Est canim ne demektamam canım cok soru sordum saol
Bende sonradan pisman oldum keske daha erken gitseydim diye.bencede gitmekle en iyisini yapiyorsun bekleme daha fazlaevet hep diyordum 6 ay falan olmazsa gidicem doktora diye ama bu ay 5.ayım inşallah kalırım inşallahta kötü bişey çıkmaz inşalalhh daha erken gitmeliyimdim ama hep korktum cekindim
Aaaa kuzum ya
yarın inşallah aksilik cıkmazda verebilirim kan halledebilirim cumarteside alsam sonucu razıyım su kafam biraz rahatlasın bazen triplere bile giriyorum eşime ya sorunumuz var diyorum.Bende sonradan pisman oldum keske daha erken gitseydim diye.bencede gitmekle en iyisini yapiyorsun bekleme daha fazla
yarın dr gitcem canım hormon testi isticemAaaa kuzum yakusura bakma alisverise gittim geldim kahvalti yaptim gec saatte sonra uyudum islerim bile kaldi. Bu ay bi doktora git sen yumurtlama takibi, catkama ignesi, kontrol falan bi baktirin. Sorun var diye degilde illa hani kolay olsun diye yoksa uzulup yipraniyosun
yarın inşallah aksilik cıkmazda verebilirim kan halledebilirim cumarteside alsam sonucu razıyım su kafam biraz rahatlasın bazen triplere bile giriyorum eşime ya sorunumuz var diyorum.
o hep napılması gerekiyosa yapalım edelim falan dedide ben geride durdum hep suan cok hazır hisediyorum kenini doktor için
folik asitte isticem
evet canım cok haklısın cok gec kaldım en basından gidicektim abarttım korktum agladım falanVerir zaten canim o.benim bi akrabamin 2. Si olmuyordu 5 yil ugrasti.en son gittigi dr D vitamini eksikliginden kaynaklandigini buldu.1 ay d vit kullandi ilk aydan hamile kaldi.bazen cok basit bisey oluyor ama bosuna bekleyerek erteliyoruz
Verir zaten canim o.benim bi akrabamin 2. Si olmuyordu 5 yil ugrasti.en son gittigi dr D vitamini eksikliginden kaynaklandigini buldu.1 ay d vit kullandi ilk aydan hamile kaldi.bazen cok basit bisey oluyor ama bosuna bekleyerek erteliyoruz
Yumurtalarinada baktir kuzum takip ettir. benimkide tuhaf yumurtayi tesadufen gordum akintiyi takip ettim bide belimin altina yastik koydum o kadar. Yarim saat durdum en az bacaklarimi karnima cekip. Bu ayda bi dene bakalimyarın dr gitcem canım hormon testi isticem
reglken gidilio dedi arkadaslar bana
Evet canım okuyorum şimdi. Git canım git bende doktoru aradım dün gitsem mi diye sorcaktım. Tlf kapandı bi daha da ulaşamdım kaldı öyle. Kısmet değilmiş bu ay bakalımmelegini_bekliyor kuzum ben yarın doktora gidiyorum hormon testi isticem :)
ay bi rahatladım ben sanki ya
Adetimin 8inci gunu basladim 9.gunu gidip gelen gulen yuzu gordum yani yumurtlamam baslamisti. Aldigin markada kac cubuk olduguna gore bak ona gore degerlendir bence. Kimisi 20li kimisi 10 lu oluyor dijital olmayanlarida var sen istersen onlardan yap canim. Ayy hadi insallahteşekkür ederim .. test kaçıncı gün yapılıyor acaba 12. gün başlasam uygun mudur ?
Allah allah. Adetliyken nasıl alttan bakarlar ya :) her yiğidin yoğurt yiyişi farklı demek ki :)Adetliyken alttan bakıyorlar cnm kendimden biliyorum:)
Adetimin 8inci gunu basladim 9.gunu gidip gelen gulen yuzu gordum yani yumurtlamam baslamisti. Aldigin markada kac cubuk olduguna gore bak ona gore degerlendir bence. Kimisi 20li kimisi 10 lu oluyor dijital olmayanlarida var sen istersen onlardan yap canim. Ayy hadi insallah
Allah allah. Adetliyken nasıl alttan bakarlar ya :) her yiğidin yoğurt yiyişi farklı demek ki :)
benim de adetimin 7. günü bugün .. yarın alayım o zaman .. gerçi bitkisel küre yeni başladık daha 3 gün oldu ama yine de umut işte :)
Benimde d vitaminim düşükdevit 3 kullandım 2 şişe yükselmedi aksine 11'lere düştü sonra ampulünü verdi minnacık bişey 2 tane sadece çoktan kullandım onu da şuan ne durumda bilmiyorum bayram geçsinde bi kan tahlili daha yaptırayım bari
Ignesini falan olsaydin.benim dusuk olmamasina ragmen dr um yazdi folic ast d vit b12..dusunen herkese yaziyor hem hamile kalmayi kolaylastryor.insallah duzelmistr canim seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?