:)) kız gibi kibar oglusum var zaten.kaleden donmus demekkiIstisnalar oluyor demekki.benim hastalarimin genelde sagda erkek solda kiz cikiyordu
Kız bnm eşimin de doğum günü 1 Kasım
evet cnm yumurtaliklarina falanda bakar.ben ilk gebeligimde 1 hafta sonra gitmistim doktora olgunlasmis bi yumurta var bunu gebelige donusturebilirsin dedi.o yumurta allaha sukurler olsun oglusum oldu.darisi isteyen herkese insallah.hem yumutlama zamaninida soyle su buyuklukte su kadar zamana catlar falan diyo cnm.sende rahat edersin hedefe daha cabuk ulasirsin insallah.1 hafta sonraya randevu aldım kızlar özelden bayan doktora erkeklerden çekiniyorum.
Reglkende gitmek istemedim şimdi utanırım öyle hani kendi gel derse neysede ..
Bi gideyim bakayım konuşayım kadın kadına rahatça,, eğer bir dahakine reglken gel derse öylede giderim. Gerek kalmaz inşallah..
Ssorum şu regl değilken de gitsem baya bişey yapılıyor yani dimi smear kan karından falanda bakabiliyor dimi beni aydınlatır mısınız arkadaslarım
:)) kız gibi kibar oglusum var zaten.kaleden donmus demekki
Hayırlı oldun canımkızlar burayı sürekli takip ediyordum.bat 10 eylül bugün regl olacak gibi ağrım vardı az önce test yaptım böyle çıktı şu an inanamıyorum yanılma payı var mıdır ki ya
canim bende gecen subattan beri istiyorum.ama o zamanlar yari yamalak ikiskimiz oluyodu.vajinusmusu yenim yenmistim.mart ayinda gebe kaldim.kimyasal gebelikmis bebis gitti.gecen ay da hsg cekildi tuplerde bisey yok dendi.bu ayda erkenden geldi adetim.bide hormonlarima baktirayim diyorum.esimin sperm testi yapildi normal cikti.rabbim kismet etmeyince olmuyo.bi arkadasimin kocasi azospermdi o hamile kaldi..olmiycak sey oldu.demekki bizim vaktimiz gelmedi
Herkese merhabalar, ben buralarda yeniyim benide aranıza alın Bat 15 eylül ama çok merak ediyorum test yapsam şimdiden belli olur mu? Acaba
Benim memlekette istanbul cnm.ozellikle anadolu yakasi daha soguk oluyo yuksekte kaldigi icin.biz cekmekoyde oturuyoruz.ailem yani.gencligim kadikoyde gecti valla ne guzeldi :))İstanbuldayım canım burda öyle aşırı sıcak olmuyo geçenlerde eşimin memleketine gitmiştik balıkesire
ayvalık çok sıcak fena nemi var sıcaktan uyuyamadım resmen
izmire de yakın tabi egenin havası belli oluyo ama ben yinede sıcağı seviyorum keşke kış gelmese kışın her yönden zorluk oluyo
ben evdeyken üşürüm hep
şuanda da ayaklarım donuyor bide malum adet dönemim olduğundan...
Amin cnm insallahOlabilir neguzel rabbim hepimize nasip etsin insallah
1 hafta sonraya randevu aldım kızlar özelden bayan doktora erkeklerden çekiniyorum.
Reglkende gitmek istemedim şimdi utanırım öyle hani kendi gel derse neysede ..
Bi gideyim bakayım konuşayım kadın kadına rahatça,, eğer bir dahakine reglken gel derse öylede giderim. Gerek kalmaz inşallah..
Ssorum şu regl değilken de gitsem baya bişey yapılıyor yani dimi smear kan karından falanda bakabiliyor dimi beni aydınlatır mısınız arkadaslarım
Benimde 15 eylul.malesef cikmaz canim en en en erken hcg birden firlarsa bile 12 13unde anca cikar
sen ebeydin dimi canımFiziksel muayeneler yapiliyor ama hormon testlerinin bi cogu adet doneminde yapiliyor canim.bence gitceksen yarin yada cumartesi git.adet sonrasi direk calismalara baslarsiniz dr onerileryle
Aynen oyle karanfil hormonlari duzenliyo adacayi yumurtlamaya yardimci ama dedigim gibi yumurtlamadan sonra birakmak lazm
Gogus hassasiyetim yoktu ama adet oncesi sertlesiyo ya oyleydi adetm gecti uclari simdi bii tuhaf hala akintim yok kasik agrim cok hafifti simdi bi artiyo bi az benmde hic ama hic umudum yoktu nasip rabbm bu yokda herkesny yardım cisi olsun.canım bu yazdıkların umut ışığı oldu bana bu ay hsg çektirdim çok umutluydum ama çok az ilişki oldu değerlendiremedik ama yumurtlamadan beri bitmeyen hafif kasık batmaları ve kasık ağrım var bel ağrım var ama akıntım hiç olmadığı için hiç umudum yoktu bir de şu herkesin yazdığı göğüs hassasiyeti olayıda yok bende var ama her ay ki gibi çok az hiç umudum yoktu ama umut oldun bana Allah razı olsun :)
Daha cok var canimcim erkenden olumsuz sonuc alip uzersin kendini.gecmesini bekle daha saglikli olir.benim iki gumun gecti ama 10 gun olmasini bekliycem.cunku olumsuz tecrubelerim var malesef
sen ebeydin dimi canım
hormon testi nasıl oluyor kuzum bilmiyorum kusura bakma
Esim bu ay ful bal yedi ama tevafuk yani bilerek yapmadik memleketten dogal bal gelince cok yedik :) icmedi esim. Birde ben 5 gun yapabildim ama su tarcin bal corek otu kurunu yaptm adetin 2. Gunu baslayip 12 gun devam ediosun ama benm miaafr gelince 5 fun yiyebildim. Bu küru arastirim. Önce rabbim sonrada bunlar bi vesile insaallahKaranfile bayılırım :) çay demlerken içine atarım epey o şekilde demlerim ama aynı etkiyi vermez heralde
Eşimizin de içmesi gerekiyor mu peki?
Benim memlekette istanbul cnm.ozellikle anadolu yakasi daha soguk oluyo yuksekte kaldigi icin.biz cekmekoyde oturuyoruz.ailem yani.gencligim kadikoyde gecti valla ne guzeldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?