- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Evet canım var. 2-3 gün sonra tekrar yap istersen. Hayırlı olsun bu aradaKızlar bat 15 eylül ama dayanamadım test yaptım çok silikte olsa çift çizgi var sanki, bi bakar mısınız? Yorum bekliyorum
Sağol canım inşallah ama fazla yükseldiğini zannetmiyorum çünkü fazla güneş görmüyorum zaten en büyük sorunum o ama bidaha baktırsam iyi olurben sağlık ocağında aile hekimine gidip orda yaptırıyorum iğne daha mı iyi oluyo? O zaman iğne vurun desem yaparlar mı sence?
Benimde bat 13 14 eylül ama test yspmaya hic cesareti m yok evet canin cizgi var gibiKızlar bat 15 eylül ama dayanamadım test yaptım çok silikte olsa çift çizgi var sanki, bi bakar mısınız? Yorum bekliyorum
Kızlar bat 15 eylül ama dayanamadım test yaptım çok silikte olsa çift çizgi var sanki, bi bakar mısınız? Yorum bekliyorum
Evet canım var. 2-3 gün sonra tekrar yap istersen. Hayırlı olsun bu arada
Evet canım var. 2-3 gün sonra tekrar yap istersen. Hayırlı olsun bu arada
Erken mi yumurtladin ki.normalde idrarda cikmaz buladar onceden.sen 2 gun sonra tekrar yaptr canim sabah ilk idrarlaKızlar bat 15 eylül ama dayanamadım test yaptım çok silikte olsa çift çizgi var sanki, bi bakar mısınız? Yorum bekliyorum
Benimde sol kasigim hatta bacagima vuruyor agri kendimi umitlendirmek istemiyorum regl sivilcem coktan merhsbs dediKızlar ben size bişey sormak istiyorum. Baya da utanıyorum ama bugün eşimle ilişkideyken sağ tarafımda çok fena ağrım oluyordu ya. İlk defa böyle birşey oldu. Batıma az kaldı acaba onunla bir ilgisi olabilirmi? Hatta biara dedim ne oluyoz apandistim felan mı patladı
Ama şuanda hiç ağrım yok
normalde hiç olmazdı böyle bişey ne zaman korummayı bıraktık o zaman böyle olduCanim seminde benim gibi.sen de dr a git pnun gzoetiminde yumurtlama yakibini falan yaptr . Yumurtlama tembelligi oluyor biz gibi gecikenlerde.sonra bal tarcin corek otunu da yap oda tambellige iyiymis.bu ay tutmazsa bende yapcam onu
Hayirli olsun cnmKızlar bat 15 eylül ama dayanamadım test yaptım çok silikte olsa çift çizgi var sanki, bi bakar mısınız? Yorum bekliyorum
bilmiyorum ama eşimin teyzesi sürekli hamilesin diyor ben şaşmam kızım nasıl çıkmaz diyor artık bebek lafı duymaktan sıkıldım ve herkese istemiyoruz demeye başladım. herkes bebek haberi bekliyor bizde eşimle 3-4 seneye attık dedik ama öyle bişeyde yok inan artık test yaptırmak bile gelmiyor içimdenCanim bende senin gibi baktim adet gelmiyo sogan suyu ictim dere otu yedim. Meger adet gunu sonrasinda yumurtlamisim seninde oyle olmasin cok gec cikti benim. Doktor kanda gormedi ben yok var dedim bir hafta sonra yine gittim 30 cikti. Yani olmayan bebisi hissettim yeni dolleniyomus meger. Beklebiraz hele
inşallah kafayı yiycem yoksa kasıklarım agrıyor, normalde enfeksiyon vardı ya ilaç içtim yanmamda yok hiç sadece sol kasıgım agrırdı hep şimdi sag kasık agrıyor diyorum aceba kötü bişey mi varCok gecmis olsun canim ya insallah bir an once adet olursun
Cok saol cnm cvbn icin kafama takilan su benim yumurtlama gunlerimde hani derler ya iki parmagin arasinda uzayan akinti diye bende hic olmuyo ona ragmen yumurtluyorum mu bilmiyorum bide yumurta rezervi az olma konusu var bnm adetlerim duzenli oyle bise olmaz dmicanim buyuk ihtimal yumurtluyosundur.
Hormon testi için kan veriyorsun cnm ben de kist vardı adetliyken de alttan bakıyorlar onlar için norml bişey ama istemezsen bakmazlar tabiyarın dr alttan bakalım derse istemicem canım yaerkek cunku
e arkadaslar kan veriyorsun diyorlar ama hormon testi için korkutmayın beni ya
Allah allah. Adetliyken nasıl alttan bakarlar ya :) her yiğidin yoğurt yiyişi farklı demek ki :)
Canim sen ne icin hormon testi yaptiracaksin sen regl oldunmuki. Ve adetin 3. Gunu hormon testi yapiliyor bilgin varmipeki kızlar saat geç olmuş oluyor mu bu hormon testi için 2 de gidicem saatle ilgisi var mı
Hayirli olsun cnm
Erken mi yumurtladin ki.normalde idrarda cikmaz buladar onceden.sen 2 gun sonra tekrar yaptr canim sabah ilk idrarla
ben 2. ve 12. günler arası sabah akşam yaptım. bir tatlı kaşığı balı, bir çay kaşığı çörek otu ve yarım çay kaşığı tarçını karıştırarak yaptım. çörek otunu öğütmeden koydum. kendim dişimle çiğneyerek ezdim. aç karına yedim. bir süre sonra tarçın kokusu tiksinti verdi bana ama yine de bebiş için yedim işte.Ne güzel maşallah hamilesin şuan dimi Allah hayırlı etsin inşallah sağ salim... benim bugün reglimin ilk günü yarın o zaman bende başlayayım bal çörek otu tarçını sabah aç karnına mı yemem lazım? Eşime de yedireyim onu olur dimi ölçüyü de söylersen sevinirim
Bende bu ay dediğin gibi yaptım cnm adetin ikinci günü başladım 14 gün aç karna bi tatlı kaşığı yedim adet olursam (inş olmam) bi hafta ara vercem sonra tekrr başlıcam demiben 2. ve 12. günler arası sabah akşam yaptım. bir tatlı kaşığı balı, bir çay kaşığı çörek otu ve yarım çay kaşığı tarçını karıştırarak yaptım. çörek otunu öğütmeden koydum. kendim dişimle çiğneyerek ezdim. aç karına yedim. bir süre sonra tarçın kokusu tiksinti verdi bana ama yine de bebiş için yedim işte.
BUNU ALINTI YAPTIM BU SEKILDE YAPILMIS BEN HER GUN UGRASMAMAK ICIN BI KASE YAPMISTIM BU OLCUYU DUSUNEREK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?