Valla hamileyken canin genelde sevmediklerini cekiyo sanirim :) yas pasta hastasiyim canim hic istemedi baska tatli seyler yedim, adana kebap hic sevmem canim cekiyodu onuda surekli buraya geldim e yemek yapan yok bendede yorgunluk cok var surekli yatmak uyumak istiyorum canim bisey cekmiyo zorla yiyorum yedigimi vitamin protein olsun diye valla trde istahim baya acilti surekli bi tatli bi tuzlu diyodum :)) yogurdu iyi hatirlattin bak icine meyva dograyip yiyeyim bari iyi olur o :) kahvalti ve oglenede onu deniyim yarin yoksa baska bisey istemiyo ki canimahhh keşke yakın olsak pişirir yerdik be kuzum inan ki hiç öyle şeylerin lafı bile olmaz bende keske yakın olsak hepinizle görüşürdük ne güzel
hamileye zor gelir pişirir ikram ederdim ne olcak ki :)
iştah açılır derler ama canım neden öyle oldun senn yemeye calıs bol bol yogurt hatta yogurdunu kendin yapsan ay ne güzel olur ben kendim yapıyorum bazen hamile kalırsam hep yapcam
olmazsada pes etmem canım negatif cikarsa üzülürüm evet takarim biraz ama sonra gecer her ay olduğu gibi yeni ay yeni umutlar vakti zamani var demek ki napalım hep burdayız cok şükür uzuntulerimizi azaltip mutluluklarimizi cogalticaz
defalarca alttan muayne oldum ilkinde çıktı kist sonra patlar kendiliginden dedi zaten adetime varken kanamam oldu lekelenme tarzında herkes gebelige yordu ama o kist patlamış işte en son gittigimde tertemiz çıktıDontsay iki ay cok uzun ama hamile değilsen kist olmasin
Bence sen acilden bi doktora gorun canim normal degil 2-12 gun arasi surebiliyor diye okumustum ama ondan fazlasi normal degil bide herkeste oyle renkli akinti gelmiyo bendede olmadi mesela bi gun boyle iki kez koyu kivamli sarimsi bi akinti geldi yumurtlama akintisindan daha kati o kadar. Goguslerinde sislik agri falan varmi? Yada kabiz siskinlik gibi sikayetlerin?Canım bugün 40.gunum bitti 28i gecesinden beri ara ara akinti gibi kanamam oldu bazi gün kuloduma misket kadar geldi hergun değil normalde aralikli peceteye silince farkediliyor anca o yüzden bir umut var içimde 12 gun bitti hala gecmedi ondan araya bayram girmeden kan vereym dedim
aslında öyle yapmak lazim canım her ay sanki ilk denemeymis gibi ama doktora gitmekle iyi yaptn icin rahat etti ne var ne yok öğrendin insaAllah hormon testinde sorun cikmaz evelAllahaynen bende önce aglamadım sonra yaslarıma engel olamadım agladım birazcık geçti
bu ay yeni basladım ben oyle saıyorum :)
Hicbirsey cikmicak canim inan hersey yolunda bence keyfine bak tadini cikar bol bol iliskiye gir :) ya belkide gunu bi sekilde denk gelmiyo benim mesela 11 agustos aksami akinti basladi iliskide basladi 13 dede ilisk oldu ben 14 de bitti sandim akinti beyaza dönmüstü ne olur ne olmaz diye o gunun aksamida calistik 15 inde sabah son akinti geldi bi kez bitti ama son iliski ayin 22 sinde oldu hic birakmadim belki diyorum o arada iki gun ust uste yapmam ise yaramis olabilirdaha bi moralliyim :)
hep kafamda yumurtalıklar naasıl rahim nasıl diye soru vardı cok kasıyodum
hormonda iyi cıkar inş
Biraz var canim goguslerde kabizlik yok aksine uc dört gundur afedersin tam ishal modundaym negatif cikarsa sonucm bayramdan sonra gidicem mecbur canım insaAllah kötü birsey yoktur agrim falan yokBence sen acilden bi doktora gorun canim normal degil 2-12 gun arasi surebiliyor diye okumustum ama ondan fazlasi normal degil bide herkeste oyle renkli akinti gelmiyo bendede olmadi mesela bi gun boyle iki kez koyu kivamli sarimsi bi akinti geldi yumurtlama akintisindan daha kati o kadar. Goguslerinde sislik agri falan varmi? Yada kabiz siskinlik gibi sikayetlerin?
İnşallah canım cidden çok rahatladımaslında öyle yapmak lazim canım her ay sanki ilk denemeymis gibi ama doktora gitmekle iyi yaptn icin rahat etti ne var ne yok öğrendin insaAllah hormon testinde sorun cikmaz evelAllah
inşallah canım rabbim büyüktür bi sıkıntım yoktur inşallahHicbirsey cikmicak canim inan hersey yolunda bence keyfine bak tadini cikar bol bol iliskiye gir :) ya belkide gunu bi sekilde denk gelmiyo benim mesela 11 agustos aksami akinti basladi iliskide basladi 13 dede ilisk oldu ben 14 de bitti sandim akinti beyaza dönmüstü ne olur ne olmaz diye o gunun aksamida calistik 15 inde sabah son akinti geldi bi kez bitti ama son iliski ayin 22 sinde oldu hic birakmadim belki diyorum o arada iki gun ust uste yapmam ise yaramis olabilir
Bu mübarek günler hurmetine inş rabbim herkese evlat nasip etsin
Cok teşekkür ederim canim insallah bi sorun cikmaz ikimizdede baktirmakta fayda varBen enfeksiyon geçirdiğim ay adetim gelmemişti antibiyotik tedavim bittikten sonra oldumantibiyotikde geciktirebiliyomuş ama ben o ay adetim 9 gün geciktikten sonra antibiyotiğe başlamıştım zaten
İnşallah sendede yoktur ama tedbiren yaptırmak iyi olur
Dünden beri benimde kasıklarım çok fena bi tahlil daha yaptırsam iyi olacak
Kuzu dedigin cikti vallahi ama isin kotu tarafi enfeksiyon hala var sanirim bakalim haftaya carsamba randevu, pazartesi aricam dicem artik kontrole gerek yok hamileyim bide idrar testi yapmalarini soylucem onceden haberleri olsun. Sansa bak randevuyu hamile kalabilirmiyim diye test yaptirmak icin almistim :) görümcenin dedigi gibi azimliyim galiba o oyle diyince bende azimle s....can tasi delermis diye cevabinida vermistim gerciİnşallah canım cidden çok rahatladım
Dr çok rahatlatıcı konuştu parmaklarıyla sayıyor görsen mayıs haziran falan daha çok yeni merak etme senin birşeyin yok olur falan dedi :) 1 yıl olmadan zaten tedavi uygulamam sana herşeyin normal falan dedi sağolsun pek efendi bi adamdı.
Gitmeyen herkese tavsiye ediyorum dün akşam çok cesaretlendim bu sayfada hepinizden Allah razı olsun.
inşallah canım rabbim büyüktür bi sıkıntım yoktur inşallah
bu sefer en önemli günlerde gün aşırı değildde hergün yapıcam sonra gün aşırı devam ben zaten regle kadar bırakmıyorum canım bi bu ay fazla yapamamıştık. aaslında vesile canım bunlar Rabbim senin meleğine ol demiş :)
adına kurban oldugum Allahım :)enfeksiyon enfeksiyon diye söylenip duruyodun ne dedim sana bebiş varsa görcem ben seni sen böyle konusuyrsun ama :)
Amin canım inşallah
insallah en kisa zamanda rabbim sana nasip etsin canim..görümcem var şuandada kızı var cnm
Bende hep asiri bi belirti olursa hamile oldugumu anlicam demistim aksine hic belirtimde dogru duzgun olmadi ama hicbir adet belirtimide yasamadim ne sanci ne gögüslerde 2 hafta onceden sislik hicbirseyBiraz var canim goguslerde kabizlik yok aksine uc dört gundur afedersin tam ishal modundaym negatif cikarsa sonucm bayramdan sonra gidicem mecbur canım insaAllah kötü birsey yoktur agrim falan yok
Kuzu dedigin cikti vallahi ama isin kotu tarafi enfeksiyon hala var sanirim bakalim haftaya carsamba randevu, pazartesi aricam dicem artik kontrole gerek yok hamileyim bide idrar testi yapmalarini soylucem onceden haberleri olsun. Sansa bak randevuyu hamile kalabilirmiyim diye test yaptirmak icin almistim :) görümcenin dedigi gibi azimliyim galiba o oyle diyince bende azimle s....can tasi delermis diye cevabinida vermistim gerci
belirtisiz daha guzel ya bu ay ben cok kasık agrısı karın agrısı yasadım umtlandım ama olmadıBende hep asiri bi belirti olursa hamile oldugumu anlicam demistim aksine hic belirtimde dogru duzgun olmadi ama hicbir adet belirtimide yasamadim ne sanci ne gögüslerde 2 hafta onceden sislik hicbirsey
bazilarinda belirti olmuyormus sende onlardansin o zaman canim bakalim benim durumumdan ne cikicakBende hep asiri bi belirti olursa hamile oldugumu anlicam demistim aksine hic belirtimde dogru duzgun olmadi ama hicbir adet belirtimide yasamadim ne sanci ne gögüslerde 2 hafta onceden sislik hicbirsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?