Aynen canim bayramda daha cabuk gecer belki zamanO zaman biraz sabrederek beraberce bekleyeceğiz :)
Esim bu ay ful bal yedi ama tevafuk yani bilerek yapmadik memleketten dogal bal gelince cok yedik :) icmedi esim. Birde ben 5 gun yapabildim ama su tarcin bal corek otu kurunu yaptm adetin 2. Gunu baslayip 12 gun devam ediosun ama benm miaafr gelince 5 fun yiyebildim. Bu küru arastirim. Önce rabbim sonrada bunlar bi vesile insaallah
Evet canim ebeyim.Normal kan veriyorsun iste oan tahlili yani.benim 30 lira tutmustu.oyle cok pahali seyler deil.gittigin hastaneyi bilmiyrm ama orta sinif ozellerde boyle.acibadem falan illa fahis fiyatlar cikaryor onun harici cok tutmaz.ama dedigim gibi hazir adetliyken gitki 1 hafta sonra kafan rahat calismalara basla.dr un onerileyle
alttan falan bakılıyor sandım ya kuzum
tamam yarına bakayımda gideyim ben yine olmazsa haftaya gel derse yine giderim.
ıspartadayım ben canım ozele gidicem hastane aradım fiyat vermedi telde.
Canim seminde benim gibi.sen de dr a git pnun gzoetiminde yumurtlama yakibini falan yaptr . Yumurtlama tembelligi oluyor biz gibi gecikenlerde.sonra bal tarcin corek otunu da yap oda tambellige iyiymis.bu ay tutmazsa bende yapcam onumyzt kuzum deme öyle bak bana 2 ay oldu ne yaptıysam adet olmadım ne hamilelik ne başka bişey çıkıyor içmedigim ilaç ot kalmadı olayım diye ama yok delircem herşey bir düzen bence kafana takmadan oluruna bırak herşeyi rahat yaşa o zaman olcak ben inanoyorum sana
myzt devlet hastanesine gidersen hormon testi için ücret almıyolar
Adetinin 2.günü git yani yarın
kan veriyorsun sadece o kadar...
Haftaya gidersen yapmazlar hormon tahlili adetin 2 yada 3.günü yaptırılıyo
Bende alttan baktırmadım hiç çekiniyorum senin gibibayan doktordan randevu almakda zor burda çok yoğun napıcam bilmem
Canım benimde eşimin ailesi öyle büyük eltim 4.ayda doğum yaptı 4.çocugu şimdi o çocugu gözümüze sokuyorlar tamam bende seviyorum kucağıma alıyorum seviyorum falan ama başkası benim yanımda sevince kaynanam falan zoruma gidiyor sanki kimsenin çolugunda çocugunda gözüm yok allah uzun ömür versin herkesin evladına ama anlamıyorlar nazlı da belki sundan alınır demiyorlar yok allah bize nasip etti bir evlat daha yok inş seninde olur bu söz bile artık bana batıyor.Allah a havale ediyorum canım. Ama şu çocuk olayı çok farklı, bu olayda canımı yakan ve yakmak isteyen insanlarla artık aynı ortamda bulunmak bile istemiyorum. Cmtesi lise arkadaşlarıyla görüşelim dedik o da orda olcak inan şimdi hep hamileliğini anlatacak. Ayaklarım geri geri gidiyor. Bana derdi çok korudun ya sen kendini aslında çok korumamak lazım o yüzden böyle oluyor diye. Geçen deniz kenarına gidicektik biz gelemicez şimdi ben hamileyim ya eşim üşütürsün dedi o yüzden diyor. Ee hani sen korumuyordun kendini. Bende dedim senin hamileliğin kışa grldi yandın valla dışarı hiç çıkamıcaksın diye. Gıcık plduğum için artık ister istemez laf sokma gereği hissediyorum
Evet esinizde yesin sperm sayisini artiriyor ben bi yerde gormustum bulup atayim onu sabah ac karnina aksam ac karnina bi kasik yenioduNe güzel maşallah hamilesin şuan dimi Allah hayırlı etsin inşallah sağ salim... benim bugün reglimin ilk günü yarın o zaman bende başlayayım bal çörek otu tarçını sabah aç karnına mı yemem lazım? Eşime de yedireyim onu olur dimi ölçüyü de söylersen sevinirim
cnm sen reglinin 2.günü yada 3.günü git doktora alttan bakıyor yumurtalıkların ne durumda diye ve tüm hormon tahlillerinin o zamanda yapılması lazım neden 1 ay daha kaybedesın kı1 hafta sonraya randevu aldım kızlar özelden bayan doktora erkeklerden çekiniyorum.
Reglkende gitmek istemedim şimdi utanırım öyle hani kendi gel derse neysede ..
Bi gideyim bakayım konuşayım kadın kadına rahatça,, eğer bir dahakine reglken gel derse öylede giderim. Gerek kalmaz inşallah..
Ssorum şu regl değilken de gitsem baya bişey yapılıyor yani dimi smear kan karından falanda bakabiliyor dimi beni aydınlatır mısınız arkadaslarım
canim bende senin gibi dusunuyodum.alttan baktiramam asetliyken gitmem cekinirim diyodum.butun cesaretimi toplayıp gittim.zaten karanlik bi odada bakiliyor ve ustune ortu ortuyorlar.en fazla 5 dk suruyor.en iyisi alttan daha net goruyolar canim..myzt devlet hastanesine gidersen hormon testi için ücret almıyolar
Bende alttan baktırmadım hiç çekiniyorum senin gibibayan doktordan randevu almakda zor burda çok yoğun napıcam bilmem
cnm sen reglinin 2.günü yada 3.günü git doktora alttan bakıyor yumurtalıkların ne durumda diye ve tüm hormon tahlillerinin o zamanda yapılması lazım neden 1 ay daha kaybedesın kı
canim bende senin gibi dusunuyodum.alttan baktiramam asetliyken gitmem cekinirim diyodum.butun cesaretimi toplayıp gittim.zaten karanlik bi odada bakiliyor ve ustune ortu ortuyorlar.en fazla 5 dk suruyor.en iyisi alttan daha net goruyolar canim..
canim bende senin gibi dusunuyodum.alttan baktiramam asetliyken gitmem cekinirim diyodum.butun cesaretimi toplayıp gittim.zaten karanlik bi odada bakiliyor ve ustune ortu ortuyorlar.en fazla 5 dk suruyor.en iyisi alttan daha net goruyolar canim..
myzt devlet hastanesine gidersen hormon testi için ücret almıyolar
Ama devlettede yogun bi yerse ultrason falan veriyor kac haftayi buluyor.ozelde daha hizli ilerliyor isler.en azindan burda oyle.bursa cok kalabalik bi sehir devlette her seye gec sira geliyor malesef
Kızlar bu testte terslik mi var . Yoksa bebek mi yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?