Bende gelirim malesef eylülde olmadı ama inslh ekimdeBende gelirim benm adetime dha var ama hiç umudum yok
benimde bugun doktor kontrolum var adet erken gelince bi gideyim dedim.annemde diyoki kizim insallah hayirli haberle gelirsin..bende ayni seyi dusundum o talih benim basima gelmez bizim ailede hic yok ustune gorenBide gidiyormuşum,siz,hamilesiniz bayan diyolarmıs bana ustune görmeay de get ya derim bana öyle çılgın tatlı sevinçler denk gelmez malesef
Merhaba kızlar bende bu ay korunmayı bırakıp hamile kalmak istiyorum siz ovulasyon test kullanıyor musunuz bu yararlı mi sizce çünkü benim adetim değişken hesaplayamıyorum 29 günde bi 27 de bi 32 de bi böle oluyorum bugün adet oldum ve hamile kalmak istiyorum bu konuda bilgili olanlar banada yardım edebilirler mi
gunaydin kizlar benimde bugun doktor ko
benimde bugun doktor kontrolum var adet erken gelince bi gideyim dedim.annemde diyoki kizim insallah hayirli haberle gelirsin..bende ayni seyi dusundum o talih benim basima gelmez bizim ailede hic yok ustune goren
canim ben 2 ay kullandim biraktim.ovulasyon ve ateş olcme yontemini kullanarak hamile kalan cok kisi var..internetten alabilirsin ovi testleriniMerhaba kızlar bende bu ay korunmayı bırakıp hamile kalmak istiyorum siz ovulasyon test kullanıyor musunuz bu yararlı mi sizce çünkü benim adetim değişken hesaplayamıyorum 29 günde bi 27 de bi 32 de bi böle oluyorum bugün adet oldum ve hamile kalmak istiyorum bu konuda bilgili olanlar banada yardım edebilirler mi
Gün aşırı olmaz Can'ım esim yogun çalışıyor ama ovulasyonu denicem.siz hissedebiliyo musunuz akıntı dan felan Nasıl oluyo yanigün aşırı ilişkiniz oluyorsa zaten yakalarsın ama sadece yumurtlama zamanlarını tespit etmek istiyorsan canım ovulaston testleri elbette mantıklı :)
Gün aşırı olmaz Can'ım esim yogun çalışıyor ama ovulasyonu denicem.siz hissedebiliyo musunuz akıntı dan felan Nasıl oluyo yani
Sende tutmadımı Can'ım testlercanim ben 2 ay kullandim biraktim.ovulasyon ve ateş olcme yontemini kullanarak hamile kalan cok kisi var..internetten alabilirsin ovi testlerini
canim benimkide 1.30 alttan muayene yaptircam baya erken geldi adetim..doktor gecen ay istemisti hormon tahlili ama tatile cikmistik.bu ay yaptircam bakalim.insallah kotu bisey cikmazsen kaçta gidiceksin canım
hormon tahlilimi yaptırcaksın sende ben gibi
bende %100 ihtimal bile vermiyorum canım
tuttu ilk ay gebe kaldim ama kimyasal gebelik oldu.sonra da biraktim.biraz stres yapiyodum ben ovi testiyle.ates olcmeyide hic denemedim canim.Sende tutmadımı Can'ım testler
canim benimkide 1.30 alttan muayene yaptircam baya erken geldi adetim..doktor gecen ay istemisti hormon tahlili ama tatile cikmistik.bu ay yaptircam bakalim.insallah kotu bisey cikmaz
Tammam canım tesekkürler şimdi buradakiler ilk çocuk isteyenler mi kac aydır deniyorsunuz hamile kalmayı kızlarovulasyonla çok sonuç alan var canım dene istersen
kuzum benim düzenlidir genelde 13 14.günler hissederim yumurtladığımı karnım agrır goğuslerim ağrır akıntım olur belli eder kendini
Tammam canım tesekkürler şimdi buradakiler ilk çocuk isteyenler mi kac aydır deniyorsunuz hamile kalmayı kızlar
bende oyle dusunuyorum canim eylulde baslamis kabul etcem kendimiben bugüne kadar hiç tahlil yaptırmadım bende meraktan gidiyorum bişey varsa önlem alalım diye
geçmişi sıfırladım bugünden itibaren yeniden başlıyorum inşallahhh
mayıs değil eylülde başlamış gibi
Ben yeni evliyim hemen hamile kalmak istiyorum 21 Ağu evlendimTammam canım tesekkürler şimdi buradakiler ilk çocuk isteyenler mi kac aydır deniyorsunuz hamile kalmayı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?