Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Ayy çok heyecanlıı.inşallah canım ya hayırlı. Haberlerle gel bize :) ne kadar süre sonra öğreneceksn
insaAllah canım benim 1 saate cikar demislerdi bakıyorum netten hala cikmamis adrenalin yasatiyorlar bana

Ben çok sinir olmaya başladım,kızlar çok sinirliyim ya ağlamadım hiç,bir damla bile yaş gelmedi olmuyorsa olmuyor dedim.
Gerçekten bunaldım,bu işten.
Belkide annelik yoktur nasibimizde ne diye zorluyorsam.
Boyle dusunme esinde de sende debir problem yoksa illaha olucaktir. Her ay hamile kalmamiz 30 gunde sadece iki gun. Ki bu iki gundede cok dusuk bi ihtimal bu ay olmadiysa insallah obur ay olur icini ferah tut

belim bugün deli gibi ağrıyor, karnım da şiş, ara ara batmalar ve kazınmalar oluyor, birden bir ağrı saplanıyor. çok aşırı sıcak basma durumu var, bata 9 var. bugüne kadar çok ümitliydim ama bugün biraz ümitsizim arkadaşım aradı rüyasında beni hamile görmüş. ufff ne zor beklemek batı beklemek zorunda mıyım? daha önce öğrenemez miyim?

kızlar ben kan verdim yine iki gün önce 3.68 di bu gün bat tarihim normalde değerim ise 6.80 çıktı bu Nasıl iş anlamadım ki ben hamilelik vardır herhalde doktor yoktu konuşamadım bi hafta daha bekleyeceğim bakalım sonuç ne olacak

Ayni belirtiler bendede var.bata 7 var.gecen hafta usuyordum bu hafta ates basip duruyor agrilarda var.adet mi olcaz yaa

Canim olsa bile kimyasal gebelik olma ihtimali cok yuksek.en kisa zamanda dr a gozuk.cok dusuk degerler

vardı sonra bişey çıkmadı ilaç kullandım şimdide, yanmam flan yok şüphemde yok

Sonuc çıkmadi kızlar yarina kaldı telefonla aradim acan olmadi yani calmadi mesai saatleride bitti anca sabaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…