- 6 Mayıs 2016
- 9.196
- 9.094
- 198
Benim hiç cesaretim yok ya 4 günüm kaldı bata hiç olmazsa ovulasyon testi yapayım diyorum ona bile korkudan elim gitmiyorerken ğebelık testı aldım kızlar resmen koleksıyon yapıorum ğunum az yaklaşsın hezimet,ımı erkenden oğreneyım
canım once korkuosun sonra elın alışıo ya 10 ğun kadadan başladım ben 3-4 ğün kala naparm bılmemBenim hiç cesaretim yok ya 4 günüm kaldı bata hiç olmazsa ovulasyon testi yapayım diyorum ona bile korkudan elim gitmiyor
8 aydır daha bir kere gebelik testi yaptım negatif çıkınca daha da yapasım gelmiyor :)) hayırlısı olsun hakkında canımcanım once korkuosun sonra elın alışıo ya 10 ğun kadadan başladım ben 3-4 ğün kala naparm bılmem
Tatlım senin 18eylüldü dimi bat benden bir gün sonra :) erken gebelik testi ne kdar önce gösteriyo tabi gec döllenme değilsecanım once korkuosun sonra elın alışıo ya 10 ğun kadadan başladım ben 3-4 ğün kala naparm bılmem
6 ğünmüş canım fıyatınında maşallaı var normallere ğöre 20 tl ye aldım bı taneıcıkkk bende bıo raz ğeçsın 3-4 ğün kala yapım dıe aldım ay ınşşşş bole bı umut ğelıoooo ğdıooooo teste baktkça eşımde elıme vuruo elleme dıeTatlım senin 18eylüldü dimi bat benden bir gün sonra :) erken gebelik testi ne kdar önce gösteriyo tabi gec döllenme değilse
Canim olsa bile kimyasal gebelik olma ihtimali cok yuksek.en kisa zamanda dr a gozuk.cok dusuk degerler
insaAllah canim beklediğime deger Allahin izniyle
Boyle dusunme esinde de sende debir problem yoksa illaha olucaktir. Her ay hamile kalmamiz 30 gunde sadece iki gun. Ki bu iki gundede cok dusuk bi ihtimal bu ay olmadiysa insallah obur ay olur icini ferah tut
o zaman kan testiyle taçlandır :)Çok tesekkurederim cevabın için ikinci testi de yaptım onda da çıktı yine silik
Hamilelik icin kanmi verdin canim? Beklemek cok zordur ya ben acile gittim ozele bi saat zor bekledim valla haYirlisi olsun pozitifi gör insallahSonuc çıkmadi kızlar yarina kaldı telefonla aradim acan olmadi yani calmadi mesai saatleride bitti anca sabaha
Kuzu sen gittinmi doktora?o zaman kan testiyle taçlandır :)
hamilesin canım genelde testler yanıltmyor
kacıncı ayındı bu
Aynen canım onun için verdim bende özel yere gittim 1 saat dediler cikmadi sinir oldum vardir bundada bir hayır napiyim insaAllah pozitiftir bekledigimin sonu güzel olurHamilelik icin kanmi verdin canim? Beklemek cok zordur ya ben acile gittim ozele bi saat zor bekledim valla haYirlisi olsun pozitifi gör insallah
Öyle tabi canım ekimdeyiz artık yapçak bişey yokCanım hyırlısı böyleymiş önümüzdeki maçlara bakalım
Canim ozelse fark etmiyorki sabah aksam her saat cikiyor sonuclar. Tekrsr baktinmi netten ara bence birdahaAynen canım onun için verdim bende özel yere gittim 1 saat dediler cikmadi sinir oldum vardir bundada bir hayır napiyim insaAllah pozitiftir bekledigimin sonu güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?