inşallah aşılamaya falan gerek kalmaz canım ya bu ay olsun hissettiğin gibi.Bana diyecegi belli canim klomen diyecek. Catlama ignesi diyecek. 1 2 ay daha olmazsa. Asilama diyecek sanirim.
Aynen canim. Normalde gebelik dusunen herkesin onceden baslamasi gerekliymis. Ben bilmiyodum. Kullaniyorum 2 aydir. Kendine salak deme canim. Salak falan degilsin. Aaaa kizarim valla. Biz guclu ve zeki kadinlariz :)) valla isten zor izin aldim yarin icin. Isten erken cikip kostur kostur doktora yetismem lazim.salagımda ondanne zaman olcak bilmediğimden içesim gelmedi
hemde diyodum ki sen bdoktora gitmeden folik asiti içmeden belkide gelmicek bu bebek
hayırlısı olsun bakalım yarın size odaya girmeden yazıcam
Allahu ekber allahu ekber diyerek :)
gerçi aynı zamanda giricez :)
Rabbim en hayrli zamanda hayrli bir evlat versin insaallahhTamam cnm inşallah olur ya
Benim yumurtalar gelismedigi icin. Yumurtalari gelistiriyor ve birden fazla gelisebiliyor. Tabi benimkiler catlamadigi icin birde catlatma ignesi oluyorum. Tabi klomenle cogul gebelik olma sansi varmi ikix ucuz gibi. Ben daha bir taneyi tutturamadim. Insallah bu ay veya obur ay olurda asilamaya gerek kalmaz yainşallah aşılamaya falan gerek kalmaz canım ya bu ay olsun hissettiğin gibi.
klomen neye yarıyr
Aynen canim. Normalde gebelik dusunen herkesin onceden baslamasi gerekliymis. Ben bilmiyodum. Kullaniyorum 2 aydir. Kendine salak deme canim. Salak falan degilsin. Aaaa kizarim valla. Biz guclu ve zeki kadinlariz :)) valla isten zor izin aldim yarin icin. Isten erken cikip kostur kostur doktora yetismem lazim.
inşallah canım biz bu kış hamileyiz benceBenim yumurtalar gelismedigi icin. Yumurtalari gelistiriyor ve birden fazla gelisebiliyor. Tabi benimkiler catlamadigi icin birde catlatma ignesi oluyorum. Tabi klomenle cogul gebelik olma sansi varmi ikix ucuz gibi. Ben daha bir taneyi tutturamadim. Insallah bu ay veya obur ay olurda asilamaya gerek kalmaz ya(
Hahaha aynen canim haberlesrlim. :))Ben biliyordum da canım hiç cesaret edemedim gitmeye.
Kafam görede alıp içmek istemedim.
Haberleşelim canım yarın inşallah guzel sonuçlarımız olur.
Demicem kendime salak
Ben dönyanın en gozel karisiyem geldi aklıma
Insallah canim saglikli olsun tez vakitte gelsim insallah bebeislermizinşallah canım biz bu kış hamileyiz bence
aa ben hormona dahil sanıyorum onu ben kuzum herseyde cıkıyo sanırıyorum yani.
ay ne teferruatlı ya bu işler.şeyyapsam kan verirken ben d vitatin değerimide merak ediyorum desem olur mu hemşireye.
anlamıom ki kan aldıgında herseyin pat diye cıkması gerekmiyor mu istege göre mi diyoruz şunu bunu merak ediyorum diye.
ay benim salak kafam ahh aptalım ya ne kdar zaman kaybetmişim
canim bazılarında o akinti hissedilmeye biliyomus.canim buyuk ihtimal yumurtluyosundur cok kafana takilan bisey olursa doktora gorunursun.ama bebegi yeni dusunuyosan stres yapma canim.Cok saol cnm cvbn icin kafama takilan su benim yumurtlama gunlerimde hani derler ya iki parmagin arasinda uzayan akinti diye bende hic olmuyo ona ragmen yumurtluyorum mu bilmiyorum bide yumurta rezervi az olma konusu var bnm adetlerim duzenli oyle bise olmaz dmi
tamam canım sorucam söylicem peki ücret alıyorlar mı devlette bu hormon testi için sgk var almıyor diyorlar ama bilemedim kesinO verdiğin kan hormonların için ama yinede sorarsın da bence bi tüp daha alırlar onun için ayrı alıyolar kan değerlerine sağlık ocağında baktırabilirsin ordada yapıyolar canım
tamam canım sorucam söylicem peki ücret alıyorlar mı devlette bu hormon testi için sgk var almıyor diyorlar ama bilemedim kesin
bazı ay karnım hiç ağrımaz ama bu sefer öldüm ağrıdan sabahtan beri
tamam canım saolCanim devlette hic bi teste para alamazlar.ac karinada gitmeyi unutma hic bisey yiyip icme
bu sefer bende cok sancılı yasıyorum ya cok kötü oldumHah bende aynıyım ya neyin nesi bu göbeğimin alt taraflarına bıçaklar saplanıyo sankisağ ve sol kasık pişirdi kavurdu beni sendede aynı demek ALLAH şifamızı versin bide benden böyle karakan pıhtı geldi 2 defa az önce neyin nesi bu sende de oluyor mu?
Bugün evde hiç iş yapamadım yemek bile yapamadım akşama kadar uzandım şimdi yine vurmaya başladı Allah'ım hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?