Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

en iyisi ben bi kağıda yazayım soracaklarımı isteyeceklerimi ya

Aynen canim. Normalde gebelik dusunen herkesin onceden baslamasi gerekliymis. Ben bilmiyodum. Kullaniyorum 2 aydir. Kendine salak deme canim. Salak falan degilsin. Aaaa kizarim valla. Biz guclu ve zeki kadinlariz :)) valla isten zor izin aldim yarin icin. Isten erken cikip kostur kostur doktora yetismem lazim.

inşallah aşılamaya falan gerek kalmaz canım ya bu ay olsun hissettiğin gibi.
klomen neye yarıyr
Benim yumurtalar gelismedigi icin. Yumurtalari gelistiriyor ve birden fazla gelisebiliyor. Tabi benimkiler catlamadigi icin birde catlatma ignesi oluyorum. Tabi klomenle cogul gebelik olma sansi varmi ikix ucuz gibi. Ben daha bir taneyi tutturamadim. Insallah bu ay veya obur ay olurda asilamaya gerek kalmaz ya (

Ben biliyordum da canım hiç cesaret edemedim gitmeye.
Kafam görede alıp içmek istemedim.
Haberleşelim canım yarın inşallah guzel sonuçlarımız olur.
Demicem kendime salak
Ben dönyanın en gozel karisiyem geldi aklıma

inşallah canım biz bu kış hamileyiz bence

Hahaha aynen canim haberlesrlim. :))
inşallah canım biz bu kış hamileyiz bence
Insallah canim saglikli olsun tez vakitte gelsim insallah bebeislermiz

elime top gibi bişey gelmişti demiştim ya kızlar onuda sorucam yarın neyin nesi diye

O verdiğin kan hormonların için ama yinede sorarsın da bence bi tüp daha alırlar onun için ayrı alıyolar kan değerlerine sağlık ocağında baktırabilirsin ordada yapıyolar canım

canim bazılarında o akinti hissedilmeye biliyomus.canim buyuk ihtimal yumurtluyosundur cok kafana takilan bisey olursa doktora gorunursun.ama bebegi yeni dusunuyosan stres yapma canim.

O verdiğin kan hormonların için ama yinede sorarsın da bence bi tüp daha alırlar onun için ayrı alıyolar kan değerlerine sağlık ocağında baktırabilirsin ordada yapıyolar canım
tamam canım sorucam söylicem peki ücret alıyorlar mı devlette bu hormon testi için sgk var almıyor diyorlar ama bilemedim kesin

tamam canım sorucam söylicem peki ücret alıyorlar mı devlette bu hormon testi için sgk var almıyor diyorlar ama bilemedim kesin

Canim devlette hic bi teste para alamazlar.ac karinada gitmeyi unutma hic bisey yiyip icme

bazı ay karnım hiç ağrımaz ama bu sefer öldüm ağrıdan sabahtan beri

Hah bende aynıyım ya neyin nesi bu göbeğimin alt taraflarına bıçaklar saplanıyo sanki sağ ve sol kasık pişirdi kavurdu beni sendede aynı demek ALLAH şifamızı versin bide benden böyle karakan pıhtı geldi 2 defa az önce neyin nesi bu sende de oluyor mu?

Canim devlette hic bi teste para alamazlar.ac karinada gitmeyi unutma hic bisey yiyip icme
tamam canım saol
bu sefer bende cok sancılı yasıyorum ya cok kötü oldum ğek pıhtı yokta akıntım cok yogun canım

Bugün evde hiç iş yapamadım yemek bile yapamadım akşama kadar uzandım şimdi yine vurmaya başladı Allah'ım hayır etsin

bende bi ara iyiydim canım kalktım patatesli poğaça yaptım şimdi fenayım belimde yastık :/

Kızlar nasılsınız. Ben pek iyi değilim ya kasıklarımda ağrı var sağ kasığıma sanki bi öküz oturmuş gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…