laboratuvarda verdim canım mesai bitimi 19.00 yazıyor o yüzden aradim telefonlari bozuk sanırım bir caldi sonra kesildi ses netten bakıyorum arada yinede kontrol ediyorum henüz onaylanmadi yazıyor durumundaCanim ozelse fark etmiyorki sabah aksam her saat cikiyor sonuclar. Tekrsr baktinmi netten ara bence birdaha
Öyle tabi canım ekimdeyiz artık yapçak bişey yok
hep böyle neşeli olalim canım pes etmek üzülmek yok Allah korusun annesi babasi esi evladı yakini ölüyor insan yine hayata devam ediyor gülüyor zor oluyor tabiki ama yasayan için devam ediyor hersey hamd olsun catlar insan zaten neselenmese gulmese sürekli üzül üzül hobbaaa bende simdi mutlu oliyim yarin sabah aglarim belki bellimi olur simdiden uzulmiymgelirse ekime gelmezse kasıma
korkma bozmıcam ağzımı
o laf geldi aklıma ya ay tövbe ya rabbim
manyaklastım gene
ara ara geliyo bana
Korkulcak birsey yoktur canim iyi gecmesine sevindim insallah test sonuclarinda iyi cikar@Burmera canım inan ki birşey yokmuş canımSup3risi sormustun canım sende gittim doktora arkadasım..
karından ultrasonla baktı rahim ve yumurtalıklar cok iyi dedi zaten cok yenisin dedi 1 yıl olmadan tedavi bile uygulamayız ama önlem amaclı gelmen cok guzel dedi kan verdim hormon tahlili için
bayramdan sonra artık sonuclar yarın cıkmaz sonrada bayram dendi
doktor cok seker guleryuzluydu herseyi sordum ilk heyecanlansamda patır patır konustumgülüyo bana daha cok gencsiniz diyo :)
ilk gördü sende bişey yoktur dedi gözünden anlıyorlar mı ne karnımda o şeyi gezdirirken cok tuhaf oldum değişik bi duygu
dr yorumlarında pek alttan bakan bi dr değil diyorlardı mecbur kalmadıkca
Canim kac gun var adetine? Olmadi bi erken gebeöik testi yap 3-4 gun varsa falan cikarAynen canım onun için verdim bende özel yere gittim 1 saat dediler cikmadi sinir oldum vardir bundada bir hayır napiyim insaAllah pozitiftir bekledigimin sonu güzel olur
Sağol canım geldiler kafama muayeneye gittim çok şükür hiçbi sorunum yok .
Artık Allah ne zaman verirse yani :)
Degerin kac canim? Kacinci gunde yaptirdin test?myzt benimki galiba kimyasal gebelik yada ilk gün olduğu için değerim düşük Allah sonumu hayır etsin bi düşük daha geliyorum diyor yine
Degerin kac canim? Kacinci gunde yaptirdin test?
Degerin kac canim? Kacinci gunde yaptirdin test?
myzt benimki galiba kimyasal gebelik yada ilk gün olduğu için değerim düşük Allah sonumu hayır etsin bi düşük daha geliyorum diyor yine
İnşallah perimKorkulcak birsey yoktur canim iyi gecmesine sevindim insallah test sonuclarinda iyi cikar
amin Can'ım inşallahcanım bak herşeyin hayırlısı senin için sağlıksızsa olmasın tabiki
gebeliğin bile hayırlısı ceşit çeşit gebelik var
sonunu görebilceğimiz hamilelik nasip olsun inşallah
. Aynen Can'ım saglık olsunay bende sevindim cnm hamilesin sandim yaa saglik olsun bende pazsrtesi yapayim diyorum olmazsam ozamana kadar ekim topiginde bulusuruz saglik olsun ne edelim
Canim burda 10 dan sonra hamile diyorlar degr orda kactan itibaren? Belki cok gec döllenmedir cok miniktir ondandir guzel yukselir saglikli bi hamilelik gecirip bebegini sag salim kucagina alirsin insallah. Kendini hic yorma surekli yat bence sirt ustu iyice tutunsun yerlessinSup3risi 6.8 bu gün bat tarihim bu akşam üstü yaptırdım pazartesi günde yaptırmıştım 3 gün önce 3.8 çıkmıştı yani bata 3 gün vardı
Benden sonra evlenen 3 arkadasim hamile. 1 sene oldu. Hala bebis yok. Tek yumurtaligim alindi. Iki ay daha bekliycem olmadi dr. A gitcez. Kizlar hic yok mu tek yumurtalikla hamile kalan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?