Ayy çok heyecanlıı.inşallah canım ya hayırlı. Haberlerle gel bize :) ne kadar süre sonra öğreneceksnben kan verdim 1saat önce falan sonuc bekliyorum canım insaAllah bu ay pozitifi görürüm
Amin amin amin:) Cok tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallahne güzel haber bu aallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin maşallah
insaAllah canım benim 1 saate cikar demislerdi bakıyorum netten hala cikmamis adrenalin yasatiyorlar banaAyy çok heyecanlıı.inşallah canım ya hayırlı. Haberlerle gel bize :) ne kadar süre sonra öğreneceksn
Bize deeinsaAllah canım benim 1 saate cikar demislerdi bakıyorum netten hala cikmamis adrenalin yasatiyorlar bana
Boyle dusunme esinde de sende debir problem yoksa illaha olucaktir. Her ay hamile kalmamiz 30 gunde sadece iki gun. Ki bu iki gundede cok dusuk bi ihtimal bu ay olmadiysa insallah obur ay olur icini ferah tutBen çok sinir olmaya başladım,kızlar çok sinirliyim ya ağlamadım hiç,bir damla bile yaş gelmedi olmuyorsa olmuyor dedim.
Gerçekten bunaldım,bu işten.
Belkide annelik yoktur nasibimizde ne diye zorluyorsam.
çıktığı gibi yazicam canim sonc ne olursa olsun ama pozitifi görürsem ağlayarak esime sarilirm ondan hemen yazamayabilirmBize dee
Heyecanla bekliyorum canim hayirli olsun inşallahçıktığı gibi yazicam canim sonc ne olursa olsun ama pozitifi görürsem ağlayarak esime sarilirm ondan hemen yazamayabilirm
Valla ya ne güzel günü gelen çift çizgiiii, hamileyiiiiiimmmmmm diyordu. Sıra bize geldi; negatif, negatif , negatifcanım moral bozmak yok çalışmalara son gaz devamtopiğimize nazar değdirdi biri ya melegini_bekliyor @myzt puff
Canım hyırlısı böyleymiş önümüzdeki maçlara bakalımValla ya ne güzel günü gelen çift çizgiiii, hamileyiiiiiimmmmmm diyordu. Sıra bize geldi; negatif, negatif , negatif
hala çıkmadı ya mesai saatleri biticek surda 20dk sonra yarina kalmaz insaAllahHeyecanla bekliyorum canim hayirli olsun inşallah
belim bugün deli gibi ağrıyor, karnım da şiş, ara ara batmalar ve kazınmalar oluyor, birden bir ağrı saplanıyor. çok aşırı sıcak basma durumu var, bata 9 var. bugüne kadar çok ümitliydim ama bugün biraz ümitsizimarkadaşım aradı rüyasında beni hamile görmüş. ufff ne zor beklemek batı beklemek zorunda mıyım? daha önce öğrenemez miyim?
kızlar ben kan verdim yine iki gün önce 3.68 di bu gün bat tarihim normalde değerim ise 6.80 çıktı bu Nasıl iş anlamadım ki ben hamilelik vardır herhalde doktor yoktu konuşamadım bi hafta daha bekleyeceğim bakalım sonuç ne olacak
canim gozun aydin...belirtilerin neydi anne adayiBugün kan testi yaptırdım 85,79 hcg :)
Canim noldu cikmadimi. Insallah dedigin gibi sonuc iyidir de kocisine sarilmaktan bize yazmaya firsat bulamamissindir dualar seninle :))hala çıkmadı ya mesai saatleri biticek surda 20dk sonra yarina kalmaz insaAllah
canim gozun aydin...belirtilerin neydi anne adayi
Canım tebrikleer :)
vardı sonra bişey çıkmadı ilaç kullandım şimdide, yanmam flan yok şüphemde yokDontsay , 4 ay önce adetim gecikmişti belim ağrıdı kasıklarım şişti ağrılar sızılar giriyordu kendimi hamile sandım gittim doktor idrar tahlili istedi enfeksiyon çıktı 47 gün sonra adet gördüm
Seni korkutmak istemem ama varsa en azından tedavini olursun inşallah yoktur ama yaptırmanda yarar var
böyle çekeceğine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?