Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

niye ole dedi acaba canim.bende bu ay klomene basliycam.klomenden sonrasi tup bebek mi acaba simdi benimde kafam karisti

benim öyle değildi canım her ay olurdum ama günü belli değildi bir ayın başında olursam öbürki ayın sonunda olurdum falan ama hayıt out sayesinde düzene girdi bakalım eşime de keçiboynuzu aldım bu ay denicez öyle bakalım kısmet

niye ole dedi acaba canim.bende bu ay klomene basliycam.klomenden sonrasi tup bebek mi acaba simdi benimde kafam karisti
Canim kisiden kisiye sorundan soruna degisir. Bende pko var 3.5 senelik evliyimm hic hamilelik gecirmedim 3 aydir klomen kullaniyorum bu 3. Ay bu ayda olmazsa. Buyuk ihtimal tup bebek merkezine yonlendircek ordada asilama yapilcak galiba. Kotu dusunme yani insallah bu ay hamile kalirix da hic gerek kalmaz hoyle islere

canim bisey sorucam yumurtanin catlamadigini nasil anladın
Bi ay yine boyle gunum 8 gun gecmisti cnm.bi kasigimda hep bi batma vardi bende gebeyim zannediyodum.doktora gittim kanda bakti negatif.ultrasonda bakti yumurta catlamamis bi 10 gun daha adet olmazsan gel dedi.3 gun sonra falan adet oldum.belirtilerim o zamankiyle ayni diye boyle yordum dogrusu.cunku adetim cok duzenliydi.ne zaman bebek icin calissak adetim duzeni bozuluyo.anlamadim bu isi ya hayir olsun.

Kizlar ya madem hamile degilim niye gunum geciyo? Hep bebek dusundugum ayda oluyo bu.diger zamanlarda duzenli.bebekmi tutunamiyo acaba???

ayyyy yirim ben onu yirim bir dahaki doctor kontrolün ne zaman kuzum? ay aynen artık çalışmak istemiyorum yaa çok yoruldum yeminle

5 ekımde kuzum :) insallah bırdahakıde 5 kasımdaaa ve 5 kasım benım dogum gunum :) hemde cınsıyet ogrenme haftasına denk gelıyor :) sanırım en guzel hedıyemı alıcam o gun insallah

çok sağoll canım dün beni cesaretlendirdiniz valla yoksa bugün yoktu aklımda gitmek erteliyordum hep
hayatımda ilk defa kadın doguma gittim ilk folik asitimide içtim vatana millete hayırlı ugurlu olsun gelsin bebişler
doktor cok guleryuzluydu hiçte çekinmedim ..bilmiyorum ki kuzum her gün içmene gerek yok pzt çrş cumaları iç yeter dedi hatta yarısını kır dedi.
sonuçlarını görelim tekrar konusuruz dedi

5 ekımde kuzum :) insallah bırdahakıde 5 kasımdaaa ve 5 kasım benım dogum gunum :) hemde cınsıyet ogrenme haftasına denk gelıyor :) sanırım en guzel hedıyemı alıcam o gun insallah

ayyy canım benim yaa hadi Allah gönlüne gore versin sağ salim al bebişini kucağına

neden öyle dedi ki acaba ya inşallah hiçbişeye gerek kalmadan bebişin gelir Allahın izniyle
bende senle aynı saatlerde hastanedeydim ama tel çekmedi giremedim bi türlü aynen benimde yanımda dolu hamile vardı çok özendim ya yası buyuk olanlar kucuk olanlar bile vardı ..
pazartesi git bakalım tekrardan benimde yarın cıkmaz dedi e bayram giriyo bayaramdan sonra pzt giderim o zaman nettende göremiyormusum .

Bakalim kismet haftaya pazartesi gidicem. Yum lara bakicak yinr bakalim kismet canim ua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…