tamam canım benim rabbim kabul etsin inşallahbızede aynen dua edelım bol bol atta ben ğdıom etmeye epımıze :)
haklısın herşey bebek içinnnnn yeter ki olsunnnHahahahahakapat gözünü olsun bitsin ne gerekiyorsa yaptir kuzum bosver utanmayi bebis icin hersey
2 gün var demiştin dimi canım :/Kızlar adet oldum sımdı
Yarin oglumun dogum günü ve ben batimi (13.14 )bekliyemiycem kan tahlili vermeye karar verdim zaten tarin hastanede islerimde var hepsi cikar aradan kafam rahat olur
testin dogruymus bak en azindan kendini hazirladin hayırlısı olsun canimKızlar adet oldum sımdı
ins kardes hediyesi olur ay cok heycanlandim cnm guzel haberlerin olsun mutluluktan ucarsin inss gelismeleri yazmayi unutma cnmYarin oglumun dogum günü ve ben batimi (13.14 )bekliyemiycem kan tahlili vermeye karar verdim zaten tarin hastanede islerimde var hepsi cikar aradan kafam rahat olur
myzt pek umudum yok bu kadar regl haberinden sonra ama ustumden stresi kalksin
bencede bebek varsa super yoksada yapacakbisi yok stres yapiiip beklemek daha zor geliyo bana bende adet olmazsam pazartesi sabah bi test yapsammi acep
Inşallah canim yarin yazarim sende bi degisiklik varmıins kardes hediyesi olur ay cok heycanlandim cnm guzel haberlerin olsun mutluluktan ucarsin inss gelismeleri yazmayi unutma cnm
Canim cok sagol rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin inşallahSubattan beri istiyodum ama iliskimiz pek bi duzenli degildi onada bagliyodum olmuyodu. Sonra bu ay yine istenen iliski duzenini yakalayamadik ama ben meryem suredini elimden geldigince okudum yumurtlama tarihine kadar ada cayi karanfil cayi bi bardak ictim ve bal yedim ovilasyon testi kullandim ve gununu yakaladm ama misafrm vardi yine iluski duzenini yakalamadim diye olmaz sandim bunlari yardimim olur doye yaziyorum cunku bu formda cok aradm boyle yazilar. En buyuk belirtim yumurtlama tarihimden 1 hafta sonra adet olacakmis gibi agri hissetmem bu adet oncesi en buyuk belirtiydi ve bu adetime 10 gun kala basladi ki hic oyle olmazdi 3 gun kasik agrisi ceker regl olurdum. Vede adet oncesi kabiz oldum. Ayni zamanda 10 gun oncesinde goguslerim sertlesti. O cok hassas oluyo deniliyo ya adet tarihi gectikten sonra oldu. Akintim yok goguslerde damar vs hc bsy yoktu ne bas donmesi ne bulanti gayet dinctim. Dusununki istanbuldan muglaya geldm sonra fethiyeye gttm simdi coruma geldm hala iyiyim. Umarim faydali olurum
Hay allah ya noluyıruz halbuki bu topik çokta güzel başlamıştı hamilelik haberleriyleKızlar adet oldum sımdı
benim topicigime gelin canim insaAllah orda güzel haberler alicaz her ay bir umut bir hüsran pes etmek yok nasip kısmetHay allah ya noluyıruz halbuki bu topik çokta güzel başlamıştı hamilelik haberleriyleşimdi de hep adet olduk demeye başladık. Neyse canımm üzülme hayırlısı değilmiş. Ekim ayında inşallah
Kaç gün var adetine canımKizlar ya erken yspilan testte silikte olsa cikmazmi bisi
kasiklarimda dolgunluk hissi var baska da bisi uok cnmInşallah canim yarin yazarim sende bi degisiklik varmı
Ordayım zaten canımbenim topicigime gelin canim insaAllah orda güzel haberler alicaz her ay bir umut bir hüsran pes etmek yok nasip kısmet
insaAllah canım benimOrdayım zaten canımÜmidimiz ekim inşallah
12 si bu sabah test yaptim bisi cikmadi bu ay bide hsg cektirmistimKaç gün var adetine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?