Canim benimde tek tupum tamamen kapali hsg cektirdim bu ay bat 12 eyluldu dayanamadim bugun kan verdim <2 cikti sonucum bu ayda tutmadiBenden sonra evlenen 3 arkadasim hamile. 1 sene oldu. Hala bebis yok. Tek yumurtaligim alindi. Iki ay daha bekliycem olmadi dr. A gitcez. Kizlar hic yok mu tek yumurtalikla hamile kalan.
Amin canim yoksa dusuk tehlikesi oluyo yada erken dogum oda iyi degil. Allahtan hayirlisi olsun insallah eli ayagi saglam olsun gerisi farketmez. Kiz istiyoduk hep ilk kizimiz olsun diyoduk hayal kurarken yapmaya karar verdigimizde demistim ya sanki oglum olcak gibi geliyo diye hatta esimde kizmisti hani kiz istiyodun kiz olsun diyodu bende sadece hissediyorum demistim bu gunde onada sordum ne hissediyorsun diye erkek olcak galiba diyo bakalim hangisi olursa artik 2 ay sonra ögreniriz insallah :)) umarim senin hissin dogrudur esim sevinsin bari ilk aski babasi olsun. Hepsi kiz olsa erkek demez ama erkek olsa illa kiz ister eminim :)iyi bi cevap olmus
canım yaptır bakalım geçer inşallah enfeksiyon falan yoktur güzel bi hamilelik nasip olsun
kızın olcak gibi geliyor bana :)
Canim bende 3-4 gun kala migde bulantisi oldu kusma yokdu cikarsamda rahatlasam diyodum adet gunu gecti gogusler 3 gun kala cok sisti yanlari sizladi ama ben onlardan anlamadim hamileligi :) simdi yine iki gundur migde bulantim oluyo yavas yavas biseylerden tiksinti geliyobazilarinda belirti olmuyormus sende onlardansin o zaman canim bakalim benim durumumdan ne cikicak
Canim ben enfeksiyondani gibi kasik agrisi bile yasamadim hic belli etmedi kendini simdi mesela dik oturunca skisiyo sanki agri hissediyorum o zaman geriye dogru oturuyorum yada ayakta cok kalinca egilip kalkinca oluyo baskada olmuyo, dun annemle konustum oda hicbirsey yasamamis hamileliklerde iste yavas yavas ozellikle yemek sonrasi ve aksam saatlerinde migdem bulaniYo :)belirtisiz daha guzel ya bu ay ben cok kasık agrısı karın agrısı yasadım umtlandım ama olmadı
ben geç yumurtlamıs zamanımı kacırmıs gibi hissediyorum fazla calısmam olmadı
normal şeyleri yaşıyorsun yani canim o kadar olsun Allahim beterini vermesin insaAllah saglikla al kucaginaCanim bende 3-4 gun kala migde bulantisi oldu kusma yokdu cikarsamda rahatlasam diyodum adet gunu gecti gogusler 3 gun kala cok sisti yanlari sizladi ama ben onlardan anlamadim hamileligi :) simdi yine iki gundur migde bulantim oluyo yavas yavas biseylerden tiksinti geliyo
Amin canim yoksa dusuk tehlikesi oluyo yada erken dogum oda iyi degil. Allahtan hayirlisi olsun insallah eli ayagi saglam olsun gerisi farketmez. Kiz istiyoduk hep ilk kizimiz olsun diyoduk hayal kurarken yapmaya karar verdigimizde demistim ya sanki oglum olcak gibi geliyo diye hatta esimde kizmisti hani kiz istiyodun kiz olsun diyodu bende sadece hissediyorum demistim bu gunde onada sordum ne hissediyorsun diye erkek olcak galiba diyo bakalim hangisi olursa artik 2 ay sonra ögreniriz insallah :)) umarim senin hissin dogrudur esim sevinsin bari ilk aski babasi olsun. Hepsi kiz olsa erkek demez ama erkek olsa illa kiz ister eminim :)
ben senden ne zaman şüphelendim biliomusun yarın test yapcam herkes beklio enfeksiyon var bi kussam rahatlıcam cok midem bulanıo dedin ya dedim tama mbu kız hamileCanim bende 3-4 gun kala migde bulantisi oldu kusma yokdu cikarsamda rahatlasam diyodum adet gunu gecti gogusler 3 gun kala cok sisti yanlari sizladi ama ben onlardan anlamadim hamileligi :) simdi yine iki gundur migde bulantim oluyo yavas yavas biseylerden tiksinti geliyo
Aminn tatlim valla icim icimi yiyo bebegi görmedende rahat edemicem malesef bi carsamba olsa görsem baska birsey istememnormal şeyleri yaşıyorsun yani canim o kadar olsun Allahim beterini vermesin insaAllah saglikla al kucagina
canımmmm elbette herkesin gönlünde yatan cinsiyet vardır ama hayırlısı basta ..
zaten sen onu gördüğün zamano andan itibaren prensin / prensesin olacak tutulcak baglanıcaksın ona :)
Masalll92 gitim kuzum karından baktı yumurtalıklar rahim gayet temiz senin bişiyin yok daha cok erken 1 yıldan önce zaten tedavi olmaz ama önlem için gelmen çok iyi dedi.
hormon için kan verdim sonuclar baramdan sonra
Hahah iki gundur yine oyleyim bi cikarsam rahatlicamben senden ne zaman şüphelendim biliomusun yarın test yapcam herkes beklio enfeksiyon var bi kussam rahatlıcam cok midem bulanıo dedin ya dedim tama mbu kız hamile
öylede cıktı :)
Babies16 canım bu gün bat günüm biraz daha bekleyeceğim çünkü bayram giriyor araya inşallah yükselir yükselmezse de hayırlısı olsun
Bennn :)Ben bilmem eşim biliri izleyen varmı?
Canim herhangi bi hamilelik belirtin yada adet belirtin varmi? Daha 3 gun var hic belli olmazKizlar ya benim bat 12 si bugun kan verdim dayanamayip <2 cikti yokmu sizce kanda boyle cikip adeti gecince yukselende oluyomus bilemedim ne hissedecegimi
2 den dusuk yok demek.ama bazen gec dollenme oluyor yani 1 veya en fazla 1.5 gunluk gecikmeye gec dollenme denir.oyuzden 2 gun sonra yaptrdigininda emin olursun va rmi yok mu diyeKizlar ya benim bat 12 si bugun kan verdim dayanamayip <2 cikti yokmu sizce kanda boyle cikip adeti gecince yukselende oluyomus bilemedim ne hissedecegimi
Hergün mü çalıştınız canım yumurtlama döneminde?Hicbirsey cikmicak canim inan hersey yolunda bence keyfine bak tadini cikar bol bol iliskiye gir :) ya belkide gunu bi sekilde denk gelmiyo benim mesela 11 agustos aksami akinti basladi iliskide basladi 13 dede ilisk oldu ben 14 de bitti sandim akinti beyaza dönmüstü ne olur ne olmaz diye o gunun aksamida calistik 15 inde sabah son akinti geldi bi kez bitti ama son iliski ayin 22 sinde oldu hic birakmadim belki diyorum o arada iki gun ust uste yapmam ise yaramis olabilir
Ben izliyprum canım :)Ben bilmem eşim biliri izleyen varmı?
Valla canim ayirt edemiyorumki hic biseyi deli gibi gazim var sadece ara ara gunlerdir kasiklarim agriyo akintim devam ediyo bunun disindada bisey yokCanim herhangi bi hamilelik belirtin yada adet belirtin varmi? Daha 3 gun var hic belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?