Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Ya kızlar bi akıl verin bana
Gece yatağa yattığımda adet ağrısı gibi ağrıların oluyor belim, karnım, kasıklarım...
Ama gündüz hiç bir şeyim yok. Adetimden 2 gün geçti bugün. Test yapmaya da korkuyorum

Benim başıma gelmişti idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon çıktı inşallah yoktur ama yaptırmanda yarar var bence

canım gerçekten uzun zamandır deişiksin sen ağrıların sızıların cok oluyo hayırlara gitsin inşallah doktorlar ne diyor

2 gün geçmiş yerinde olsam coktan test yapardım canımmm :)

Dinlemesi anlaması, seninle ilgilenmesi çok önemli canım. Herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım. İnşallah hormon testlerin de iyi çıkar canım

Dinlemesi anlaması, seninle ilgilenmesi çok önemli canım. Herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım. İnşallah hormon testlerin de iyi çıkar canım
İnşallah canım bende onları çok merak ediyorum bayram girdi araya beklicez mecbur :)
Geç olsunda güç olmasın inşallah :)

Yaaaa daha önce 2kez negatif gördüm o yüzden çok korkuyorum canım.
Eşim benden daha çok üzülüyor.
Normalde bu ağrıdan sonra hemen afet olurdum. İmdaaaaattt ya imdaaaaaattttt
Ama canım böylede sabredebilcen mi ben reglim geçtiği gibi test yapıcamda geçmiyor dün geldi mesela :)

Dontsay , 4 ay önce adetim gecikmişti belim ağrıdı kasıklarım şişti ağrılar sızılar giriyordu kendimi hamile sandım gittim doktor idrar tahlili istedi enfeksiyon çıktı 47 gün sonra adet gördüm
Seni korkutmak istemem ama varsa en azından tedavini olursun inşallah yoktur ama yaptırmanda yarar var
böyle çekeceğine...

Selams kızlaar nasılsınız bahalım kaç gündür giremiyorum yaa hasret kaldım sizee ama okudum sizi obsesif89 canım çok şükür iyiyim bat bekliyorum sen nasılsın
myzt kuzum takmadığına ve doktora gitmene sevindim bide bana gelse cesaret.birseyin yok muhtemelen folik asite de başlamış oldun bahaneyle hadi yine iyisin yeni hamişler vardı sayfada tebrikederim sizi hepinizi bize de dua edin bize bana hepimize
@Sup3risi canım işler bekleyebilir az az yap kendini yorma bebişi rahatsz etme Assos canım daha adetin gelmemiş bakalım gelmeden ümit kesilmez yine de
@stu2012 ne kadar geçti senin canm doktora gittinmi S selifor sen nasılsn iniallah olur benim bu ay ama olmazsa ekim topiğindeyim olsada
ay yazamadıklarım var ama kafam karıştı ya çok kişiyiz hepsini hatirlayamadm ama kusura bakmayın canlarbat 8

ben kan verdim 1saat önce falan sonuc bekliyorum canım insaAllah bu ay pozitifi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…