- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Canim ben yurtdisindayim clearblue ovulasyon testi kullandim. Gulen yuz cikiyor gidip gelen gulen yuz cikinca yumurtlamaya yakin diyo degerlendirdik. Sonra ki gun duran gulen yuz cikti o duran gulenyuz 2 gun ekranda kaliyor zaten ona gore degerlendirdik. Pahali oldugunu soyluyordu arkadaslar Turkiyede baska markada bilmiyorum canim.
ay ne bilim ya dayanamıyorum da en azından bakar yoksa adeti beklerim bilemedim şuan :)
Tsh fsh lh t3 t4 e2 progesteron birazda dr un taramalarina bagli.mesela ben ilk yaptridim e2 103 cikmisti adetim 4 ay geciktigi icin.hamile kalabilmak icin 70 in altinda olmasi gerekiyor hemen adetliyken basladi ilaclara.1 haftada dustu tum problemler ortadan kalkti.ama ilk ay tutmadi.bu 2. Ayimiz dr kontrolunde...normalde ocakta biraktik 9. Ayimiz
baktım canım netten anlamlarınaTsh fsh lh t3 t4 e2 progesteron birazda dr un taramalarina bagli.mesela ben ilk yaptridim e2 103 cikmisti adetim 4 ay geciktigi icin.hamile kalabilmak icin 70 in altinda olmasi gerekiyor hemen adetliyken basladi ilaclara.1 haftada dustu tum problemler ortadan kalkti.ama ilk ay tutmadi.bu 2. Ayimiz dr kontrolunde...normalde ocakta biraktik 9. Ayimiz
Zaman geçtikçe herşey batmaya başlıyor artık canım haklısın. Bilerek yapmıyorlardır belki ama insan ister istemez alınıyor.Canım benimde eşimin ailesi öyle büyük eltim 4.ayda doğum yaptı 4.çocugu şimdi o çocugu gözümüze sokuyorlar tamam bende seviyorum kucağıma alıyorum seviyorum falan ama başkası benim yanımda sevince kaynanam falan zoruma gidiyor sanki kimsenin çolugunda çocugunda gözüm yok allah uzun ömür versin herkesin evladına ama anlamıyorlar nazlı da belki sundan alınır demiyorlar yok allah bize nasip etti bir evlat daha yok inş seninde olur bu söz bile artık bana batıyor.
1 gun sonra cikiyor genelde tahliller ama tip okadar ilerlediki hormonal her duzensizlogin tedavisi var korkma.erkektede 1 tanecik bile sperm olsa hatta o sperm sadece yumurtaliklarinda olsa normalde disariya cikmiyorsa onu bile ameliyata alip tup bebek yapiyolar.korkulacak bsiey yok ne guzel adet olabiliyorsun bak gununde.bu zaten pek bi duzensizligin olmadigini gosteriyor.rahat olkuzum ben o yazdıklarını bile bilmiyorum
bakalım inşallah bi sorunum yoktur yarın ögrenirim herhalde hemen sonucu bilemedim ki
evet canım Allaha sukur adet duzensizliğim hiç olmadı 1 2 gün oynar o kadar. bunun için hep dua ederim kuzum.1 gun sonra cikiyor genelde tahliller ama tip okadar ilerlediki hormonal her duzensizlogin tedavisi var korkma.erkektede 1 tanecik bile sperm olsa hatta o sperm sadece yumurtaliklarinda olsa normalde disariya cikmiyorsa onu bile ameliyata alip tup bebek yapiyolar.korkulacak bsiey yok ne guzel adet olabiliyorsun bak gununde.bu zaten pek bi duzensizligin olmadigini gosteriyor.rahat ol
evet canım Allaha sukur adet duzensizliğim hiç olmadı 1 2 gün oynar o kadar. bunun için hep dua ederim kuzum.
tam zamanımda gelir hep zaten yarın 14.20de randevum cıkmaz tahminimce sonuclar hemen cumartesi alabilir miyim acaba ay cok meraklandım yarın olsada gidip kan versem hemennn nettende ögrenebiliyorsam bakaarım nettende
tamam canım cok soru sordum saolEvet canim oyle
Canım alttan bakmıyorlardır adetliyken. Erkek deme git. Çocuk için gidiyorsun erkeği bayanı yok bu işin. Bende erkeğe gidemem diyordum ama kürtajımı erkekte oldum. Bayam diye tutturup gittiğim doktordan hiç memmun kalmadım.yarın için bayan doktor yok ya ben erkeğe gidemem malesef
tecrubeli olsam neysede çok çok utanırım bayan lazım onlarda boş değil
devlette ucret almıyorlarsa hiç özele grek yok tstler için
evet hep diyordum 6 ay falan olmazsa gidicem doktora diye ama bu ay 5.ayım inşallah kalırım inşallahta kötü bişey çıkmaz inşalalhh daha erken gitmeliyimdim ama hep korktum cekindimAynen cumartesi cikar buyuk ihtimalle.seninde kafan rahat olur artik daha rahat kafayla calisirsin
Adetliyken alttan bakıyorlar cnm kendimden biliyorum:)Canım alttan bakmıyorlardır adetliyken. Erkek deme git. Çocuk için gidiyorsun erkeği bayanı yok bu işin. Bende erkeğe gidemem diyordum ama kürtajımı erkekte oldum. Bayam diye tutturup gittiğim doktordan hiç memmun kalmadım.
aldım cnaım randevumu ozelde bayan yok zaten yarına ama erkeğede alıyorken dedim devlete alıyım para vermek istemiyorum testlere yani nasılsa aynı sey. alttan bakmalı durumlara giderim bayana. bakalım yarın ki doktor için yorumlar cok guzel memnun kalırsam sonrasındada devam edebilirim bakalım ne olurCanım alttan bakmıyorlardır adetliyken. Erkek deme git. Çocuk için gidiyorsun erkeği bayanı yok bu işin. Bende erkeğe gidemem diyordum ama kürtajımı erkekte oldum. Bayam diye tutturup gittiğim doktordan hiç memmun kalmadım.
yarın dr alttan bakalım derse istemicem canım yaAdetliyken alttan bakıyorlar cnm kendimden biliyorum:)
Aynende o :)O seni sinir eden görümce dimi :) sağlıklı olsun öncelikle tabi yaa
Cok gecmis olsun canim ya insallah bir an once adet olursunhayatımda hep 22-25-28 günde oldum ama hiç bunun aşagısına üstüne hiç çıkmadım. tatile gittik tatilin 5.günü oldum 21temmuzdu oldugum tarih bugün 08 eylül ama hala tık yok detaylı gitmdigim doktor kalmadı artık eşimde sinirleniyor insanlarda hastalıklı gözüyle bakıyor çünkü doktorlar bişey yok diyor söktürücü veriyor olmuyor ben ablam gilin içtigi söktürücüyü içtim sabah iç akşam olurmuşsun akiam iç sabah dediler 2 hafta oldu yok bebekte yok oda yok kistte yok anlam veremiyorum artık delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?