- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
canim benim gecmis olsun..kadinlar kulubunde vardi yazan arkadaslar.Benden sonra evlenen 3 arkadasim hamile. 1 sene oldu. Hala bebis yok. Tek yumurtaligim alindi. Iki ay daha bekliycem olmadi dr. A gitcez. Kizlar hic yok mu tek yumurtalikla hamile kalan.
Canim gec döllenme diye birsey var adetine bir gun kala bile hamile kalanlar oluyo allahin mucizesi o yumurtladigin zamana bagli tabikiVar tek yumurtalikla bnm Komşum besinci çocuğunu doğurdu kızlar bana cvp yokmu adetim alti gün gecikince kan yaptirdim negatifcikti bubugün on gün oldu adet olmadim bi de adete uç gün kala fln yumurtlamissam şuan cikmazmi geç döllenme yasayan varmi aranizda
Eger düzenli adet görüyorsan kesin sonuc diyemeyiz adet olana kadar doktora göründünmü bu arada ben okuduklarimdan diyorum tabiki bi arkadas daha var burda bayadir adet olmadi negatif cikmis oda bekliyo en iyi sonucu doktorun soylerAdetim alti gün geçince negatifti o kesin ssonuç degilmi o zmn
idrar testim negatif cikmisti canım Salı günü negatif cikmisti insaAllah test yanilmistirCanim kac gun var adetine? Olmadi bi erken gebeöik testi yap 3-4 gun varsa falan cikar
pek guzelsiniz masallah size
teşekkür ederim kızlarAssos masaAllah canım fotografini görünce daha da icim ısındı ikinizede masaAllah nasil guzelsiniz ana-ogul
görümcem var şuandada kızı var cnmcanim benim gecmis olsun..kadinlar kulubunde vardi yazan arkadaslar.
Adetin gectimi kuzum?idrar testim negatif cikmisti canım Salı günü negatif cikmisti insaAllah test yanilmistir
Insallah yanlistir o testidrar testim negatif cikmisti canım Salı günü negatif cikmisti insaAllah test yanilmistir
ben 2 aydır adet görmüyorumEvt cnm test yaptirdim rahim tersligi dişinda bi sorun yok o da sorun değil dedi sağlak ve solaklik gibi çoğu kadinda var dedi bayadir adet olmayan arkadaş kim ona da sorayim
Ciddimsn doktor ne ddiben 2 aydır adet görmüyorum
ahhh keşke yakın olsak pişirir yerdik be kuzum inan ki hiç öyle şeylerin lafı bile olmaz bende keske yakın olsak hepinizle görüşürdük ne güzelAminnnn kuzummm hamaratimm gel sen benim yanima hamis kal insallah ikimizede yemekler yap bence yada buzlugunu yolla bana :) yemek yiyemiyorum ya iki gundur geldim3 ay bevege gitmese bile protein vitamin almak icin mecburen yiyorum ama sinir bozucu bi durum istahim kapandi
hiç birşey demedi sadece dedigi adet olmamışsın dedi başkada bişey demedi zaten son 2 aydır doktorlardan muzdarip bi insanım gidipte şöyle derdimi anlatıp aha bundan dolayı şunu istiyelim diyen doktor yok ben hayatımda hiç gecikmedim adette hep düzenliydiCiddimsn doktor ne ddi
hep böyle neşeli olalim canım pes etmek üzülmek yok Allah korusun annesi babasi esi evladı yakini ölüyor insan yine hayata devam ediyor gülüyor zor oluyor tabiki ama yasayan için devam ediyor hersey hamd olsun catlar insan zaten neselenmese gulmese sürekli üzül üzül hobbaaa bende simdi mutlu oliyim yarin sabah aglarim belki bellimi olur simdiden uzulmiym
Canım bugün 40.gunum bitti 28i gecesinden beri ara ara akinti gibi kanamam oldu bazi gün kuloduma misket kadar geldi hergun değil normalde aralikli peceteye silince farkediliyor anca o yüzden bir umut var içimde 12 gun bitti hala gecmedi ondan araya bayram girmeden kan vereym dedimAdetin gectimi kuzum?
olmazsada pes etmem canım negatif cikarsa üzülürüm evet takarim biraz ama sonra gecer her ay olduğu gibi yeni ay yeni umutlar vakti zamani var demek ki napalım hep burdayız cok şükür uzuntulerimizi azaltip mutluluklarimizi cogalticazregl gelince hepimiz üüzülüyorum ama düşününce biraz yanlıs yaptıgımızı anlıyoruz cunku biliyoruz ki dogru zamanı değil rabbim vermiyor o yüzden..
hamile kaldıgımız zaman dogru zaman diye sevinicez inşallah
bu ayda şimdi hamile olmayanlar arasından hamile cıkcak onlara sevinicez falan sıra bizede gelecek yani rabbim cok buyukkk hamile değilsede uzulme canım ciddi diyorum sana bak ben hemen topladım kendimi bak cesaretlendim dun aksam burda kostum doktora suan kafam cok rahat karından baktıgı halde iyi gayet dedi o kadar mutlu oldum ki :)
hormon testide guzel cıkarsa cok mutlu olucam
bu yıl bitmeden kalıcaz inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?