Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Sağol bacım ya tüh bugünde regl oldum hem oruç hem namazlar gitti bu duanın arapçası var mı elinde?
Arapçadan okumak daha iyi olur böyle türkçe telaffuzu farklı olduğundan duanın anlamı bozulabilir

selamınaleyküm arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ilk doktorum bende pco olduğunu söyledi eşimin spermlerine süper dedi yanlış teşhisle 1 senem geçti ve eşimin spermi o sıra da hareketlisi %20 idi bi sene içinde 0 a düştü 9 ay oldu eşimin hareketli spermi olmadığını bende bi sıkıntı olmadığını öğreneli .. eşimde varikosel çıktı hemen ameliyat oldu 3 gündür bitkisel kür yaptırdık ve çakşır suyu ceviz badem hurma incir bunlara başladık sabah namazından sonra da bu duayı buldum ve okudum Rabbim bize de isteyen herkese de nasip eder inşallah ...

Kizlar ya benim bat 12 eylul bu sabah test yaptim bir umut hicbisi cikmadi tutmadimiki bu ayda

Sağol bacım ya tüh bugünde regl oldum hem oruç hem namazlar gitti bu duanın arapçası var mı elinde?
Arapçadan okumak daha iyi olur böyle türkçe telaffuzu farklı olduğundan duanın anlamı bozulabilir

لاَحَوْلَ وَلَ قُوَّ ةَ اِلّاَ باِللهِ الْعَلِىِّ الْعَظِيمِ اَللهُمَّ اِ نّي اَسْءَلُكَ يَاقَدِ يمُ
ياَداِمُ يَاوِ تْرُ (ياَفَرْدُ) ياَاحَدُ ياَصَمَدُ ياَحَيُّ ياَقَيُّمُ ياَذَا الْجَلاَ لِ وَالاِْكْرَامِ فَاِنْ
تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبِىَ اللهُ لاَاِلَهَ اِلاَّهُوَعَلَىْهِتَوَكَّلْتُ وَ هُوَرَبُّ الْعَرشِ الْعَظِيمِ
canım arapçam çat pat bi kontrol edersen doğruluğundan emin değilim ..

Yaa kendi istemiyormuymuş acaba ? Çocuk doğurmanın modası mı olur ya bu nasıl bir düşünce? Kıskançlıktan gebermek bu başka bişey değill canım. Benim arama messfe koyduğum insanlar var bu çocuk meselesindem dolayı. Seni üzen insanlsrla arana mesafe koy canım

Istemezmi.zoru neyse oyle kalp kirici konusu.aynen cnm selamimi verip geciyorum pek muhatap degilim.allahta bunlarin kalplerine gore versin.pis insanlar

Bana böyle bi söz söyleyen insan kim olursa olsun söylemem
dediği söz yenilir yutulur değil
yengelik böyle olmaz...
Allah kem gözlülerin şerrinden korusun bizleri
Evet canım da görüşmediğim insanadeğil ki ben söylemesem de karnımı görüp anlıcak yine öğrencek yani. Elimden geldiğince söylemek istemiyorum ama

Canim cok sevindim hayirli olsun insallah belirtin varmiydi hic benimde bat 12 si
Subattan beri istiyodum ama iliskimiz pek bi duzenli degildi onada bagliyodum olmuyodu. Sonra bu ay yine istenen iliski duzenini yakalayamadik ama ben meryem suredini elimden geldigince okudum yumurtlama tarihine kadar ada cayi karanfil cayi bi bardak ictim ve bal yedim ovilasyon testi kullandim ve gununu yakaladm ama misafrm vardi yine iluski duzenini yakalamadim diye olmaz sandim bunlari yardimim olur doye yaziyorum cunku bu formda cok aradm boyle yazilar. En buyuk belirtim yumurtlama tarihimden 1 hafta sonra adet olacakmis gibi agri hissetmem bu adet oncesi en buyuk belirtiydi ve bu adetime 10 gun kala basladi ki hic oyle olmazdi 3 gun kasik agrisi ceker regl olurdum. Vede adet oncesi kabiz oldum. Ayni zamanda 10 gun oncesinde goguslerim sertlesti. O cok hassas oluyo deniliyo ya adet tarihi gectikten sonra oldu. Akintim yok goguslerde damar vs hc bsy yoktu ne bas donmesi ne bulanti gayet dinctim. Dusununki istanbuldan muglaya geldm sonra fethiyeye gttm simdi coruma geldm hala iyiyim. Umarim faydali olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…