Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

canim bende gecen subattan beri istiyorum.ama o zamanlar yari yamalak ikiskimiz oluyodu.vajinusmusu yenim yenmistim.mart ayinda gebe kaldim.kimyasal gebelikmis bebis gitti.gecen ay da hsg cekildi tuplerde bisey yok dendi.bu ayda erkenden geldi adetim.bide hormonlarima baktirayim diyorum.esimin sperm testi yapildi normal cikti.rabbim kismet etmeyince olmuyo.bi arkadasimin kocasi azospermdi o hamile kaldi..olmiycak sey oldu.demekki bizim vaktimiz gelmedi

Böyle arkadaş düşman başına
aman aman uzak dursunlar
ben evlendikten sonra kimin ne olduğunu daha iyi anladım
en faydalı şey kafanı şişirenlerden, samimi görünüpde samimiyetsizlik edenlerden, vefasızlardan uzak durmak....
bi tane harbi biri olsun
hepsine bedel

Lafini esirgeme cnm kalp kirmak neymis yasasinlar .allahim affetsin ama lafi yerine koyunca insanin yuregine su serpiliyo.affet allahim
Valla ne yalan söyliyim öyle oluyor canım ya. İnsam ister istemez artık laf sokmaya başlıyor. Görüyorsun gerçek yüzlerini çünkü

Herkese merhabalar, ben buralarda yeniyim benide aranıza alın Bat 15 eylül ama çok merak ediyorum test yapsam şimdiden belli olur mu? Acaba

Valla ne yalan söyliyim öyle oluyor canım ya. İnsam ister istemez artık laf sokmaya başlıyor. Görüyorsun gerçek yüzlerini çünkü
Bazilarimizin muhatap olmama sansi var ama bazilarimiz mecbur konusmak zorundayiz.allahim boylelerine sabir sabir versin.biz 5 yilda bir sehir degistiriyoruz.velinimet diyorum.yoksa cok kotu seyler yasanir insanin karakteri bozulur.

Aynen canım 1 tane var zaten adamakıllı. Başka da yokmuş ben var sanmışım

Herkese merhabalar, ben buralarda yeniyim benide aranıza alın Bat 15 eylül ama çok merak ediyorum test yapsam şimdiden belli olur mu? Acaba
Daha cok var canimcim erkenden olumsuz sonuc alip uzersin kendini.gecmesini bekle daha saglikli olir.benim iki gumun gecti ama 10 gun olmasini bekliycem.cunku olumsuz tecrubelerim var malesef

Nerde oturuyosun cnm

İstanbuldayım canım burda öyle aşırı sıcak olmuyo geçenlerde eşimin memleketine gitmiştik balıkesire
ayvalık çok sıcak fena nemi var sıcaktan uyuyamadım resmen
izmire de yakın tabi egenin havası belli oluyo ama ben yinede sıcağı seviyorum keşke kış gelmese kışın her yönden zorluk oluyo
ben evdeyken üşürüm hep
şuanda da ayaklarım donuyor bide malum adet dönemim olduğundan...

1 hafta sonraya randevu aldım kızlar özelden bayan doktora erkeklerden çekiniyorum.
Reglkende gitmek istemedim şimdi utanırım öyle hani kendi gel derse neysede ..
Bi gideyim bakayım konuşayım kadın kadına rahatça,, eğer bir dahakine reglken gel derse öylede giderim. Gerek kalmaz inşallah..
Ssorum şu regl değilken de gitsem baya bişey yapılıyor yani dimi smear kan karından falanda bakabiliyor dimi beni aydınlatır mısınız arkadaslarım

Canim benim simdi iyice sokulmesi icin cabala sonra yeni doneme hazirla kendini hadi toparlan er yada gec o bebe o gobuse gelecek hic uzulme allahin izniyle
Canım çabala derken ne yapmalıyım mesela ?=
inşallah arkadaşım inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…