Yok gelmesin gelmesiiinnnAlin bendende okadar ...hergun dahada siddetlenen agrilarim var.yine geliyor kirmizilar sanirimmm
Ins bebek yerlesydr yaaaYok gelmesin gelmesiiinnnbenimki adet sancısı değil ama ya
Normal testle yaptım eve gıdınce negatifErkenden söyleyen testler var. Yapın bence. Eczane var mı yakınınızda. Ben dayanamıyorum. 3-4 gün önceden başlıyorum teste :) Şimdiye kadar bi pozitif bir negatifim var. Pozitif de kimyasal oldu malesef
Bat günü yap bide istersen güya bende yarın sabah yapıcaktım regl geldi bugünKızlar bugun test almıştım ya adetıme 2 gun oldugu halde işten eve gelınce yaptım negatıf sabahı bekleyemedım ama üzülmedım entresan sanırım alıştım artık olmuycana kendımı hazırladım
Böyle giderse banada uyku yok çok fena ağrıyor karnım bide reglken ev bana hep kan kokuyor gibi geliyor psikolojikHepimiz bitiğiz desenize
Hiçbişeye el süremedim eşime söyledim şimdi sen toplayıver dedim
Bi bilse neler çektiğimi
Dua dua kızlar devamlı zikir çekelim Allah ağrılarımızı dindirir inşallah..
Bu gece bana uyku yok
canım hayırlı olsun çok sevindimÇok teşekkür ederim, çok erken olduğu için sevinemiyorum. Birkaç gün daha geçsin tekrar yapayım
@myzt canım korkulacak bişey yok arkadaşımız doğru söylüyor hemşire gelip seni hazırlıyor üzerini örtüyor doktor zaten alışık aleti sokuyor kendini kasmaman gerekiyor yoksa zorlanıyorsun sende doktorda ,doktor saana bakmaz zaten ekrandan takip ediyor sonra odadan çıkıyor sen üstünü giyiyorsunAbooow çatal mı eyyy çok fena oldum şimdi ben onu bi kere gördüm nasıl kaçışım var koridordan görcen beni
Neyse bakalım mecbursak yapıcaz Allah daha beterlerinden saklasın. İnşallah bakmaz alttanda bakcam dersede derim hocam böyle böyle. İlk oldugu için çekiniyorum yalan yokKan vermek yetiyorsa onu isticem yarın bi olsunda inşallahhh
saol canım ama istemicem alttan eger bakalım derse.myzt canım korkulacak bişey yok arkadaşımız doğru söylüyor hemşire gelip seni hazırlıyor üzerini örtüyor doktor zaten alışık aleti sokuyor kendini kasmaman gerekiyor yoksa zorlanıyorsun sende doktorda ,doktor saana bakmaz zaten ekrandan takip ediyor sonra odadan çıkıyor sen üstünü giyiyorsun
Hahahahahaaynen benimdederdim tamamen utangaclık yoksa actıktan sonra hangi boyu sokarken sok dicem de sokma sokma
öyle canımda ne bileyim ya hiç gitmedim ya çok çekiniyorumben artık doktorda cinsiyet ayrımı yapmıyorum çünkü sağlık neticesinde kim daha bilgiliyse ona gidilmeli ki zaten bu doktorlara göre normal ama yinede sen bilirsin istemezsen yapmaz tabi ama kanda istediğini görmezse yada ultrasonda sana yeterli açıklamayı yapamıyorsa alttan bakmak ister alttan muayeneye gebelik sırasında karşıyım ama onun dışında problem olmamalı böyle düşün
https://www.facebook.com/ kızlar şu tatlığa bakın ya cok şeymı ıstıoruz ya
bızede aynen dua edelım bol bol atta ben ğdıom etmeye epımıze :)bu ne ttatlılıktır ya
Allahım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?