Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Hepimiz bitiğiz desenize
Hiçbişeye el süremedim eşime söyledim şimdi sen toplayıver dedim
Bi bilse neler çektiğimi
Dua dua kızlar devamlı zikir çekelim Allah ağrılarımızı dindirir inşallah..
Bu gece bana uyku yok

Kızlar bugun test almıştım ya adetıme 2 gun oldugu halde işten eve gelınce yaptım negatıf sabahı bekleyemedım ama üzülmedım entresan sanırım alıştım artık olmuycana kendımı hazırladım

Erkenden söyleyen testler var. Yapın bence. Eczane var mı yakınınızda. Ben dayanamıyorum. 3-4 gün önceden başlıyorum teste :) Şimdiye kadar bi pozitif bir negatifim var. Pozitif de kimyasal oldu malesef
Normal testle yaptım eve gıdınce negatif

Eveeettt bazılarımız hamile kaldı bazılarız regl olduk malesef

Bat günü yap bide istersen güya bende yarın sabah yapıcaktım regl geldi bugün

Böyle giderse banada uyku yok çok fena ağrıyor karnım bide reglken ev bana hep kan kokuyor gibi geliyor psikolojik
Deodorant parfüm hastasıyım reglkende sıkmalara doyamıyorum kendimi kötü hissediyorum zaten yarın nasıl olcak ne olcak onu düşünüyorum bi yarın olsa ve hastaneye gitsem

Kızlar ben dün dua ederken yanlışlıkla Allahım inşallah hamileyimdir 2 3 gün sonra yüzümü güldür diyeceğime Allahım ay sonu yüzüme gül inşallah dedim Belkide Allah söyletti

@myzt canım korkulacak bişey yok arkadaşımız doğru söylüyor hemşire gelip seni hazırlıyor üzerini örtüyor doktor zaten alışık aleti sokuyor kendini kasmaman gerekiyor yoksa zorlanıyorsun sende doktorda ,doktor saana bakmaz zaten ekrandan takip ediyor sonra odadan çıkıyor sen üstünü giyiyorsun

bende sadece akıntı var ikinci kez hamile kalmak isteyen arkadaşlara soruyorum vajinal akıntı ve kasık batması çok oluyormuydu ? ben bu gün çalışırken on defa lavaboya koştum acaba adet mi oldum diye akıntı hep

saol canım ama istemicem alttan eger bakalım derse.
kan isticem.
alttan bakmak gerekliyse bayan doktora gidicem.
ama kandan oluyor diyorlar şart değilmiş vajinal muayene

ben artık doktorda cinsiyet ayrımı yapmıyorum çünkü sağlık neticesinde kim daha bilgiliyse ona gidilmeli ki zaten bu doktorlara göre normal ama yinede sen bilirsin istemezsen yapmaz tabi ama kanda istediğini görmezse yada ultrasonda sana yeterli açıklamayı yapamıyorsa alttan bakmak ister alttan muayeneye gebelik sırasında karşıyım ama onun dışında problem olmamalı böyle düşün

öyle canımda ne bileyim ya hiç gitmedim ya çok çekiniyorum
bakalım yarın bi olsunda kan sonucuna bakar inşallah gerek görmez inşallah degerlerimde iyidir

söyliceklerimi heyecandan unutmam inşallah tembihleyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…