canım bu sefer benimde aynı anlattıgın gibi ne geçti içimden biliyomusun tutunamadı düştü gibi hissetttim :/Kızlar size bişey sormak istiyorum ya bu sabah çok sancı çektim adet oldum ama bu seferki şiddetliydi belime de vurdu benim normalde belim hiç ağrımazdı ama 2 gün önceden başladı kasıklarımdaki sancı hem sağdan hem soldan vurdu 3 saat aralıksız kıvrandımşuan bile hala ara ara sancılar iğneler batıyor sanki şimdi afedersiniz tuvalette baktım kopkoyu karakan renkte böyle kan pıhtısı geldi
Sizinde adet günlerinizde böyle oluyor mu merak ettim? acaba diyorum bu kist yada düşük olabilir mi?Aranızda düşük yapanlar daha iyi bilir böyle bi durum yaşayan var mı?
Gecen ay darbe oldu ya benim esim polis ben cok kotu oldum troid ve proklatinde skinti cikti dudununki 17 gun olmadm bebekde yok bu ay bunlari yaptm ve ovilasyon testi kullandm yakaladm yumurtlamayi iliski duzeni olmamasina ragmen rabbm yardim etti. Ptoklatin icin ilac almistim kullanacaktm kullanmadm ki cok agir bi ilac bebege cok zarar veriyor bu ay kullanacaktm sukurki nasip oldu bebiss. Yapiyim hemn takvimi tesrkkurr:)))canım hamilelik takvimi yapsana :) anlayalım hamilelerimizi :) ne güzel ya benim olmadı regl oldum bugün yarında hormon testş yaptırcam şükür adet düzensizliğim falan yok ama merak ediyorum
eminim d vitamini eksik çıkcakkk
:) git baktr tabi cnm aklında kalmasin inş herşey normaldircanım hazır reglken gideyim baktırayım merak ettim bayan doktorlar bos yok ileri tarihli hep o yuzden erkek sectim
kan alıcaksa tamam ama alttan bakalım derse çekinir çıkarım odadan sanırım bilmiyorum zırt pırt akıyor zaten reglken açmak helede erkeğe açmak ay cok utanırım ya bayan bos olsa olurda yok
Adacayi içebilirim ozmn:)Karanfil hormonlari duzenliyo adacayida yumurtlamaya yardimci ve bunlari sadece bu ay yapmistim :)))
Gecen ay darbe oldu ya benim esim polis ben cok kotu oldum troid ve proklatinde skinti cikti dudununki 17 gun olmadm bebekde yok bu ay bunlari yaptm ve ovilasyon testi kullandm yakaladm yumurtlamayi iliski duzeni olmamasina ragmen rabbm yardim etti. Ptoklatin icin ilac almistim kullanacaktm kullanmadm ki cok agir bi ilac bebege cok zarar veriyor bu ay kullanacaktm sukurki nasip oldu bebiss. Yapiyim hemn takvimi tesrkkurr:)))
Canim adetin 2 3 4. Gunleri bakilabiliyor. Ama 3. Gunu daha kesin ve net sonuclar cikiyormus yani daha iyiymis 3. Gunu hormon testi yaptirmak. Ornek vermek gerekirse benim 2 doktorumda adetinin 3. Gunu gel oyle bakalim demisti. Adetin 4. gunu gittigim doktor bir dahaki ay bakalim dedi mesela aylar evvel.oldum canım malesef bugün oldum benim yarın 2. gün oluyor olmazmı ki 2.gün kızlar iptal mi edeyim randevumu yani zaten bugün o kdar yogun geldi ki
cok farkeder mi 2 3
Bakalım bu ay geçti artık canım. Bu ay olmazsa bi sonraki ay adet olrssm giderim artık bendeen yakınzamanda git canım sende kürtaj sonrası görün bakalım gene
inşallah canım sağolasın değerlerimi öğrenince paylaşcam sizle:) git baktr tabi cnm aklında kalmasin inş herşey normaldir
myzt şekerim sen zaten sabah kahvaltısından sonra yemiyosun 2'ye kadar çoktan miden boşalmış oluyo zaten ben sormuştum o gün aç tok farketmez demişti kan alan kız...
Bu hormon tahlili sonuçta ama sen yinede kahvaltıdan sonra yemezsin olur biter bide dediğim gibi alttan bakmıyorlar ya niye baksın kan alıyorlar sadece kandan bakıyolar hormonlarına o yüzden korkma önemli olan adetinin 2. ya da 3. günü gitmen ben 2.günü gitmiştim ordaki kanımı alan kız da zaten 2.günü alıyoruz dedi
Canim regl ol yada olma alttan bakiyorlar yani bakmak istiyolar yumurtaliklari gormek icin. Ben gecen ay baska doktora gitmistim kendi doktorum izinliydi . Doktora dedim adetliyim ama ben . Olsun dedi daha iyi dedi. Alttan bakti. Ustten bakarmi bilmem alttan baktigiyla ayni olurmu bilmiyorum. Ama utanma hani dini yonden cekincen varmi bilmem ama. Dogum yapar gibi dusun m acil doguma girdin doguma erkek ebe girdi. Napican utaniyom dogurmuycam mi diycen. :) ben oyle dusunuyorum erkek doktora gidincecanım ben ovulasyon testi kullanmıyorum anlıyorum zamanımı düzenli ldugu için bide çok ara vermiyoruz ilişkiye genelde gün aşırı devam eder.
ama bu ay yumurtlama günlerimde her gün yapcam oyle denicem bide. öncesinde sonrasında 2 3 güne 1 yapcam.hergün dednediğim olmamıstı. bakalım benim değerler nasıl cıkıcak canım
sende reglken gittin ve alttan baktılar mı can sadece kan vermek yetmiyor mu ya
tamam cnaım sağolCanim adetin 2 3 4. Gunleri bakilabiliyor. Ama 3. Gunu daha kesin ve net sonuclar cikiyormus yani daha iyiymis 3. Gunu hormon testi yaptirmak. Ornek vermek gerekirse benim 2 doktorumda adetinin 3. Gunu gel oyle bakalim demisti. Adetin 4. gunu gittigim doktor bir dahaki ay bakalim dedi mesela aylar evvel.
Bu arada bu ay olmadi diye uzulme. Yazilanlari takip edemedim.simdi senden ogrendim adet oldugunu. Ne mutlu sana duzenli bir adet dongun var. Baktir bakalim bir hormonlara. Bu gune kadar hic baktirmadinmi. Benimde yarin randevum var 14.20 de. Insallah ekim ayi hepimize ugurlu gelir ve butun topikler hamilr kalir bu bekleyis sona erer)
inşallah olmazsında bebek için gidersinnnBakalım bu ay geçti artık canım. Bu ay olmazsa bi sonraki ay adet olrssm giderim artık bende
Yo adetin 2. Gunu gitmistm hormonlarima bakti kandan sadececanım ben ovulasyon testi kullanmıyorum anlıyorum zamanımı düzenli ldugu için bide çok ara vermiyoruz ilişkiye genelde gün aşırı devam eder.
ama bu ay yumurtlama günlerimde her gün yapcam oyle denicem bide. öncesinde sonrasında 2 3 güne 1 yapcam.hergün dednediğim olmamıstı. bakalım benim değerler nasıl cıkıcak canım
sende reglken gittin ve alttan baktılar mı can sadece kan vermek yetmiyor mu ya
Canim regl ol yada olma alttan bakiyorlar yani bakmak istiyolar yumurtaliklari gormek icin. Ben gecen ay baska doktora gitmistim kendi doktorum izinliydi . Doktora dedim adetliyim ama ben . Olsun dedi daha iyi dedi. Alttan bakti. Ustten bakarmi bilmem alttan baktigiyla ayni olurmu bilmiyorum. Ama utanma hani dini yonden cekincen varmi bilmem ama. Dogum yapar gibi dusun m acil doguma girdin doguma erkek ebe girdi. Napican utaniyom dogurmuycam mi diycen. :) ben oyle dusunuyorum erkek doktora gidince)
Ama yumurtlama.gununden sonra kesinlikle icme bebek olursa cok zararliAdacayi içebilirim ozmn:)
takvimini yirimYo adetin 2. Gunu gitmistm hormonlarima bakti kandan sadece
Ac karnına yapılıyr ama hormon tahlilleri.Ben 4.gün gttim.Adetliyken vajinal bakılmaz dedi,keske o an baksaydı.Bekledikçe daha da stres oluyr insan.Bayramdan sonraya kaldım artık.Benim de ilk olacaktamam cnaım sağol
yarın giderim derse ertesi günü gel bakarım duruma. hiç bilmiyorum ki korkumdan hiç gidemedim ama bugün acayip gaza geldim.
kadınım ben güçlü bi kadın hemdegaz veriyorum kendime .. biz elhamdülillah cok güçlü varlıklarız.
üzüldüm canım ya olmadı diye ilk aglamadım dondum kaldım afedersin kırmızıyı gorunce sinirlendim neye sinirleniyorsam atarlanıyorsam resmen o an dedim ki pes etmicem sonra biraz agladım alıstım. düzenlidir şükür 1 2 gün oynar
ay sende mi 14.20 inanmıyorum kuzum bende 14.20 tesadüge bak :)))) inşallah canım inşallahhh olur
sonuclarımı gorsem cok rahatlıcam ah salak ahh aptal kafam gidecektim en basından hep korktum anneme bile yalan dedim gitim diyeee annem dedi kızım git ne olur ne olmz diye
Git tabi canim. 2. Gunu olmasi fark etmez cokda doktoruna sorarsin zaten. Sukur ki adet olabiliyoruz. Ben birde pko luyum. Korkulcak bisey degilki hormon testi. Hayirlisi olsun canim hakkimizda. Bence bu ay hamile kalcaz (nokta) .tamam cnaım sağol
yarın giderim derse ertesi günü gel bakarım duruma. hiç bilmiyorum ki korkumdan hiç gidemedim ama bugün acayip gaza geldim.
kadınım ben güçlü bi kadın hemdegaz veriyorum kendime .. biz elhamdülillah cok güçlü varlıklarız.
üzüldüm canım ya olmadı diye ilk aglamadım dondum kaldım afedersin kırmızıyı gorunce sinirlendim neye sinirleniyorsam atarlanıyorsam resmen o an dedim ki pes etmicem sonra biraz agladım alıstım. düzenlidir şükür 1 2 gün oynar
ay sende mi 14.20 inanmıyorum kuzum bende 14.20 tesadüge bak :)))) inşallah canım inşallahhh olur
sonuclarımı gorsem cok rahatlıcam ah salak ahh aptal kafam gidecektim en basından hep korktum anneme bile yalan dedim gitim diyeee annem dedi kızım git ne olur ne olmz diye
Git tabi canim. 2. Gunu olmasi fark etmez cokda doktoruna sorarsin zaten. Sukur ki adet olabiliyoruz. Ben birde pko luyum. Korkulcak bisey degilki hormon testi. Hayirlisi olsun canim hakkimizda. Bence bu ay hamile kalcaz (nokta) .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?