Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

İnşallah perim
Aminnnn kuzummm hamaratimm gel sen benim yanima hamis kal insallah ikimizede yemekler yap bence yada buzlugunu yolla bana :) yemek yiyemiyorum ya iki gundur geldim 3 ay bevege gitmese bile protein vitamin almak icin mecburen yiyorum ama sinir bozucu bi durum istahim kapandi

Sup3risi ben Antalya'da yaşıyorum otelde çalışıyorum 6 saat koşturmacalı geçiyor kendimi yormuyorum tabiki bu aralar ama ne yapacağımı bilmiyorum ya bekleyeceğim bir hafta daha yada bekleyeceğim başka bir çarem yok

Sup3risi burda 10 dan sonra hamile diyorlar derkenden kastın ne ki anlamadım 5-75 arası 4 haftalık yazıyor bana verdikleri kağıtta

Sup3risi burda 10 dan sonra hamile diyorlar derkenden kastın ne ki anlamadım 5-75 arası 4 haftalık
Canim sanirim her yerde degisio isvicrede 10 dan sonra hamilelik diyorlar deger 10 olmali en az bak benim trde yaptirdigimdada sonuc 0-10 hamile olmayan kadin yaziyo. Onu sordum yani heryerde degisiyo galiba. Baska birsey kastetmedim :)

Canim sanirim her yerde degisio isvicrede 10 dan sonra hamilelik diyorlar deger 10 olmali en az bak benim trde yaptirdigimdada sonuc 0-10 hamile olmayan kadin yaziyo. Onu sordum yani heryerde degisiyo galiba. Baska birsey kastetmedim :)
yanlış anlama lütfen beni sadece seni anlamadım o yüzden öyle dedim

Sup3risi çok karmaşık olaylar bunlar yaa ama kafaya takmıyorum nedense sadece bekleyeceğim başka çarem yok belki ilk gün diye böyle belki geç döllendi ne bileyim karmaşık

Yok yok yanlis anlamadim bende daha ögrenmeye calisiyorum burdada gecen ay hemsire manyak 4 hafta gecmemisti daha adete 1 gun kala hamile olsan degerin 10bin olurdu demisti oda sallamis :))

Sup3risi çok karmaşık olaylar bunlar yaa ama kafaya takmıyorum nedense sadece bekleyeceğim başka çarem yok belki ilk gün diye böyle belki geç döllendi ne bileyim karmaşık
Öyle oluyo canim onlada bitmiyoki simdide odum kopuyo kalbi aticakmi bebegi görücekmiyim neler olucak diye o endise 9 ay sürücek sanirim

Enfeksiyon olunca adet gelmio mu canim bende de ayni seyler agrilar falan var

Ben enfeksiyon geçirdiğim ay adetim gelmemişti antibiyotik tedavim bittikten sonra oldum antibiyotikde geciktirebiliyomuş ama ben o ay adetim 9 gün geciktikten sonra antibiyotiğe başlamıştım zaten
İnşallah sendede yoktur ama tedbiren yaptırmak iyi olur
Dünden beri benimde kasıklarım çok fena bi tahlil daha yaptırsam iyi olacak

o zaman kan testiyle taçlandır :)
hamilesin canım genelde testler yanıltmyor
kacıncı ayındı bu

Aslında benim ki çok ilginç 10 gecikmeli haftasonu 2 gun suren kanamam oldu dedim hamile değilim onun üstüne bu testi yaptım oyüzden şaşkın ve emin olamıyorum 3 tane test yaptim 3 dede cizgi çıktı 3 de bozuk olamaz heralde diyorum negatif olacak die de korkuyorum

Adetim 6 gün geçince kan testi yaptirdim negatif bugün gecikmenin 10. Günü kesin yokmu simdi geç döllenme diye bisey varmi basina gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…