Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kuzum bu konularda bayan doktor sec daha rahat edersin. Haber ver bana yarin doktordan sonra
Canım her bayan doktorda eahat edemiyorsun valla. Doktordan doktora değişiyor. Benim ilk doktorum bayandı. Kadın gülmeye dair kas yok. Nasılsın iyi misin sorusundan aciz. Tekrar gittiğinde seni hatırlamıyor. Bişey soramıordım ona, sonra erkek doktora geçtim adam güleryüzlü, anlayışlı, ne istersem sorabildim rahatlatıor anlatarak. Her gittiğimde hatırladı. Ki bende erkek doktora gitmek isteniyordum bişey soramam diyordum valla daha rahattım. Kürtajımı da ona oldum o kadar güven verdi ki

Canim aslinda erkek doktorlar daha iyi ama bizler cekiniyoruz iste alttan bakma olayinda :) trde görümceyle ozel hastaneye gittik mesela orda randevu aliyosun hangi doktor denk gelirse oda tuhaf bi olay ama isvicrede oyle birsey yok ozel muayenehanesi var hepsinin dogumda yada ameliyatta bagli olduklari hastane oluyo onun disinda hastane olayi yok bizde o yuzden doktorun seni biliyo bide tabiki trye gore hasta sayisi cok daha az. Egerki doktor bulamayip mecbur kalirsak uni. Hastanesinin kadin hastaliklari ve dogum hastanesi var orayada gidebiliyoruz. Burda her gittigin doktor elini sikar nasilsin iyimisin diye sorar sonra sikayetini dinleyip muayene eder birde yapacagi herseyi sana detaylica söyler dokunurken bile elim soguk olabilir kusura bakma der trdekiler kasap mubarek ama onlarda bi yandan hakli adam gunde bin tanesiyle ugrasiyo onunkide can tabi bu durum da kaba olmalarini gerektirmez.

benim geçmiş aynı senin dedigin gibi ilk soldaydı agrı,şimdi sagda ve ortada aşırı şişlik var ben mesala afedersin ömrümde kabızlık çekmedim bir elin parmagı kadar bile çekmedim ama şimdi 1 aydır var ne yaptıysam geçmiyor doktorda bişey demeyince insan kötü oluyor sıkıntı neyde diye

Aa aynen bendede oyle oldu ocaga kadar hic sorun yoktu ocakta korunmayi biraktik adet sonrasi.sonra ben 4 ay adet gormedim kist lesmis yumurtalarim catlamamis.herlade korunup sonrasinda birakinca bi afalliyor rahim
hiç korunmadımda ilaçta almadım ama şeyde olmamıştı ne zaman oldu o zaman böyle oldum

Aynisini yasadim canim iki ay boyunca ki afedersin ben gunde 2-3 kez lavaboya cikardim mahvoldum o lanet iltahap oldugunda allah dusmanima vermesin zor. Bak benim son gittigim doktor bi kullanimlik toz ilac vermisti 3 gramlik o gecirmisti mesela bendekini sonrada hamile kalmisim agrim oldu yine ama oyle siddetli degil arada yanma oluyo arada olmuyo iste doktora dicem haftaya test yapsin yine

Kızlar bugün adet günümü 1 gün atlatmış bulunuyorum. Hala kırmızılar yok ortada
İşin ilginç yanı adet belirtileri de kayboldu. Arasıra tatalı bir ağrı giriyor karnıma o kadar.
Ama gelecek kırmızlar çünkü hiiiiiiiiççç ümidim yok

Haklısın canım bende çok çekiniyordum ama kalp atışını duyamayıp kürtaj dediklerinde o an kadın erkek dinlemiyorsun. Erkeğe açamam kadın olsun derken 3 erkek doktora gittim kürtajımı da erkek te oldum. Çünkü benim o kadın doktoruma asla güvenmiyordum. Kalp atışını duyayım değiştiricem diye bekledim hep nasip olmadı.

banada böyle toz bi ilaç verdi ablam senelerdir kulanır agrısı olunca içer sonra bırakır her agrı olacagını uanma olacagını anladıgında yine içer evinden eksik etmez purunol muydu neydi yanlış bilmiyorsam

Merhaba öncelikle. Bir buçuk aylık evliyim. Benim ikinci haftadan itibaren özellikle sol tarafımda ağır kasık ağrıları gerilmeler uyuşmalar ve karın şişliğim oldu. ben çocukluğumdan beri aura migreni çekiyorum

düğün gcemdem iki hafta sonra doktora gittim yumurtaların çatlamış sol tarafında gayet sağlıklı rahmin problem yok dedi. umutlandım ama o arada ataklarım oldu iki migren iğnesi yaptırdım. öncesinde hamilelik varsa zarar vermesin diye test yaptılar sonuç negatifti hep o yüzden iğne yaptırdım.

adetim 5-6 gün geçti dedim heralde hamileyim 3 hafta geçince. halsizlik kasık ağrısı dışında bişeyim yoktu. birden kahverengi akıntı geldi 22 ağustosta ve 4 gün kanamam oldu adet oldum dedim ve çok üzüldüm. 1 gün kanamasız geçti. sonra tekrar başladık ama çok kötü pembe renkli akışkan kanamam oldu kasıklarım bıçak kesmiş gibi üç gün yattım kanamam ara ara oldu.
kimyasal gebelik dedikleri şey mi oldu acaba? umudum kırıldı. migren ilaçları yüzünden hamile kalamıyor olabilir miyim? bilgisi deneyimi olan arkadaşlar var mı?
inşallah eylülde hamile kalanlardan olurum bende

Onları direkt tenine sıkma çok zararlı kanserojen... ben artık onun da doğalına yönelicem kendim yapabilirim aslında...
bu arada nasıl oldun canım? benim hala var biraz hafifledi çok şükür ama yine artar diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…