Aminnnn kuzummm hamaratimm gel sen benim yanima hamis kal insallah ikimizede yemekler yap bence yada buzlugunu yolla bana :) yemek yiyemiyorum ya iki gundur geldimİnşallah perim
Yumurtalik kanseri gecirdim.Var tabi olmaz olurmu ben duyuyorum çevremden
Olur inşallah üzülme ALLAH herşeye Kâdir... hayırlısını dile sabret yeterki
bizde bekliyoruz...
sorsam niye aldılar? söylemek istemezsen sen bilirsin canım
Enfeksiyon olunca adet gelmio mu canim bende de ayni seyler agrilar falan varBenim başıma gelmişti idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon çıktıinşallah yoktur ama yaptırmanda yarar var bence
Canim burda 10 dan sonra hamile diyorlar degr orda kactan itibaren? Belki cok gec döllenmedir cok miniktir ondandir guzel yukselir saglikli bi hamilelik gecirip bebegini sag salim kucagina alirsin insallah. Kendini hic yorma surekli yat bence sirt ustu iyice tutunsun yerlessin
Canim burda 10 dan sonra hamile diyorlar degr orda kactan itibaren? Belki cok gec döllenmedir cok miniktir ondandir guzel yukselir saglikli bi hamilelik gecirip bebegini sag salim kucagina alirsin insallah. Kendini hic yorma surekli yat bence sirt ustu iyice tutunsun yerlessin
Canim sanirim her yerde degisio isvicrede 10 dan sonra hamilelik diyorlar deger 10 olmali en az bak benim trde yaptirdigimdada sonuc 0-10 hamile olmayan kadin yaziyo. Onu sordum yani heryerde degisiyo galiba. Baska birsey kastetmedim :)Sup3risi burda 10 dan sonra hamile diyorlar derkenden kastın ne ki anlamadım 5-75 arası 4 haftalık
yanlış anlama lütfen beni sadece seni anlamadım o yüzden öyle dedimCanim sanirim her yerde degisio isvicrede 10 dan sonra hamilelik diyorlar deger 10 olmali en az bak benim trde yaptirdigimdada sonuc 0-10 hamile olmayan kadin yaziyo. Onu sordum yani heryerde degisiyo galiba. Baska birsey kastetmedim :)
yanlış anlama lütfen beni sadece seni anlamadım o yüzden öyle dedim
Canim sanirim her yerde degisio isvicrede 10 dan sonra hamilelik diyorlar deger 10 olmali en az bak benim trde yaptirdigimdada sonuc 0-10 hamile olmayan kadin yaziyo. Onu sordum yani heryerde degisiyo galiba. Baska birsey kastetmedim :)
Yok yok yanlis anlamadim bende daha ögrenmeye calisiyorum burdada gecen ay hemsire manyak 4 hafta gecmemisti daha adete 1 gun kala hamile olsan degerin 10bin olurdu demisti oda sallamis :))yanlış anlama lütfen beni sadece seni anlamadım o yüzden öyle dedim
Öyle oluyo canim onlada bitmiyoki simdide odum kopuyo kalbi aticakmi bebegi görücekmiyim neler olucak diye o endise 9 ay sürücek sanirimSup3risi çok karmaşık olaylar bunlar yaa ama kafaya takmıyorum nedense sadece bekleyeceğim başka çarem yok belki ilk gün diye böyle belki geç döllendi ne bileyim karmaşık
Yok yok yanlis anlamadim bende daha ögrenmeye calisiyorum burdada gecen ay hemsire manyak 4 hafta gecmemisti daha adete 1 gun kala hamile olsan degerin 10bin olurdu demisti oda sallamis :))
Enfeksiyon olunca adet gelmio mu canim bende de ayni seyler agrilar falan var
inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı bizlerin başınaÖyle oluyo canim onlada bitmiyoki simdide odum kopuyo kalbi aticakmi bebegi görücekmiyim neler olucak diye o endise 9 ay sürücek sanirim
Manyak bu isvicreliler zaten ya :)Sup3risi o hemşire uçmuş hacı ne diyeyim 10000 de 3 üz doğar 4 haftalık değer o ise
Insallah sende saglikla kucagina alirsin canim darisi herkeseinşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı bizlerin başına
Yumurtalik kanseri gecirdim.
pek guzelsiniz masallah size
o zaman kan testiyle taçlandır :)
hamilesin canım genelde testler yanıltmyor
kacıncı ayındı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?