Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Mayıs ayı ortalarında başlamıştık canım denemelerimize.
daha senin yeniymiş ya benim kasımda 2 yıl olucak emin ol ben ilk 1 yıl hiç takmadım ama tabi eşinin sperm tahlili şimdi vermesınde fayda var belki bişey var yada varikosel denilen rahatsızlık var eşinde bir ürolojiye gitsintahlillerinizi yaptırın

Canım bebeğin gelişimi içinn, olabilecek sakatlıklara karşı falan kemik gelişimi, falan
Biliyordum da içtim mi diye,sor. Bugün başlıcam Allah nasip ederse
Berivan01

tatlım cok zaman gecırmeden basla ona ben hamıle kalmadan 1.5 ay önce baaslamıstım aslında 3 ay öncesınden bıle baslamak gerekırmıs.

Kızlar günaydın benim randevum 2de doktor.
Aç gidin dediniz ama ben şimdi çok acıktımm illa uzun zaman açlık mı gerekiyor
canım hormon tahlili için bildiğim kadarıyla aç gitmene gerek yok

Evet canım yeni sayılırız ama ben hiç tahlil test falan yaptırmadığım için çok merak etmeye başladım içime kuşku düştü fakat adet düzensizliğim falanda yok Allaha şükürvitamin değerlerimide merak ediyoru. Aslında en başından gitmeliydim bi sıkıntı varsa onlemini alır öyle başlardık ama,ne bileyim çekindim korktum gitmey hormon testi kan alınıyormus alttan almak şart değilmiş,o yüzden biraz rahatladım. İlla bakalım derlerse bayana gidicem. Bugün ki doktorum erkek bayanlarda yer yok randevu
Berivan01

tatlım cok zaman gecırmeden basla ona ben hamıle kalmadan 1.5 ay önce baaslamıstım aslında 3 ay öncesınden bıle baslamak gerekırmıs.
Bugün başlıyorum canım Allahın izniyle bismillah deyip içmeye

canım hormon tahlili için bildiğim kadarıyla aç gitmene gerek yok
Bişiler atıştırxam canım ya çok az 2ye kadar duramam erkenede randevu yoktu en erken 2 aslında sabahtan çok rahatta neyse bakalım,kısmet

Bide gidiyormuşum,siz,hamilesiniz bayan diyolarmıs bana ustune görme ay de get ya derim bana öyle çılgın tatlı sevinçler denk gelmez malesef

Bişiler atıştırxam canım ya çok az 2ye kadar duramam erkenede randevu yoktu en erken 2 aslında sabahtan çok rahatta neyse bakalım,kısmet
normal lh fsh e2 falan yaptırcaksan dilediğin gibi doyur karnını tatlım ben hep tok gidiyorum doktorun hiç aç gel dediğini duymadım inşallah güzel sonuçlar alırsın

suğper bışe olurdu valla kız olurmu olur bıde hcg ıstıorum de testın yanına bak
Ay hiç sanmıyorum canım ya öyle şeyler biraz şanslı kişiler için bana hiç,denk gelmez.

kimse bana cevap vermedi
Ben görmedim canım,sorunu genelde,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum
normal lh fsh e2 falan yaptırcaksan dilediğin gibi doyur karnını tatlım ben hep tok gidiyorum doktorun hiç aç gel dediğini duymadım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Neler taptırcam bilmiyorum ki canım gitcem,adama,hormon testi istediğğmi soylicem artık ne gerekiyorsa karnımdan bakmasınıda isticem. Normal vitamin değerlerimide merak ediyorum onun içinde ayrı Bi tup kan veriliyormuş sanırım
Gitmezsem hiç,boyle cahil kalırım nolcak bugün bilmiyorum keşke bugün sonucu gorebilsem yarın alırım sanırım

Hayat çok enteresan bundan 2 3 önce bugün için (bat günüm) test yaparım diyordum.
1 gün erken gelmesiyle beraber hiç aklımda yokken dr randevu aldım.
Herşeyde vardır inşallah hayır.

ve bugünden sonra en geç 19 eylüle randevu var.
bayram giriyor pazar giriyor vs
kısmet ya
inşallah bugün iyi şeyler olur

evet canım öğleden sonra olduğu için yarın alırsın inşallah güzel temiz sonuçların çıkar ama ben zannetmiyorum bi problem çıkacağını

Arkadaşlar bi sorum var yardımcı olur musunuz adet günüm 6 eylüldü. 2 eylülde kahverengi lekeler gelmeye başladı sonra azalmaya tengi açılmaya başladı adet ağrımda bardı baya bu sabah kan geldi.Demekki adet oldum yerleşme değilmiş. Ben adet günümü bügun olarak mı kabul etmeliyim ? Yoksa lekelenmeye başladığım günümü ?

Dolu dolu regl oldugun gün kabul etmelisin cnım

bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…