- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Sana yemin ediyoru doktor kğrtaj dediği an aklıma yengemin söyledikleri geldi. Bildiğin her an kulağımda çınladı. Zaten tekrsr hamile kaldığımda söylemek istemiyorum. Ki o yengeöin fesat olduğunu bile bile söylddim aslında ama o an heyecanımı paylaşır sandım bunun içinde kötü düşünmez sandım. Bu lafı edeceğini bilsem zaten söylemezdimAy inanamıyorum ya nasıl bi zihniyet busen varya inşallah kalırsında yerinde olsam onlara hiç söylemezdim haketmiyolar
günah be günah öyle denirmi ALLAH'tan korksunlar
ALLAH ıslah etsin
Ayni seyi yasadim cnm.soyledim herkese sevindiler kurtasdan sonrada hemen soylemeseydin bekleseydin kesinlesseydi demeye basladilar.ben bi bozuldum.soylemeseydimde niye sakladin diyceklerdi.simdi olursa insallah zaten kis donemi gelen gidenim olmaz hic kimseye soylemiycem.niye soylemedin diyeceklere cevabim var zaten.Bende kasımda 30 oluyorım canım. Aynen zaten ben o hatayı yaptım hamile kaldım herkes duydu kürtaj olunca çok pişmanlığımı yaşadım. Benim kendi yengem büyük kızının 1 tane oğlu var 2. Si olmuyor ben hamileyim diyince aayyy kızım çok üzülcek şimdi bunu duyunca dedi. O an bi afalladım ama üzerinde durmadım. Kürtaj olunca annemi srayıp yengemi ara söyle kızı sevinebilir artık dedim. Düşün bu benim yengem başka da o kadsr fesat insanlar var ki etrafta. Tekrar hamile kalayım bende 3 ay söylemicem kimseye
adetten sonra gun asiri calistik takriben. ama ben yumurtlama sinyallerini almaya baslayinca her.gun calistik canim. biraz zor oldu esim calistigi.icin ama eglenceli hale getirmeye calistik:) bebegi hic dusunmedik ve konusmadik. bu ay ne olacak merak ediyorum bende.
İnşallah hamilesindir canım, oğluna kardeş gelir inşallah. Allah izin verirse ilk bebişim olacak canım. Yani 1 tane kürtajım var aslında 2. Hamileliğim olacakBi oglum var cnm.3 aydir kullaniyorum.bu ay 2 gun gecti adetim.belirtilerimde artmaya basladi.10 gun gecmesini bekliycem insallh guzel haberler alirim.cumlemiz insallah.senin ilk bebismi olucak insallah
Gecmedi canim 12 si sabah yaptim bisi cikmadiBatın geçtimi canım
Arkadaşım da bakma sakın dedi ve dayanamadım baktım maalesefYok canım bi anlık öyle düşün. Uzu bi işlemde değil zaten. Araştırmadan git
Hadi inşallah hamilesindir canım. Ne zaman bat tarihin ?adetten sonra gun asiri calistik takriben. ama ben yumurtlama sinyallerini almaya baslayinca her.gun calistik canim. biraz zor oldu esim calistigi.icin ama eglenceli hale getirmeye calistik:) bebegi hic dusunmedik ve konusmadik. bu ay ne olacak merak ediyorum bende.
Sana yemin ediyoru doktor kğrtaj dediği an aklıma yengemin söyledikleri geldi. Bildiğin her an kulağımda çınladı. Zaten tekrsr hamile kaldığımda söylemek istemiyorum. Ki o yengeöin fesat olduğunu bile bile söylddim aslında ama o an heyecanımı paylaşır sandım bunun içinde kötü düşünmez sandım. Bu lafı edeceğini bilsem zaten söylemezdim
Amin cnm cumlemiz icin insallah.allahim saglikli hayirli bebeler nasip etsin cumlemize.bu mubarek gunlerde allahim gonlunuze gore versin.İnşallah hamilesindir canım, oğluna kardeş gelir inşallah. Allah izin verirse ilk bebişim olacak canım. Yani 1 tane kürtajım var aslında 2. Hamileliğim olacak
İnsanlar çok acımasız. Böyle söyledikleri için bide kürtaj yaptığım acım olduğu için kardeşim bile etkilenip seni beklicem abla diyor. Sen hamile kal ben ondan sonra denicem diyor. Saçmalama diyorum ama o da etkilendi bu söylenilenlerden sanırım. Allah insanların kalbine merhamet versin. Yoksa etrafraki böyle insanlarla çok zorv
cnm takma dicemde var oyle dengesizler nedir bu yaris kime gore neye gore allah sabir versin herkese senin ilk heralde benim ikincu icin ugrasiyoruz ona bile sen tembelsin gec kaldin diyen cahillerle dolu etrafimiz ve oglum 4 yasinda dusun
Benim kendi yakın arkadaş grubum var o gruptan bir tanesi dedi müjgan bir daha hamşle kaldığında bize bile söyleme seni çekemeyen fesatlananlar var arkadaşım dedi. Şimdi bu lafın üzerine tekrar hamile kaldığında gel de söyle onlara. Benim de niye söylemedin diyenlere verecek cvbım var. Kimseye söylemek zorunda da değiliz zatenAyni seyi yasadim cnm.soyledim herkese sevindiler kurtasdan sonrada hemen soylemeseydin bekleseydin kesinlesseydi demeye basladilar.ben bi bozuldum.soylemeseydimde niye sakladin diyceklerdi.simdi olursa insallah zaten kis donemi gelen gidenim olmaz hic kimseye soylemiycem.niye soylemedin diyeceklere cevabim var zaten.
Dayan tabi canım. Hersene yapılması gerekiyormuş aslında benim de tekrar yaptırmam lazım. Geçen sene eylül de yaptırmıştım ben. O zamandan beri de folikasit kullanıyorumArkadaşım da bakma sakın dedi ve dayanamadım baktım maalesefAma saglık için,bebiş için dayanırım
Dediğim insan amcamın eşi canım. 9 ay nasıl söylemicem? Ama en azından 3ay söylemek istemiyorum Allah tan kötü bişey olmadığı süreceTabi nerden bilecektinki o gözle bakacağını.... bence hiç söyleme 9 aya kadar bilmesinler son anda eğer niye demedin derse o zaman cevabını yapıştırırsın. Sizin gibi nazar edenlere karşı önlem aldım dersin oh iyi etmişim dersin ben kalırsam inşallah bigün haketmeyenlere hiç söylemeyi düşünmüyorum
Amin canım inşallahAmin cnm cumlemiz icin insallah.allahim saglikli hayirli bebeler nasip etsin cumlemize.bu mubarek gunlerde allahim gonlunuze gore versin.
Folik asidi 3e cıkar dedi bana günlük.Dayan tabi canım. Hersene yapılması gerekiyormuş aslında benim de tekrar yaptırmam lazım. Geçen sene eylül de yaptırmıştım ben. O zamandan beri de folikasit kullanıyorum
Inanirmisin cnm esime diyorumki su zamanda insanin kalbini iyi tutmasi o kadar zorki her yanimiz fesat insanlarla dolu.onlarin kotuluklerini ggorunce istemeye istemeye kalbi karariyo insanin.ben o kurtastan 6 ay sonra gebelik dusundumu anlatiyodum komsuma.ayni apartmanda oturdugum komsum(ayni yasta oglumuz var hatta suanda benim evde oynuyo benim oglanla)aman su folik asidi ikiser ikiser icte biran once kal dedi.bende art niyet beklemedigimden yok be bitane diyo gunde dedim.diger arkadasta yok cnm bitane dedi.o zaman bunu soyleyenin kiskancligini anladim.arada laflar ediyo moda oldu herkes doguruyo falan diye.ben o kadar afalladimki.sanki onu tutan var sende istedigin kadar dogur.inanilmaz sinir olmustum.ben lojmanda oturuyorum.asker eslerinin bazilari boyle kendini begenmis kompleksli oluyo.nefret ediyorum boylelerindenİnsanlar çok acımasız. Böyle söyledikleri için bide kürtaj yaptığım acım olduğu için kardeşim bile etkilenip seni beklicem abla diyor. Sen hamile kal ben ondan sonra denicem diyor. Saçmalama diyorum ama o da etkilendi bu söylenilenlerden sanırım. Allah insanların kalbine merhamet versin. Yoksa etrafraki böyle insanlarla çok zor
Dediğim insan amcamın eşi canım. 9 ay nasıl söylemicem? Ama en azından 3ay söylemek istemiyorum Allah tan kötü bişey olmadığı sürece
Ewet bu gun aldim sonuclari cok sukur hamileyim :)Hamilemisin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?