inşallah hayırlısı olur hakkımızda arkadasım bu aydan yuzumuz gülerbende oyle dusunuyorum canim eylulde baslamis kabul etcem kendimi
inşallahinşallah hayırlısı olur hakkımızda arkadasım bu aydan yuzumuz güler
bende mayıstan beri istiyorum bu gün bat günümTammam canım tesekkürler şimdi buradakiler ilk çocuk isteyenler mi kac aydır deniyorsunuz hamile kalmayı kızlar
ben seni hamile sandım canım takvim koymayın bence karışıklık oluyor :)bende mayıstan beri istiyorum bu gün bat günüm
bat günüm ama gelen giden yok inşallah tutmuştur beş gün kala hcg ye baktırdım 4.68 çıktı inşallah yükselmiştirTammam canım tesekkürler şimdi buradakiler ilk çocuk isteyenler mi kac aydır deniyorsunuz hamile kalmayı kızlar
kaldırayım mı Uğur getirsin diye bıraktımben seni hamile sandım canım takvim koymayın bence karışıklık oluyor :)
Tabiki regl oldum ..
Hemde 1 gun once resmen kafayı yedi düzenim.
oyyy daha küçükmüşsünüz canım yaaa erken anne baba olmak güzel yaaynen canım hic korunmadik iyikide korunmamisiz 23yasindayiz esimde bende
zor canım ama daha fazla bekleyenlerde senin daha cok yeni falan diyorlarRabbim inşallah hepimize bir an önce verir.zor bi duygu olsa gerek dört bes ay beklemek allahım o kadar aratmasın benim psikoloji gider gibi geliyor bana
kesinlikle yok hamilesin tatlım tebrik ederim.kızlar burayı sürekli takip ediyordum.bat 10 eylül bugün regl olacak gibi ağrım vardı az önce test yaptım böyle çıktı şu an inanamıyorum yanılma payı var mıdır ki ya
gitmiyor merak etme her ay yeniden umut yeşertmeye mecbursun ..Rabbim inşallah hepimize bir an önce verir.zor bi duygu olsa gerek dört bes ay beklemek allahım o kadar aratmasın benim psikoloji gider gibi geliyor bana
canım sen bilrisin tabikide :)kaldırayım mı Uğur getirsin diye bıraktım
Rabbim inşallah hepimize bir an önce verir.zor bi duygu olsa gerek dört bes ay beklemek allahım o kadar aratmasın benim psikoloji gider gibi geliyor bana
Tammam canım tesekkürler şimdi buradakiler ilk çocuk isteyenler mi kac aydır deniyorsunuz hamile kalmayı kızlar
ya bende çok severim yasemin çiçeğini ev kokusu veya parfümde siz nasıl yapıyorunuz yasemin çiçeği yağ alsam evde nasıl kullanırım yamyzt yasemincim ismin çok güzel yasemin yağının kokusuna bayılırım evde kullanırım hep yasemin çiçeği ne muhteşem bi koku Allah ne güzellikler yaratmış... benim 4 ekim doğum günüm seninki kaç? Sende terazisin benim yükselenim bile terazi.. inşallah hayırlı haberler alırız ekimde...hepimiz... bende ekimde inşallah 30'uma giricem nasip işte elden ne gelir... 27'imde evlendim ben elhamdulillah kaderimiz böyleymiş Allah herkese öncelikle hayırlı eşler nasip etsin
canımın içi allah rahmet eylesin sorlu bir sınavdan geçmişsin yüzün gülsün inşllhevet canım ben kaybettımızı 31 aralıkda öğrendım bıde doktor kalp atışını dınlıcez dıe çağrdı yenı yıle bebeğıonın kalp atışıyla ğırersın dedı ve sonra atmıo maalesef ex dedı ben bıttım resmen yılbaşı yenı yıl erşey bıttı 2016 da bana uğursuz ğeldı zaten sonra 4 ay sonra annemı kaybettım felaketler ardarda ğeldı eğer bı bebeğım olursa sağlıkla doğarsa 2016 nın lanetını kırar belkı
Ve en kotu yanı erzurumda bı tane ozel astane var ona mecburum her ğıttığımde mecburen oraya ğdıorum kotu n anıalr canlanıo
Ben yeni evliyim hemen hamile kalmak istiyorum 21 Ağu evlendim
bat günüm ama gelen giden yok inşallah tutmuştur beş gün kala hcg ye baktırdım 4.68 çıktı inşallah yükselmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?