Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bende anlamadım onu eğer bidaha gidersen sor bence
Ben hergün içiyorum sende öyle yap bence bana doktor hergün iç dedi zaten bu 5 mg bişi dozu çok az
kan sonuçlarımı görmeye gidicem ya canım o zaman sorayım valla kır yarısını iç dedi bile ben tam içtim nasıl bi hevesse
içerim bende zararı olacagını sanmıyorum

Iyidir kuzum bende cok yorgunum 3 kez hava degisikligi oldu 2 haftada yerimden kalkamiyorum zorla valiz bosalttim evi topladim camasir yikadim falan cabuk yoruluyorum karnim hafif skisinca kasiliyo hemen falan bol bol dinlenmeye calisiyorum

Canolar ben şimdi bi hesap yaptım geçen ay adetimin 14.gününde kasıklarım ağrımıştı ilk defa farkettim o gün bide uzayan akıntı gelmişti o günü değerlendirmiştik ama ertesi gün malesef eşimin memleketine gittiğimiz için daha çalışamadık..şimdi dün regl olduğuma göre 14 gün öncesi 24-25 ağustos falan oluyo demekki o uzayan akıntımın geldiği günden 3-4 gün sonra yumurtladım galiba
ah zalım yumurta
o akıntı geldikten sonra çalışmaları aksatmamak lazım bu ay öyle deneyecem sizinde aklınızda bulunsun

Kizlar kan testi verdim bata 4 gun kala > 2 601.58 cikti reglime daha var ana dr haile degilsin dedi regle haxirliyim kendimi

o günlerde hergün yapıcam ben bu sefer canımmm

canım hayırlı olsun A llah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir tane daha hamişimiz oldu topiğimizde Allah' ım bize nasip et inşallah bu ay

çok teşekkür ederim canım amin inşallah Allah hepinize nasip eder ben hiç tahmin etmiyordum çünkü sadece 3 ilişki olmuştu demekki olması gereken günde olmuş

Kizlar kan testi verdim bata 4 gun kala > 2 601.58 cikti reglime daha var ana dr haile degilsin dedi regle haxirliyim kendimi
nasıl ya bu yuksek bi değer değil mi canım hamilelik var gibi anlamadım 2601 mi yazıo orda

kimisi demiş ki (yorumllar) folbiol kabızlık yapıyor falan ..kullanıp öyle yan etki hisseden var mı ?

Merhaba arkadaşlar test yaptim bi şekilde çıktı resimdekinden daha koyu aslında cizgi ama benim sormak istedim ilk anda çıkmadı yaklaşık 1 saat sonra geçince gördüm git gide koyulasiyor başına böyle gelen varmı acaba

Eklentiler

• 20160909_170141.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 52
myzt , şekerim ben bugünden itibaren bal tarçın çörek otu yemeye karar verdim sende başla istersen
Adetin 2.günü başlanıp 12 gün boyunca yapılıyomuş faydasını görürüz İnşaaAllah
Bu 11.ayım artık ALLAH Kerim..

tamam canım saolasın denemek lazım içimden bi his yakın zamanda hamile kalcagmı söylyor ama bakalım
folbiol kabızlık olayıda bence bunyeye göre değşişyior

yarın tekrar yap istersen canım ama büyük ihtimal gebesin hayırlı olsun

ya kızlar bişey sorcam, ben 3 gündür fena halde kasık agrısı çekiyorum ama regl olacam sanıyordum fakat ben hiç böyle agrı çekmezdim belim agrırdı şimdi kasıklarım taş gibi şil ve sızım sızım sızlıyor ayaga kalkınca batıyor flan sizce neden olabilir böyle şeyler başına gelen varmı

tamam canım saolasın denemek lazım içimden bi his yakın zamanda hamile kalcagmı söylyor ama bakalım
folbiol kabızlık olayıda bence bunyeye göre değşişyior

Antibiyotik desen hadi onun bi sürü zararı var biliyorum da bu folbiol'ü gebeler bile kullanıyo
İnşallah inşallah sende bende hep birlikte kalırız
Senin daha 5.ayın zaten endişelenmene gerek yok benim 1 yıl dolmak üzere diye pimpirikleniyorum iyice

aynen öyle canım görümcem rahimin birini aldırıyor çocuk olmaz diyorlar 2.nci çocukra düşünmüyor aldırdıktan 1 yıl sonra hamile kalmış ve şuan 9 yaşında kızı var ablam kordon baglattı 3 çocuk yeter dedi 4.ncü oldu ve şuan 5 yaşında yegnim komşumuzda baglattı ve oda aynı şekilde dogum yaptı baglattıktan sonra veren Allah canı ne zaman verecegini biliyor vakti zamanı gelince rahim olmasa bile rabbim ol diyince olmayan bişey yok.. yeter ki ol desin

Benim başıma gelmişti idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon çıktı inşallah yoktur ama yaptırmanda yarar var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…