Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

myzt ciktim canim ben. Doktor bu ayda klomen verdi. Haftaya pazartesi tekrar cagirdi. Klomenle 3. Ayim oldugunu siyledi. Bu ayda olmazsa daha ust merkezlere yonledirecegim dedi. Ben ne oluyor o dedim tup bebek dedi. Nasil yani dedim tup bebek merkezlerinde bir arastirsinlar dedi ne demek oluyor bu anlamadim valla. Illa tup bebek mi olmak zorunda

Insallah sanada iyi gelir canim dikkat et kendine

kızlar ben de inofolic toz ve balen for woman kullandımyumurta tembelliği ve pko hastalarına çok iyi geliyormuş. Doktoruma da sordum kullanmaya devam et sakın bırakma dedi ve adet döngüm düzelmeye başladı ve doktorum da çok memnun

( pko
Bendede var bu hastalik uzun zamandir.

bende kızlığımdan beri canım maalesef ama bitkisel kürler gerçekten işe yarıyor mesela hayıt otunu ben 6 ay kullandım 8 kutu hormone ilacının yapamadığını yaptı adetimi düzenledi artık yumurtlamam olduğunu hissedebiliyorum ama çocuk konusunda maalesef ilerleme kaydedemedim

arkadaşlar ben de de vardı pko soğan kürü ve kesinlikle eczanede satılan inofolic (toz) ve aktardan alınan balen womon kullandım ve pko ya iyi geldi.

hadi ya valla bende tekrar doktoruma gidicem ama yoğunluktan bi gidemedim balen for woman ne ilacı canım ?

@Merve bodur benimde korunmayı bırakalı nerdeyse 1 yıl oldu ama henüz nüfusta artış yok
İnsan hemen çocuğu olacak hissine kapılıyor ama kolay değilmiş...
Ha ama çabuk olanlar da var o ayrı nasip meselesi tabi... inşallah hayırlısıyla kavuşuruz hepimiz
Bu konuda daima umutlu olmalı ama fazla beklentiye kapılmamalıyız yoksa üzülen biz oluyoruz..
ben evlendikten 14 ay sonra düşündüm bebeği..onun öncesinde çok rahattım ama şimdi yaş ilerledikçe insan huzursuz oluyor
Sizin yaşlarınız benden daha küçük
daha şimdiden kendinizi harap etmeyin

arkadaşlar ben de de vardı pko soğan kürü ve kesinlikle eczanede satılan inofolic (toz) ve aktardan alınan balen womon kullandım ve pko ya iyi geldi.

canım ben soğan kürü denedim ama çok kötü yanma yaptı birde yanmayı geçirmek için fitil kullanmak zorunda kaldım ee ilişki de olamadı yanma olmadığı için 4 gün kullandım bıraktım onun yerine aktardan bir karışım aldım ot karışımı onu içiyorum günde bir defa birde günde bir defa hayıt otu bakalım kısmet inşallah hepimiz bu ay bebişlerimize kavuşuruz

selam kuzusu nasıl olsun mıgde bulantılarım arrtmaya basladı ozellıkle ; geceleride rutıne bagladım iki kere tualete kalkyorum ; yeek kokusuna gelemez oldum :/ değişik bir durum kuzusu sen nasılsın

Kızzlarrr girdim doktor erkek ama çok,şeker araştırdığım kadar var anlatılanlar kadar bayıldım.. Beni gorur görmez sende bir sorun yok iyi,gorunuyosun dedi yattım karnımdan baktı rahmin çok iyi sağ ve sol yumurtalıklarda çok iyi dedi. Yani hiçbir sorunun yok duzenlide adet oluyorsun zaten daha çok yeni mayostan bu zamana dedi. Folik asit verdi. Folbiol mu öyle bişey pzt çrş ve cuma sabahları aç karnına alıcam. Hormon testi istedi zaten ben heyecandan diyeceklerimide unuttum sağolsun çok şeker bi adam. Dedim hocam çok memnun kaldım. Bakalım sonuçlarım bayramdan sonraya kaldı kızlar neyse ki kan verdim 2 tüp istedi.

Böyle,yani çok rahatladım hormonda iyi çıkarsa süper.
Sende bişey yok eşinde görünsün ne olur olmaz dedi. Çok kalabalıktı kan sonuçlarınıda öğrenmek için randevu alıcam. Millete,sinir oldum sıra var orda ismin yazıyo o zaman gir. Gıcık bizim millet ya.

Bir sürü hamile psikolojim bozuldu yaşlı bi teyze çıktı hamileyim demez mi ben şok meğersem menopoza girmiş ama çocuklarını korkutmak için yeni kardeş geliyo size dedi bir suru ağlayan çocuk hamile anneler ordalar. Devlete gidesim yoktu ama dr için gittim iyi diyorlardı nette. Hemde testtle ücretsiz olması cezbetti. Bakarsınız bayanada gitmem,ya dor,çok sıcak dinleyen anlayan birisi.

selam kuzusu nasıl olsun mıgde bulantılarım arrtmaya basladı ozellıkle ; geceleride rutıne bagladım iki kere tualete kalkyorum ; yeek kokusuna gelemez oldum :/ değişik bir durum kuzusu sen nasılsın

ayy ne güzel ama ya olsun bikaç aya geçicek az sık dişini bebişim bende napıyım kuzum yoğun bir şekilde çalışıyorum gündüz bile giremez oldum çoğu haberi kaçırdım yani onun haricinde otlar çalışmalar falan bebiş nasıl annesi

ah birde çalışmak haklısın valla kuzum bıyandan bende calısıyorm ; bebıs sukur ıyı arada bır batmalarımız devam edıyor ; ben burdayım dıyor anlıcagın :)

myzt hadi gözün aydın :) doktordan doktora çok farkediyo gerçekten bazıları çok suratsız ilgisiz oluyo bazıları da böyle işte... hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Bende 4-5 aydır folbiol kullanıyorum ama bana eczacı aç-tok farketmez demişti bende kahvaltıdan sonra alıyorum ama

Canim benimde adetlerim duzensizdi 3 4 5 ayda falan olurdum. Rabbime sukurki kendiliginden duzene girdi 30 ila 35 gunluk dongude oluyorum her ay. Duzene girmesinin sebebini duzenli uyku duzenli beslenme ve spor a bagladim ben. Sukurler olsun en azindan duzene girdi 1 bucuk senedir.

ah birde çalışmak haklısın valla kuzum bıyandan bende calısıyorm ; bebıs sukur ıyı arada bır batmalarımız devam edıyor ; ben burdayım dıyor anlıcagın :)

ayyyy yirim ben onu yirim bir dahaki doctor kontrolün ne zaman kuzum? ay aynen artık çalışmak istemiyorum yaa çok yoruldum yeminle

Aynen abla inofolic saseyi bende kullanuyorum faydasi cok var pko ya. Pko olmayamlar bile kullaniyormusm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…