Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Tatlım senin 18eylüldü dimi bat benden bir gün sonra :) erken gebelik testi ne kdar önce gösteriyo tabi gec döllenme değilse
6 ğünmüş canım fıyatınında maşallaı var normallere ğöre 20 tl ye aldım bı taneıcıkkk bende bıo raz ğeçsın 3-4 ğün kala yapım dıe aldım ay ınşşşş bole bı umut ğelıoooo ğdıooooo teste baktkça eşımde elıme vuruo elleme dıe

Kizlar bir topic actim. Ama klomen ve ovitrelle ile ilgili orayada bakabilirsiniz. Bu ilaclari kullananlar varsa.

Boyle dusunme esinde de sende debir problem yoksa illaha olucaktir. Her ay hamile kalmamiz 30 gunde sadece iki gun. Ki bu iki gundede cok dusuk bi ihtimal bu ay olmadiysa insallah obur ay olur icini ferah tut

Sağol canım geldiler kafama muayeneye gittim çok şükür hiçbi sorunum yok .
Artık Allah ne zaman verirse yani :)

Sonuc çıkmadi kızlar yarina kaldı telefonla aradim acan olmadi yani calmadi mesai saatleride bitti anca sabaha
Hamilelik icin kanmi verdin canim? Beklemek cok zordur ya ben acile gittim ozele bi saat zor bekledim valla haYirlisi olsun pozitifi gör insallah

Burmera canım inan ki birşey yokmuş canım Sup3risi sormustun canım sende gittim doktora arkadasım..
karından ultrasonla baktı rahim ve yumurtalıklar cok iyi dedi zaten cok yenisin dedi 1 yıl olmadan tedavi bile uygulamayız ama önlem amaclı gelmen cok guzel dedi kan verdim hormon tahlili için
bayramdan sonra artık sonuclar yarın cıkmaz sonrada bayram dendi
doktor cok seker guleryuzluydu herseyi sordum ilk heyecanlansamda patır patır konustum gülüyo bana daha cok gencsiniz diyo :)
ilk gördü sende bişey yoktur dedi gözünden anlıyorlar mı ne karnımda o şeyi gezdirirken cok tuhaf oldum değişik bi duygu
dr yorumlarında pek alttan bakan bi dr değil diyorlardı mecbur kalmadıkca

Merhaba hayırlı akşamlar hamile kalmak için özellikle yaptığınız bisey varmı yada nelere dikkat ediyorsunuz bende bebek istiyorum 3 aylık evliyim

Hamilelik icin kanmi verdin canim? Beklemek cok zordur ya ben acile gittim ozele bi saat zor bekledim valla haYirlisi olsun pozitifi gör insallah
Aynen canım onun için verdim bende özel yere gittim 1 saat dediler cikmadi sinir oldum vardir bundada bir hayır napiyim insaAllah pozitiftir bekledigimin sonu güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…