Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Rabbim inşallah hepimize bir an önce verir.zor bi duygu olsa gerek dört bes ay beklemek allahım o kadar aratmasın benim psikoloji gider gibi geliyor bana

Rabbim inşallah hepimize bir an önce verir.zor bi duygu olsa gerek dört bes ay beklemek allahım o kadar aratmasın benim psikoloji gider gibi geliyor bana
zor canım ama daha fazla bekleyenlerde senin daha cok yeni falan diyorlar
yani herkesin bekleme süresi farklı ama zorlugu aynı

gitmiyor merak etme her ay yeniden umut yeşertmeye mecbursun ..
daha güçlü oluyorsun ..

canım ben 2,5 senedir uğraşıyorum ve şuan inan sinirlerim yıprandı hatta 2. yi düşünmüyorum bile öyle söyliyim o kadar yıprandım ki hatta vazgeçtiğim bile oluyor ama umut fakirin ekmeği ya işte bir sonraki ay tekrar sil baştan alıyorum herşeyi bende bıktım valla artık

Tammam canım tesekkürler şimdi buradakiler ilk çocuk isteyenler mi kac aydır deniyorsunuz hamile kalmayı kızlar

canım 2,5 senedir deniyorum ve ilk çocuk için 2. yi düşünmüyorum bile bir tane olsun sağlıklı olsun yeter çok yıprandım çünkü

ya bende çok severim yasemin çiçeğini ev kokusu veya parfümde siz nasıl yapıyorunuz yasemin çiçeği yağ alsam evde nasıl kullanırım ya

canımın içi allah rahmet eylesin sorlu bir sınavdan geçmişsin yüzün gülsün inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…