Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

yarın için bayan doktor yok ya ben erkeğe gidemem malesef
tecrubeli olsam neysede çok çok utanırım bayan lazım onlarda boş değil
devlette ucret almıyorlarsa hiç özele grek yok tstler için

Bende senin gibiyim canım
ama sen şimdi sadece hormon tahlili yaptıracaksın dimi? erkek doktora gidebilirsin onun için sorun olmaz alttan bakmıyolar zaten hormon tahlili için sadece kan vereceksin
o sadece adetin 2 yada 3.günü yapılıyo diye dedim bide ben mesela burda devletten telefonla randevu alamasamda sabah 8 gibi hastaneye gitmiştim orda 2-3 saate randevu vermişlerdi o şekilde hormon tahlilimi yaptırmıştım senin ordaki devlet hastanesinde de öyle yapıyolarsa hastaneyi bi ara sor istersen

Kac yildir meslek hayatimda ben denk gelmedim adetliyken alttan yumurtlamaya bakildigina.emin misiniz.adetliyken karindan endometriuma bakilir.cunku yumurta zaten atiliyodr.baska bi probleme bakabilir ama yumurtlamaya adetliyken alttN bakilmaz
bende 3 yıldır hastanedeyim 2 yıldır da evliyim geçen yaz 2.kez hormonlarıma baktırdım 2 sinde de doktorum hep alttan abktı adetliyken yumurtalıkların durumuna bakıyormuş.

bende 3 yıldır hastanedeyim 2 yıldır da evliyim geçen yaz 2.kez hormonlarıma baktırdım 2 sinde de doktorum hep alttan abktı adetliyken yumurtalıkların durumuna bakıyormuş.

Ozel bi problemmi vardi yumurtlamayla ilgili.normalde ilk gidenlere bilmiyrm ben hic denk gelmedim gercekten 5 yildir benimde

Ozel bi problemmi vardi yumurtlamayla ilgili.normalde ilk gidenlere bilmiyrm ben hic denk gelmedim gercekten 5 yildir benimde
yook canım özel bir problemimde yok zaten ben hanı kontrol amaçlı baktırmak istedim çocuk olmadıgı için adetliyken gel attan bakıcam dedi gittim hem alttan baktı hem hormon tahlilleri yaptı.Yumurtanın rezervini daha iyi görüyormuş.

canım diyorsun ki yarına erkek doktor varsa sen al randevunu git.
doktora hormon testi yaptırmak istediğini söyle.
baktım şimdi yarına boş erkek dr var ama bayan taaa 19 da bos o zamanda benim yum. dönemim

Kizlar merhaba.. sat 10.08 hissettigim icin dayanamayip test yaptim 4 gun once. Silikte olsa tam göründü cift çizgi. Ardindan bitane daha yaptim. O da cift çizgi cikti. P.tesi yaptim testi. Dun aksamda kan tahlili yaptirdim.beta 266 cikti. Ama benim bugun adet olmam gerekir. Sizce yuksek degil mi deger? Bi onceki dusukle sonuclandi kullanmamam gereken bi ilac kullandigim icin cok korkuyorum kaybedicem diye. Deger nasil sizce ? C.tesi tekrar dra gidicem

Hm biz genelrde yumurta rezervi icin yumurtanin 10 mm lerde oldugu donemi yadi adetten 3 5 gun sonrasi tercih ettik dr umla.dier hastalarada oyle takip hazirliyoruz.yaşî 30 35 in altindaysa

Yo adet gunu icin normal bi deger canim.daha dun bi hastamiz senin gibi adet gununde 286 cikti dr cok iyi yorumladi korkana icin rahat olsun ve hayirli olsun canim.darisi hepimizin basina

tıpa aldım ama göstermiyor doktor ismini seçilmedi sadece 11e randevu alabildim ayyyy

Canım çabala derken ne yapmalıyım mesela ?=
inşallah arkadaşım inşallahhhh
Bol maydanoz ve dereotu tuket canim. Sogan kuru falan yapicakmisin? Ovulasyon testi al belki tahmininden once yada sonra yumurtluyosundur. Hic doktora gittinmi hormon bAktirmaya?

baktım şimdi yarına boş erkek dr var ama bayan taaa 19 da bos o zamanda benim yum. dönemim

Canim bencede sabah devletten sira alabiliyorsan git.ama ozelden randevunu al.devlette isini yurutemezsen ogleden sonra ozele gecersin.garanti olur

Yo adet gunu icin normal bi deger canim.daha dun bi hastamiz senin gibi adet gununde 286 cikti dr cok iyi yorumladi korkana icin rahat olsun ve hayirli olsun canim.darisi hepimizin basina

Ayy oyle mi insallah saglikdir ve kucagima alirim. Allah isteyen herkese nasip etsin kucagini bos birakmasin

Bol maydanoz ve dereotu tuket canim. Sogan kuru falan yapicakmisin? Ovulasyon testi al belki tahmininden once yada sonra yumurtluyosundur. Hic doktora gittinmi hormon bAktirmaya?

yok kuzum yarın gideyim diyorum

Ayy oyle mi insallah saglikdir ve kucagima alirim. Allah isteyen herkese nasip etsin kucagini bos birakmasin

Amin ins.Oyle canim normal bi deger.cumarteside en az 2 katina ciktiysa zaten saglilidir demek oluyor simdilik.icini ferah tut canim.skintili gebeliklerde zaten genelde baya dsuk cikiyor degerler.

Canim bende senin gibi baktim adet gelmiyo sogan suyu ictim dere otu yedim. Meger adet gunu sonrasinda yumurtlamisim seninde oyle olmasin cok gec cikti benim. Doktor kanda gormedi ben yok var dedim bir hafta sonra yine gittim 30 cikti. Yani olmayan bebisi hissettim yeni dolleniyomus meger. Beklebiraz hele

Bence git canım yani yumurtlama döneminde gidersen zaten hormon tahlilini yaptıramazsın o yüzden dedim şuan adet dönemindesin diye
Sen sadece kan vereceksin yarın alttan bakmıyolar kandaki hormon değerlerine. Sen devlete mi baktın şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…