Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Izmirde yasiyorum cnm

banada bir cevap verin bat 10 eylül gebelik testi aldım erkenlerden değil normal kaset test yapim mi yarın sabah çıkar mı varsa ?

yok kuzum yarın gideyim diyorum

Super herkes ayni seyi onermis yasasin birligimiz kontrollerini yaptirdikdan sonra klomen iste doktorundan birde ovulasyon testi al yumurtladigin gunu gorunce calismalari yaparsiniz. Kan testi yapiyorlar burda da altdan bakildigini hic gormedimilk defa duyuyorum. Kan testinde osterojen hormonuna, troide falan bakiyolar. Sonra insallah kafan rahat calismalara baslicaksin

evet üniversitenin arastırma hastanesi canım randevu sisteminde doktor secemiyorsun saat 11 e aldım. ne cıkarsa bahtıma ama erkek tahminim pek bayan yok o hastanede. erkekse zaten irkilicem ya bakalım alttan falan derse sanırım cıkarım
girip ben hormon testi istiyorum dicem
hastaneyi aradım o şekilde bilgi veremeyiz doktor ne ister ne istemez değişiyor dedi ücretini sormustum.
kadındogumevinede gidebilirim canım o daha yakın belli olmaz o hastnedede tanıdık varda gıcık oluyorum ona karsılasmak istemiyorum bakalım hangisine giderim

banada bir cevap verin bat 10 eylül gebelik testi aldım erkenlerden değil normal kaset test yapim mi yarın sabah çıkar mı varsa ?
Erken gebelik almadiysan cikmayabilir canim bekle bence. Sonra cikmadi diye uzulmem dersen yapadabilirsin tabi. Adet beklemek en iyisi. Sonra kan testinde dusuk cikinca moral dahada bozuluyo

ay ne bilim ya dayanamıyorum da en azından bakar yoksa adeti beklerim bilemedim şuan :)

tıptakini iptal ettim kızlar
kadın dogum evinde bi hoca var ona aldım yorum cok hakkında cok iyi diyorlar
adı huseyin ozyurt sanırım daha önce ankaradaymıs buraya gelmiş
saat 2 de boş ona gideyim bari

giricem ve hormon testi istediğimi söylücem isterse karından da baksın utanmam ama alttan derse cok cekinirim ya
yorumlarını okuyunca ısındım adama bilen duyan var mı baska yerlerde görev yapmıs
biraz rahatladım saatleri bile dolu adamın 14.10dakini alcaktım hop baskası almıs hemencik 20yi aldım 14.20 en cok o dolu vardır bi hayır

Aman onlarda sanki devlet sırrı veriyolar gıcık şeyler
Sen git canım öyle söyle deki doktora ben hormon tahlili yaptırmak istiyorum de doktor bilgisayardan sisteme yazıyo sonra gidip kan veriyorsun alttan bakma falan yok merak etme.sadece sen istersen bide ultrasonla karnından bakar istemezsen bakmaz ultrasondanda kist varsa orda görünüyo

ovulasyon testi nasıl oluyor hangisini öneriyorsunuz arkadaşlar denemek istiyorum

Canim ben yurtdisindayim clearblue ovulasyon testi kullandim. Gulen yuz cikiyor gidip gelen gulen yuz cikinca yumurtlamaya yakin diyo degerlendirdik. Sonra ki gun duran gulen yuz cikti o duran gulenyuz 2 gun ekranda kaliyor zaten ona gore degerlendirdik. Pahali oldugunu soyluyordu arkadaslar Turkiyede baska markada bilmiyorum canim.

canim adetliyken yumurtanin catlayip catlamadigini kontrol ediyor.kist varmi diye bakiyor.zaten sana soruyor alttan muayene yapalimmi diye.sen istersen yapiyor.ve hic acimiyor canim.adetin 2 3 4 5. gunleri gidebilirsin

tamam canım cok kararlıyım doktor yorumlarıda rahatlattı beni erkek ama dediğin gibi gidicem hormon testi isticem acıkca dicem alttan bakmak isterse cekindiğimi söylicem karından baksın rahatsızolmam.
çok tesekkür ederim kızlar ya cok sagolun cesaret verdiniz bana

myzt aynı şehirde yaşasaydık yarın beraber giderdik iyi olurdu bende yaptırırdım ikimizinde adet günü zaten. benim adet günüm olmasaydıda sana destek için gelirdim

kadın hastalıkları dogum kategorisine girmek bile heyecanlandrıyor beni
yarın hormon testini bi yaptırayım Allahın izniyle
smear vs kadına giderim ya da alttan bakmalık durumlara.
ama devlette ucret alınmadan yapılıyorsa hormon vs ne ala :)
bide kızlar bu hormon testinde neleri görüyoruz prolaktin vs dimi yazarmısınız :) tüm değerleri görüyoruz diimi
cok sagolun ya ne guzel aydınlatınız beni :)

myzt aynı şehirde yaşasaydık yarın beraber giderdik iyi olurdu bende yaptırırdım ikimizinde adet günü zaten. benim adet günüm olmasaydıda sana destek için gelirdim
ay keşke canım ya burda bazı arakdaslar aynı sehirde cok ozendim buradan kimse yok
çok saol cok iyisin gercekten :)

ayyy bu kulüpte o doktor hakkında yorumlara baktım kızlar baska sehirlerde görev yaptıgı için yazan olmus
biri demiş kesinlikle alttan bakma taraftaı değil cok kontrollu bi dr sürekli test istermş

canim adetliyken yumurtanin catlayip catlamadigini kontrol ediyor.kist varmi diye bakiyor.zaten sana soruyor alttan muayene yapalimmi diye.sen istersen yapiyor.ve hic acimiyor canim.adetin 2 3 4 5. gunleri gidebilirsin

Sağol canım bu adetimde gidemem sanırım bayram öncesi randevu almak hayal artık ilerki dönemde inşallah

Tsh fsh lh t3 t4 e2 progesteron birazda dr un taramalarina bagli.mesela ben ilk yaptridim e2 103 cikmisti adetim 4 ay geciktigi icin.hamile kalabilmak icin 70 in altinda olmasi gerekiyor hemen adetliyken basladi ilaclara.1 haftada dustu tum problemler ortadan kalkti.ama ilk ay tutmadi.bu 2. Ayimiz dr kontrolunde...normalde ocakta biraktik 9. Ayimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…