- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Ay canim aynisini bende dusundum daldim gittim. Pko varya birsuru kist var dedim su kistler kese olaydi nolurdu sanki icimden de kufur ettim tabi :)))karnımda o aleti gezdirirken bebeğimin kesesini göreceğim günü hayal ettim o an daldım gittim inşallah o günlerde yakındadır
çok sağoll canım dün beni cesaretlendirdiniz valla yoksa bugün yoktu aklımda gitmek erteliyordum hep
hayatımda ilk defa kadın doguma gittimilk folik asitimide içtim vatana millete hayırlı ugurlu olsun gelsin bebişler
doktor cok guleryuzluydu hiçte çekinmedim ..bilmiyorum ki kuzum her gün içmene gerek yok pzt çrş cumaları iç yeter dedi hatta yarısını kır dedi.
sonuçlarını görelim tekrar konusuruz dedi
Bugun 4.gun cnmkaç gün geçti adetin üzerinden canım ?
Subattan beri istiyodum ama iliskimiz pek bi duzenli degildi onada bagliyodum olmuyodu. Sonra bu ay yine istenen iliski duzenini yakalayamadik ama ben meryem suredini elimden geldigince okudum yumurtlama tarihine kadar ada cayi karanfil cayi bi bardak ictim ve bal yedim ovilasyon testi kullandim ve gununu yakaladm ama misafrm vardi yine iluski duzenini yakalamadim diye olmaz sandim bunlari yardimim olur doye yaziyorum cunku bu formda cok aradm boyle yazilar. En buyuk belirtim yumurtlama tarihimden 1 hafta sonra adet olacakmis gibi agri hissetmem bu adet oncesi en buyuk belirtiydi ve bu adetime 10 gun kala basladi ki hic oyle olmazdi 3 gun kasik agrisi ceker regl olurdum. Vede adet oncesi kabiz oldum. Ayni zamanda 10 gun oncesinde goguslerim sertlesti. O cok hassas oluyo deniliyo ya adet tarihi gectikten sonra oldu. Akintim yok goguslerde damar vs hc bsy yoktu ne bas donmesi ne bulanti gayet dinctim. Dusununki istanbuldan muglaya geldm sonra fethiyeye gttm simdi coruma geldm hala iyiyim. Umarim faydali olurum
simdi anladim canim..iste cok istiyoruz dengemizi bozuyoruz..bi aklimizdan bebegi atabilsrk kendiliginden olcak insallahBi ay yine boyle gunum 8 gun gecmisti cnm.bi kasigimda hep bi batma vardi bende gebeyim zannediyodum.doktora gittim kanda bakti negatif.ultrasonda bakti yumurta catlamamis bi 10 gun daha adet olmazsan gel dedi.3 gun sonra falan adet oldum.belirtilerim o zamankiyle ayni diye boyle yordum dogrusu.cunku adetim cok duzenliydi.ne zaman bebek icin calissak adetim duzeni bozuluyo.anlamadim bu isi ya hayir olsun.
Canim canli ornegini bir tanidigim yasadi. Suanda 8 aylik hamile. Dogum yapiyor bir kizi oluyor . Kizi 2 aylik oluyor ama adet gormuyor. 3 ay 5 ay derken hala adet gormuyor. Doktora gidiyor dogum kontrol hapi almak icin. 5 bucuk ay olmusken ve bi ogreniyorki 5.5 aylik hamile cinsiyet bile belli erkek. Dogumuna 1 ay kaldu suanda :)) ben duyunca sok oldum. 5 bucuk ay hamile oldgunu bilmemis :)kızlar yazmayı unuttum size ,, bi kadın kcuagında bebeği tanıdık birisiyle denk geldiler hastanede kadında kendi kızını getirmiş hamileymiş kucagında bebekliye senin burda ne işin var falan dedi tam benim bankın yanındalara tabi duyuyorum
meğersem dogumdan sonra spiral taktırıyor bebeği 13 aylık ama hamile kalıyor oluyormus bu bazen oda geldi beni buldu falan diodu kadına ben şok oldum ya 2 aylık hamileymiş
demek ki Allah nasip ettikten sonra her şekilde oluyor kkızlar
insallah canim..Canim kisiden kisiye sorundan soruna degisir. Bende pko var 3.5 senelik evliyimm hic hamilelik gecirmedim 3 aydir klomen kullaniyorum bu 3. Ay bu ayda olmazsa. Buyuk ihtimal tup bebek merkezine yonlendircek ordada asilama yapilcak galiba. Kotu dusunme yani insallah bu ay hamile kalirix da hic gerek kalmaz hoyle islere
Ay bu daha da enteresan şok oldum gerçekten vay be neler oluyor yahuCanim canli ornegini bir tanidigim yasadi. Suanda 8 aylik hamile. Dogum yapiyor bir kizi oluyor . Kizi 2 aylik oluyor ama adet gormuyor. 3 ay 5 ay derken hala adet gormuyor. Doktora gidiyor dogum kontrol hapi almak icin. 5 bucuk ay olmusken ve bi ogreniyorki 5.5 aylik hamile cinsiyet bile belli erkek. Dogumuna 1 ay kaldu suanda :)) ben duyunca sok oldum. 5 bucuk ay hamile oldgunu bilmemis :)
Kızlar ben size bişey sormak istiyorum. Baya da utanıyorum ama bugün eşimle ilişkideyken sağ tarafımda çok fena ağrım oluyordu ya. İlk defa böyle birşey oldu. Batıma az kaldı acaba onunla bir ilgisi olabilirmi? Hatta biara dedim ne oluyoz apandistim felan mı patladı
Ama şuanda hiç ağrım yok
Herkes sok oldu cevredeki :) 5 bucuk ay dile kolay. Cinsiyet bile belli. Sanmiski dogum sonrasi duzeni bozuldu :)) ama kendide diyor ben kolay hamile kalan biriyim diyeAy bu daha da enteresan şok oldum gerçekten vay be neler oluyor yahu
Cok haklisin cnm.olmuyosada kendi yuzumuzden.simdi anladim canim..iste cok istiyoruz dengemizi bozuyoruz..bi aklimizdan bebegi atabilsrk kendiliginden olcak insallah
evet ya kimisi çok kolay kalabiliyor benim bi arkadasımda öyle masallahı varHerkes sok oldu cevredeki :) 5 bucuk ay dile kolay. Cinsiyet bile belli. Sanmiski dogum sonrasi duzeni bozuldu :)) ama kendide diyor ben kolay hamile kalan biriyim diye
kızlar bana neden pzt çrş ve cumaları iç dedi ki sizce ???
kızlar burayı sürekli takip ediyordum.bat 10 eylül bugün regl olacak gibi ağrım vardı az önce test yaptım böyle çıktı şu an inanamıyorum yanılma payı var mıdır ki ya
Canim canli ornegini bir tanidigim yasadi. Suanda 8 aylik hamile. Dogum yapiyor bir kizi oluyor . Kizi 2 aylik oluyor ama adet gormuyor. 3 ay 5 ay derken hala adet gormuyor. Doktora gidiyor dogum kontrol hapi almak icin. 5 bucuk ay olmusken ve bi ogreniyorki 5.5 aylik hamile cinsiyet bile belli erkek. Dogumuna 1 ay kaldu suanda :)) ben duyunca sok oldum. 5 bucuk ay hamile oldgunu bilmemis :)
Bugun 4.gun cnm
Lekelenmem oldu ya test hevesimde kacti cnmcanım belirtin var mı test yaptın mı ay heyecan yaptım yoksa bir hamişimiz daha mı geliyooooorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?