Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Müneccimmiymiş o nene bu yaşta başka işi mi yok senle uğraşıyo
O otursunda Allah a ibadet etsin
böyle boş işlerle uğraşmasın...
Ey Allah ım ne tip insanlar var ya
Söyle kız lafını esirgeme kimseden
Bende artık öyle yapıcam herkes kendi hayatına baksın

Digerlerinden daha iyi bisey bakimindan daha zengin dedi ama aradan uzun zaman gecince unuttum.insallah hayrini goruruz.
Senin var mı çocuğun canım, ilk mi olacak? Ne zamandır kullanıyorsun folikasiti? Benim baya oldu kullanmaya başlayalı

Regl değilken gittim ben canım. Hamilelik düşünüyorum kontrol için geldim ben dedim. Önce smear testi yaptı sonra alttan ultrasonla yumurtalıklarıma baktı. Kan ve idrar testi yaptı canım
Ben de ksn testlerini ysptırdım.Adetim bitince gtmem gerek.Smear için cagırdı .Bugün 7.gün leklenme seklinde devam.Smear alınmaz di mi o zmn?

Amin ballim aminnn ah o insanlar yokmu onlar insanın ömrünü yer
geçmiş olsun canım ya vardır bundada bi hayır bak benden naçizane bi tavsiye kızlar bunu hepinize de söylüyorum hamile kalırsanız sakın akraba çevrenize hemen söylemeyin ilk 3 ay riskli zaten düşük olsa herkes bildiği için psikolojiniz daha çok etkilenir
Benim ablam 4 ay kimseye söylemedi akrabalar bilmiyodu sonradan öğrendiklerinde bazıları dediki niye söylemediniz? Bende dedimki nazar var göz var böyle karar aldık dedim hiçbişey diyemediler sizde demeyin kafanız rahat olsun. etraf hasetçi fesatçı dolu..... bu arada senle yaşıtız heralde canım bende ekimde inşallah 30'uma giriyorum

Bende kasımda 30 oluyorım canım. Aynen zaten ben o hatayı yaptım hamile kaldım herkes duydu kürtaj olunca çok pişmanlığımı yaşadım. Benim kendi yengem büyük kızının 1 tane oğlu var 2. Si olmuyor ben hamileyim diyince aayyy kızım çok üzülcek şimdi bunu duyunca dedi. O an bi afalladım ama üzerinde durmadım. Kürtaj olunca annemi srayıp yengemi ara söyle kızı sevinebilir artık dedim. Düşün bu benim yengem başka da o kadsr fesat insanlar var ki etrafta. Tekrar hamile kalayım bende 3 ay söylemicem kimseye

Felaket ağrım var ya çıkıyorum kızlar biraz yatayım herseferinde böyle değilde bu kez berbat sancı oturamıyorum bile batıyor bişeyler

Bende aynıyım sabahtan beri kuruttu yaktı içimi doğuruyoruz sanki
ayaklarını sıcak tut ve sıcak su torbası koy beline falan iyi gelir

Ben çok sinir olmaya başladım,kızlar çok sinirliyim ya ağlamadım hiç,bir damla bile yaş gelmedi olmuyorsa olmuyor dedim.
Gerçekten bunaldım,bu işten.
Belkide annelik yoktur nasibimizde ne diye zorluyorsam.

Canim benim simdi iyice sokulmesi icin cabala sonra yeni doneme hazirla kendini hadi toparlan er yada gec o bebe o gobuse gelecek hic uzulme allahin izniyle

Ay inanamıyorum ya nasıl bi zihniyet bu sen varya inşallah kalırsında yerinde olsam onlara hiç söylemezdim haketmiyolar
günah be günah öyle denirmi ALLAH'tan korksunlar
ALLAH ıslah etsin

Kız bnm eşimin de doğum günü 1 Kasım

Kizz bende yeni yıla öyle girdim kalbinin atmadığını öğrendim o gece evde kimse eğlenmedi ve onu izleyen 5 ay sürekli hasta oldum bi yıla nasıl girersen harbiden öyle geçiyormuş çok üzülmüştüm

Senin var mı çocuğun canım, ilk mi olacak? Ne zamandır kullanıyorsun folikasiti? Benim baya oldu kullanmaya başlayalı
Bi oglum var cnm.3 aydir kullaniyorum.bu ay 2 gun gecti adetim.belirtilerimde artmaya basladi.10 gun gecmesini bekliycem insallh guzel haberler alirim.cumlemiz insallah.senin ilk bebismi olucak insallah

Nasıl yani canım? Adet bittikten sonra günaşırı başladınız yumurtlama dönemine girince hergün mü devam ettiniz canım

adetten sonra gun asiri calistik takriben. ama ben yumurtlama sinyallerini almaya baslayinca her.gun calistik canim. biraz zor oldu esim calistigi.icin ama eglenceli hale getirmeye calistik:) bebegi hic dusunmedik ve konusmadik. bu ay ne olacak merak ediyorum bende.

v
cnm takma dicemde var oyle dengesizler nedir bu yaris kime gore neye gore allah sabir versin herkese senin ilk heralde benim ikincu icin ugrasiyoruz ona bile sen tembelsin gec kaldin diyen cahillerle dolu etrafimiz ve oglum 4 yasinda dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…