Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bide sen yaptığın ilk aymı hamile kaldn cnm ne guzell:)

Kızlar size bişey sormak istiyorum ya bu sabah çok sancı çektim adet oldum ama bu seferki şiddetliydi belime de vurdu benim normalde belim hiç ağrımazdı ama 2 gün önceden başladı kasıklarımdaki sancı hem sağdan hem soldan vurdu 3 saat aralıksız kıvrandım şuan bile hala ara ara sancılar iğneler batıyor sanki şimdi afedersiniz tuvalette baktım kopkoyu karakan renkte böyle kan pıhtısı geldi
Sizinde adet günlerinizde böyle oluyor mu merak ettim? acaba diyorum bu kist yada düşük olabilir mi? Aranızda düşük yapanlar daha iyi bilir böyle bi durum yaşayan var mı?

Geçmiş olsn cnm ya bende kist vardı her ay acillik oluyodum ama ağrıdan bayilirdim fln benimki ileri evreydi sen korkma inş kist yoktur ama genede ihmal etme bi kadın doğuma git tahlil usg fln baktr cnm

Bende bu ay dediğin gibi yaptım cnm adetin ikinci günü başladım 14 gün aç karna bi tatlı kaşığı yedim adet olursam (inş olmam) bi hafta ara vercem sonra tekrr başlıcam demi
Orasini bilmiyorumki adet oluyosun 2. Gunu basliyo ve 12 gun devam ayrica adacayi ve karanfil cayi ictim her sabahta kahvaltida memleketten gelen bali yedik

Canim sen ne icin hormon testi yaptiracaksin sen regl oldunmuki. Ve adetin 3. Gunu hormon testi yapiliyor bilgin varmi
oldum canım malesef bugün oldum benim yarın 2. gün oluyor olmazmı ki 2.gün kızlar iptal mi edeyim randevumu yani zaten bugün o kdar yogun geldi ki
cok farkeder mi 2 3

Hormon testi için kan veriyorsun cnm ben de kist vardı adetliyken de alttan bakıyorlar onlar için norml bişey ama istemezsen bakmazlar tabi
canım hazır reglken gideyim baktırayım merak ettim bayan doktorlar bos yok ileri tarihli hep o yuzden erkek sectim
kan alıcaksa tamam ama alttan bakalım derse çekinir çıkarım odadan sanırım bilmiyorum zırt pırt akıyor zaten reglken açmak helede erkeğe açmak ay cok utanırım ya bayan bos olsa olurda yok

Evet canım okuyorum şimdi. Git canım git bende doktoru aradım dün gitsem mi diye sorcaktım. Tlf kapandı bi daha da ulaşamdım kaldı öyle. Kısmet değilmiş bu ay bakalım
en yakınzamanda git canım sende kürtaj sonrası görün bakalım gene

kızlar şimdi benim kafam karıştı
kiminiz diyor alttan bakıyor kan almıyor
kiminiz diyor 3.günü bakıyor
bazı yerlerde aç gidin sabah gidin yazıyor ben sabah değil anca 14.20 ye alabildim randevu yer yok ertelemekte istemiyorum belki bir daha cesaretlenemem böyle. ama aç giderim. ya şu prolaktin işte ne bileyim değerlerimi çok merak ediyorum kızlar.

Geçmiş olsn cnm ya bende kist vardı her ay acillik oluyodum ama ağrıdan bayilirdim fln benimki ileri evreydi sen korkma inş kist yoktur ama genede ihmal etme bi kadın doğuma git tahlil usg fln baktr cnm

Sağolasın canım inşallah bitsinde bi ultrasonla baktırıcam bide idrar tahlili yaptırıcam kadın olmak ne zor bende bekarken bazı aylarda baygınlık geçiriyordum tansiyonum düşüyordu falan zor işler Allah yardımcımız olsun

normalde hiç olmazdı böyle bişey ne zaman korummayı bıraktık o zaman böyle oldu

Aa aynen bendede oyle oldu ocaga kadar hic sorun yoktu ocakta korunmayi biraktik adet sonrasi.sonra ben 4 ay adet gormedim kist lesmis yumurtalarim catlamamis.herlade korunup sonrasinda birakinca bi afalliyor rahim

Evet ama cok fazla inaniyodum gelecegine biraz nazliymiss kuzucuk
canım hamilelik takvimi yapsana :) anlayalım hamilelerimizi :) ne güzel ya benim olmadı regl oldum bugün yarında hormon testş yaptırcam şükür adet düzensizliğim falan yok ama merak ediyorum
eminim d vitamini eksik çıkcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…