Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

peki kızlar saat geç olmuş oluyor mu bu hormon testi için 2 de gidicem saatle ilgisi var mı

evet hep diyordum 6 ay falan olmazsa gidicem doktora diye ama bu ay 5.ayım inşallah kalırım inşallahta kötü bişey çıkmaz inşalalhh daha erken gitmeliyimdim ama hep korktum cekindim
Bende sonradan pisman oldum keske daha erken gitseydim diye.bencede gitmekle en iyisini yapiyorsun bekleme daha fazla

Sup3risi nerdesin ya
gel gel bende regl oldum olmadı canım bu seferde bu ay kalırım inşallah
Aaaa kuzum ya kusura bakma alisverise gittim geldim kahvalti yaptim gec saatte sonra uyudum islerim bile kaldi. Bu ay bi doktora git sen yumurtlama takibi, catkama ignesi, kontrol falan bi baktirin. Sorun var diye degilde illa hani kolay olsun diye yoksa uzulup yipraniyosun

Bende sonradan pisman oldum keske daha erken gitseydim diye.bencede gitmekle en iyisini yapiyorsun bekleme daha fazla
yarın inşallah aksilik cıkmazda verebilirim kan halledebilirim cumarteside alsam sonucu razıyım su kafam biraz rahatlasın bazen triplere bile giriyorum eşime ya sorunumuz var diyorum.
o hep napılması gerekiyosa yapalım edelim falan dedide ben geride durdum hep suan cok hazır hisediyorum kenini doktor için
folik asitte isticem

yarın dr gitcem canım hormon testi isticem
reglken gidilio dedi arkadaslar bana

Verir zaten canim o.benim bi akrabamin 2. Si olmuyordu 5 yil ugrasti.en son gittigi dr D vitamini eksikliginden kaynaklandigini buldu.1 ay d vit kullandi ilk aydan hamile kaldi.bazen cok basit bisey oluyor ama bosuna bekleyerek erteliyoruz

Verir zaten canim o.benim bi akrabamin 2. Si olmuyordu 5 yil ugrasti.en son gittigi dr D vitamini eksikliginden kaynaklandigini buldu.1 ay d vit kullandi ilk aydan hamile kaldi.bazen cok basit bisey oluyor ama bosuna bekleyerek erteliyoruz
evet canım cok haklısın cok gec kaldım en basından gidicektim abarttım korktum agladım falan
canım esim aradı geliyormus
herkse cok tesekkür ediyorm yardımcı oldunuz cok Allah razı olsun cıkayımda masa hazılrıcam kızlar gelsinde onlada konusayım

Benimde d vitaminim düşük devit 3 kullandım 2 şişe yükselmedi aksine 11'lere düştü sonra ampulünü verdi minnacık bişey 2 tane sadece çoktan kullandım onu da şuan ne durumda bilmiyorum bayram geçsinde bi kan tahlili daha yaptırayım bari

yarın dr gitcem canım hormon testi isticem
reglken gidilio dedi arkadaslar bana
Yumurtalarinada baktir kuzum takip ettir. benimkide tuhaf yumurtayi tesadufen gordum akintiyi takip ettim bide belimin altina yastik koydum o kadar. Yarim saat durdum en az bacaklarimi karnima cekip. Bu ayda bi dene bakalim

teşekkür ederim .. test kaçıncı gün yapılıyor acaba 12. gün başlasam uygun mudur ?
Adetimin 8inci gunu basladim 9.gunu gidip gelen gulen yuzu gordum yani yumurtlamam baslamisti. Aldigin markada kac cubuk olduguna gore bak ona gore degerlendir bence. Kimisi 20li kimisi 10 lu oluyor dijital olmayanlarida var sen istersen onlardan yap canim. Ayy hadi insallah

benim de adetimin 7. günü bugün .. yarın alayım o zaman .. gerçi bitkisel küre yeni başladık daha 3 gün oldu ama yine de umut işte :)

benim de adetimin 7. günü bugün .. yarın alayım o zaman .. gerçi bitkisel küre yeni başladık daha 3 gün oldu ama yine de umut işte :)

Her vucut farkli canim dene ovulasyon testini. Sonra istirahat et biraz hemen ayaga kalkma. Insallah once allahin izniyle sonra bu kurler ve takiplerle tuttucaksin

kızlar ğüya akllı kocam benı stres atmaya balık tutmaya ğötürdü kendı attı ben ıkı kat stres oldum pfff

Ignesini falan olsaydin.benim dusuk olmamasina ragmen dr um yazdi folic ast d vit b12..dusunen herkese yaziyor hem hamile kalmayi kolaylastryor.insallah duzelmistr canim seninde

Ignesini falan olsaydin.benim dusuk olmamasina ragmen dr um yazdi folic ast d vit b12..dusunen herkese yaziyor hem hamile kalmayi kolaylastryor.insallah duzelmistr canim seninde

Sağol canım inşallah ama fazla yükseldiğini zannetmiyorum çünkü fazla güneş görmüyorum zaten en büyük sorunum o ama bidaha baktırsam iyi olur ben sağlık ocağında aile hekimine gidip orda yaptırıyorum iğne daha mı iyi oluyo? O zaman iğne vurun desem yaparlar mı sence?

Kızlar bat 15 eylül ama dayanamadım test yaptım çok silikte olsa çift çizgi var sanki, bi bakar mısınız? Yorum bekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…