Gün aşırı olmaz Can'ım esim yogun çalışıyor ama ovulasyonu denicem.siz hissedebiliyo musunuz akıntı dan felan Nasıl oluyo yani
Sağol canım hepimizin inşaAllahAllah gönlüne gore versin canım inşallah
canim bende yaklasik 6 aydir falan istiyorum.millet ne bekliyosun hemen 1 tane dogur arkasindan da 1 tane dogurursun diyo.bende diyorumki 1 taneyi bulsam bi...canım ben 2,5 senedir uğraşıyorum ve şuan inan sinirlerim yıprandı hatta 2. yi düşünmüyorum bile öyle söyliyim o kadar yıprandım ki hatta vazgeçtiğim bile oluyor ama umut fakirin ekmeği ya işte bir sonraki ay tekrar sil baştan alıyorum herşeyi bende bıktım valla artık
Aynen banada ne bekliyosun yap büyüt diyolar ..canim bende yaklasik 6 aydir falan istiyorum.millet ne bekliyosun hemen 1 tane dogur arkasindan da 1 tane dogurursun diyo.bende diyorumki 1 taneyi bulsam bi...
Peki bi rahatsızlığın var mı belli mi nedeni Can'ım. Üzüldüm allahım kısa sürede nasip eder inşallahcanım 2,5 senedir deniyorum ve ilk çocuk için 2. yi düşünmüyorum bile bir tane olsun sağlıklı olsun yeter çok yıprandım çünkü
Su gibi bendede oluyo Can'ım ama yumurta akı gibide diyorlar o Nasıl oluyorcanım hissediyorum kasıklarım çok ağrıyor ve aferdersin su gibi akıntım oluyor inşallah olur canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
bende bi kez bos gebelik gecirdim sevinirken hayal kırıklıgı oluyo cok zoruma gitmişti. Zaten psikolojisi cok yerinde olmayan bi insanım rabbim aratmaz insallahtuttu ilk ay gebe kaldim ama kimyasal gebelik oldu.sonra da biraktim.biraz stres yapiyodum ben ovi testiyle.ates olcmeyide hic denemedim canim.
canim zaten stres cok etkiliyor bende cok stres yuklu bi insanim doktor dusunme kafana takma diyo ama olmuyoBende bi yıl önce bos gebelik gecirmiştim cok zoruma git
bende bi kez bos gebelik gecirdim sevinirken hayal kırıklıgı oluyo cok zoruma gitmişti. Zaten psikolojisi cok yerinde olmayan bi insanım rabbim aratmaz insallah
ayy banada bi heyecan basti.seninki ilk heyecanlanman normal.bana ne oluyo anlamadim.sanki bebek varda ona baktircamÇok stres oldum ben ya karnıma ağrılar kramplar girdi yemin ediyorum
canim bisey sorucam yumurtanin catlamadigini nasil anladınMeehaba kizlar.bugun adetimi 3 gun gecti.umutluydum ama lekelenmem olmus.benim yumurta catlayamiyo sanirim kasigimda epey bi hareketlilik vardi.bu gun lekeyi gorunce moralim bozuldu(hayirlisi
kaldırayım mı Uğur getirsin diye bıraktım
canım ben 2,5 senedir uğraşıyorum ve şuan inan sinirlerim yıprandı hatta 2. yi düşünmüyorum bile öyle söyliyim o kadar yıprandım ki hatta vazgeçtiğim bile oluyor ama umut fakirin ekmeği ya işte bir sonraki ay tekrar sil baştan alıyorum herşeyi bende bıktım valla artık
Aynen Can'ım psikolojisi çok zor , bende 1.5 yıldır her ay bi umut ..Allah büyük inşallah bize de nasip eder
Peki bi rahatsızlığın var mı belli mi nedeni Can'ım. Üzüldüm allahım kısa sürede nasip eder inşallah
Su gibi bendede oluyo Can'ım ama yumurta akı gibide diyorlar o Nasıl oluyor
Meehaba kizlar.bugun adetimi 3 gun gecti.umutluydum ama lekelenmem olmus.benim yumurta catlayamiyo sanirim kasigimda epey bi hareketlilik vardi.bu gun lekeyi gorunce moralim bozuldu(hayirlisi
var canım hormone bozukluğu var bende LH ynai erkeklik hormone yüksek pkoyum yani o yüzden yumurta tembelliği var ama 6 ay kadar hayıt otu kullandım onunla yumurtlama sorununu ve adet düzensizliğini bir nebze düzelttim şimdide kullanıyorum birde aktardan karışık bir bitki karışımı aldım onu içiyorum bakalım kısmet bu ay deneme yapıcam bakalım olacak mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?