Izmirde yasiyorum cnmNe güzel :) bende okul dönemlerimde kadıköyde çok takılırdım:) anadolu yakasındayım bende bu oturduğum yer sakin ben sakinliği seviyorum
Çekmeköyden geçmişliğim var:)
Ailen burdaysa sen izmirde mi yaşıyorsun yani yoksa tatilde falan mısın?
yok kuzum yarın gideyim diyorum
Bence git canım yani yumurtlama döneminde gidersen zaten hormon tahlilini yaptıramazsın o yüzden dedim şuan adet dönemindesin diye
Sen sadece kan vereceksin yarın alttan bakmıyolar kandaki hormon değerlerine. Sen devlete mi baktın şimdi?
Erken gebelik almadiysan cikmayabilir canim bekle bence. Sonra cikmadi diye uzulmem dersen yapadabilirsin tabi. Adet beklemek en iyisi. Sonra kan testinde dusuk cikinca moral dahada bozuluyobanada bir cevap verin bat 10 eylül gebelik testi aldım erkenlerden değil normal kaset test yapim mi yarın sabah çıkar mı varsa ?
evet üniversitenin arastırma hastanesi canım randevu sisteminde doktor secemiyorsun saat 11 e aldım. ne cıkarsa bahtıma ama erkek tahminim pek bayan yok o hastanede. erkekse zaten irkilicem ya bakalım alttan falan derse sanırım cıkarım
girip ben hormon testi istiyorum dicem
hastaneyi aradım o şekilde bilgi veremeyiz doktor ne ister ne istemez değişiyor dedi ücretini sormustum.
kadındogumevinede gidebilirim canım o daha yakın belli olmaz o hastnedede tanıdık varda gıcık oluyorum ona karsılasmak istemiyorum bakalım hangisine giderim
ovulasyon testi nasıl oluyor hangisini öneriyorsunuz arkadaşlar denemek istiyorum
canim adetliyken yumurtanin catlayip catlamadigini kontrol ediyor.kist varmi diye bakiyor.zaten sana soruyor alttan muayene yapalimmi diye.sen istersen yapiyor.ve hic acimiyor canim.adetin 2 3 4 5. gunleri gidebilirsinÖzele mi gittin? of ya istiyorum bende ama erkeğe gidememşuan adet dönemim geç kalmadımmı nasıl randevu alıcam vermezler hemen
illa adet dönemi şart mı? bide o an içine ne sokuyolar benim canım çok acıyo zaten ordan
tamam canım cok kararlıyım doktor yorumlarıda rahatlattı beni erkek ama dediğin gibi gidicem hormon testi isticem acıkca dicem alttan bakmak isterse cekindiğimi söylicem karından baksın rahatsızolmam.Aman onlarda sanki devlet sırrı veriyolar gıcık şeyler
Sen git canım öyle söyle deki doktora ben hormon tahlili yaptırmak istiyorum de doktor bilgisayardan sisteme yazıyo sonra gidip kan veriyorsun alttan bakma falan yok merak etme.sadece sen istersen bide ultrasonla karnından bakar istemezsen bakmaz ultrasondanda kist varsa orda görünüyo
ay keşke canım ya burda bazı arakdaslar aynı sehirde cok ozendim buradan kimse yokmyzt aynı şehirde yaşasaydık yarın beraber giderdik iyi olurdu bende yaptırırdım ikimizinde adet günü zaten. benim adet günüm olmasaydıda sana destek için gelirdim
canim adetliyken yumurtanin catlayip catlamadigini kontrol ediyor.kist varmi diye bakiyor.zaten sana soruyor alttan muayene yapalimmi diye.sen istersen yapiyor.ve hic acimiyor canim.adetin 2 3 4 5. gunleri gidebilirsin
Cikar silikte olsa yaptn mibanada bir cevap verin bat 10 eylül gebelik testi aldım erkenlerden değil normal kaset test yapim mi yarın sabah çıkar mı varsa ?
Tsh fsh lh t3 t4 e2 progesteron birazda dr un taramalarina bagli.mesela ben ilk yaptridim e2 103 cikmisti adetim 4 ay geciktigi icin.hamile kalabilmak icin 70 in altinda olmasi gerekiyor hemen adetliyken basladi ilaclara.1 haftada dustu tum problemler ortadan kalkti.ama ilk ay tutmadi.bu 2. Ayimiz dr kontrolunde...normalde ocakta biraktik 9. Ayimizkadın hastalıkları dogum kategorisine girmek bile heyecanlandrıyor beni
yarın hormon testini bi yaptırayım Allahın izniyle
smear vs kadına giderim ya da alttan bakmalık durumlara.
ama devlette ucret alınmadan yapılıyorsa hormon vs ne ala :)
bide kızlar bu hormon testinde neleri görüyoruz prolaktin vs dimi yazarmısınız :) tüm değerleri görüyoruz diimi
cok sagolun ya ne guzel aydınlatınız beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?