Ewet bu gun aldim sonuclari cok sukur hamileyim :)
Masallah cnm.hayirli olsunEwet bu gun aldim sonuclari cok sukur hamileyim :)
ayy insallah canim. daha var. yumuetlamadan sonraki 2. gun bugun. bat 20 eylul.ama bu ay 2 gun.erken yumurtlama oldu. 18 de test yapacagim.insHadi inşallah hamilesindir canım. Ne zaman bat tarihin ?
Rabbim razi olsun isteyen herkese nasip olsunnMasallah cnm.hayirli olsun
SÜLEYMAN BİN MUKATİL HZ. Bu dua ile dua edin eğer kabul olmaz ise Allah bana lanet etsin .. Diyerek Bu duanın çok değerli ve keskin olduğunun altını çizmiştir..
Dua Hakkında Açıklamalar :
DUANIN OKUNUŞU :
- Hz. İsa a.s bu mübarek duayı okur ölüleri diriltirdi..
- Haceti veya bir dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur da bu duayı yüz defa okursa dileği gerçekleşir.. denmiştir.
- Cenamı hakkın veli kullarından olan Süleyman bin Mukatil hazretleri şöyle buyurmuşlardır. ” Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenamı Haktan dilekte bulunur da Allah onun dileğini vermez ise ben Süleyman bin Mukatile lanet eylesin..
Bismillahirrahmanirrahim.
Ve la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim. Allahümme inni es elüke ya kadimü ya daimü ya ferdü ya vitru ya ehadü ya samedü ya hayyü ya kayyumü ya zel celali vel ikram. Fein tevellev fekul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim.
Canim cok sevindim hayirli olsun insallah belirtin varmiydi hic benimde bat 12 siRabbim razi olsun isteyen herkese nasip olsunn
İlk öncr ne kadar alıyordun canım ? Neden 3 e çıkarttı ki acabaFolik asidi 3e cıkar dedi bana günlük.
Sağol bacım ya tüh bugünde regl oldum hem oruç hem namazlar gittibu duanın arapçası var mı elinde?
Arapçadan okumak daha iyi olur böyle türkçe telaffuzu farklı olduğundan duanın anlamı bozulabilir
Amin cnm insallah insallah.Rabbim razi olsun isteyen herkese nasip olsunn
Yaa kendi istemiyormuymuş acaba ? Çocuk doğurmanın modası mı olur ya bu nasıl bir düşünce? Kıskançlıktan gebermek bu başka bişey değill canım. Benim arama messfe koyduğum insanlar var bu çocuk meselesindem dolayı. Seni üzen insanlsrla arana mesafe koy canımInanirmisin cnm esime diyorumki su zamanda insanin kalbini iyi tutmasi o kadar zorki her yanimiz fesat insanlarla dolu.onlarin kotuluklerini ggorunce istemeye istemeye kalbi karariyo insanin.ben o kurtastan 6 ay sonra gebelik dusundumu anlatiyodum komsuma.ayni apartmanda oturdugum komsum(ayni yasta oglumuz var hatta suanda benim evde oynuyo benim oglanla)aman su folik asidi ikiser ikiser icte biran once kal dedi.bende art niyet beklemedigimden yok be bitane diyo gunde dedim.diger arkadasta yok cnm bitane dedi.o zaman bunu soyleyenin kiskancligini anladim.arada laflar ediyo moda oldu herkes doguruyo falan diye.ben o kadar afalladimki.sanki onu tutan var sende istedigin kadar dogur.inanilmaz sinir olmustum.ben lojmanda oturuyorum.asker eslerinin bazilari boyle kendini begenmis kompleksli oluyo.nefret ediyorum boylelerinden
1 tane içitrdum canım.Yasımdan dolayı olabilir mi?34yasındayımİlk öncr ne kadar alıyordun canım ? Neden 3 e çıkarttı ki acaba
Istemezmi.zoru neyse oyle kalp kirici konusu.aynen cnm selamimi verip geciyorum pek muhatap degilim.allahta bunlarin kalplerine gore versin.pis insanlarYaa kendi istemiyormuymuş acaba ? Çocuk doğurmanın modası mı olur ya bu nasıl bir düşünce? Kıskançlıktan gebermek bu başka bişey değill canım. Benim arama messfe koyduğum insanlar var bu çocuk meselesindem dolayı. Seni üzen insanlsrla arana mesafe koy canım
Evet canım da görüşmediğim insanadeğil ki ben söylemesem de karnımı görüp anlıcak yine öğrencek yani. Elimden geldiğince söylemek istemiyorum amaBana böyle bi söz söyleyen insan kim olursa olsun söylemem
dediği söz yenilir yutulur değil
yengelik böyle olmaz...
Allah kem gözlülerin şerrinden korusun bizleri
Hadi inşallah güzel haberler verirsin canımayy insallah canim. daha var. yumuetlamadan sonraki 2. gun bugun. bat 20 eylul.ama bu ay 2 gun.erken yumurtlama oldu. 18 de test yapacagim.ins
Kizlar ya benim bat 12 eylul bu sabah test yaptim bir umut hicbisi cikmadi tutmadimiki bu ayda
Subattan beri istiyodum ama iliskimiz pek bi duzenli degildi onada bagliyodum olmuyodu. Sonra bu ay yine istenen iliski duzenini yakalayamadik ama ben meryem suredini elimden geldigince okudum yumurtlama tarihine kadar ada cayi karanfil cayi bi bardak ictim ve bal yedim ovilasyon testi kullandim ve gununu yakaladm ama misafrm vardi yine iluski duzenini yakalamadim diye olmaz sandim bunlari yardimim olur doye yaziyorum cunku bu formda cok aradm boyle yazilar. En buyuk belirtim yumurtlama tarihimden 1 hafta sonra adet olacakmis gibi agri hissetmem bu adet oncesi en buyuk belirtiydi ve bu adetime 10 gun kala basladi ki hic oyle olmazdi 3 gun kasik agrisi ceker regl olurdum. Vede adet oncesi kabiz oldum. Ayni zamanda 10 gun oncesinde goguslerim sertlesti. O cok hassas oluyo deniliyo ya adet tarihi gectikten sonra oldu. Akintim yok goguslerde damar vs hc bsy yoktu ne bas donmesi ne bulanti gayet dinctim. Dusununki istanbuldan muglaya geldm sonra fethiyeye gttm simdi coruma geldm hala iyiyim. Umarim faydali olurumCanim cok sevindim hayirli olsun insallah belirtin varmiydi hic benimde bat 12 si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?