- 21 Kasım 2015
- 216
- 130
- 23
- 38
ya kızlar bişey sorcam, ben 3 gündür fena halde kasık agrısı çekiyorum ama regl olacam sanıyordum fakat ben hiç böyle agrı çekmezdim belim agrırdı şimdi kasıklarım taş gibi şil ve sızım sızım sızlıyor ayaga kalkınca batıyor flan sizce neden olabilir böyle şeyler başına gelen varmı
canım gerçekten uzun zamandır deişiksin sen ağrıların sızıların cok oluyo hayırlara gitsin inşallah doktorlar ne diyorya kızlar bişey sorcam, ben 3 gündür fena halde kasık agrısı çekiyorum ama regl olacam sanıyordum fakat ben hiç böyle agrı çekmezdim belim agrırdı şimdi kasıklarım taş gibi şil ve sızım sızım sızlıyor ayaga kalkınca batıyor flan sizce neden olabilir böyle şeyler başına gelen varmı
2 gün geçmiş yerinde olsam coktan test yapardım canımmm :)Ya kızlar bi akıl verin bana
Gece yatağa yattığımda adet ağrısı gibi ağrıların oluyor belim, karnım, kasıklarım...
Ama gündüz hiç bir şeyim yok. Adetimden 2 gün geçti bugün. Test yapmaya da korkuyorum
Dinlemesi anlaması, seninle ilgilenmesi çok önemli canım. Herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım. İnşallah hormon testlerin de iyi çıkar canımKızzlarrr girdim doktor erkek ama çok,şeker araştırdığım kadar var anlatılanlar kadar bayıldım.. Beni gorur görmez sende bir sorun yok iyi,gorunuyosun dedi yattım karnımdan baktı rahmin çok iyi sağ ve sol yumurtalıklarda çok iyi dedi. Yani hiçbir sorunun yok duzenlide adet oluyorsun zaten daha çok yeni mayostan bu zamana dedi. Folik asit verdi. Folbiol mu öyle bişey pzt çrş ve cuma sabahları aç karnına alıcam. Hormon testi istedi zaten ben heyecandan diyeceklerimide unuttum sağolsun çok şeker bi adam. Dedim hocam çok memnun kaldım. Bakalım sonuçlarım bayramdan sonraya kaldı kızlar neyse ki kan verdim 2 tüp istedi.
Böyle,yani çok rahatladım hormonda iyi çıkarsa süper.
Sende bişey yok eşinde görünsün ne olur olmaz dedi. Çok kalabalıktı kan sonuçlarınıda öğrenmek için randevu alıcam. Millete,sinir oldum sıra var orda ismin yazıyo o zaman gir. Gıcık bizim millet ya.
Bir sürü hamile psikolojim bozulduyaşlı bi teyze çıktı hamileyim demez mi ben şok meğersem menopoza girmiş ama çocuklarını korkutmak için yeni kardeş geliyo size dedi bir suru ağlayan çocuk hamile anneler ordalar. Devlete gidesim yoktu ama dr için gittim iyi diyorlardı nette. Hemde testtle ücretsiz olması cezbetti. Bakarsınız bayanada gitmem,ya dor,çok sıcak dinleyen anlayan birisi.
Yaaaa daha önce 2kez negatif gördüm o yüzden çok korkuyorum canım.2 gün geçmiş yerinde olsam coktan test yapardım canımmm :)
İnşallah canım bende onları çok merak ediyorum bayram girdi araya beklicez mecbur :)Dinlemesi anlaması, seninle ilgilenmesi çok önemli canım. Herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım. İnşallah hormon testlerin de iyi çıkar canım
Ama canım böylede sabredebilcen mi ben reglim geçtiği gibi test yapıcamda geçmiyor dün geldi mesela :)Yaaaa daha önce 2kez negatif gördüm o yüzden çok korkuyorum canım.
Eşim benden daha çok üzülüyor.
Normalde bu ağrıdan sonra hemen afet olurdum. İmdaaaaattt ya imdaaaaaattttt
Hayırlı sı artık gelsin ekimhe tamam canım üzülme yanlız değilsin
ekim bizi bekler
Bugünde dayanayım da yarın da gelmezse bakayım napayımAma canım böylede sabredebilcen mi ben reglim geçtiği gibi test yapıcamda geçmiyor dün geldi mesela :)
Bugünde dayanayım da yarın da gelmezse bakayım napayım
Sen de güzel haberler verirsin inşallah canım ya
Bat bugün mü senin?
Sağlık olsun canım.bugündü canım dün geldi :)
yarın tekrar yap istersen canım ama büyük ihtimal gebesin hayırlı olsun
canım bekle biraz daha bence çok erken çünkü inşallah hamişsindir de senide hamişler arasına alırız
yaptırdım 1 ay önce vardı ama şimdi yokBenim başıma gelmişti idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon çıktıinşallah yoktur ama yaptırmanda yarar var bence
ben kan verdim 1saat önce falan sonuc bekliyorum canım insaAllah bu ay pozitifi görürümSelams kızlaarnasılsınız bahalım kaç gündür giremiyorum yaa hasret kaldım sizee ama okudum sizi obsesif89 canım çok şükür iyiyim bat bekliyorum sen nasılsın
myzt kuzum takmadığına ve doktora gitmene sevindim bide bana gelse cesaret.birseyin yok muhtemelen folik asite de başlamış oldun bahaneyle hadi yine iyisin yeni hamişler vardı sayfada tebrikederim sizi hepinizi bize de dua edin bize bana hepimize
@Sup3risi canım işler bekleyebilir az az yap kendini yorma bebişi rahatsz etme Assos canım daha adetin gelmemiş bakalım gelmeden ümit kesilmez yine de
@stu2012 ne kadar geçti senin canm doktora gittinmi S selifor sen nasılsn iniallah olur benim bu ay ama olmazsa ekim topiğindeyim olsada
ay yazamadıklarım var ama kafam karıştı ya çok kişiyiz hepsini hatirlayamadm ama kusura bakmayın canlar bat 8
Canım tebrikleer :)Bugün kan testi yaptırdım 85,79 hcg :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?