Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

1 tane içitrdum canım.Yasımdan dolayı olabilir mi?34yasındayım
Bilmiyorum ki canım. Bana 1 tane dedi 1 tane içiyorum. Tekrar kontrole de gitmdim gerçi. Kürtaj olduğumda başka doktora gitmiştim o da folikasite devam et dedi ama günde kaç tane alayım diye sormadım o da bişey demedi

canım bu yazdıkların umut ışığı oldu bana bu ay hsg çektirdim çok umutluydum ama çok az ilişki oldu değerlendiremedik ama yumurtlamadan beri bitmeyen hafif kasık batmaları ve kasık ağrım var bel ağrım var ama akıntım hiç olmadığı için hiç umudum yoktu bir de şu herkesin yazdığı göğüs hassasiyeti olayıda yok bende var ama her ay ki gibi çok az hiç umudum yoktu ama umut oldun bana Allah razı olsun :)

3dedi diye cıkardım 3e.Hatta ne içiyrsun dedi folioplus dedim.Trio içiyrmuşum:))Bi dahaki gidişe sorarım artık

Kizlar hava sicak (izmirde yasiyorum)ayaklarimda corap olmasina ragmen soguk.kasigimda bi kipirdama.vucudum sis davul gibi.migdem agzimda.halsizlik .adetimi 2 gun gecti.acaba hamilemiyim yoksa psikolojikmi yapiyorum.esim diyoki biraz daha zorlarsan sen bu gidisle kendi kendinede hamile kalirsin

E test yao canim gununde gecmis

Istemezmi.zoru neyse oyle kalp kirici konusu.aynen cnm selamimi verip geciyorum pek muhatap degilim.allahta bunlarin kalplerine gore versin.pis insanlar
Benimde bi arkadaşım var işte arkadaş grubumdan. Geçen sene evlendik 1 hafta arayla. Ben hamileyim dedim 1 ay sonra kürtaj oldum. Kürtajdan 2 hafta sonra onun hamile kaldığını öğrendim. Ve doktoru buna ne yemesi ne yememesi gerektiğini söylememiş bana devamlı benim bebeğim sağlıklı ya o yüzden söylememiştir diyor ben kürtaj oldum ya o yüzdrn. Bunu kaç defa söyledi ve o kadar içim acıdı ki bunu söyleme bana diyemedim. Ben çok korumuşum kendimi bişey olcak diye o öyle yapmazmış. Ben hamile olduğumu 6 haftalıkken söylddim gruptaki arkadaşlsra 4 haftalıkken mğrenmiştim 2 hafta sonra diğer kızlara söyledim o hemen sçylermiş dayanamazmış. Hamile kaldı 7-8 haftalıktı söylediğşnde. Öyle uzaktan konuşmakla olmuyor. Bide geçen alışveriş merkezine gittik beni hep bebek reyonlarına soktu baksana ne kadar güzel dimii diye diye yine bişey diyemedi eve geldim ağladım. Sen benim acımı biliyorsın iyi arkadaşsak benimle oraları gezmemen lazım senin. Akşam eşime anlattım o da bana kızdı sen niye söylemiyorsun niye giriyorsun onunla bebek reyonlsrına dedi. O gün bugündür aramıyorum. O ararsa konuşuyorum

kızlar dayanamdım şimdi test söyledim eczaneden yarın sabah ilk idrar ile yapıcam adetime bir gün varken yapmış olucam varsa çıkarmı ki ?

canim bisey sorcam adacayi ve karanfil cayi yumurtlamayami iyi geliyor.bu arada hayirli olsun bebisin.bizede cok dua et

Asumnur benimde tak farkli olan sey agrilarin once baslamasi bide üsümem.onun disinda hic bi hassasiyetim falan yok.bide normalde 9 10 da kalkarim 3 4 gundur 12 yi buluyor...bayram sonuna kadar bekliycem malesef

bırak allah aşkına öyle arkadaş olmaz olsun cnm ben bıktım artık byle insanlardan hepsi ile ilişkimi kestim yavaş yavaş ne kadar ayıp ''İNSANLAR SİZİ,SADECE AYNI YERDEN CANLARI YANDIKLARINDA ANLAR!...''

canim gecikmende olmus.inşallah hayırlısıyla hamilesindir

E test yao canim gununde gecmis
Cnm mayis ayindada bas agrisi hafifte bulantim vardi adetimi 8 gun gecti.doktora gittim yumurta catlamamis dedi doktor.3 gun sonra adet oldum.o yuzden yapmaya cesaret edemiyorum.esimdende utaniyorum.soylemeden duramiyorum belirtilerimi sonucda negatif olunca utaniyorum.o yuzden bi 10 gun bekliycem

inşallah ekim bize hayirli gelir canim.rabbim buyuk

İnşallah bacım inşallah
Orucum gitmeseydi bu gece yapacaklarım vardı ama nasip işte..
En çok istediğim sonbaharda hamile kalıp yazın doğurmaktı ALLAH ın dediği olur napalım beklicez
Geçen sene ekim ayında korunmayı bırakmıştık bi tek mayıs ayında enfeksiyon geçirdiğim için o ay çalışma olmadı 11.ay artık
Senin ne kadar oldu? hsg çektiremicem yine para lazım
Geçenlerde doktora ben kendim için gitmemiştimde sordum işte dediki 1 seneniz dolsun öyle gelin
Yahu ne farkeder 1 seneye ne kaldı şurda.bu doktorlar da sanki ağız birliği yapmış gibi konuşuyolar

Orası hep sıcak olur burası da serin hep zaten benim ev yazın bile serin oluyo çorapsız patiksiz duramıyorum
İnşallah gönlündekine kavuşursun hayırlısıyla

bırak allah aşkına öyle arkadaş olmaz olsun cnm ben bıktım artık byle insanlardan hepsi ile ilişkimi kestim yavaş yavaş ne kadar ayıp ''İNSANLAR SİZİ,SADECE AYNI YERDEN CANLARI YANDIKLARINDA ANLAR!...''
Allah a havale ediyorum canım. Ama şu çocuk olayı çok farklı, bu olayda canımı yakan ve yakmak isteyen insanlarla artık aynı ortamda bulunmak bile istemiyorum. Cmtesi lise arkadaşlarıyla görüşelim dedik o da orda olcak inan şimdi hep hamileliğini anlatacak. Ayaklarım geri geri gidiyor. Bana derdi çok korudun ya sen kendini aslında çok korumamak lazım o yüzden böyle oluyor diye. Geçen deniz kenarına gidicektik biz gelemicez şimdi ben hamileyim ya eşim üşütürsün dedi o yüzden diyor. Ee hani sen korumuyordun kendini. Bende dedim senin hamileliğin kışa grldi yandın valla dışarı hiç çıkamıcaksın diye. Gıcık plduğum için artık ister istemez laf sokma gereği hissediyorum

Lafini esirgeme cnm kalp kirmak neymis yasasinlar .allahim affetsin ama lafi yerine koyunca insanin yuregine su serpiliyo.affet allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…