Kuzum bu konularda bayan doktor sec daha rahat edersin. Haber ver bana yarin doktordan sonrahaklısın herşey bebek içinnnnn yeter ki olsunnn
ben bi yarın gideyimde inşallah doktordan memnun kalırsam olabilir :)
Canım her bayan doktorda eahat edemiyorsun valla. Doktordan doktora değişiyor. Benim ilk doktorum bayandı. Kadın gülmeye dair kas yok. Nasılsın iyi misin sorusundan aciz. Tekrar gittiğinde seni hatırlamıyor. Bişey soramıordım ona, sonra erkek doktora geçtim adam güleryüzlü, anlayışlı, ne istersem sorabildim rahatlatıor anlatarak. Her gittiğimde hatırladı. Ki bende erkek doktora gitmek isteniyordum bişey soramam diyordum valla daha rahattım. Kürtajımı da ona oldum o kadar güven verdi kiKuzum bu konularda bayan doktor sec daha rahat edersin. Haber ver bana yarin doktordan sonra
Belki geç döllenemdir canım. Adetinin geçmesibi bekle bakalım12 si bu sabah test yaptim bisi cikmadi bu ay bide hsg cektirmistim
Bilmiyorumki insanlar ksc gun onceden yapiyo cikiyo nasip iste senin bat ne zamanBelki geç döllenemdir canım. Adetinin geçmesibi bekle bakalım
Canim aslinda erkek doktorlar daha iyi ama bizler cekiniyoruz iste alttan bakma olayinda :) trde görümceyle ozel hastaneye gittik mesela orda randevu aliyosun hangi doktor denk gelirse oda tuhaf bi olay ama isvicrede oyle birsey yok ozel muayenehanesi var hepsinin dogumda yada ameliyatta bagli olduklari hastane oluyo onun disinda hastane olayi yok bizde o yuzden doktorun seni biliyo bide tabiki trye gore hasta sayisi cok daha az. Egerki doktor bulamayip mecbur kalirsak uni. Hastanesinin kadin hastaliklari ve dogum hastanesi var orayada gidebiliyoruz. Burda her gittigin doktor elini sikar nasilsin iyimisin diye sorar sonra sikayetini dinleyip muayene eder birde yapacagi herseyi sana detaylica söyler dokunurken bile elim soguk olabilir kusura bakma der trdekiler kasap mubarek ama onlarda bi yandan hakli adam gunde bin tanesiyle ugrasiyo onunkide can tabi bu durum da kaba olmalarini gerektirmez.Canım her bayan doktorda eahat edemiyorsun valla. Doktordan doktora değişiyor. Benim ilk doktorum bayandı. Kadın gülmeye dair kas yok. Nasılsın iyi misin sorusundan aciz. Tekrar gittiğinde seni hatırlamıyor. Bişey soramıordım ona, sonra erkek doktora geçtim adam güleryüzlü, anlayışlı, ne istersem sorabildim rahatlatıor anlatarak. Her gittiğimde hatırladı. Ki bende erkek doktora gitmek isteniyordum bişey soramam diyordum valla daha rahattım. Kürtajımı da ona oldum o kadar güven verdi ki
benim geçmiş aynı senin dedigin gibi ilk soldaydı agrı,şimdi sagda ve ortada aşırı şişlik var ben mesala afedersin ömrümde kabızlık çekmedim bir elin parmagı kadar bile çekmedim ama şimdi 1 aydır var ne yaptıysam geçmiyor doktorda bişey demeyince insan kötü oluyor sıkıntı neyde diyeCanim benimde enfeksiyon solda baslayip sagda devam etmisti orta agrimisti, bas dönmesi ve migde bulantisida vardi ama benim kafam karisik ilk ay doktor kimyasal olabilir dedi ikinci ay tutmadi ucuncu ayda tuttu ama yumurta sagdaydi hafif sag agriyodu mesela simdide orta geriliyo hareket edince cok oturunca ama genelde sag tarafta bebekten dolayi yani ben otekide enfeksiyondanmi oldu hala cözemedim olayi haftaya yine idrar aldiricam gectimi gecmedimi bilmiyorum randevu var zaten
hiç korunmadımda ilaçta almadım ama şeyde olmamıştı ne zaman oldu o zaman böyle oldumAa aynen bendede oyle oldu ocaga kadar hic sorun yoktu ocakta korunmayi biraktik adet sonrasi.sonra ben 4 ay adet gormedim kist lesmis yumurtalarim catlamamis.herlade korunup sonrasinda birakinca bi afalliyor rahim
Aynisini yasadim canim iki ay boyunca ki afedersin ben gunde 2-3 kez lavaboya cikardim mahvoldum o lanet iltahap oldugunda allah dusmanima vermesin zor. Bak benim son gittigim doktor bi kullanimlik toz ilac vermisti 3 gramlik o gecirmisti mesela bendekini sonrada hamile kalmisim agrim oldu yine ama oyle siddetli degil arada yanma oluyo arada olmuyo iste doktora dicem haftaya test yapsin yinebenim geçmiş aynı senin dedigin gibi ilk soldaydı agrı,şimdi sagda ve ortada aşırı şişlik var ben mesala afedersin ömrümde kabızlık çekmedim bir elin parmagı kadar bile çekmedim ama şimdi 1 aydır var ne yaptıysam geçmiyor doktorda bişey demeyince insan kötü oluyor sıkıntı neyde diye
Bende evliligimn 3 ay hapla korundum sonra esim korundu bsiey kullanmadik snrasinda cocuga karar verdik kist olusacagi tuttuhiç korunmadımda ilaçta almadım ama şeyde olmamıştı ne zaman oldu o zaman böyle oldum
Ben adet oldım malesef canım 3 gün önceBilmiyorumki insanlar ksc gun onceden yapiyo cikiyo nasip iste senin bat ne zaman
Haklısın canım bende çok çekiniyordum ama kalp atışını duyamayıp kürtaj dediklerinde o an kadın erkek dinlemiyorsun. Erkeğe açamam kadın olsun derken 3 erkek doktora gittim kürtajımı da erkek te oldum. Çünkü benim o kadın doktoruma asla güvenmiyordum. Kalp atışını duyayım değiştiricem diye bekledim hep nasip olmadı.Canim aslinda erkek doktorlar daha iyi ama bizler cekiniyoruz iste alttan bakma olayinda :) trde görümceyle ozel hastaneye gittik mesela orda randevu aliyosun hangi doktor denk gelirse oda tuhaf bi olay ama isvicrede oyle birsey yok ozel muayenehanesi var hepsinin dogumda yada ameliyatta bagli olduklari hastane oluyo onun disinda hastane olayi yok bizde o yuzden doktorun seni biliyo bide tabiki trye gore hasta sayisi cok daha az. Egerki doktor bulamayip mecbur kalirsak uni. Hastanesinin kadin hastaliklari ve dogum hastanesi var orayada gidebiliyoruz. Burda her gittigin doktor elini sikar nasilsin iyimisin diye sorar sonra sikayetini dinleyip muayene eder birde yapacagi herseyi sana detaylica söyler dokunurken bile elim soguk olabilir kusura bakma der trdekiler kasap mubarek ama onlarda bi yandan hakli adam gunde bin tanesiyle ugrasiyo onunkide can tabi bu durum da kaba olmalarini gerektirmez.
banada böyle toz bi ilaç verdi ablam senelerdir kulanır agrısı olunca içer sonra bırakır her agrı olacagını uanma olacagını anladıgında yine içer evinden eksik etmez purunol muydu neydi yanlış bilmiyorsamAynisini yasadim canim iki ay boyunca ki afedersin ben gunde 2-3 kez lavaboya cikardim mahvoldum o lanet iltahap oldugunda allah dusmanima vermesin zor. Bak benim son gittigim doktor bi kullanimlik toz ilac vermisti 3 gramlik o gecirmisti mesela bendekini sonrada hamile kalmisim agrim oldu yine ama oyle siddetli degil arada yanma oluyo arada olmuyo iste doktora dicem haftaya test yapsin yine
işte kısmet bendede kist çıktı sonra yok oldu patladı şimdide böyle işte cnmBende evliligimn 3 ay hapla korundum sonra esim korundu bsiey kullanmadik snrasinda cocuga karar verdik kist olusacagi tuttu
Sabır canım sabır güzel haberlerini ver inşallahOff daha bata 15 gun var benim
Amin cumlten insaallahh allah razi olsunCanim cok sagol rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin inşallah
Bu arada yanlış yazmışım takvimimide düzenleme yaptım daha 21 gün varmışSabır canım sabır güzel haberlerini ver inşallah
Böyle giderse banada uyku yok çok fena ağrıyor karnım bide reglken ev bana hep kan kokuyor gibi geliyor psikolojik
Deodorant parfüm hastasıyım reglkende sıkmalara doyamıyorum kendimi kötü hissediyorum zaten yarın nasıl olcak ne olcak onu düşünüyorum bi yarın olsa ve hastaneye gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?