Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Hahahahaha kapat gözünü olsun bitsin ne gerekiyorsa yaptir kuzum bosver utanmayi bebis icin hersey
haklısın herşey bebek içinnnnn yeter ki olsunnn
ben bi yarın gideyimde inşallah doktordan memnun kalırsam olabilir :)

Yarin oglumun dogum günü ve ben batimi (13.14 )bekliyemiycem kan tahlili vermeye karar verdim zaten tarin hastanede islerimde var hepsi cikar aradan kafam rahat olur

Kızlar adet oldum sımdı
2 gün var demiştin dimi canım :/
benimde 1 gün erken geldi /
neyse bakalım gecikmesindir iyidir diyelim avunalım tamam mı
Yarin oglumun dogum günü ve ben batimi (13.14 )bekliyemiycem kan tahlili vermeye karar verdim zaten tarin hastanede islerimde var hepsi cikar aradan kafam rahat olur

mutlu seneleri yılları olsun canım basta saglık
bencede canım hem bakarsın guzel haber alırsın ogluna kardes hediye :)

ins kardes hediyesi olur ay cok heycanlandim cnm guzel haberlerin olsun mutluluktan ucarsin inss gelismeleri yazmayi unutma cnm

Canim cok sagol rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin inşallah

Hay allah ya noluyıruz halbuki bu topik çokta güzel başlamıştı hamilelik haberleriyle şimdi de hep adet olduk demeye başladık. Neyse canımm üzülme hayırlısı değilmiş. Ekim ayında inşallah
benim topicigime gelin canim insaAllah orda güzel haberler alicaz her ay bir umut bir hüsran pes etmek yok nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…