Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

karnımda o aleti gezdirirken bebeğimin kesesini göreceğim günü hayal ettim o an daldım gittim inşallah o günlerde yakındadır
Ay canim aynisini bende dusundum daldim gittim. Pko varya birsuru kist var dedim su kistler kese olaydi nolurdu sanki icimden de kufur ettim tabi :)))

Aaa ama banada hergün iç dedi:)
Minicik bişey zaten nasıl kırılırki
Hayırlısı olsun bakalım

kızlar yazmayı unuttum size ,, bi kadın kcuagında bebeği tanıdık birisiyle denk geldiler hastanede kadında kendi kızını getirmiş hamileymiş kucagında bebekliye senin burda ne işin var falan dedi tam benim bankın yanındalara tabi duyuyorum

meğersem dogumdan sonra spiral taktırıyor bebeği 13 aylık ama hamile kalıyor oluyormus bu bazen oda geldi beni buldu falan diodu kadına ben şok oldum ya 2 aylık hamileymiş

demek ki Allah nasip ettikten sonra her şekilde oluyor kkızlar

canım çok sağol yazın için çok güzel yazmışsın ve çok faydalı oldu gerçekten eline sağlık Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

simdi anladim canim..iste cok istiyoruz dengemizi bozuyoruz..bi aklimizdan bebegi atabilsrk kendiliginden olcak insallah

kızlar bana neden pzt çrş ve cumaları iç dedi ki sizce ???

Canim canli ornegini bir tanidigim yasadi. Suanda 8 aylik hamile. Dogum yapiyor bir kizi oluyor . Kizi 2 aylik oluyor ama adet gormuyor. 3 ay 5 ay derken hala adet gormuyor. Doktora gidiyor dogum kontrol hapi almak icin. 5 bucuk ay olmusken ve bi ogreniyorki 5.5 aylik hamile cinsiyet bile belli erkek. Dogumuna 1 ay kaldu suanda :)) ben duyunca sok oldum. 5 bucuk ay hamile oldgunu bilmemis :)

insallah canim..

Ay bu daha da enteresan şok oldum gerçekten vay be neler oluyor yahu

canım o banada oldu böyle sancı girdi kaldım öyle iki büklüm bir yarım saat gitti sonar geçti yumurta çatlamadıysa oluyo bildiğim kadarıyla

Herkes sok oldu cevredeki :) 5 bucuk ay dile kolay. Cinsiyet bile belli. Sanmiski dogum sonrasi duzeni bozuldu :)) ama kendide diyor ben kolay hamile kalan biriyim diye
evet ya kimisi çok kolay kalabiliyor benim bi arkadasımda öyle masallahı var

kızlar bana neden pzt çrş ve cumaları iç dedi ki sizce ???

Bende anlamadım onu eğer bidaha gidersen sor bence
Ben hergün içiyorum sende öyle yap bence bana doktor hergün iç dedi zaten bu 5 mg bişi dozu çok az

kızlar burayı sürekli takip ediyordum.bat 10 eylül bugün regl olacak gibi ağrım vardı az önce test yaptım böyle çıktı şu an inanamıyorum yanılma payı var mıdır ki ya

canım hayırlı olsun A llah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir tane daha hamişimiz oldu topiğimizde Allah' ım bize nasip et inşallah bu ay

Son düzenleme:
canım belirtin var mı test yaptın mı ay heyecan yaptım yoksa bir hamişimiz daha mı geliyooooorrr
Lekelenmem oldu ya test hevesimde kacti cnm allahim isteyen herkese hayirlisini nasip etsin.belirtim bas agrisi kasik agrisi vardi.ayaklarim cok usuyodu.ama bilemiyorum demekki psikolojik yapmisim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…