- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Bilmiyorum ki canım. Bana 1 tane dedi 1 tane içiyorum. Tekrar kontrole de gitmdim gerçi. Kürtaj olduğumda başka doktora gitmiştim o da folikasite devam et dedi ama günde kaç tane alayım diye sormadım o da bişey demedi1 tane içitrdum canım.Yasımdan dolayı olabilir mi?34yasındayım
Subattan beri istiyodum ama iliskimiz pek bi duzenli degildi onada bagliyodum olmuyodu. Sonra bu ay yine istenen iliski duzenini yakalayamadik ama ben meryem suredini elimden geldigince okudum yumurtlama tarihine kadar ada cayi karanfil cayi bi bardak ictim ve bal yedim ovilasyon testi kullandim ve gununu yakaladm ama misafrm vardi yine iluski duzenini yakalamadim diye olmaz sandim bunlari yardimim olur doye yaziyorum cunku bu formda cok aradm boyle yazilar. En buyuk belirtim yumurtlama tarihimden 1 hafta sonra adet olacakmis gibi agri hissetmem bu adet oncesi en buyuk belirtiydi ve bu adetime 10 gun kala basladi ki hic oyle olmazdi 3 gun kasik agrisi ceker regl olurdum. Vede adet oncesi kabiz oldum. Ayni zamanda 10 gun oncesinde goguslerim sertlesti. O cok hassas oluyo deniliyo ya adet tarihi gectikten sonra oldu. Akintim yok goguslerde damar vs hc bsy yoktu ne bas donmesi ne bulanti gayet dinctim. Dusununki istanbuldan muglaya geldm sonra fethiyeye gttm simdi coruma geldm hala iyiyim. Umarim faydali olurum
3dedi diye cıkardım 3e.Hatta ne içiyrsun dedi folioplus dedim.Trio içiyrmuşum:))Bi dahaki gidişe sorarım artıkBilmiyorum ki canım. Bana 1 tane dedi 1 tane içiyorum. Tekrar kontrole de gitmdim gerçi. Kürtaj olduğumda başka doktora gitmiştim o da folikasite devam et dedi ama günde kaç tane alayım diye sormadım o da bişey demedi
inşallah ekim bize hayirli gelir canim.rabbim buyukBenimde bat dündü bu sabahtan beri sancıdan mahvoldum kıvrandım durdum az önce baktım leke geldi oldum sonundakısmet napalım artık ekime inşallah..
Kizlar hava sicak (izmirde yasiyorum)ayaklarimda corap olmasina ragmen soguk.kasigimda bi kipirdama.vucudum sis davul gibi.migdem agzimda.halsizlik .adetimi 2 gun gecti.acaba hamilemiyim yoksa psikolojikmi yapiyorum.esim diyoki biraz daha zorlarsan sen bu gidisle kendi kendinede hamile kalirsin
Benimde bi arkadaşım var işte arkadaş grubumdan. Geçen sene evlendik 1 hafta arayla. Ben hamileyim dedim 1 ay sonra kürtaj oldum. Kürtajdan 2 hafta sonra onun hamile kaldığını öğrendim. Ve doktoru buna ne yemesi ne yememesi gerektiğini söylememiş bana devamlı benim bebeğim sağlıklı ya o yüzden söylememiştir diyor ben kürtaj oldum ya o yüzdrn. Bunu kaç defa söyledi ve o kadar içim acıdı ki bunu söyleme bana diyemedim. Ben çok korumuşum kendimi bişey olcak diye o öyle yapmazmış. Ben hamile olduğumu 6 haftalıkken söylddim gruptaki arkadaşlsra 4 haftalıkken mğrenmiştim 2 hafta sonra diğer kızlara söyledim o hemen sçylermiş dayanamazmış. Hamile kaldı 7-8 haftalıktı söylediğşnde. Öyle uzaktan konuşmakla olmuyor. Bide geçen alışveriş merkezine gittik beni hep bebek reyonlarına soktu baksana ne kadar güzel dimii diye diyeIstemezmi.zoru neyse oyle kalp kirici konusu.aynen cnm selamimi verip geciyorum pek muhatap degilim.allahta bunlarin kalplerine gore versin.pis insanlar
canim bisey sorcam adacayi ve karanfil cayi yumurtlamayami iyi geliyor.bu arada hayirli olsun bebisin.bizede cok dua etSubattan beri istiyodum ama iliskimiz pek bi duzenli degildi onada bagliyodum olmuyodu. Sonra bu ay yine istenen iliski duzenini yakalayamadik ama ben meryem suredini elimden geldigince okudum yumurtlama tarihine kadar ada cayi karanfil cayi bi bardak ictim ve bal yedim ovilasyon testi kullandim ve gununu yakaladm ama misafrm vardi yine iluski duzenini yakalamadim diye olmaz sandim bunlari yardimim olur doye yaziyorum cunku bu formda cok aradm boyle yazilar. En buyuk belirtim yumurtlama tarihimden 1 hafta sonra adet olacakmis gibi agri hissetmem bu adet oncesi en buyuk belirtiydi ve bu adetime 10 gun kala basladi ki hic oyle olmazdi 3 gun kasik agrisi ceker regl olurdum. Vede adet oncesi kabiz oldum. Ayni zamanda 10 gun oncesinde goguslerim sertlesti. O cok hassas oluyo deniliyo ya adet tarihi gectikten sonra oldu. Akintim yok goguslerde damar vs hc bsy yoktu ne bas donmesi ne bulanti gayet dinctim. Dusununki istanbuldan muglaya geldm sonra fethiyeye gttm simdi coruma geldm hala iyiyim. Umarim faydali olurum
bırak allah aşkına öyle arkadaş olmaz olsun cnm ben bıktım artık byle insanlardan hepsi ile ilişkimi kestim yavaş yavaş ne kadar ayıp ''İNSANLAR SİZİ,SADECE AYNI YERDEN CANLARI YANDIKLARINDA ANLAR!...''Benimde bi arkadaşım var işte arkadaş grubumdan. Geçen sene evlendik 1 hafta arayla. Ben hamileyim dedim 1 ay sonra kürtaj oldum. Kürtajdan 2 hafta sonra onun hamile kaldığını öğrendim. Ve doktoru buna ne yemesi ne yememesi gerektiğini söylememiş bana devamlı benim bebeğim sağlıklı ya o yüzden söylememiştir diyor ben kürtaj oldum ya o yüzdrn. Bunu kaç defa söyledi ve o kadar içim acıdı ki bunu söyleme bana diyemedim. Ben çok korumuşum kendimi bişey olcak diye o öyle yapmazmış. Ben hamile olduğumu 6 haftalıkken söylddim gruptaki arkadaşlsra 4 haftalıkken mğrenmiştim 2 haftalıkken diğer kızlara söyledim o hemen sçylermiş dayanamazmış. Hamile kaldı 7-8 haftalıktı söylediğşnde. Öyle uzaktan konuşmakla olmuyor. Bide geçen alışveriş merkezine gittik beni hep bebek reyonlarına soktu baksana ne kadar güzel dimii diye diyeyine bişey diyemedi eve geldim ağladım. Sen benim acımı biliyorsın iyi arkadaşsak benimle oraları gezmemen lazım senin. Akşam eşime anlattım o da bana kızdı sen niye söylemiyorsun niye giriyorsun onunla bebek reyonlsrına dedi. O gün bugündür aramıyorum. O ararsa konuşuyorum
canim gecikmende olmus.inşallah hayırlısıyla hamilesindirKizlar hava sicak (izmirde yasiyorum)ayaklarimda corap olmasina ragmen soguk.kasigimda bi kipirdama.vucudum sis davul gibi.migdem agzimda.halsizlik .adetimi 2 gun gecti.acaba hamilemiyim yoksa psikolojikmi yapiyorum.esim diyoki biraz daha zorlarsan sen bu gidisle kendi kendinede hamile kalirsin
Cnm mayis ayindada bas agrisi hafifte bulantim vardi adetimi 8 gun gecti.doktora gittim yumurta catlamamis dedi doktor.3 gun sonra adet oldum.o yuzden yapmaya cesaret edemiyorum.esimdende utaniyorum.soylemeden duramiyorum belirtilerimi sonucda negatif olunca utaniyorum.o yuzden bi 10 gun bekliycemE test yao canim gununde gecmis
inşallah ekim bize hayirli gelir canim.rabbim buyuk
Amin cnm insallah insallah.allah isteyen herkese hayirlisini nasip etsin.canim gecikmende olmus.inşallah hayırlısıyla hamilesindir
Kizlar hava sicak (izmirde yasiyorum)ayaklarimda corap olmasina ragmen soguk.kasigimda bi kipirdama.vucudum sis davul gibi.migdem agzimda.halsizlik .adetimi 2 gun gecti.acaba hamilemiyim yoksa psikolojikmi yapiyorum.esim diyoki biraz daha zorlarsan sen bu gidisle kendi kendinede hamile kalirsin
Allah a havale ediyorum canım. Ama şu çocuk olayı çok farklı, bu olayda canımı yakan ve yakmak isteyen insanlarla artık aynı ortamda bulunmak bile istemiyorum. Cmtesi lise arkadaşlarıyla görüşelim dedik o da orda olcak inan şimdi hep hamileliğini anlatacak. Ayaklarım geri geri gidiyor. Bana derdi çok korudun ya sen kendini aslında çok korumamak lazım o yüzden böyle oluyor diye. Geçen deniz kenarına gidicektik biz gelemicez şimdi ben hamileyim ya eşim üşütürsün dedi o yüzden diyor. Ee hani sen korumuyordun kendini. Bende dedim senin hamileliğin kışa grldi yandın valla dışarı hiç çıkamıcaksın diye. Gıcık plduğum için artık ister istemez laf sokma gereği hissediyorumbırak allah aşkına öyle arkadaş olmaz olsun cnm ben bıktım artık byle insanlardan hepsi ile ilişkimi kestim yavaş yavaş ne kadar ayıp ''İNSANLAR SİZİ,SADECE AYNI YERDEN CANLARI YANDIKLARINDA ANLAR!...''
Sabah ilk idrarda daha net cikiyo cnm.Kizlar bu idrarla gebelik testi sabah ilk idrarlami yoksa hergangi bi zamanda da yapilabilir mi
Lafini esirgeme cnm kalp kirmak neymis yasasinlar .allahim affetsin ama lafi yerine koyunca insanin yuregine su serpiliyo.affet allahimAllah a havale ediyorum canım. Ama şu çocuk olayı çok farklı, bu olayda canımı yakan ve yakmak isteyen insanlarla artık aynı ortamda bulunmak bile istemiyorum. Cmtesi lise arkadaşlarıyla görüşelim dedik o da orda olcak inan şimdi hep hamileliğini anlatacak. Ayaklarım geri geri gidiyor. Bana derdi çok korudun ya sen kendini aslında çok korumamak lazım o yüzden böyle oluyor diye. Geçen deniz kenarına gidicektik biz gelemicez şimdi ben hamileyim ya eşim üşütürsün dedi o yüzden diyor. Ee hani sen korumuyordun kendini. Bende dedim senin hamileliğin kışa grldi yandın valla dışarı hiç çıkamıcaksın diye. Gıcık plduğum için artık ister istemez laf sokma gereği hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?