Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Ne güzel maşallah hamilesin şuan dimi Allah hayırlı etsin inşallah sağ salim... benim bugün reglimin ilk günü yarın o zaman bende başlayayım bal çörek otu tarçını sabah aç karnına mı yemem lazım? Eşime de yedireyim onu olur dimi ölçüyü de söylersen sevinirim

alttan falan bakılıyor sandım ya kuzum
tamam yarına bakayımda gideyim ben yine olmazsa haftaya gel derse yine giderim.
ıspartadayım ben canım ozele gidicem hastane aradım fiyat vermedi telde.

myzt kuzum deme öyle bak bana 2 ay oldu ne yaptıysam adet olmadım ne hamilelik ne başka bişey çıkıyor içmedigim ilaç ot kalmadı olayım diye ama yok delircem herşey bir düzen bence kafana takmadan oluruna bırak herşeyi rahat yaşa o zaman olcak ben inanoyorum sana

alttan falan bakılıyor sandım ya kuzum
tamam yarına bakayımda gideyim ben yine olmazsa haftaya gel derse yine giderim.
ıspartadayım ben canım ozele gidicem hastane aradım fiyat vermedi telde.

Yok ya alttan bakmiyor adetliyken gidince daha net karinda cikiyor hersey sonrada kan tahlillerini yaptryor .bencede git 1 seferde bitsin.dier tutlu bidahaki ay yine cagiracak adetliyken tekrar kontrol parasi verceksin.boyle senin icin dahada uyguna gelir.ben mesela bu isin icinde olmama ramen ilk 6 ay gitmedim olur diye bekledim.meger yumurtaliklarimda kist varmis bi turlu adet olamiyordum.sonra adet soktrucu verdi rahatladim.ilk defa gece ay dr gozetiminde denedik tutmadi cok stresliydik.bu ay daha iyiyim dr da cok umitli konustu.ins bu ay tutar hayirlisyla

myzt devlet hastanesine gidersen hormon testi için ücret almıyolar
Adetinin 2.günü git yani yarın
kan veriyorsun sadece o kadar...
Haftaya gidersen yapmazlar hormon tahlili adetin 2 yada 3.günü yaptırılıyo
Bende alttan baktırmadım hiç çekiniyorum senin gibi bayan doktordan randevu almakda zor burda çok yoğun napıcam bilmem

Canim seminde benim gibi.sen de dr a git pnun gzoetiminde yumurtlama yakibini falan yaptr . Yumurtlama tembelligi oluyor biz gibi gecikenlerde.sonra bal tarcin corek otunu da yap oda tambellige iyiymis.bu ay tutmazsa bende yapcam onu

Ama devlettede yogun bi yerse ultrason falan veriyor kac haftayi buluyor.ozelde daha hizli ilerliyor isler.en azindan burda oyle.bursa cok kalabalik bi sehir devlette her seye gec sira geliyor malesef

Canım benimde eşimin ailesi öyle büyük eltim 4.ayda doğum yaptı 4.çocugu şimdi o çocugu gözümüze sokuyorlar tamam bende seviyorum kucağıma alıyorum seviyorum falan ama başkası benim yanımda sevince kaynanam falan zoruma gidiyor sanki kimsenin çolugunda çocugunda gözüm yok allah uzun ömür versin herkesin evladına ama anlamıyorlar nazlı da belki sundan alınır demiyorlar yok allah bize nasip etti bir evlat daha yok inş seninde olur bu söz bile artık bana batıyor.

Evet esinizde yesin sperm sayisini artiriyor ben bi yerde gormustum bulup atayim onu sabah ac karnina aksam ac karnina bi kasik yeniodu

cnm sen reglinin 2.günü yada 3.günü git doktora alttan bakıyor yumurtalıkların ne durumda diye ve tüm hormon tahlillerinin o zamanda yapılması lazım neden 1 ay daha kaybedesın kı

canim bende senin gibi dusunuyodum.alttan baktiramam asetliyken gitmem cekinirim diyodum.butun cesaretimi toplayıp gittim.zaten karanlik bi odada bakiliyor ve ustune ortu ortuyorlar.en fazla 5 dk suruyor.en iyisi alttan daha net goruyolar canim..

cnm sen reglinin 2.günü yada 3.günü git doktora alttan bakıyor yumurtalıkların ne durumda diye ve tüm hormon tahlillerinin o zamanda yapılması lazım neden 1 ay daha kaybedesın kı

Kac yildir meslek hayatimda ben denk gelmedim adetliyken alttan yumurtlamaya bakildigina.emin misiniz.adetliyken karindan endometriuma bakilir.cunku yumurta zaten atiliyodr.baska bi probleme bakabilir ama yumurtlamaya adetliyken alttN bakilmaz

canim bende senin gibi dusunuyodum.alttan baktiramam asetliyken gitmem cekinirim diyodum.butun cesaretimi toplayıp gittim.zaten karanlik bi odada bakiliyor ve ustune ortu ortuyorlar.en fazla 5 dk suruyor.en iyisi alttan daha net goruyolar canim..

Evet alttan bakilmak korkuldugu kadar olmuyor cunku gozuyle bakmiyor bi aleti tutup karsi duvardaki ekrandan bakiyor.o bolgene donuk bike oturmuyorlar ama yumurtlama durumunda hemen alttan bakilmiyor.takip yapilirken alttan bakiliyor.yani baska bi problem gorurse alttan bakar sartlandrma kendini bakcak diye

Özele mi gittin? of ya istiyorum bende ama erkeğe gidemem şuan adet dönemim geç kalmadımmı nasıl randevu alıcam vermezler hemen
illa adet dönemi şart mı? bide o an içine ne sokuyolar benim canım çok acıyo zaten ordan

yarın için bayan doktor yok ya ben erkeğe gidemem malesef
tecrubeli olsam neysede çok çok utanırım bayan lazım onlarda boş değil
devlette ucret almıyorlarsa hiç özele grek yok tstler için

Ama devlettede yogun bi yerse ultrason falan veriyor kac haftayi buluyor.ozelde daha hizli ilerliyor isler.en azindan burda oyle.bursa cok kalabalik bi sehir devlette her seye gec sira geliyor malesef

Evet tabi özelde daha kolay da ücretli diye dedim ama devlete 1 hafta sonrasına veriyolar randevuyu
o şimdi tabi hormon tahlili yaptıracağından bekleme şansı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…