Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Gün aşırı olmaz Can'ım esim yogun çalışıyor ama ovulasyonu denicem.siz hissedebiliyo musunuz akıntı dan felan Nasıl oluyo yani

canım hissediyorum kasıklarım çok ağrıyor ve aferdersin su gibi akıntım oluyor inşallah olur canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

canim bende yaklasik 6 aydir falan istiyorum.millet ne bekliyosun hemen 1 tane dogur arkasindan da 1 tane dogurursun diyo.bende diyorumki 1 taneyi bulsam bi...

Çok stres oldum ben ya karnıma ağrılar kramplar girdi yemin ediyorum

canim bende yaklasik 6 aydir falan istiyorum.millet ne bekliyosun hemen 1 tane dogur arkasindan da 1 tane dogurursun diyo.bende diyorumki 1 taneyi bulsam bi...
Aynen banada ne bekliyosun yap büyüt diyolar ..
Saçma ya bazı insanlar gerçekten çok saçma

Meehaba kizlar.bugun adetimi 3 gun gecti.umutluydum ama lekelenmem olmus.benim yumurta catlayamiyo sanirim kasigimda epey bi hareketlilik vardi.bu gun lekeyi gorunce moralim bozuldu(hayirlisi

Bende bi yıl önce bos gebelik gecirmiştim cok zoruma git
tuttu ilk ay gebe kaldim ama kimyasal gebelik oldu.sonra da biraktim.biraz stres yapiyodum ben ovi testiyle.ates olcmeyide hic denemedim canim.
bende bi kez bos gebelik gecirdim sevinirken hayal kırıklıgı oluyo cok zoruma gitmişti. Zaten psikolojisi cok yerinde olmayan bi insanım rabbim aratmaz insallah

Bende bi yıl önce bos gebelik gecirmiştim cok zoruma git

bende bi kez bos gebelik gecirdim sevinirken hayal kırıklıgı oluyo cok zoruma gitmişti. Zaten psikolojisi cok yerinde olmayan bi insanım rabbim aratmaz insallah
canim zaten stres cok etkiliyor bende cok stres yuklu bi insanim doktor dusunme kafana takma diyo ama olmuyo

Meehaba kizlar.bugun adetimi 3 gun gecti.umutluydum ama lekelenmem olmus.benim yumurta catlayamiyo sanirim kasigimda epey bi hareketlilik vardi.bu gun lekeyi gorunce moralim bozuldu(hayirlisi
canim bisey sorucam yumurtanin catlamadigini nasil anladın

Aynen Can'ım psikolojisi çok zor , bende 1.5 yıldır her ay bi umut ..Allah büyük inşallah bize de nasip eder

kaldırayım mı Uğur getirsin diye bıraktım

Peki bi rahatsızlığın var mı belli mi nedeni Can'ım. Üzüldüm allahım kısa sürede nasip eder inşallah

var canım hormone bozukluğu var bende LH ynai erkeklik hormone yüksek pkoyum yani o yüzden yumurta tembelliği var ama 6 ay kadar hayıt otu kullandım onunla yumurtlama sorununu ve adet düzensizliğini bir nebze düzelttim şimdide kullanıyorum birde aktardan karışık bir bitki karışımı aldım onu içiyorum bakalım kısmet bu ay deneme yapıcam bakalım olacak mı diye

canım daha tam adet olmamışsın buda hala umut var demektir inşallah hayırlı haberler verirsin kuzum

( pko
Bendede var bu hastalik uzun zamandir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…