diyen cahillerle dolu etrafimiz ve oglum 4 yasinda dusunYaa böyle hadsiz insanlar o kadar çok ki Allah ıslah etsin onları ne diyimben geçen sene evlendim,kızkardeşimde bu sene. geçen seneden beri kızkardeşinden önce hamile kal sakın sıranı kaptrma diyenler var gel de sinir olma. hamile kaldım mayısta iyi hadi kardeşine kaptırmadın sıranı dediler. ee dediler de noldu haziran da kğrtaj olmak zorunda kaldım. şu an kimsenin sornasını istemiyorum soranlara da katlanamıyorum. bir tek burda anlatabişiyorum üzüntümü, sevincimi
ewt cnm aynen inaniyoruz olacak inskızlar iyiyim ya topladım valla geçen ay ki gibi dağılmadım azcıcıcık ağladım hoop geçtiiii
inanıyorum bizde anne olucaz olucazzzzzzzzzzzzz
Yok canım bi anlık öyle düşün. Uzu bi işlemde değil zaten. Araştırmadan gitBayramdan sonraya kaldı o zmn.Bi de canım korkuyrm.Korkulacak bişey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?