Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canim ozelse fark etmiyorki sabah aksam her saat cikiyor sonuclar. Tekrsr baktinmi netten ara bence birdaha
laboratuvarda verdim canım mesai bitimi 19.00 yazıyor o yüzden aradim telefonlari bozuk sanırım bir caldi sonra kesildi ses netten bakıyorum arada yinede kontrol ediyorum henüz onaylanmadi yazıyor durumunda

gelirse ekime gelmezse kasıma
korkma bozmıcam ağzımı
o laf geldi aklıma ya ay tövbe ya rabbim
manyaklastım gene
ara ara geliyo bana
hep böyle neşeli olalim canım pes etmek üzülmek yok Allah korusun annesi babasi esi evladı yakini ölüyor insan yine hayata devam ediyor gülüyor zor oluyor tabiki ama yasayan için devam ediyor hersey hamd olsun catlar insan zaten neselenmese gulmese sürekli üzül üzül hobbaaa bende simdi mutlu oliyim yarin sabah aglarim belki bellimi olur simdiden uzulmiym

Korkulcak birsey yoktur canim iyi gecmesine sevindim insallah test sonuclarinda iyi cikar

Aynen canım onun için verdim bende özel yere gittim 1 saat dediler cikmadi sinir oldum vardir bundada bir hayır napiyim insaAllah pozitiftir bekledigimin sonu güzel olur
Canim kac gun var adetine? Olmadi bi erken gebeöik testi yap 3-4 gun varsa falan cikar

Sağol canım geldiler kafama muayeneye gittim çok şükür hiçbi sorunum yok .
Artık Allah ne zaman verirse yani :)
myzt benimki galiba kimyasal gebelik yada ilk gün olduğu için değerim düşük Allah sonumu hayır etsin bi düşük daha geliyorum diyor yine

Benden sonra evlenen 3 arkadasim hamile. 1 sene oldu. Hala bebis yok. Tek yumurtaligim alindi. Iki ay daha bekliycem olmadi dr. A gitcez. Kizlar hic yok mu tek yumurtalikla hamile kalan.

myzt benimki galiba kimyasal gebelik yada ilk gün olduğu için değerim düşük Allah sonumu hayır etsin bi düşük daha geliyorum diyor yine

canım bak herşeyin hayırlısı senin için sağlıksızsa olmasın tabiki
gebeliğin bile hayırlısı ceşit çeşit gebelik var
sonunu görebilceğimiz hamilelik nasip olsun inşallah

Sup3risi 6.8 bu gün bat tarihim bu akşam üstü yaptırdım pazartesi günde yaptırmıştım 3 gün önce 3.8 çıkmıştı yani bata 3 gün vardı
Canim burda 10 dan sonra hamile diyorlar degr orda kactan itibaren? Belki cok gec döllenmedir cok miniktir ondandir guzel yukselir saglikli bi hamilelik gecirip bebegini sag salim kucagina alirsin insallah. Kendini hic yorma surekli yat bence sirt ustu iyice tutunsun yerlessin

Benden sonra evlenen 3 arkadasim hamile. 1 sene oldu. Hala bebis yok. Tek yumurtaligim alindi. Iki ay daha bekliycem olmadi dr. A gitcez. Kizlar hic yok mu tek yumurtalikla hamile kalan.

Var tabi olmaz olurmu ben duyuyorum çevremden
Olur inşallah üzülme ALLAH herşeye Kâdir... hayırlısını dile sabret yeterki
bizde bekliyoruz...
sorsam niye aldılar? söylemek istemezsen sen bilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…