- 12 Temmuz 2015
- 350
- 360
- 23
- 32
aynen hayırlısı artık herşey Allah'tantestin dogruymus bak en azindan kendini hazirladin hayırlısı olsun canim
üzülmedim zaten test yapmıştım bugun negatifti ama gene bir iki damla gözyaşı kırmızıları görünce geldi hayırlısı önümüzdeki maçlara bakıcazHay allah ya noluyıruz halbuki bu topik çokta güzel başlamıştı hamilelik haberleriyleşimdi de hep adet olduk demeye başladık. Neyse canımm üzülme hayırlısı değilmiş. Ekim ayında inşallah
cnm ben 1 yıl ara ile 2 kez yaptırdım bende hiç bir sorun yok bütün kan değerlerim normal 3 ay üst üste klomen ve çatlatma kullandım her ay 2 tane sağlıklı yumurtam oldu ondada sorun yok sadece hsg çektirmedim onu cektiricem en kısa zamanda ama bizim sorunumuz belli oldu eşimin sperm morfolojisi %1 kötü ondan olmuyornazlieylul istersen sende ben gibi hormon testi yaptır cnaım değerlerimi cok merak ediorum ben
Tamam canım bende bugün gidicem hormon testine bildiğim,kadarıyla bi sıkıntım yok ama bi kontrole gireyim bakayım.cnm ben 1 yıl ara ile 2 kez yaptırdım bende hiç bir sorun yok bütün kan değerlerim normal 3 ay üst üste klomen ve çatlatma kullandım her ay 2 tane sağlıklı yumurtam oldu ondada sorun yok sadece hsg çektirmedim onu cektiricem en kısa zamanda ama bizim sorunumuz belli oldu eşimin sperm morfolojisi %1 kötü ondan olmuyor
En iyisi de gorun canım hakkında hayırlısıMerhaba öncelikle. Bir buçuk aylık evliyim. Benim ikinci haftadan itibaren özellikle sol tarafımda ağır kasık ağrıları gerilmeler uyuşmalar ve karın şişliğim oldu. ben çocukluğumdan beri aura migreni çekiyorum
düğün gcemdem iki hafta sonra doktora gittim yumurtaların çatlamış sol tarafında gayet sağlıklı rahmin problem yok dedi. umutlandım ama o arada ataklarım oldu iki migren iğnesi yaptırdım. öncesinde hamilelik varsa zarar vermesin diye test yaptılar sonuç negatifti hep o yüzden iğne yaptırdım.
adetim 5-6 gün geçti dedim heralde hamileyim 3 hafta geçince. halsizlik kasık ağrısı dışında bişeyim yoktu. birden kahverengi akıntı geldi 22 ağustosta ve 4 gün kanamam oldu adet oldum dedim ve çok üzüldüm. 1 gün kanamasız geçti. sonra tekrar başladık ama çok kötü pembe renkli akışkan kanamam oldu kasıklarım bıçak kesmiş gibi üç gün yattım kanamam ara ara oldu.
kimyasal gebelik dedikleri şey mi oldu acaba? umudum kırıldı. migren ilaçları yüzünden hamile kalamıyor olabilir miyim? bilgisi deneyimi olan arkadaşlar var mı?
inşallah eylülde hamile kalanlardan olurum bende
cnm senin ne kadardır olmuyor bebeğin bi de bakim ona göre söylimTamam
Tamam canım bende bugün gidicem hormon testine bildiğim,kadarıyla bi sıkıntım yok ama bi kontrole gireyim bakayım.
Kadında sıkıntı gorurse mi eşi çağırıyor dr spermiyogram testi dedikleri şey mi oluyor ? Bugün folik asitte isticem doktordan muhtemelen de sorar ben kullanmıyordum malesef belkide ondan olmamıştır dicemde Allah bilir
Mayıs ayı ortalarında başlamıştık canım denemelerimize.cnm senin ne kadardır olmuyor bebeğin bi de bakim ona göre söylim
Aynen bence de ben de kullanacam Rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize :)3 ay önceden başlanılması gerekiyormuş canım. Malesef ben 1 tane bile içmedim. Sende başla belkide vesile olacaktır çabuk gebe kalmamıza.
İnşallah ilk aydan kalanlardan olursun canımm maşallah yeni evlisin gönlündeki gibi olsun :)Meraba kızlar ben de eylül hamilesi olmak isteyenlerdenim insaAllah daha yeni evliyim 21 Ağustos'ta evlendim ve o gün hastalandım şimdi 20 Eylül'ü bekliyorum bakalim Mevlam neyler, neylerse guzel eyler.
lazkizu sağol canım Allah kabul etsin bizede dua edin siz hamilesiniz melek taşıyosunuz bizi unutmayın lütfen
Teşekkür ederim çok istiyorum yumurtlama falan filan her şeye dikkat ettik bakalim artık. Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insaAllahİnşallah ilk aydan kalanlardan olursun canımm maşallah yeni evlisin gönlündeki gibi olsun :)
İnşallah canım amin yaşlarınızı merak ettim :)Teşekkür ederim çok istiyorum yumurtlama falan filan her şeye dikkat ettik bakalim artık. Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?