- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Insallah sanada iyi gelir canim dikkat et kendinebanada böyle toz bi ilaç verdi ablam senelerdir kulanır agrısı olunca içer sonra bırakır her agrı olacagını uanma olacagını anladıgında yine içer evinden eksik etmez purunol muydu neydi yanlış bilmiyorsam
canim bende yaklasik 6 aydir falan istiyorum.millet ne bekliyosun hemen 1 tane dogur arkasindan da 1 tane dogurursun diyo.bende diyorumki 1 taneyi bulsam bi...
kızlar ben de inofolic toz ve balen for woman kullandımyumurta tembelliği ve pko hastalarına çok iyi geliyormuş. Doktoruma da sordum kullanmaya devam et sakın bırakma dedi ve adet döngüm düzelmeye başladı ve doktorum da çok memnunvar canım hormone bozukluğu var bende LH ynai erkeklik hormone yüksek pkoyum yani o yüzden yumurta tembelliği var ama 6 ay kadar hayıt otu kullandım onunla yumurtlama sorununu ve adet düzensizliğini bir nebze düzelttim şimdide kullanıyorum birde aktardan karışık bir bitki karışımı aldım onu içiyorum bakalım kısmet bu ay deneme yapıcam bakalım olacak mı diye
( pko
Bendede var bu hastalik uzun zamandir.
arkadaşlar ben de de vardı pko soğan kürü ve kesinlikle eczanede satılan inofolic (toz) ve aktardan alınan balen womon kullandım ve pko ya iyi geldi.bende kızlığımdan beri canım maalesefama bitkisel kürler gerçekten işe yarıyor mesela hayıt otunu ben 6 ay kullandım 8 kutu hormone ilacının yapamadığını yaptı adetimi düzenledi artık yumurtlamam olduğunu hissedebiliyorum ama çocuk konusunda maalesef ilerleme kaydedemedim
kızlar ben de inofolic toz ve balen for woman kullandımyumurta tembelliği ve pko hastalarına çok iyi geliyormuş. Doktoruma da sordum kullanmaya devam et sakın bırakma dedi ve adet döngüm düzelmeye başladı ve doktorum da çok memnun
arkadaşlar ben de de vardı pko soğan kürü ve kesinlikle eczanede satılan inofolic (toz) ve aktardan alınan balen womon kullandım ve pko ya iyi geldi.
selam kuzusu nasıl olsun mıgde bulantılarım arrtmaya basladı ozellıkle ; geceleride rutıne bagladım iki kere tualete kalkyorum ; yeek kokusuna gelemez oldum :/ değişik bir durum kuzusu sen nasılsın
ayy ne güzel ama ya olsun bikaç aya geçicek az sık dişini bebişimbende napıyım kuzum yoğun bir şekilde çalışıyorum gündüz bile giremez oldum çoğu haberi kaçırdım yani onun haricinde otlar çalışmalar falan bebiş nasıl annesi
Canim benimde adetlerim duzensizdi 3 4 5 ayda falan olurdum. Rabbime sukurki kendiliginden duzene girdi 30 ila 35 gunluk dongude oluyorum her ay. Duzene girmesinin sebebini duzenli uyku duzenli beslenme ve spor a bagladim ben. Sukurler olsun en azindan duzene girdi 1 bucuk senedir.bende kızlığımdan beri canım maalesefama bitkisel kürler gerçekten işe yarıyor mesela hayıt otunu ben 6 ay kullandım 8 kutu hormone ilacının yapamadığını yaptı adetimi düzenledi artık yumurtlamam olduğunu hissedebiliyorum ama çocuk konusunda maalesef ilerleme kaydedemedim
ah birde çalışmak haklısın valla kuzum bıyandan bende calısıyorm ; bebıs sukur ıyı arada bır batmalarımız devam edıyor ; ben burdayım dıyor anlıcagın :)
Aynen abla inofolic saseyi bende kullanuyorum faydasi cok var pko ya. Pko olmayamlar bile kullaniyormusmarkadaşlar ben de de vardı pko soğan kürü ve kesinlikle eczanede satılan inofolic (toz) ve aktardan alınan balen womon kullandım ve pko ya iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?