Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Var tek yumurtalikla bnm Komşum besinci çocuğunu doğurdu kızlar bana cvp yokmu adetim alti gün gecikince kan yaptirdim negatifcikti bubugün on gün oldu adet olmadim bi de adete uç gün kala fln yumurtlamissam şuan cikmazmi geç döllenme yasayan varmi aranizda

Canim gec döllenme diye birsey var adetine bir gun kala bile hamile kalanlar oluyo allahin mucizesi o yumurtladigin zamana bagli tabiki

Adetim alti gün geçince negatifti o kesin ssonuç degilmi o zmn
Eger düzenli adet görüyorsan kesin sonuc diyemeyiz adet olana kadar doktora göründünmü bu arada ben okuduklarimdan diyorum tabiki bi arkadas daha var burda bayadir adet olmadi negatif cikmis oda bekliyo en iyi sonucu doktorun soyler

Assos masaAllah canım fotografini görünce daha da icim ısındı ikinizede masaAllah nasil guzelsiniz ana-ogul

Benımde bugün kan testi m negatif ama 4 gün daha var Batı'ma Yinede biraz olsun ümitliyim iyi çalıştık yaa inşlh olur

Evt cnm test yaptirdim rahim tersligi dişinda bi sorun yok o da sorun değil dedi sağlak ve solaklik gibi çoğu kadinda var dedi bayadir adet olmayan arkadaş kim ona da sorayim

ahhh keşke yakın olsak pişirir yerdik be kuzum inan ki hiç öyle şeylerin lafı bile olmaz bende keske yakın olsak hepinizle görüşürdük ne güzel
hamileye zor gelir pişirir ikram ederdim ne olcak ki :)
iştah açılır derler ama canım neden öyle oldun senn yemeye calıs bol bol yogurt hatta yogurdunu kendin yapsan ay ne güzel olur ben kendim yapıyorum bazen hamile kalırsam hep yapcam

Ciddimsn doktor ne ddi
hiç birşey demedi sadece dedigi adet olmamışsın dedi başkada bişey demedi zaten son 2 aydır doktorlardan muzdarip bi insanım gidipte şöyle derdimi anlatıp aha bundan dolayı şunu istiyelim diyen doktor yok ben hayatımda hiç gecikmedim adette hep düzenliydi

regl gelince hepimiz üüzülüyorum ama düşününce biraz yanlıs yaptıgımızı anlıyoruz cunku biliyoruz ki dogru zamanı değil rabbim vermiyor o yüzden..
hamile kaldıgımız zaman dogru zaman diye sevinicez inşallah
bu ayda şimdi hamile olmayanlar arasından hamile cıkcak onlara sevinicez falan sıra bizede gelecek yani rabbim cok buyukkk hamile değilsede uzulme canım ciddi diyorum sana bak ben hemen topladım kendimi bak cesaretlendim dun aksam burda kostum doktora suan kafam cok rahat karından baktıgı halde iyi gayet dedi o kadar mutlu oldum ki :)
hormon testide guzel cıkarsa cok mutlu olucam
bu yıl bitmeden kalıcaz inanıyorum

Adetin gectimi kuzum?
Canım bugün 40.gunum bitti 28i gecesinden beri ara ara akinti gibi kanamam oldu bazi gün kuloduma misket kadar geldi hergun değil normalde aralikli peceteye silince farkediliyor anca o yüzden bir umut var içimde 12 gun bitti hala gecmedi ondan araya bayram girmeden kan vereym dedim

olmazsada pes etmem canım negatif cikarsa üzülürüm evet takarim biraz ama sonra gecer her ay olduğu gibi yeni ay yeni umutlar vakti zamani var demek ki napalım hep burdayız cok şükür uzuntulerimizi azaltip mutluluklarimizi cogalticaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…