Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Hay allah ya noluyıruz halbuki bu topik çokta güzel başlamıştı hamilelik haberleriyle şimdi de hep adet olduk demeye başladık. Neyse canımm üzülme hayırlısı değilmiş. Ekim ayında inşallah
üzülmedim zaten test yapmıştım bugun negatifti ama gene bir iki damla gözyaşı kırmızıları görünce geldi hayırlısı önümüzdeki maçlara bakıcaz

nazlieylul istersen sende ben gibi hormon testi yaptır cnaım değerlerimi cok merak ediorum ben
cnm ben 1 yıl ara ile 2 kez yaptırdım bende hiç bir sorun yok bütün kan değerlerim normal 3 ay üst üste klomen ve çatlatma kullandım her ay 2 tane sağlıklı yumurtam oldu ondada sorun yok sadece hsg çektirmedim onu cektiricem en kısa zamanda ama bizim sorunumuz belli oldu eşimin sperm morfolojisi %1 kötü ondan olmuyor

Kızlar günaydın benim randevum 2de doktor.
Aç gidin dediniz ama ben şimdi çok acıktımm illa uzun zaman açlık mı gerekiyor

Tamam Tamam canım bende bugün gidicem hormon testine bildiğim,kadarıyla bi sıkıntım yok ama bi kontrole gireyim bakayım.
Kadında sıkıntı gorurse mi eşi çağırıyor dr spermiyogram testi dedikleri şey mi oluyor ? Bugün folik asitte isticem doktordan muhtemelen de sorar ben kullanmıyordum malesef belkide ondan olmamıştır dicemde Allah bilir

En iyisi de gorun canım hakkında hayırlısı

Canım bebeğin gelişimi içinn, olabilecek sakatlıklara karşı falan kemik gelişimi, falan
Biliyordum da içtim mi diye,sor. Bugün başlıcam Allah nasip ederse

3 ay önceden başlanılması gerekiyormuş canım. Malesef ben 1 tane bile içmedim. Sende başla belkide vesile olacaktır çabuk gebe kalmamıza.

cnm senin ne kadardır olmuyor bebeğin bi de bakim ona göre söylim

canlarım günaydın hayırlı cumalarınız olsun insallah. sizler için etkili bir dua buldum ; sonucta hersey ALLAHtan HZ.ZEKERİYA efendinin duasıymıs

7000 defa okunması gerekırmıs sizlerde bir arastırın isterseniz. insallah kabul buyurur RABBİM.

"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA''

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.

Meraba kızlar ben de eylül hamilesi olmak isteyenlerdenim insaAllah daha yeni evliyim 21 Ağustos'ta evlendim ve o gün hastalandım şimdi 20 Eylül'ü bekliyorum bakalim Mevlam neyler, neylerse guzel eyler.

Meraba kızlar ben de eylül hamilesi olmak isteyenlerdenim insaAllah daha yeni evliyim 21 Ağustos'ta evlendim ve o gün hastalandım şimdi 20 Eylül'ü bekliyorum bakalim Mevlam neyler, neylerse guzel eyler.
İnşallah ilk aydan kalanlardan olursun canımm maşallah yeni evlisin gönlündeki gibi olsun :)

İnşallah ilk aydan kalanlardan olursun canımm maşallah yeni evlisin gönlündeki gibi olsun :)
Teşekkür ederim çok istiyorum yumurtlama falan filan her şeye dikkat ettik bakalim artık. Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah

Teşekkür ederim çok istiyorum yumurtlama falan filan her şeye dikkat ettik bakalim artık. Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah
İnşallah canım amin yaşlarınızı merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…