Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Yaparlar ama bi baktr once.ilaclar yukseltiyor cunku

Kızlar bat 15 eylül ama dayanamadım test yaptım çok silikte olsa çift çizgi var sanki, bi bakar mısınız? Yorum bekliyorum
Evet canım var. 2-3 gün sonra tekrar yap istersen. Hayırlı olsun bu arada
Evet canım var. 2-3 gün sonra tekrar yap istersen. Hayırlı olsun bu arada

İnşallaah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşurız ama kan testinden sonra inanıcam galiba ümitlenmek istemiyorum

Kızlar bat 15 eylül ama dayanamadım test yaptım çok silikte olsa çift çizgi var sanki, bi bakar mısınız? Yorum bekliyorum
Erken mi yumurtladin ki.normalde idrarda cikmaz buladar onceden.sen 2 gun sonra tekrar yaptr canim sabah ilk idrarla

Benimde sol kasigim hatta bacagima vuruyor agri kendimi umitlendirmek istemiyorum regl sivilcem coktan merhsbs dedi

Canim seminde benim gibi.sen de dr a git pnun gzoetiminde yumurtlama yakibini falan yaptr . Yumurtlama tembelligi oluyor biz gibi gecikenlerde.sonra bal tarcin corek otunu da yap oda tambellige iyiymis.bu ay tutmazsa bende yapcam onu
normalde hiç olmazdı böyle bişey ne zaman korummayı bıraktık o zaman böyle oldu

bilmiyorum ama eşimin teyzesi sürekli hamilesin diyor ben şaşmam kızım nasıl çıkmaz diyor artık bebek lafı duymaktan sıkıldım ve herkese istemiyoruz demeye başladım. herkes bebek haberi bekliyor bizde eşimle 3-4 seneye attık dedik ama öyle bişeyde yok inan artık test yaptırmak bile gelmiyor içimden

Cok gecmis olsun canim ya insallah bir an once adet olursun
inşallah kafayı yiycem yoksa kasıklarım agrıyor, normalde enfeksiyon vardı ya ilaç içtim yanmamda yok hiç sadece sol kasıgım agrırdı hep şimdi sag kasık agrıyor diyorum aceba kötü bişey mi var

canim buyuk ihtimal yumurtluyosundur.
Cok saol cnm cvbn icin kafama takilan su benim yumurtlama gunlerimde hani derler ya iki parmagin arasinda uzayan akinti diye bende hic olmuyo ona ragmen yumurtluyorum mu bilmiyorum bide yumurta rezervi az olma konusu var bnm adetlerim duzenli oyle bise olmaz dmi

yarın dr alttan bakalım derse istemicem canım ya erkek cunku
e arkadaslar kan veriyorsun diyorlar ama hormon testi için korkutmayın beni ya
Hormon testi için kan veriyorsun cnm ben de kist vardı adetliyken de alttan bakıyorlar onlar için norml bişey ama istemezsen bakmazlar tabi

ben 2. ve 12. günler arası sabah akşam yaptım. bir tatlı kaşığı balı, bir çay kaşığı çörek otu ve yarım çay kaşığı tarçını karıştırarak yaptım. çörek otunu öğütmeden koydum. kendim dişimle çiğneyerek ezdim. aç karına yedim. bir süre sonra tarçın kokusu tiksinti verdi bana ama yine de bebiş için yedim işte.

BUNU ALINTI YAPTIM BU SEKILDE YAPILMIS BEN HER GUN UGRASMAMAK ICIN BI KASE YAPMISTIM BU OLCUYU DUSUNEREK

Bende bu ay dediğin gibi yaptım cnm adetin ikinci günü başladım 14 gün aç karna bi tatlı kaşığı yedim adet olursam (inş olmam) bi hafta ara vercem sonra tekrr başlıcam demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…