- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
niye ole dedi acaba canim.bende bu ay klomene basliycam.klomenden sonrasi tup bebek mi acaba simdi benimde kafam karistimyzt ciktim canim ben. Doktor bu ayda klomen verdi. Haftaya pazartesi tekrar cagirdi. Klomenle 3. Ayim oldugunu siyledi. Bu ayda olmazsa daha ust merkezlere yonledirecegim dedi. Ben ne oluyor o dedim tup bebek dedi. Nasil yani dedim tup bebek merkezlerinde bir arastirsinlar dedi ne demek oluyor bu anlamadim valla. Illa tup bebek mi olmak zorunda
Canim benimde adetlerim duzensizdi 3 4 5 ayda falan olurdum. Rabbime sukurki kendiliginden duzene girdi 30 ila 35 gunluk dongude oluyorum her ay. Duzene girmesinin sebebini duzenli uyku duzenli beslenme ve spor a bagladim ben. Sukurler olsun en azindan duzene girdi 1 bucuk senedir.
Canim kisiden kisiye sorundan soruna degisir. Bende pko var 3.5 senelik evliyimm hic hamilelik gecirmedim 3 aydir klomen kullaniyorum bu 3. Ay bu ayda olmazsa. Buyuk ihtimal tup bebek merkezine yonlendircek ordada asilama yapilcak galiba. Kotu dusunme yani insallah bu ay hamile kalirix da hic gerek kalmaz hoyle islereniye ole dedi acaba canim.bende bu ay klomene basliycam.klomenden sonrasi tup bebek mi acaba simdi benimde kafam karisti
Bi ay yine boyle gunum 8 gun gecmisti cnm.bi kasigimda hep bi batma vardi bende gebeyim zannediyodum.doktora gittim kanda bakti negatif.ultrasonda bakti yumurta catlamamis bi 10 gun daha adet olmazsan gel dedi.3 gun sonra falan adet oldum.belirtilerim o zamankiyle ayni diye boyle yordum dogrusu.cunku adetim cok duzenliydi.ne zaman bebek icin calissak adetim duzeni bozuluyo.anlamadim bu isi ya hayir olsun.canim bisey sorucam yumurtanin catlamadigini nasil anladın
Amin cnm cok sagol.insallah diyelim.cumlemiz icin.lekeyi gorunce gitti valla umudum.yarin dananin kuyrugu kopar.lekenin ertesi baslar edetim.canım daha tam adet olmamışsın buda hala umut var demektir inşallah hayırlı haberler verirsin kuzum
Kızlar adet oldum sımdı
Amin cnm cok sagol.insallah diyelim.cumlemiz icin.lekeyi gorunce gitti valla umudum.yarin dananin kuyrugu kopar.lekenin ertesi baslar edetim.
https://www.facebook.com/ kızlar şu tatlığa bakın ya cok şeymı ıstıoruz ya
Olmamisim cnm ya ama sarimsi bi leke olmus sadece.anlamadimki ya.olmadi esim gelince bi test aldirim.canım ne durumdasın oldun mu adet giremedim çok sık kaçırdım haberleri
ayyyy yirim ben onu yirim bir dahaki doctor kontrolün ne zaman kuzum? ay aynen artık çalışmak istemiyorum yaa çok yoruldum yeminle
Kızlar bat 15 eylül ama dayanamadım test yaptım çok silikte olsa çift çizgi var sanki, bi bakar mısınız? Yorum bekliyorum
myzt hadi gözün aydın :) doktordan doktora çok farkediyo gerçekten bazıları çok suratsız ilgisiz oluyo bazıları da böyle işte... hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Bende 4-5 aydır folbiol kullanıyorum ama bana eczacı aç-tok farketmez demişti bende kahvaltıdan sonra alıyorum ama
5 ekımde kuzum :) insallah bırdahakıde 5 kasımdaaa ve 5 kasım benım dogum gunum :) hemde cınsıyet ogrenme haftasına denk gelıyor :) sanırım en guzel hedıyemı alıcam o gun insallah
Olmamisim cnm ya ama sarimsi bi leke olmus sadece.anlamadimki ya.olmadi esim gelince bi test aldirim.
myzt ciktim canim ben. Doktor bu ayda klomen verdi. Haftaya pazartesi tekrar cagirdi. Klomenle 3. Ayim oldugunu siyledi. Bu ayda olmazsa daha ust merkezlere yonledirecegim dedi. Ben ne oluyor o dedim tup bebek dedi. Nasil yani dedim tup bebek merkezlerinde bir arastirsinlar dedi ne demek oluyor bu anlamadim valla. Illa tup bebek mi olmak zorunda
Ayy oyle mi insallah saglikdir ve kucagima alirim. Allah isteyen herkese nasip etsin kucagini bos birakmasin
Bakalim kismet haftaya pazartesi gidicem. Yum lara bakicak yinr bakalim kismet canim uaneden öyle dedi ki acaba ya inşallah hiçbişeye gerek kalmadan bebişin gelir Allahın izniyle
bende senle aynı saatlerde hastanedeydim ama tel çekmedi giremedim bi türlü aynen benimde yanımda dolu hamile vardı çok özendim yayası buyuk olanlar kucuk olanlar bile vardı ..
pazartesi git bakalım tekrardan benimde yarın cıkmaz dedi e bayram giriyo bayaramdan sonra pzt giderim o zaman nettende göremiyormusum .
Kızlar bu testte terslik mi var . Yoksa bebek mi yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?