Tatliskom bebisim utanilcak bisey yok. Normal o catal varya oraya yatiyorsun. Ustune ortuyu cekiyorsun. Doktor geliyor. O aleti sokmak icin soyle goz ucuyla bakip sokuyor. Daha sonrada erkandan kontrol ediyor yumurtaliklari. Yani 1 2 saniye bile surmuyor bakmasi. Daha sonrasina ekrandan bakmaya devam ediyor. Sonra zaten doktor cikiyor odadan ustunu giyinip cikip bilgi aliyorsun. Ben ozel hastaneye gidiyorum o yuzden doktor hep alttan bakiyor daha iyi oldgunu soyluyor . Ustten de bakan doktorlar var. Sen sor yine ustten baksaniz olurmu de. Illa bakicak diye bir durum yok zaten. :))alttan nasıl baktı canım resmen bakıyor mu oraya nasıl bişey az anlatsan ay resmen cahil kaldım bu konularda
normalde ben bayan için randevu almıstım tatlım ama taaa 19unda bos kızlarda dedi regl oldun hazır git ama bayan yok erkek olunca gidyeyim dedim bakarsın alttan bakıcam derse yaptıırırım canım belli olmaz bana dr hasta ilişkiside cok önemli. dini yönden çekincem yok canım ya onlar doktor onlarsız naparız. ben sadece utanıyorum helede reglken.
du bakalım nolcak yarın aynı saatte randevumuz :) hayırlı haberlerle cıkalım o kapıdan inşallah
Ben zaten inofolic kullaniyorum 3 aydir canimevet ben dun gece yatarken bile dedim geçen ayda öyleydim test yapıcak gibi olmustum dedim ki rabbim yalvarıyorum bebek yoksa gecikmim şükürler olsun ki hiç gecikmem sıkıntım olmaz hepte böyle gider inşallah
regl olmak bile bi mucize ne kadar bozulsakta. Allahım şifa versin canım sanada inofolic çok iyigeliyormus duydun mu pkolulara burada okumustum.
ayyy senin benceni yerim inşallah canım inşallahhhhh bu ay yeni bastan baslar gibi canım ben öyle düşünüyorum dr gidicem mutluyum inşallah yarın sorun cıkmaz kan veririrm aksama filan olmaz buyuk ihtimal cmt ögrencem sonuclarımı
Tatliskom bebisim utanilcak bisey yok. Normal o catal varya oraya yatiyorsun. Ustune ortuyu cekiyorsun. Doktor geliyor. O aleti sokmak icin soyle goz ucuyla bakip sokuyor. Daha sonrada erkandan kontrol ediyor yumurtaliklari. Yani 1 2 saniye bile surmuyor bakmasi. Daha sonrasina ekrandan bakmaya devam ediyor. Sonra zaten doktor cikiyor odadan ustunu giyinip cikip bilgi aliyorsun. Ben ozel hastaneye gidiyorum o yuzden doktor hep alttan bakiyor daha iyi oldgunu soyluyor . Ustten de bakan doktorlar var. Sen sor yine ustten baksaniz olurmu de. Illa bakicak diye bir durum yok zaten. :))
aaa tamam canım içmene sevindim iyi diyorlar onu pkolu olmayanlar bile içiyormus cok faydalı bileşenelerden olusuyormus sorucam doktora verirse içicem bende.Ben zaten inofolic kullaniyorum 3 aydir canim) bakalim kismet canim
Canim benimde enfeksiyon solda baslayip sagda devam etmisti orta agrimisti, bas dönmesi ve migde bulantisida vardi ama benim kafam karisik ilk ay doktor kimyasal olabilir dedi ikinci ay tutmadi ucuncu ayda tuttu ama yumurta sagdaydi hafif sag agriyodu mesela simdide orta geriliyo hareket edince cok oturunca ama genelde sag tarafta bebekten dolayi yani ben otekide enfeksiyondanmi oldu hala cözemedim olayi haftaya yine idrar aldiricam gectimi gecmedimi bilmiyorum randevu var zateninşallah kafayı yiycem yoksa kasıklarım agrıyor, normalde enfeksiyon vardı ya ilaç içtim yanmamda yok hiç sadece sol kasıgım agrırdı hep şimdi sag kasık agrıyor diyorum aceba kötü bişey mi var
Amin cnm inşallah bu günlerimizi unutçak bi meleğimiz olur 2 sene oldu Rabbim en kısa zamanda yüzümuzu güldürür inşallahSağolasın canıminşallah bitsinde bi ultrasonla baktırıcam bide idrar tahlili yaptırıcam kadın olmak ne zor bende bekarken bazı aylarda baygınlık geçiriyordum tansiyonum düşüyordu falan zor işler Allah yardımcımız olsun
Canim korkulcak bisi degil. Istemiyorsan soylersin ustten bakarAbooow çatal mı eyyy çok fena oldum şimdi ben onu bi kere gördüm nasıl kaçışım var koridordan görcen beni
Neyse bakalım mecbursak yapıcaz Allah daha beterlerinden saklasın. İnşallah bakmaz alttanda bakcam dersede derim hocam böyle böyle. İlk oldugu için çekiniyorum yalan yokKan vermek yetiyorsa onu isticem yarın bi olsunda inşallahhh
myzt hiçbir doktor senin istemediğin bişey yapamaz emin ol ısrar edemezler önemli olan senin istemendir ben bugüne kadar kaç tane doktora gittim ve bana hiçbiri alttan bakayım demedi eğer kist varsa karnından ultrasonla da görünüyo zaten. ben kapalı bi bayanım zaten öyle onlarda ısrar etmiyolar
Dediğim gibi kandan bakıyolar hormonlarına... karnındanda kist varmı diye bakıyolar
İlla alttan göstermek zorunda değilsin
Hem ben adetliyken alttan baktırmayı hiç hijyenik bulmuyorum rahim adetliyken açık oluyo o yüzden enfeksiyon riski daha fazla o dönemde
Ben istemem yani... sende bakacakmı diye kendini strese sokma boşuna
nasıl rahat ediyosan onu yap cicim
Tamam canımm benim çok sağol :)Canim korkulcak bisi degil. Istemiyorsan soylersin ustten bakar
Hahaha bende cok utanmistim ilk diye ya yuzum sekilden sekile girdi hemsirede tatli tatli anlatiyo once ornek almak icin bisey var pense gibi bak diyo uc boy var ama sana en minik olaniyla yapcaz korkma falan dedim ne korkmasi ya utaniyorum benAbooow çatal mı eyyy çok fena oldum şimdi ben onu bi kere gördüm nasıl kaçışım var koridordan görcen beni
Neyse bakalım mecbursak yapıcaz Allah daha beterlerinden saklasın. İnşallah bakmaz alttanda bakcam dersede derim hocam böyle böyle. İlk oldugu için çekiniyorum yalan yokKan vermek yetiyorsa onu isticem yarın bi olsunda inşallahhh
aaa tamam canım içmene sevindim iyi diyorlar onu pkolu olmayanlar bile içiyormus cok faydalı bileşenelerden olusuyormus sorucam doktora verirse içicem bende.
bide ben folik asit içmiyom tuh bana
dövün beni
aynen asos benimdw oyle cesaretim yok zaten ayniyiz senleBenimde bat 13 14 eylül ama test yspmaya hic cesareti m yok evet canin cizgi var gibi
Hahaha bende cok utanmistim ilk diye ya yuzum sekilden sekile girdi hemsirede tatli tatli anlatiyo once ornek almak icin bisey var pense gibi bak diyo uc boy var ama sana en minik olaniyla yapcaz korkma falan dedim ne korkmasi ya utaniyorum ben
Tamam cnm inşallah olur yaAma yumurtlama.gununden sonra kesinlikle icme bebek olursa cok zararli
Bana diyecegi belli canim klomen diyecek. Catlama ignesi diyecek. 1 2 ay daha olmazsa. Asilama diyecek sanirim.Tamam canımm benim çok sağol :)
Bakalım sana ne diyecek dr merak ediyormmm
ivit dovelim seni. Neden baslamadin folice. Soyle doktora yarin sana folic baslatsin . Sana uygun olanindan :)
Bu aradamyzt canikom bi yazını gördüm d vitaminine mi baktırmak istiyosun sen? Hormon tahlilinde çıkmaz o ama onun için ayrıca kan değerlerine baktırman lazım ben baktırdım 2 defa benim d vitaminim düşük devit 3 kullandım yükselmedi sonra ampul kullandım en son ondan sonra yükseldi mi bilmiyorum inşallah yükselmiştir biraz ya yine kan tahlili yaptırıcam bakim ne durumda
Kan değerlerine de baktır vitaminlerinde düşüklük varsa ilaçla tamamla mutlaka çünkü vitamin eksiklikleri de gebeliği zorlaştırıyomuş hatta bazıları ciddi düşükse engel oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?