- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
canim bende gecen subattan beri istiyorum.ama o zamanlar yari yamalak ikiskimiz oluyodu.vajinusmusu yenim yenmistim.mart ayinda gebe kaldim.kimyasal gebelikmis bebis gitti.gecen ay da hsg cekildi tuplerde bisey yok dendi.bu ayda erkenden geldi adetim.bide hormonlarima baktirayim diyorum.esimin sperm testi yapildi normal cikti.rabbim kismet etmeyince olmuyo.bi arkadasimin kocasi azospermdi o hamile kaldi..olmiycak sey oldu.demekki bizim vaktimiz gelmediİnşallah bacım inşallah
Orucum gitmeseydi bu gece yapacaklarım vardı ama nasip işte..
En çok istediğim sonbaharda hamile kalıp yazın doğurmaktı ALLAH ın dediği olur napalım beklicez
Geçen sene ekim ayında korunmayı bırakmıştık bi tek mayıs ayında enfeksiyon geçirdiğim için o ay çalışma olmadı 10 ay oldu artık
Senin ne kadar oldu? hsg çektiremicem yine para lazım
Geçenlerde doktora ben kendim için gitmemiştimde sordum işte dediki 1 seneniz dolsun öyle gelin
Yahu ne farkeder 1 seneye ne kaldı şurda.bu doktorlar da sanki ağız birliği yapmış gibi konuşuyolar
Amin cnm.cumlemiz insallah.allah hepimizin gonlune gore versin.cok sagolOrası hep sıcak olur burası da serin hep zaten benim ev yazın bile serin oluyo çorapsız patiksiz duramıyorum
İnşallah gönlündekine kavuşursun hayırlısıyla
Tesekkur ederim canim:)Sabah ilk idrarda daha net cikiyo cnm.
Nerde oturuyosun cnmOrası hep sıcak olur burası da serin hep zaten benim ev yazın bile serin oluyo çorapsız patiksiz duramıyorum
İnşallah gönlündekine kavuşursun hayırlısıyla
Rica ederim cnm.guzel haberler al insallah :))Tesekkur ederim canim:)
Insallah canim Allah tum isteyenlere nasip etsin iclerinde bizleredeRica ederim cnm.guzel haberler al insallah :))
Aynen oyle karanfil hormonlari duzenliyo adacayi yumurtlamaya yardimci ama dedigim gibi yumurtlamadan sonra birakmak lazmcanim bisey sorcam adacayi ve karanfil cayi yumurtlamayami iyi geliyor.bu arada hayirli olsun bebisin.bizede cok dua et
Benimde bi arkadaşım var işte arkadaş grubumdan. Geçen sene evlendik 1 hafta arayla. Ben hamileyim dedim 1 ay sonra kürtaj oldum. Kürtajdan 2 hafta sonra onun hamile kaldığını öğrendim. Ve doktoru buna ne yemesi ne yememesi gerektiğini söylememiş bana devamlı benim bebeğim sağlıklı ya o yüzden söylememiştir diyor ben kürtaj oldum ya o yüzdrn. Bunu kaç defa söyledi ve o kadar içim acıdı ki bunu söyleme bana diyemedim. Ben çok korumuşum kendimi bişey olcak diye o öyle yapmazmış. Ben hamile olduğumu 6 haftalıkken söylddim gruptaki arkadaşlsra 4 haftalıkken mğrenmiştim 2 hafta sonra diğer kızlara söyledim o hemen sçylermiş dayanamazmış. Hamile kaldı 7-8 haftalıktı söylediğşnde. Öyle uzaktan konuşmakla olmuyor. Bide geçen alışveriş merkezine gittik beni hep bebek reyonlarına soktu baksana ne kadar güzel dimii diye diyeyine bişey diyemedi eve geldim ağladım. Sen benim acımı biliyorsın iyi arkadaşsak benimle oraları gezmemen lazım senin. Akşam eşime anlattım o da bana kızdı sen niye söylemiyorsun niye giriyorsun onunla bebek reyonlsrına dedi. O gün bugündür aramıyorum. O ararsa konuşuyorum
Valla ne yalan söyliyim öyle oluyor canım ya. İnsam ister istemez artık laf sokmaya başlıyor. Görüyorsun gerçek yüzlerini çünküLafini esirgeme cnm kalp kirmak neymis yasasinlar .allahim affetsin ama lafi yerine koyunca insanin yuregine su serpiliyo.affet allahim
rabbimm hayrlisiyla nasip etsn insaallah sol kasikti. BenimAsumnur benimde tak farkli olan sey agrilarin once baslamasi bide üsümem.onun disinda hic bi hassasiyetim falan yok.bide normalde 9 10 da kalkarim 3 4 gundur 12 yi buluyor...bayram sonuna kadar bekliycem malesef
Bazilarimizin muhatap olmama sansi var ama bazilarimiz mecbur konusmak zorundayiz.allahim boylelerine sabir sabir versin.biz 5 yilda bir sehir degistiriyoruz.velinimet diyorum.yoksa cok kotu seyler yasanir insanin karakteri bozulur.Valla ne yalan söyliyim öyle oluyor canım ya. İnsam ister istemez artık laf sokmaya başlıyor. Görüyorsun gerçek yüzlerini çünkü
rabbimm hayrlisiyla nasip etsn insaallah sol kasikti. Benim
Aynen canım 1 tane var zaten adamakıllı. Başka da yokmuş ben var sanmışımBöyle arkadaş düşman başına
aman aman uzak dursunlar
ben evlendikten sonra kimin ne olduğunu daha iyi anladım
en faydalı şey kafanı şişirenlerden, samimi görünüpde samimiyetsizlik edenlerden, vefasızlardan uzak durmak....
bi tane harbi biri olsun
hepsine bedel
Daha cok var canimcim erkenden olumsuz sonuc alip uzersin kendini.gecmesini bekle daha saglikli olir.benim iki gumun gecti ama 10 gun olmasini bekliycem.cunku olumsuz tecrubelerim var malesefHerkese merhabalar, ben buralarda yeniyim benide aranıza alın Bat 15 eylül ama çok merak ediyorum test yapsam şimdiden belli olur mu? Acaba
Benim oglan soldan olmustu cnm.:))Benim sağ. Erkek sagda kiz solda derler hayirlisiyla bi olsunda
Benim oglan soldan olmustu cnm.:))
Nerde oturuyosun cnm
Canım çabala derken ne yapmalıyım mesela ?=Canim benim simdi iyice sokulmesi icin cabala sonra yeni doneme hazirla kendini hadi toparlaner yada gec o bebe o gobuse gelecek hic uzulme allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?